Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6495320 Napisano: 07.06.2018 07:12:48 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ostatnio dziwna moda jaka zapanowała na allegro..... od kilku tygodni jak chcę coś kupić i pytam przez formularz sprzedawcę o coś, nie dostaję żadnej odpowiedzi.... zdarzyło się to już kilka razy od różnych sprzedawców... i nie, nie byli na urlopach.... nie chcą sprzedać czy co... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6495043 Napisano: 06.06.2018 11:48:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kerocna napisał(a):

joasiunia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mountain napisał(a):

witam orientujecie się w jakich sklepach kupić wędliny Henryk Kania z Krainy lodu na konkurs kiory?

U mnie w intermarche, Tesco, kaufland i delikatesy centrum NIE MA emotka  

w Selgrosie, Carrefourze i Auchan też nie widziałam emotka  

To żeby dopełnić obrazu tej poszukiwawczej klęski - do sklepów, w których nie znalazłam, dopisuję Biedronkę... emotka

Biedronka jest wykluczonym sklepem w tym konkursie.

Już chyba nie - w regulaminie nie ma takiego zapisu

Rzeczywiście emotka emotka emotka

Ciekawe czy jakoś na paragonie będzie coś na temat krainy lodu... bo jakby kupić tę polędwice sopocka kraina lodu to chyba to to samo co zwykła polędwica sopocka od Henryka kani... robią konkurs a produktów nie ma po sklepach... dziwne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495021 Napisano: 06.06.2018 10:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

witam orientujecie się w jakich sklepach kupić wędliny Henryk Kania z Krainy lodu na konkurs kiory?

U mnie w intermarche, Tesco, kaufland i delikatesy centrum NIE MA emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494745 Napisano: 05.06.2018 16:06:36 w Pomocy!!!!
anka3 napisał(a):

Czy mam po co startować w konkursie, jeżeli na paragonie nie ma konkretnego info, że sklep należy do sieci ABC? Oprócz tego widnieje "Batony" zamiast "Snickers". Dodam, że sklep jest na stronie głównej ABC. 

Ja tak kiedyś miałem w tej agencji. Sklep był na stronie, paragon nie mówił jednoznacznie że to abc a w produktach były słodycze. Wygrałem, wysłałem paragon plus opakowanie po produkcie i dostałem nagrodę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494416 Napisano: 04.06.2018 16:21:07 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

MoZe sztućce z zottarelli? 

Ha! to jedyna nagroda, na którą czekam, ale zmyliły mnie te "artykuły reklamowe"! Ale mnie zrobili... emotka  Dziękuję emotka

Rożnie piszą emotka  ja ostatnio dostałem zamówione z Allegro buty a na opakowaniu napsiane że „prasa” emotka
a ta agencja się wlasnie sztućcami zajmowała emotka     Wyświetl w wątku >>
1 mamimamu 0

pioge7

#6494414 Napisano: 04.06.2018 16:12:37 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

MoZe sztućce z zottarelli?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494349 Napisano: 04.06.2018 12:21:41 w PODZIĘKOWANIA
amif,
Po raz kolejny okazała wielkie serce, dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494315 Napisano: 04.06.2018 10:36:19 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

...mój brak refleksu (lub zła taktyka) w Belrisowym klikaniu po RYŻne nagrody emotka Ile ja już razy próbowałam... ani torby, ani ręcznika! emotka I nie wiem, czy to już jakieś starcze spowolnienie mnie ogarnęło, że wydaje mi się, że klikam z sekundnikiem w punkt o podanej godzinie i nic, czy tam po prostu trzeba to zrobić jakoś inaczej...? No pęknę od tego Belriso i tego nie rozgryzę, przysięgam! emotka emotka

emotka ten recznik jest pozłacany,czy moze choc troche srebra w nim jest? emotka

Zapewne zwykły zwyklak, ale tu nie chodzi o jego wartość. Chodzi raczej o moje podejście, przy którym każda porażka nakręca jeszcze bardziej: "Co? Ale jak to? Że ja nie wygram? Że głupiego ręcznika nie wygram? Wygram!" emotka

Skąd ja to podejście znam emotka nie ważne co byleby wygrać emotka  a jak mogę mieć deser ( dość dobry w smaku) przy okazji ręcznik  , to jeszcze bardziej to mnie potęguje emotka  lodówka zapchana belrisami a ja ciagle ten ręcznik chce, emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6494156 Napisano: 03.06.2018 12:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Czy na stronie Develey zbierając "dukaty" za udział w pytaniu tygodnia - można wymienić je na nagrodę np . nóż?
Czy tylko służą do darmowej dostawy.

Możesz wymienić dukaty na punkty a potem punkty na nagrode
chyba 5 dukatow to 1 pkt 

kiedyś było lepiej bo były tylko punkty, teraz przekombinowali.. 

za dużo ludzie wygrywali pkt w tych zagadkach i zmienili zasady... lepiej im w dwa tygodnie rozdać 6 dukatow=1 pkt niż w sumie 6 pkt 

W dwa tygodnie można zebrać max 4 dukaty (czyli jeszcze nawet nie ma za to jednego pkt.), wcześniej były już 4 punkty.

faktycznie emotka źle policzyłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494094 Napisano: 03.06.2018 06:01:58 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

dot. konkursu urodzinowego w Bricomarche: czy jest gdzieś dostępny kupon, który można wydrukować i wrzucić do urny ? Zrobiłam wczoraj zakupy, a przy kasie okazało się, że kuponów brak... "Miłe" Panie nie były nawet zainteresowane tym problemem i nie starały się w żaden sposób go rozwiązać wyrażając głębokie zdziwienie z cyklu "o so kaman"?  emotka
PS. Nadmieniam, że pojechałam tam tylko w celu wzięcia udziału w tym konkursie i zakupiłam towar, bez którego mogłabym się obyć...  emotka

Chybanic nie zrobisz... w regulaminie jest zapis że kupony wydawane są do momentu aż się skończą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494041 Napisano: 02.06.2018 19:25:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Czy na stronie Develey zbierając "dukaty" za udział w pytaniu tygodnia - można wymienić je na nagrodę np . nóż?

chyba 5 dukatow to 1 pkt 

kiedyś było lepiej bo były tylko punkty, teraz przekombinowali.. 

za dużo ludzie wygrywali pkt w tych zagadkach i zmienili zasady... lepiej im w dwa tygodnie rozdać 6 dukatow=1 pkt niż w sumie 6 pkt  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494032 Napisano: 02.06.2018 18:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kokoszka napisał(a):

chyba 5 dukatow to 1 pkt  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493997 Napisano: 02.06.2018 14:02:15 w Wkurza mnie...
gram w belriso... PARAGON WYKORZYSTANY, dziś kupiony... i mam po paragonie emotka cholera w poniedziałek będzie za późno żeby grać a dziś nic nie zrobię Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493902 Napisano: 01.06.2018 22:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś czy konkurs nałęczowianki co jest w zapowiedziach obowiązuje też w małych tesco? Jutro rano jadę na zakupy a nie mogę znalexc regulaminu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493461 Napisano: 30.05.2018 17:42:38 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Belriso z dziś wymienię na paragon Auchan pepsi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493132 Napisano: 29.05.2018 14:56:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pomadki z Vobro... 
etap chyba 7
szkoda że większość z datą do końca czerwca emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493115 Napisano: 29.05.2018 13:57:56 w SZUKAM....
Z duracella nie ma żadnych informacji na etelefon grając przez stronę? Tylko info na emailu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6492970 Napisano: 28.05.2018 21:17:18 w SZUKAM....
Szukam dobrej aplikacji na telefon liczącą kroki? Ma ktoś jakąś dobrą zainstalowaną i może polecić? Żeby miała więcej funkcji liczenie kroków, spalonych kalorii, czas itp. emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6492555 Napisano: 26.05.2018 17:11:18 w Sport
Nasi pięknie ogrywają Rosjanów w siatkówkę... aż miło oglądać emotka   Wyświetl w wątku >>