Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6459280 Napisano: 03.02.2018 06:50:28 w Pomocy!!!!
baxter napisał(a):

edzia21 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kto mi wytłumaczy co to znaczy sieć telefoni komórkowej niedostepna, mam to na każdej karcie nju i nie mogę z żadnej dzwonić

zapewne zablokowali Ci karty...też to miałam z nju. ;/ 

a czemu blokują? ja w styczniu do nich przeszłam i co tez sie mam bac ze mi zablokuja?emotka

blokują tylko wtedy jak telefon jest nie używany kilka miesięcy. regularnie trzeba wykonać połączenie lub wysłać smsa jak ci napiszą żeby utrzymać numer Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6459182 Napisano: 02.02.2018 20:28:29 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wszystkie @ na raz wyslali z kafla?

Nie, 
widzę zwyciężce z godziny 12:39 a ja mam @ o 13;10 emotka  

Nie wiem,jak ludzie to robią,że wygrywają bony po kilka sztuk emotka
Wysłałam kilka zgłoszeń i nic emotka

O dziwo SMOLAR nie zrobił ograniczenia emotka  ja mam 1na chyba 8 zgłoszeń emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6459026 Napisano: 02.02.2018 13:54:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy @ z Kaufland wysłane zostały o jednej godzinie czy mogę się jeszcze łudzić?

Nie były wysłane o jednej porze. Na forum chwalą się od 12:40 
ja mam emaila 13:10
mozna sprawdzić na stronie 
www.wyniki.smolar.pl czy wyjdzą gratulacje. Numer systemowy lub transakcji z pauzami trzeba wpisać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6459021 Napisano: 02.02.2018 13:49:19 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Wszystkie @ na raz wyslali z kafla?

Nie, 
widzę zwyciężce z godziny 12:39 a ja mam @ o 13;10 emotka   Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

pioge7

#6459013 Napisano: 02.02.2018 13:36:22 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

luckymen napisał(a):
Kaufland 50 emotka  

Gratuluję. A który to konkurs emotka

Chyba ten
Http://www.50latkaufland.pl  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6458982 Napisano: 02.02.2018 12:46:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Chodziło mi (i nadal chodzi) o zwrotki z sms, bo noszę się z zamiarem wysłania, a jak coś jest nie tak ze skrzynką, to zawsze mam stracha, że zgłoszenie w natłoku problemów na linii zaginie

Zwrotka z Somat przyszła - sms wysłany przed chwilką emotka

U mnie przed chwilą też bez problemu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6458807 Napisano: 02.02.2018 07:07:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
kto rano wstaje ten termosy od milki dostaje x2 o 6:13 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6458614 Napisano: 01.02.2018 14:53:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Próbował ktoś grać w www.loteriamilka.pl przez messengera? Nic nie wychodzi mi i nie wiem czy mają błąd czy co 

ja zagrałam przez stronę, 6 paragonów i nic. Coś mi się nie chce wierzyć w te 100 termosów dziennie. Loteria ruszyła ledwo 2 godziny temu... emotka

tam są bramki czy to dla pierwszych?

Bramki. Ja wysłałem 8 paragonów i też nic od 12:20. Wysyłam przez stronę i chcę spróbować przez messengera ale nic emotka  nie działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458607 Napisano: 01.02.2018 14:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbował ktoś grać w www.loteriamilka.pl przez messengera? Nic nie wychodzi mi i nie wiem czy mają błąd czy co  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458605 Napisano: 01.02.2018 14:38:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy w aplikacji jest możliwość przeniesienia przycisku DODAJ nad pisaną wiadomość na forum. teraz jak pisze z aplikacji to ten przycisk zakrywa klawiatura i trzeba ją dodatkowo chować żeby ten przycisk się pojawił. byłoby prościej 

nie.
Schemat okna narzucony jest od wersji androida.

Aha dziękuje za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458597 Napisano: 01.02.2018 14:29:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy w aplikacji jest możliwość przeniesienia przycisku DODAJ nad pisaną wiadomość na forum. teraz jak pisze z aplikacji to ten przycisk zakrywa klawiatura i trzeba ją dodatkowo chować żeby ten przycisk się pojawił. byłoby prościej  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458564 Napisano: 01.02.2018 13:28:13 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

No własnie pisałam juz drugi raz i zero odpowiedzi i zero doładowania emotka

Na jaki adres ? konkurs@bm.pl
Dostalas jakąś odpowiedź automatyczną. ?

Tak i tak.

Dziwne... u mnie pierwsza reklamacja poszła w grudniu odpisali po miesiącu... druga poszła w weekend i wczoraj odpisali emotka  napisz znowu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458550 Napisano: 01.02.2018 13:11:25 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

No własnie pisałam juz drugi raz i zero odpowiedzi i zero doładowania emotka

Na jaki adres ? konkurs@bm.pl
Dostalas jakąś odpowiedź automatyczną. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458520 Napisano: 01.02.2018 12:20:39 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na doładowanie z wakacji z orange?

Ja wczoraj dostałem doładowanie na konto główne na drugi telefon po napisaniu reklamacji. Wcześniej miałem info że dostałem na promocyjne. Doładowanie dali po 4-5 dniach emotka  pisz do nich emotka   Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

pioge7

#6458392 Napisano: 01.02.2018 09:44:21 w Lay's
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili 

Nie mógł ich ktoś nagrać i zgłosić do izby celnej? emotka

Tego niestety nie wiem. My zbieraliśmy się na to „losowanie” i mieliśmy 11:50 jechać z domu a tu dzowni ciotka że jest na miejscu i już po losowaniu. Było raptem 5 osob podobno akurat co robili zakupy w sklepie, wylosowali pare nagród i mieli się kontaktować z tymi osobami przez telefon, z główną (telewizor) dzwonili przy wszystkich, a z mniejszymi podobno dzownili bo odbierało kilka osob, ale czy wszytskie rozdali ... nikt nie wie emotka  od tego czas nie chodzę do sklepu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458387 Napisano: 01.02.2018 09:38:49 w Lay's
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili  Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

pioge7

#6458379 Napisano: 01.02.2018 09:26:21 w Lay's
Lidka nie zaburzyła.... wcześniej tyle nagród na etap (dzień) a teraz 1 dziennie emotka miejmy nadzieję że nasza ulubienica dopiero się rozkręca i przebudzi się z zimowego snu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6458349 Napisano: 01.02.2018 05:01:34 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Przyszły mi dziś miecze z duracella... razem z mieczami są oświadczenia, czy je mam podpisać i odesłać czy były drugie i kurier wziął? Odbierała babcia i taką mam relację, jaki to młody kurier wysoki i szczupły z łądnymi oczami i jaki miły ale nie pamięta co podpisywała emotka

Są dwie kopie oswiadczeń- jedno dla kuriera i jedno dla ciebie. Nic nie trzeba odsyłać. 

Dzięki wielkie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6458221 Napisano: 31.01.2018 18:59:10 w SZUKAM....
Przyszły mi dziś miecze z duracella... razem z mieczami są oświadczenia, czy je mam podpisać i odesłać czy były drugie i kurier wziął? Odbierała babcia i taką mam relację, jaki to młody kurier wysoki i szczupły z łądnymi oczami i jaki miły ale nie pamięta co podpisywała emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457641 Napisano: 30.01.2018 11:19:03 w SZUKAM....
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam informacji czy się ktoś zna na tym: szwagier był na skokach i ma 3 autografy skoczków na koszulce. jest jednak trochę pomięta. można ją żelazkiem wypracować czy Nie? nie chciałbym aby podpisy się wymazały i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla nich?

Zależy czym są autografy napisane emotka

A tak serio to spróbuj przez płócienną ściereczkę przeprasować gorącym żelazkiem, lepiej unikaj pary.

Markerem. 
O tej parze nie pomyślałem , będę musieć na nią uważać. Dzięki za podpowiedź emotka   

żelazko to dodatkowo powinno utrwalić napis.Na przyszłosć polecam markery do tkanin-wystarczy potem przyprasować i można prać spokojnie (są np.w IKEA-kosztują 8zł za 6sztuk w różnych kolorach)

Szczerze to się nie znam na tym... wyjazd szwagra na skoki był spontaniczny bo wygrany w konkursie dwa dni przed samymi zawodami więc nie było czasu na myślenie o markerach emotka  wziął pierwszy lepszy z domu, pomyślę na przyszłość nad takim do tkanin bo tak mu się spodobało że za rok jedzie znowu emotka  a akurat autografu Stocha nie zdobył więc za rok trzeba nadrobić zaległości emotka a złość mnie bierze bo z Wellingerem zdjęcie ma ale nie poprosił i podpis emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0