Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6540396 Napisano: 20.10.2018 07:37:52 w Wkurza mnie...
we wrzesniu wygrałem zwrot z winiarów... czekam na przelew a jak go nie było tak nie ma... napsiałem do albedo i odpisali mi, że na paragonie nie ma produktów winiar. Poprosiłem o skan wysłanego paragonu i rzeczywiście nie ma emotka emotka pomyliłem paragony i zgłosiłem zły emotka i poszło... 95 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540349 Napisano: 19.10.2018 21:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Mam dość dziwne pytanie... W konkursie Wawel musimy dokończyć: Słodycze Wawel miksuje... Czy ktoś z Was wygrał, kończąc to zdanie ale z wersją miksuję (ja)

Ale tam jest miksuję...
Edit: chociaż przepraszam... w regulaminie jest z e... ja piszę to z ę i na razie nie wygrałem emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540263 Napisano: 19.10.2018 17:12:42 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka
No, żeby już nawet szynka podniecała...  emotka

Jak się nie ma co się lubi....  emotka

Hahaha emotka No tak emotka

bruce ale jakbyś ty tą panią wtedy widziała jak ona mi to mówiła... jakby już samo patrzenie na ta szynkę w niej cos wyzwalało emotka
po jej wyjściu śmiałem się z 10 minut z tego. emotka  ale takich „kwiatków” jest więcej emotka  dużo więcej. emotka     Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6540242 Napisano: 19.10.2018 16:47:16 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...) Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

Są ludzie, dla których liczy się coś więcej, niż cena produktu. Tylko trochę naiwna ta pani, jeśli liczyła na transparentność w przemyśle spożywczym emotka

Dobre Przemyślenie... ale wiesz... jakbyś słyszała wszystkie pytania jakie potrafi zadać klient (od : czy te śliwki są robaczywe, aż po oznajmienie: ta szynka mnie podnieciła) to można dotać szału emotka chyba książkę napisze emotka Hahah 

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

A ja kupiłam Laciate w sklepie osiedlowym a na paragonie Chleb Graham wrrrrrrr

Zapraszam do mnie do sklepu emotka  świeże, nie pryskane,  :p na paragonie pięknie opisane: MLEKO ŁACIATE 3,2%
dobrze, że u nas w sklepie jestem odpowiedzialny za wprowadzanie danych o towarze w komputer emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540234 Napisano: 19.10.2018 16:32:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zegarek z Kiri emotka
i jescze chwila i Cisza Wyborcza emotka  prawie 2 dni bez TYCH ludzi... jakże to będzie bezcenny czas. emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540232 Napisano: 19.10.2018 16:25:29 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540082 Napisano: 19.10.2018 09:40:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy tak ma być czy to jakiś błąd ? jak mam aplikacje i np
wyłączam ją na forum... później włączam znowu aplikacje A ona się włącza na jednej z ostatnich wiadomości priv. I tak za każdym razem. czy tak jest czy to błąd?

na forum tzn?:
  • w zakładce "na forum" ekranu głównego
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum"
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię?
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię a z niej konkretny wątek?
uruchamiasz aplikację poprzez kliknięcie w ikonę aplikacji czy na pasku powiadomień?

różnie. raz tak raz tak. Ale przeważnie w forum wchodzę klikając z ekranu głównego. I choćbym na jakim wątku był tak się dzieje. A co do klikania to klikam w ikonkę aplikacji na pulpicie telefonu. rzadko wchodzę klikając w powiadomienia.

nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje...
a w międzyczasie pojawia sie jakieś powiadomienie na pasku?

Raczej nie... nie dostaję dużo info na priv wiec raczej nie. 
Teaz też sprawdziłem, pisze z iPada, wcześniej pisałem z telefonu i zamknąłem aplikację na forum w tymże dziale. Teraz włączyłem aplikację i mam znowu otwarte na priv. 
Może to jakiś u mnie błąd emotka nie przejmuj się tak tylko zapytałem. Tak mam od dłuższego czasu więc się przyzwyczaiłem, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi emotka  nie zaprzątaj sobie tym głowy emotka  dziękuje za chęci emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540052 Napisano: 19.10.2018 07:14:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wyłączam ją na forum... później włączam znowu aplikacje A ona się włącza na jednej z ostatnich wiadomości priv. I tak za każdym razem. czy tak jest czy to błąd?

na forum tzn?:
  • w zakładce "na forum" ekranu głównego
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum"
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię?
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię a z niej konkretny wątek?
uruchamiasz aplikację poprzez kliknięcie w ikonę aplikacji czy na pasku powiadomień?

różnie. raz tak raz tak. Ale przeważnie w forum wchodzę klikając z ekranu głównego. I choćbym na jakim wątku był tak się dzieje. A co do klikania to klikam w ikonkę aplikacji na pulpicie telefonu. rzadko wchodzę klikając w powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6539989 Napisano: 18.10.2018 20:52:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
wyłączam ją na forum... później włączam znowu aplikacje A ona się włącza na jednej z ostatnich wiadomości priv. I tak za każdym razem. czy tak jest czy to błąd? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6539667 Napisano: 18.10.2018 09:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

myślicie, że już wszystkie torty rozdane? bo trochę ich było - 500 sztuk a tak trochę mało na forum się chwaliło.
Może jeszcze jutro jedna tura torcików pójdzie????

ja mysle, ze wszystko poszlo juz

doliczyłam się 34 szczęśliwców tortowych (tyle osób pochwaliło się że wygralo) Czy tylko mi się wydaje czy trochę mało jak na 500 tortów?

Mnie liczyłaś jako 1? Czy jako 3? Bo pisałem „tort, tort tort” emotka  

no to 36 emotka W każdym razie jakoś mało tych szczęśliwców z forum...

na forum jest na pewno o wiele wiele więcej tortów. Ale większość osób siedzi cicho i nie pisze bo potem zdarzają się osoby które zawistnie piszą na priv różne zbędne komentarze. także się nie dziwię bo już miałem kilka takich przypadków i chwalę się tylko co kilka nagród..... Nie wszystkimi. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6539645 Napisano: 18.10.2018 09:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Oby torty były na bogato - warte regulaminowej ceny emotka

Patrząc na ceny z regulaminu tego tipi i huśtawki z pierwszego etapu to mam wątpliwości.... chyba że znaczek Kinder tyle kosztuje...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6539640 Napisano: 18.10.2018 08:39:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

myślicie, że już wszystkie torty rozdane? bo trochę ich było - 500 sztuk a tak trochę mało na forum się chwaliło.
Może jeszcze jutro jedna tura torcików pójdzie????

ja mysle, ze wszystko poszlo juz

doliczyłam się 34 szczęśliwców tortowych (tyle osób pochwaliło się że wygralo) Czy tylko mi się wydaje czy trochę mało jak na 500 tortów?

Mnie liczyłaś jako 1? Czy jako 3? Bo pisałem „tort, tort tort” emotka   Wyświetl w wątku >>
2 masza, kerocna 0

pioge7

#6539570 Napisano: 17.10.2018 21:40:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iskaa91 napisał(a):

jak mam sms-a z książeczką, a potem sms-a z tortem, to mogę dostać to i to? czy tylko jedną nagrodę? Bo to w końcu jest nagroda z 1go stopnia i 2go stopnia? emotka

Musisz wybrać co chcesz emotka  i wysłać 1 paragon odpowiedni do nagrody.