Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6551040 Napisano: 27.11.2018 09:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiedy przychodzi email z cukru królewskiego?
Od razu po wygranej czy po jakimś czasie?

Od razy po komunikacie o wygranej emotka

hmmmm, to do mnie nie dotarł jeszcze.... a wygrałem o 8:50 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6551032 Napisano: 27.11.2018 08:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedy przychodzi email z cukru królewskiego?
Od razu po wygranej czy po jakimś czasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550806 Napisano: 26.11.2018 14:47:19 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

A może miasto o dwuczłonowej nazwie należy pisać ze spacją ?  emotka

Wczoraj wysyłałem z dwuczłonową i przeszło, 
piszesz
ITM.MIASTO.NUMER TRANSAKCJI TEN U DOŁU.Odp?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550794 Napisano: 26.11.2018 14:23:35 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Szlag... Nie mogę wysłać zgłoszenia na milkę... Błąd...  emotka  /t-mobile/

Dziwne wysłałem przed 10 minutami i wszytsko ok  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550337 Napisano: 23.11.2018 22:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak myślicie emotka mając dosć wolny komputer jest szansa dziś na coccolino ? czuwać czy iść spać emotka ?

Dla takiej kasy? IŚĆ spać

myślisz? 2* 12,99 zł emotka łącznie 26 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550332 Napisano: 23.11.2018 22:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak myślicie emotka mając dosć wolny komputer jest szansa dziś na coccolino ? czuwać czy iść spać emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550192 Napisano: 23.11.2018 15:04:28 w SZUKAM....
myszorka92 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

szukam sklepu zoologicznego online gdzie są promocje godne uwagi ze względu na "black friday"

Niby nie online ale może masz w okolicy to podsylam
https://kakadu.pl/black-friday-z-kakadu-23-25-11-2018/

dziękuję ale niestety nie mam emotka

https://www.zookarina.pl/ A ten? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550191 Napisano: 23.11.2018 15:03:06 w Carrefour konkursy
Ile trzeba kupić produktów na coca cola? 2 czy 1?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550189 Napisano: 23.11.2018 14:57:48 w SZUKAM....
myszorka92 napisał(a):

szukam sklepu zoologicznego online gdzie są promocje godne uwagi ze względu na "black friday"

Niby nie online ale może masz w okolicy to podsylam
https://kakadu.pl/black-friday-z-kakadu-23-25-11-2018/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550136 Napisano: 23.11.2018 12:28:41 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Mnie to wymaganie pieczątek wkurza, choć sama w życiu o taką nie prosiłam. Jeszcze nic mi z powodu marnie opisanego paragonu nie przepadło, ale to chyba tylko dlatego, że w loteriach coś nic nie wygrywam  emotka
Za to coś mi tam kumpel niedawno kupował, a że ten uprzedzony, by paragon był dobrze opisany, poprosił kasjerkę o szczegółowy opis produktu i pieczątkę sklepu. Chwilę później słyszy, jak jedna kasjerka do drugiej szepcze: "Uważajcie, kontrola w sklepie. Pieczątkę chciał facet" emotka  

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6550123 Napisano: 23.11.2018 11:51:04 w Wkurza mnie...
Musimy napisac książkę emotka  :P ŻYCIE KONKURSOWICZA I JAK POSTRZEGAJĄ NAS INNI emotka  taki poradnik dla potomnych emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6550116 Napisano: 23.11.2018 11:19:38 w Wkurza mnie...
kolorowekredki napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka     

Zle się wyrazilam, mi chodzilo o Nestle (czyli m.in. winiary),gdzie min. 10 zł trzeba było…ale kasjerka nie rozumie i mam się cieszyc ze taniej jest, a nie drozej emotka

Ja miałam podobnie z Winiary w Carefurze, obliczyłam Winiary za niecałe 11 z ich cen na etykietach (nie sprawdzałam na czytnikach), przy kasie cały rachunek na około 108zł, czytam i sprawdzam od razu a tam winiary na 9,60. Zła jak nie wiem wróciłam się do punktu obsługi klienta z 15 minut do trwało - tłumaczenie z czym problem, mina kobitek z obsługi bezcenna, ale kobieta pozwoliła mi wymienić produkty winiary na droższe i nabiła cierpliwie na tej informacji cały paragon jeszcze raz żebym miała te 10zł, dzwoniła na sklep żeby ceny pozmieniali (na droższe jak powinno być) a finał taki że nie wygrałam i tak....;)

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka     Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6550047 Napisano: 23.11.2018 05:30:39 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka      Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6549826 Napisano: 22.11.2018 13:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

pioge7 bardzo dziękuję za odpowiedź

proszę emotka nie wiem jednak jak z kolejnymi bo na 4 czekam i czekam i nie mam emotka ale myślę że jeszcze nie wysyłali partii
  Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

pioge7

#6549823 Napisano: 22.11.2018 13:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Czy w Delecta/Bakalland  na 1 osobę lub gospodarstwo można wygrać więcej niż jeden słoiczek?

można , ja już mam 3 w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6549779 Napisano: 22.11.2018 11:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

[quote=

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7]czy z łaciatego można wyrzucać te opakowania z kodem? czy to musimy sobie trzymać ?

dziękuję emotka w takim razie też wyrzucę emotka na główną nie liczę a na razie skuteczność zerowa emotka

a do głownej trzeba miec kod?

nie, ale gdyby chcieli emotka wiecie że teraz jest w modzie zmienianie regulaminów w trakcie konkursu czy loterii więc mnie już nic nie zdziwi emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6549774 Napisano: 22.11.2018 10:45:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7]czy z łaciatego można wyrzucać te opakowania z kodem? czy to musimy sobie trzymać ?

dziękuję emotka w takim razie też wyrzucę emotka na główną nie liczę a na razie skuteczność zerowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6549769 Napisano: 22.11.2018 10:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z łaciatego można wyrzucać te opakowania z kodem? czy to musimy sobie trzymać ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6549742 Napisano: 22.11.2018 09:40:25 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nosz kur emotka emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6549731 Napisano: 22.11.2018 09:29:14 w Wkurza mnie...
Nosz kur emotka emotka
i jestem stratny 31,96 zł
i to mnie dziś wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0