Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6467292 Napisano: 26.02.2018 09:32:07 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła).

To telefon dla mamy taki model z klapką, żaden smartfon, nie ma aplikacji. Sprawdziłem w domu, ten najnowszy model miał 41% po wykonaniu telefonu (6minut) już 22% baterii. emotka  powiedział za drugim razem że coś w stykach kabli jest nie tak jak bateria nie działa. Za 3 razem napsiał ze mi nie wierzy... No nic. Telefon wezmę gdzieś do miasta, może ktoś mi go sprawdzi bo z tym panem nie chce już nic pisać bo on swoje (że telefon działa prawidłowo) a ja wiem swoje bo przecież używamy to wiemy jak się zachowuje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467262 Napisano: 26.02.2018 05:17:35 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467188 Napisano: 25.02.2018 18:14:32 w Wkurza mnie...
MAKABRA! Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

pioge7

#6467119 Napisano: 25.02.2018 11:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rogalino napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland?

tak przed chwila mi sie udalo wyslac dane, chociaz dopiero z laptopa bo z komorki nie przeszlo...

własnie u mnie na laptopie nie chce a na komórce sprawdziłem i się da emotka

mi nie działa na mozilli dopiero opera otworzyła emotka w ogóle ostatnio mozilla non stop mi sie resetuje nie wiem co jest nie teges!

u mnie na tej nowej od Windowsa się udało Edge czy jakoś tak
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467106 Napisano: 25.02.2018 10:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogalino napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland?

tak przed chwila mi sie udalo wyslac dane, chociaz dopiero z laptopa bo z komorki nie przeszlo...

własnie u mnie na laptopie nie chce a na komórce sprawdziłem i się da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467104 Napisano: 25.02.2018 09:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6466889 Napisano: 23.02.2018 18:53:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
bc14 napisał(a):

bilety na mecz Polska -Nigeria z RMF telefon 5 minut temu !!

U mnie polska korea.... 
strasznie dziwne to wszytsko... konkurs skończył się o 16;40 i po 5 minutach dzownią rządając pesel i imię i nazwisko kto pojedzie i trzeba zorganizować druga osobę w niewiele ponad 10 minut... emotka  bo trzeba podac dane do 17:00 emotka  masakra...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6466873 Napisano: 23.02.2018 17:20:44 w Informują
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-strefa-kibica-pod-twoim-dachem.html#.WpA-2kfTmhA

Telefon o 16:45 z tego konkursu. 
Konkurs zakończył się o 16:40. Dzownili z numeru RMF.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6466478 Napisano: 22.02.2018 17:22:20 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

Rolka w myszce mi się popsuła! emotka
Jestem taka nieszczęśliwa!

emotka emotka Trzeba ją pożegnać godnie i kupić nowa emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6466158 Napisano: 22.02.2018 10:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ktoś nie dostał we wtorek lub poniedziałek emaila z linkiem aktywacyjnym to piszcie do nich, wyślą emaila z linkiem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465554 Napisano: 20.02.2018 15:46:32 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam gdzie na stronie ministerstwa finansów wypełnić PIT ONLINE. szukam i wchodząc wychodzą mi jakieś informacje bez formularza, tylko np. coś takiego: http://www.finans...eklaracje/formularze
szukam tylko formularza od minsiterstwa fnansów by móc rozliczyć 1% na co chce a nie mieć narzucone emotka

http://www.finanse.mf.gov.pl/pp/e-deklaracje/formularze/pit
Są też darmowe programy, gdzie KRS można wpisać dowolny. Polecam e-pity. Bardzo łatwy w obsłudze.

Właśnie próbuję przez epity ale tu mam chyba narzuconą jakieś Amazonki w 1%. emotka
jak tata dostał pit 40A to się ma rozliczyć czy ZUS go już rozliczył? Zna się ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465547 Napisano: 20.02.2018 15:38:43 w SZUKAM....
szukam gdzie na stronie ministerstwa finansów wypełnić PIT ONLINE. szukam i wchodząc wychodzą mi jakieś informacje bez formularza, tylko np. coś takiego: http://www.finans...eklaracje/formularze
szukam tylko formularza od minsiterstwa fnansów by móc rozliczyć 1% na co chce a nie mieć narzucone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465523 Napisano: 20.02.2018 14:51:26 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie ogrom nauki jaki ma mój syn w pierwszej klasie - chodzi mi konkretnie o prace domowe. Dopiero skończyliśmy, oboje jesteśmy padnięci od patrzenia w książki i pewnie konkurs Fantasia mi ucieknie, bo nie wykrzesam z siebie już chyba nic dziś. Jeszcze pacierz z religii. Dziś się miał nauczyć "wierzę w Boga". I tak siedzi i klepie, że "trzeciego dnia z marchwi wstał", czy też "pod pączkiem piłatem"... I weź się człowieku nie śmiej mu w twarz... 

Znam to emotka  Chleba naszego poprzedniego ... i nie budź nas na pokuszenie emotka

Współczuję biednym dzieciakom. Uczą się na pamięć modlitw, których nie są w stanie nawet zrozumieć emotka  My mieliśmy w podstawówce siostrę Halinę, która była straszna i każdy się jej bał. Jak ktoś przekręcił coś w modlitwie, albo nie znał któregoś z apostołów to straszyła nas ogniem piekielnym i szatanem. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę emotka  

u mnie siostrzeniec na feriach modli sie przy mnie bo trzeba mu jeszcze coś tam podpowiedzieć i słyszę:
"pod polskim piłatem", a zamiast przyjdź królestwo Twoje" "to przy kures***wo Twoje" emotka i jeszcze kilka co mnie tak śmieszy w trakcie modlitwy że patrzy na mnie jak na wariata emotka

a mnie wkurza że napsiałem jak byk na kartce 2x KAMIS (dowolne) pojechałem do sklepu i wziąłem z półki 2x KNORR. i tak patrzę czemu mam źle pargaon odpisany a to wziąłem fixy knorra emotka
dobrze że skapłem się zanim zgłosiłem emotka

i jeszcze wkurza że od osttaniej przygody z INPOSTEM omijam ich baaaardzo szerokim łukiem (bo paczka czekała na mnie przez miesiąc w oddalonym ode mnie sklepie o ok. 40 km) i jak coś zamawiam na allegro to sprawdzam jakim kurierem wysyłają, w opisie: listy i paczki: Poczta polska, paczki i paczki kurierskie: POCZTEX. Zamówiłem, zapłaciłem, czekam grzecznie na paczkę a tu email od INPOST że paczka została nadana.... ciekawe kiedy dojdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465218 Napisano: 19.02.2018 19:14:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bagietkoweniebo napisał(a):

na konkurs hochland probuje wyslac dość długiego sms. niestety zamienia mi to automatycznie w MMS a bramka nie obsługuje MMS. Jak to obejść? mam Samsunga s7. dodam że przyłączenie na Alfabet GSM w ustawieniach niczego nie zmienia...dzieki za rady

To raczej trudno obejść. Jedynie przełączenie się na telefon bez androida (czylistarszy model) pozwoli wysłać dłuższego smsa. Tez miałem kiedyś z tym problem. Jedynie takie rozwiązanie znalazłem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464921 Napisano: 18.02.2018 21:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa96403 napisał(a):

Proszę o pomoc w interpretacji zapisu regulaminu:NIVEA(https://www.nivea...es-konkurs/konkurs/)
''Zakup: zawarcie umowy sprzedaży minimum dwóch kremów NIVEA Creme w metalowej puszce o dowolnej pojemności lub NIVEA Krem w plastikowym opakowaniu o pojemności
50ml''
Kremy w metalowej puszce -2szt,a w plastikowej 1szt?

2 tego lub tego, musisz kupić dowolne dwa nivea, może byc 2 metalowe 2 plastikowe lub 1 metalowe i 1 plastikowe na jednym rachunku  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464890 Napisano: 18.02.2018 18:01:54 w Kupię...
kupię gra planszową 5 sekund. najlepiej używaną w miarę dobrej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464728 Napisano: 17.02.2018 15:13:03 w Sport
Jeeeeeeeeeeeeeeeee Kamil jeee Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464546 Napisano: 16.02.2018 16:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata6 napisał(a):

dede napisał(a):

A ja mam pytanie do osób które już otrzymały termosy z Milki. Czy po wysłaniu danych w podsumowaniu miał też ktoś tak, że zamiast paragonu  wyświetlił się wielki ,,X"? Myślałam, że tak ma być, a okazuje się że powinien wyświetlać się załączony paragon. Teraz zastanawiam się czy wszystko doszło i mi wyślą ten termos? Wygrałam na początku lutego i nic nie dotarło jeszcze. Swoją drogą nie da się wysłać danych drugi raz.

Maiałam tak dwukrotnie ale na liście laureatów jestem w tym dniu czyli wszystko było ok.Mam wygrane z pierwszego dnia loterii i z póżniejszych i termosów też jeszcze nie mam więc spokojnie

Tez miałem X myślałem że tak ma być i zostawiłem, 
Dziś termosy zawitały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464485 Napisano: 16.02.2018 14:36:30 w Kupię...
Kupie grę planszową POSTAW NA MILION. tylko nie wersję STANDARD tylko tą lepszą. 
W sąsiedztwie gdzie mieszka siostra chłopczyk (dość chory) marzy o takiej grze bo uwielbia przeróżne planszówki a rodziców jego nie stać na nowe gry więc szukamy używanych emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464206 Napisano: 15.02.2018 21:50:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale regulamin konkursu Raffaello na ekonkach jest zły! Weszłam dzisiaj żeby zobaczyć kiedy wyniki (podobno jutro - tak wynika z właściwego regulaminu), a tam napisane, że paragony mają potwierdzać zakup do 12.02!!!! I generalnie ten przypięty u nas to chyba jakiś nie wiem, zeszłoroczny.

A ja kupiłem w walentynki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0