Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6469598 Napisano: 04.03.2018 17:32:07 w Sport
Kamil emotka  (złoto) 
Marcin Lewandowski emotka (srebro)
edit: Brawo dziewczyny w sztafecie emotka  emotka (jednak srebro-dyskwalifikacja Jamajki ) Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6469385 Napisano: 03.03.2018 16:01:59 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

dotałam @ ze mi pkt w develey przepadna i bym cos zamowiła weszłam na stronę i kompletnie nie wiem gdzie jest sklepik
ta strona się tak zmieniła czy ja nie dowidzę?

https://develey.pl/promocje/ostra-promocja/nagrody/ Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

pioge7

#6469346 Napisano: 03.03.2018 13:05:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mnie dziś naszła taka refleksja właśnie... a jeszcze kilka tygodniu temu (w tym roku) już z przyzwyczajenia zaznaczyłem na ankietach do 25 lat i dziś na spokojnie robię i myślę że mam 27 emotka  Kurczę.... co będzie po 30 emotka   

Będziesz ubolewał, że jeszcze tylko dekada do kryzysu wieku średniego emotka

On tak szybko przychodzi. emotka  myślałem że pózniej... wujek ma 57 i kupił sobie nowy, sportowy samochód i wszyscy mówią ze to kryzys, wiec myślałem że mi daleko jeszcze do niego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6469342 Napisano: 03.03.2018 12:43:43 w Wkurza mnie...
kasiaj110 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Bosz..... wkurza mnie że we wszelakich ankietach nie zaznaczam juz wieku 21-25 tylko wyżej.... gdzie te czasy co zaznaczałem do 20  emotka

lata lecą w "zastraszającym tempie"... boję się że pewnego ranka obudzę się stara... a w sercu  nadal 18 lat, chciałoby się poszaleć, przeżyć coś wielkiego. Upływający czas  wyznaczają mi spodnie syna które znowu są krótkie...  odbicie w lustrze też już nie to ... 

mnie dziś naszła taka refleksja właśnie... a jeszcze kilka tygodniu temu (w tym roku) już z przyzwyczajenia zaznaczyłem na ankietach do 25 lat i dziś na spokojnie robię i myślę że mam 27 emotka  Kurczę.... co będzie po 30 emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6469325 Napisano: 03.03.2018 11:57:10 w Wkurza mnie...
emotka Bosz..... wkurza mnie że we wszelakich ankietach nie zaznaczam juz wieku 21-25 tylko wyżej.... gdzie te czasy co zaznaczałem do 20 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6468994 Napisano: 02.03.2018 11:51:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zwrot dove z 11.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468648 Napisano: 01.03.2018 15:19:51 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A są do 21 dalej czy do 22? 

Tego CI nie powiem, bo u mnie -14 stopni i niespecjalnie chce mi się po 21 sprawdzać, czy Biedra otwarta emotka Skoro mają być do 22, a na stronie widnieje 21, takie info Ci zapodałam. Jak w praktyce to wygląda, trudno powiedzieć. Może zapytaj na ogólnym profilu Biedronki na FB (o ile posiadają)? Profil Kaufa obsługują jego pracownicy i udzielają wszelkich informacji.

Nie dziwię się że się nie chce iść emotka  ale myślałem że coś napiszą na drzwiach czy coś. 
Posilkuje sie tym artykułem 
http://nczas.com/2018/02/08/wolne-niedziele-zeby-odsypiac-prace-w-soboty-biedronka-lidl-i-carrefour-wydluzaja-godziny-pracy-w-odpowiedzi-na-zakaz-handlu/ A w sieci ich dużo. Ja jakoś ostatnio do miasta nie jechałem żeby sprawdzić a chce zakupić coś i specjalnie mi się jechać nie chce. Mama akurat jest w mieście ale 21:10 wiec biedra zawsze zamknięta. 
Ale z pytaniem na fb mądre emotka  stronkę mają wiec zaraz coś napsizę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6468632 Napisano: 01.03.2018 14:59:42 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21.

A są do 21 dalej czy do 22?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468631 Napisano: 01.03.2018 14:58:25 w Biedronka
Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś?

Kilka tygodni temu w moich dwóch najbliższych Biedronkach zmienili godziny na 6:30 - 22:00. W jednej z nich informacja na zwykłej kartce wisiała obok ostatniej kasy.

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Zaktualizowana.

Dzięki za info emotka  
pytam bo oni to nie wiem jak często aktualizują ale nam otwarli w sierpniu trzecią biedronkę i na stronie jej jeszcze nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Frama 0

pioge7

#6468626 Napisano: 01.03.2018 14:53:54 w Biedronka
Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś?

Kilka tygodni temu w moich dwóch najbliższych Biedronkach zmienili godziny na 6:30 - 22:00. W jednej z nich informacja na zwykłej kartce wisiała obok ostatniej kasy.

Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468623 Napisano: 01.03.2018 14:43:51 w Biedronka
Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468315 Napisano: 28.02.2018 18:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał już ktoś wyciąg clubcard Tesco? 

Ostatni dostalam jesienia a teraz widzialam ze punkty pobrali ale wyciagu ciagle brak

Czyli chyba nie wysyłali... ciekawe czemu się tak ociągają. Pobrali 15 stycznia chyba i do dziś zero...  Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

pioge7

#6468298 Napisano: 28.02.2018 17:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostał już ktoś wyciąg clubcard Tesco?  Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

pioge7

#6467936 Napisano: 27.02.2018 19:00:17 w Pomocy!!!!
kasiaj110 napisał(a):

Pytanie z innej beczki-  od jakiegoś czasu mam problem z laptopem - i nie wiem czy to co dzisiaj się dzieje na portalu to wina mojego sprzętu. 
Chcąc sprawdzić czy konkurs jest w bazie/dodać go - wyskakuje mi napis że nieprawidłowy adres url - próbowałam na kilka sposobów- wspisując np. ręcznie i też ten sam błąd emotka   -  znalazłam parę konkursów i chciałam dodać ale za chiny ludowe nie potrafię... dlatego HELP emotka  

i o matko i córko już idzie hmmmm emotka i wpisuję tak samo tzn kopiuję adres - laptop do zaorania idzie emotka  

Przed adresem masz http:// ? Bo często kopiując adres tego nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467656 Napisano: 27.02.2018 07:12:20 w Oddam za darmo
Kod do TIDAL PREMIUM na 90 dni! -------->>>>>>>>>>>>> dodałem w BAZARKU emotka ktoś chce, zapraszam tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467568 Napisano: 26.02.2018 18:20:59 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie? 

Drukarki takie są to normalne drukujące po jednej stronie w jednym przebiegu, sztuczka polega na tym, że przed wypluciem papieru na zewnątrz jest on odwracany i w drugim przebiegu zadrukowywana jest druga strona. Dopiero potem drukarka wysuwa zadrukowany dwustronnie arkusz papieru.

aż sie bałem jak zobaczyłem w powiadomieniu że ty odpisałeś emotka co mi napiszesz emotka
aha, ale ona np. rozpoznaje że mam w wordzie 20 stron i sama drukuje dwustronnie czy coś trzeba przycisnąć zaznaczyć?
A co jak chcę wydrukwoać 10 stron i każda na osobnej kartce?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467522 Napisano: 26.02.2018 16:26:51 w Kaufland konkursy
Miła26 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy wysyłacie zgodę na przetwarzanie danych osobowych(Załącznik Nr 2)?
.

O którym konku mowa ?  emotka

Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań:)

Ja nie widzę w tym formularzu żadnego załącznika...  emotka

Ja właśnie też nie widziałam a w regulaminie jest mowa o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych,widocznie to błąd z ich strony emotka

przecież się zaznacza pod formularzem:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o. zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych
osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), tylko i wyłącznie dla potrzeb
przeprowadzenia konkursu „Wspólnie dbamy o Wasz komfort”.

więc to chyba nie potrzebny ten załącznik Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6467508 Napisano: 26.02.2018 16:06:55 w Pomocy!!!!
ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467473 Napisano: 26.02.2018 15:15:20 w Informują

pioge7

#6467382 Napisano: 26.02.2018 12:37:00 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła).

ja do swoich tel musiałam kupić zupełnie inną baterie, ciut grubsza ale trzyma 5 dni. Co prawda telefon juz dobrze się nie domyka ale mam przynajmniej spokój z ładowaniami. tak jak pisałam najlepiej przed zakupem poczytać informacje na wielu forach bo mniej nerwów jest po zakupie A nie miał gościu opcji zwrotu towaru?

Wlasnie czytałem i dość opinie fajne były. 
Mial, ale telefon używany po reklamacji i nie da się zwrócić. 
Pale już se dałem spokój z nim. Nic już mu nie pisze. Pójdę gdzieś do nas na miasto może znajdę kogoś kto mi z nim zrobi emotka  
już się odwkurzyłem emotka  nowy tydzien, nowy ja emotka   Wyświetl w wątku >>