Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6547304 Napisano: 14.11.2018 18:15:26 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na zwrot z surf z biedronki z ostatniej edycji? Siostra już dawno ma zwrot A zglaszalas się po mnie A ja jeszcze nie emotka

ja nie mam

Dziękuję czyli jeszcze się nie wyrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6547301 Napisano: 14.11.2018 18:08:10 w SZUKAM....
czeka ktoś jeszcze na zwrot z surf z biedronki z ostatniej edycji? Siostra już dawno ma zwrot A zglaszalas się po mnie A ja jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6546884 Napisano: 13.11.2018 17:01:46 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na tort Kinder?

tak, ja emotka

Ja tez  emotka

Czekam na 2. Jeden dotarł w zeszłym tygodniu na ten sam adres emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6546693 Napisano: 13.11.2018 10:58:41 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie mogę znaleźć a może się ktoś zna emotka  
do niedawna mieliśmy telefon stacjonarny. Tam była taka funkcja, że jak wykręcę numer telefonu i jest zajęte to telefon sobie czeka i czeka aż będzie wolny ten numer i mnie z nim automatycznie łączył . Niestety ze stacjonarnego zrezygnowaliśmy i mamy tylko komórki. Potrzebuję zadzowńic do lekarza i się zarejestrować lecz tam linia jest prawie ze stale zajęta. Nieraz trzeba wybrać numer 30-40 razy zanim się dodzwonię. I tu pytanie. Czy zna się ktoś może czy jest taka aplikacja na telefon komórkowy który będzie czeka aż wolna będzie linia i sam mnie połączy? 
Będę wdzięczny za pomoc. Szukam i nie mogę niestety znalexc emotka  

Znalazłam np. coś takiego dla telefonów z Androidem https://www.downl...w-androidzie/n/9321/

Dziękuję emotka  też to wlasnie znalazłem ale wlasnie nie o takie chodzi,.. bo ten cały czas wybiera. W stacjonarnym telefon czekał na linię. Wybrał raz i już. Ale dziękuję za to emotka  z braku laku dobre i to emotka  

To jest funkcja, którą może włączyć Twoja przychodnia a nie Ty:) Jak Ty ją włączysz, to osoby, które dzwonią do Ciebie będą mogły poczekać na linii na połączenie - *43#

No ale czemu na stacjonarnym to działało a teraz z komórki już nie ? Dzownie do tej samej przychodni, pod ten sam numer. 3 lata ta funkcja działała, myśle że w ciągu miesiąca jej nie wyłączyli emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6546670 Napisano: 13.11.2018 10:18:32 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

do niedawna mieliśmy telefon stacjonarny. Tam była taka funkcja, że jak wykręcę numer telefonu i jest zajęte to telefon sobie czeka i czeka aż będzie wolny ten numer i mnie z nim automatycznie łączył . Niestety ze stacjonarnego zrezygnowaliśmy i mamy tylko komórki. Potrzebuję zadzowńic do lekarza i się zarejestrować lecz tam linia jest prawie ze stale zajęta. Nieraz trzeba wybrać numer 30-40 razy zanim się dodzwonię. I tu pytanie. Czy zna się ktoś może czy jest taka aplikacja na telefon komórkowy który będzie czeka aż wolna będzie linia i sam mnie połączy? 
Będę wdzięczny za pomoc. Szukam i nie mogę niestety znalexc emotka  

Znalazłam np. coś takiego dla telefonów z Androidem https://www.downl...w-androidzie/n/9321/

Dziękuję emotka  też to wlasnie znalazłem ale wlasnie nie o takie chodzi,.. bo ten cały czas wybiera. W stacjonarnym telefon czekał na linię. Wybrał raz i już. Ale dziękuję za to emotka  z braku laku dobre i to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6546645 Napisano: 13.11.2018 08:57:13 w SZUKAM....
Będę wdzięczny za pomoc. Szukam i nie mogę niestety znalexc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6545775 Napisano: 09.11.2018 21:04:14 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Są tu może użytkownicy telefony xiaomi? Zastanawiam się nad kupnem bo coraz więcej słyszę o tym telefonie... i tu moje pytanie. Czy jest on dobrym modelem na telefon? Czy działa płynne, nie wiesza sie? Czy lepiej jednak dołożyć 500 zł i kupić samsunga? 

Mam Xiaomi redmi Note 5 A prime. Jestem  BARDZO zadowolona. Jedyne co, to słaby dźwięk w filmikach bywa, ale zdjęcia ok robi jak na budżetowy model. Nie wiesza się, szybko chodzi.

Dziękuje za opinie emotka  jak ktoś ma jeszcze to czekam na kolejne emotka  

mój mąż ma taki sam i też jest zadowolony. Samsungi mieliśmy wcześniej i gdzieś po pół roku zaczęły się wieszać i żółwić. a te czyścimy że śmieci i ciastek że 2x na tydzień i latają. to już druga opinia emotka

No właśnie też mam samsunga, od stycznia 2017 do grudnia działał super, potem po aktualizacji się wiesza jak nie wiem. Zdjec nie mam w telefonie, aplikacji kilka, czyszczę go raz w tygodniu, a i tak się tak wiesza stale i działa jak dziadziem by był... emotka  także szukam czegoś nowego i ten mnie interesuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6545738 Napisano: 09.11.2018 18:38:58 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Są tu może użytkownicy telefony xiaomi? Zastanawiam się nad kupnem bo coraz więcej słyszę o tym telefonie... i tu moje pytanie. Czy jest on dobrym modelem na telefon? Czy działa płynne, nie wiesza sie? Czy lepiej jednak dołożyć 500 zł i kupić samsunga? 

Mam Xiaomi redmi Note 5 A prime. Jestem  BARDZO zadowolona. Jedyne co, to słaby dźwięk w filmikach bywa, ale zdjęcia ok robi jak na budżetowy model. Nie wiesza się, szybko chodzi.

Dziękuje za opinie emotka  jak ktoś ma jeszcze to czekam na kolejne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6545719 Napisano: 09.11.2018 17:41:00 w SZUKAM....
Są tu może użytkownicy telefony xiaomi? Zastanawiam się nad kupnem bo coraz więcej słyszę o tym telefonie... i tu moje pytanie. Czy jest on dobrym modelem na telefon? Czy działa płynne, nie wiesza sie? Czy lepiej jednak dołożyć 500 zł i kupić samsunga?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6545703 Napisano: 09.11.2018 16:58:17 w Popraw sobie humor...

pioge7

#6545345 Napisano: 08.11.2018 14:52:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Czy z frosty przychodzi jakis mail po zgloszeniu ?

jak wygrasz to tak, jak nie wygrasz to ja nie miałem nic Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6545186 Napisano: 08.11.2018 08:13:50 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

haima napisał(a):

jokan napisał(a):

haima napisał(a):

darog napisał(a):

FERRERO?

Bony po 5 tys, główna?  

Wg regulaminu do dzisiaj czas.. Ech, chyba trzeba się obejść ze smakiem  emotka

ale moze jest nadzieja, bo moze dopiero za kilka dni puszcza maile z wiadomosciami o wygranych

"Laureaci  Nagrody  Głównej  i  Nagród  specjalnych  są  informowani  o  wygranej,  w  tym  o  rodzaju  nagrody, najpóźniej  w  ciągu  2  dni  roboczych  od  dnia  przeprowadzenia  losowania  telefonicznie  na  numer  telefonu podany  w Zgłoszeniu.  Organizator  podejmie  trzy  próby  połączenia  dziennie  w  różnych  porach  dnia."  emotka

no a niewydane nagrody tez by poszly, czyli rezerwa?

niewydane to chyba 6 grudnia jest ich losowanie Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6545048 Napisano: 07.11.2018 15:41:23 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

U nas to samo, pije sie Primę, a jak kupimy na konkurs inną to albo idzie dla gości albo idzie na prezenty emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6544794 Napisano: 06.11.2018 21:24:57 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

kerocna napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam czy są jakieś konkursy gdzie trzeba kupić proszek do prania/kapsułki. Szkoda mi wydawać większą kasę na budżet emotka loteria Rex też mnie nie interesuje emotka

Budżet od czwartku w Kauflandzie (Vizir, Ariel) lub Jesienne porządki w ITM też z Vizirem i Arielem. emotka

No właśnie na budżet możesz zrobić zakupy za 5zł, wolę tam gdzie trzeba kupić proszek/kapsułki i wydać te 20-30zł emotka niestety takie konkursy chyba przegapiłam i będę musiała poczekać emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-jesien-z-rodzina-e-leclerc.html#.W-H4eIzTmhA
A ten? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6544778 Napisano: 06.11.2018 20:11:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Nie będzie takiej zmiany, jest coś takiego jak prywatność pól i można sobie ustawić dla kogo co ma być widoczne i tak można podać swoje imię i zaznaczyć mu widoczność "Moi znajomi"....

no szkoda...
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6544684 Napisano: 06.11.2018 16:38:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
jokan napisał(a):

Surf emotka

i ja i ja emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6544682 Napisano: 06.11.2018 16:33:13 w Informują
jeeeeeeeeee SMOLAR PIERZ i coś tam emotka etap IV
SMS o 16:31 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6544562 Napisano: 06.11.2018 10:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Do nowej loterii Coli nie przejdą kody z Woah?

nie przejdą.
Kody z woah są długie a po wpisaniu kodu z woah wychodzi:
Podany kod jest niepoprawny. Przypominamy że kody składają się z 8 znaków.

także to muszą być te najnowsze kody ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6544453 Napisano: 05.11.2018 21:42:18 w Loterie bramkowe
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Super gdyby dało się wrzucić post przyklejony na 1 stronie z listą aktualnych loterii bramkowych, bo ja np. kompletnie się nie orientuję,co teraz jest ,a fajnie byłoby mieć wgląd w taką listę emotka

Na pewno aktualne
delicje szapmanskie
prince polo
łaciate 
frosta
mokate
Nestle

Czyjescze cos,.. niewiem 

kIwi
duck 
loyd ? 

Faktycznie jeszcze te Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6544450 Napisano: 05.11.2018 21:40:12 w Loterie bramkowe
luk1990 napisał(a):

Super gdyby dało się wrzucić post przyklejony na 1 stronie z listą aktualnych loterii bramkowych, bo ja np. kompletnie się nie orientuję,co teraz jest ,a fajnie byłoby mieć wgląd w taką listę emotka

Na pewno aktualne
delicje szapmanskie
prince polo
łaciate 
frosta
mokate
Nestle

Czyjescze cos,.. niewiem  Wyświetl w wątku >>
0 0