Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6511403 Napisano: 20.07.2018 08:55:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Tak emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511396 Napisano: 20.07.2018 07:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510895 Napisano: 18.07.2018 19:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane. 

no właśnie coś im się wczoraj sknociło, bo przy wysyłaniu długo mieliło, a potwierdzeń zgłoszeń z godz. 20tej brak do teraz...

dziwne... też mnie to wczoraj zainteresowało dlatego do nich napisałem. Ale potwierdzenie dotarło grubo przed odpowiedzią. napisz do nich. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510891 Napisano: 18.07.2018 18:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510814 Napisano: 18.07.2018 15:29:23 w SZUKAM....
joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kermit napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Henryk kania nie ma kodu. Ma być produkt z nadrukiem Disneya kraina lodu. Na paragonie wybija literkę D przy produkcie. Sprawdziłam w kilku sklepach i nawet jak jest byle jak opisane to i tak jest literka D 

A ta literka D to nie jest po prostu oznaczenie stawki Vat (A - 23%, B- 8%, D-5%) emotka

Nie to jest oznaczenie opakowania z disneyem. Na tym samym paragonie mialam henryka bez krainy lodu i tam nie ma D

Teraz z ciekawości sprawdziłam na jedynym paragonie: nie mam żadnej litery D, za to zaraz po cenie mam literę C.  emotka

Ja na paragonie z ITM mam przy parówkach skrót DIS emotka

Tak jak pisze kermit 
te literki to oznaczenia podatku VAT. W jednych sklepach jest ABC w innych ABD. C i D znaczą 5% podatku. Literka B to 8%. 
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. 
Literki są zawsze za ceną a w niektórych sklepach przed i za ceną. To D nic nie znaczy na paragonach że to produkty Henryk Kania Disney,  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6510703 Napisano: 18.07.2018 12:26:55 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

szukam pomocy
mianowicie siostrzenica założyła sobie pin na tablet... oczywiście zapomniała jaki ... ta się jakoś przejść tą blokadę ?

Moja siostrzenica miała to damo w zeszłym roku, wiem że miała cos w stylu nie pamietam hasła czy jakoś tak.... MUSIAŁA wtedy podac telefon i adres emailowy i jakoś odzyskała.... 
jesli nie ma takiej opcji to może jakoś restart do ustawień fabrycznych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510523 Napisano: 18.07.2018 05:09:59 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

trissm napisał(a):

Słuchajcie, w jakich sklepach udało Wam się spotkać wyroby Henryka Kani na konkurs (te z Krainą lodu)?
Bo już patrzyłam w kilku i nie widzę...

Widziałam w kaufie kabanosy pieczone, ale bez naklejki promocyjnej... Rzuciłam jednak okiem na Regulamin i tam wymagają tylko numer paragonu, a ja myślałam, że pod tą naklejką jest jakiś kod...  emotka  W związku z tym szukam odpowiedzi na pytanie: czy widział ktoś takie kabanosy z naklejką ? Mogli wyszczególnić konnkretne produkty, które biorą udział i byłby spokój, a tak diabli wiedzą, co kupić... Nie spotkałam nigdzie tych wyrobów z naklejką...  emotka

Ja widziałem w intermarche jak na razie, okazyjnie były w biedronce.. 
Mariola nie wiem czy kabanosy wchodzą w skład produktów konkursowych. 
Ja bazuję na tej fotce
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510333 Napisano: 17.07.2018 14:59:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Emaile od gilletta z konkursu Tesco z kartami decathlon. 
W rożnych odstępach czasowych.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6510307 Napisano: 17.07.2018 14:22:43 w Winiary
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czekam na 100% wypowiedzi od defed

Za zgłoszenie 25 06 2018, info o huśtawce 2 dni po info o lazybag - na 100% to samo zgłoszenie wygrało obie nagrody, bo tylko 1 sms posłałam z tego nr tel.  emotka
Wygląda na to, że laureatów huśtawek wybiera zupełnie inna niezależna komisja, bo huśtawki mają osoby na wcześniejsze lazabagi jak i te bez.

No i prosze emotka  
mozna wygrać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510287 Napisano: 17.07.2018 13:53:23 w Winiary
mietowa napisał(a):

Dzwonili z 11-go właśnie. Pani powiedziała, że jak najbardziej mam szansę na huśtawkę w tym etapie.

Dałaś radę z nią pogadać? U mnie tylko potwierdzilem że grałem i regułka i dowidzenia emotka   Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

pioge7

#6510281 Napisano: 17.07.2018 13:49:27 w Winiary
Claudia77 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/forum/moje-dzisiejsze-wygrane/strona/1267#p6505709

defed prawdę powie :P 

Oki, ale mogła wysłać 2 hasła w tym samym tygodniu, z tego samego numeru. Trzeba by zapytać... Każdy uczestnik może otrzymać po 1 nagrodzie każdego stopnia. 

dla mnie jasno napisane, że wygrana na wcześniejszy lazybag 

Dla mnie też ... ale czekam na 100% wypowiedzi od defed... mia też się wypowiadała na ten temat bo pytała u źródła z tego co kojarzę ale znaleźć wpisu teraz nie mogę  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6510277 Napisano: 17.07.2018 13:46:45 w PODZIĘKOWANIA
forget-me-not,
Dziękuję za zakup paragonów i wysyłkę do Smolara. Polecam w 100%. Sumienność i uczciwość gwarantowane emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6510258 Napisano: 17.07.2018 13:35:42 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

A ciekawe czy w dużych TESCO mają mydła w kostce. emotka

Osoba z forum mi kupuje mydełka w hipermarkecie... więc to chyba zalezy od kierownictwa sklepu co zamawia...  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

pioge7

pioge7

#6510250 Napisano: 17.07.2018 13:21:51 w Winiary
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A ja widziałem wpisy osob mających i lazy bag i huśtawkę... 

To byłoby super.  emotka emotka Wiesz, zdołowały mnie wczoraj nieco wpisy laureatów, mających lazy bagi i przekonanych, że już szans nie mają na coś innego. W takim razie nadzieja wraca.  emotka

To chyba ja pisałem... ale temu bo wydawało mi się że zgłoszenia z tego okresu już nagrodzili huśtawkami... myślałem że są ba4ziejj na bierząco a tu sprzed 2 tyg dzownią... temu tak Napsialem, ale usunąłem info bo podobno nie wybierali jeszcze z tego okresu huśtawek...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510233 Napisano: 17.07.2018 13:10:52 w Winiary
bruce napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Nie pytam ile można wygrać tylko jak przyznawane są nagrody w praktyce. Widziałam w MDW w zeszłym tygodniu, że huśtawkami chwaliły się osoby bez lazybagów wygranych na to zgłoszenie. Zastanawia mnie czy to reguła czy generalnie nie ma reguły emotka

Z tego, co ludzie tu piszą, kiedy jest lazy bag, nie ma już niestety huśtawki. 

A ja widziałem wpisy osob mających i lazy bag i huśtawkę...  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, izkak 0

pioge7

#6509940 Napisano: 16.07.2018 17:20:37 w Połączenia nieodebrane
blanca napisał(a):

oleg napisał(a):

Nieodebrane 17.48 61 8690405-czy ktos wie co to moze byc?miec nadzieje czy tylko naciagacze?

Albedo

Zalezy kiedy połączenie 
rano dzownili z ręcznikami z c4 a popołudniu z lazybagami z winiar  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6509891 Napisano: 16.07.2018 15:23:08 w Biedronka
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Uważaj, bo w bazie nie ma konka emotka  

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy z RedBull przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Nie zauważyłem na stronie komunikatu o przyjęciu zgłoszenia.

Nic nie  szkodzi że nie ma ... jest info w zapowiedziach. Tu w dziale też... więc o konkursie na ekonkursach można się dowiedzieć emotka  

No właśnie żeby się dowiedzieć to musiałam przekopać www biedronki
W zapowiedziach często jest szczątkowe info, bo szczegóły pojawiają się dopiero po rozpoczęciu konkursu.  emotka

Ale jest info emotka  o nałęczowiance w Tesco tez było w zapowiedziach... nikt nie dodał .. a nagrodami się chwalono emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6509884 Napisano: 16.07.2018 15:16:05 w Biedronka
kreatia napisał(a):

Uważaj, bo w bazie nie ma konka emotka  

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy z RedBull przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Nie zauważyłem na stronie komunikatu o przyjęciu zgłoszenia.

Nic nie  szkodzi że nie ma ... jest info w zapowiedziach. Tu w dziale też... więc o konkursie na ekonkursach można się dowiedzieć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6509872 Napisano: 16.07.2018 14:49:31 w Informują
Lazy bag z winiar... 
zglosznie z 3.07 Wyświetl w wątku >>