Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6453397 Napisano: 17.01.2018 10:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Pisał ktoś im Jeszcze coś ?

Ja dostałam taką  samą odpowiedź.. nawet zapomnialam ze pisałam. Tylko jeden numer doladowali.. emotka

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453375 Napisano: 17.01.2018 10:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Pisał ktoś im Jeszcze coś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453144 Napisano: 16.01.2018 17:22:46 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurier.... zamówiłem w niedziele kuriera po paczki na poniedziałek... dzis już wtorek a nie było go dalej... gościu z Olx wydzwania że czemu nie wysyłam i chyba zrezygnuje z zakupu... No kurde. Nie moja wina że nie przyjechał.nigdy nie było problemu zawsze na drugi dzień był, a teraz takie jaja 

Mi tak robi Geis. Może raz czy dwa był faktycznie na drugi dzień od zamówienia, zawsze na trzeci. Ale uprzedzam klientów, że kurier zwykle odbiera na trzeci dzień i zwykle się zgadzają, a jeśli nie, to biorę innego, choć i tu loteria bywa. Zawsze to jednak oszczędność na tuszu w drukarce emotka  (kto to widział drukować raporty odbioru, kiedyś tego nie było i jakoś działało, a kurier ostatnio i tak nie wziął swojej wersji, choć jedną dla mnie podpisał...)
Kiedyś mi pomógł telefon bezpośrednio do firmy kurierskiej, ale tam już było trzydniowe opóźnienie, może spróbuj zadzwonić?

U mnie nigdy nie było takiego przypadku.... zawsze na drugi dzien po paczkę był, na trzeci paczka była juz u klienta... biorę Dpd zawsze i zawsze ok, teraz taki przypadek. Dzownilem na infolinie, babka próbowała się kontaktować ale kurier nie odbierał. Mówiła że wysłała mu jakieś ponaglenie czy coś, ale dalej go nie było. . Prosiłem o telefon do niego to dać nie chciała. A już nie wiem kto do nas jeździ bo stale inny a nieraz przychodzi w emailu telefon ale nie wiem który ma byc. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453090 Napisano: 16.01.2018 16:10:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 chyba nie wgrałem najnowszej aplikacji do Google Play, ale jutro dopiero będę w domu to sprawdzę.
Zrobiłem poprawkę po stronie serwer, powinno być już okej.

chyba jest ok. powiadomienia zniknęły teraz

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453076 Napisano: 16.01.2018 15:53:31 w Wkurza mnie...
Kurier.... zamówiłem w niedziele kuriera po paczki na poniedziałek... dzis już wtorek a nie było go dalej... gościu z Olx wydzwania że czemu nie wysyłam i chyba zrezygnuje z zakupu... No kurde. Nie moja wina że nie przyjechał.nigdy nie było problemu zawsze na drugi dzień był, a teraz takie jaja  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453056 Napisano: 16.01.2018 15:13:33 w Informują
Intermarche smsy z wczoraj Wawel kuferek (15:03 SMS)  Wyświetl w wątku >>
1 holden 0

pioge7

#6453023 Napisano: 16.01.2018 14:46:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas dalej coś jest nie tak ...
mam powiadomienie że dostałem łapkę w gore wchodzę na to w aplikacji i widzę post w którym mam niby tą łapkę..
2chodze potem znowu w powiadomienia a tam dalej to powiadomienie jako nieprzeczytane widnieje... wszystko odbywa się w aplikacji...

masz najnowszą wersję aplikacji? masz powiadomienie z aplikacji tj. wchodzi na listę powiadomień i z niej klikasz czy w telefonie w systemie notyfikacji masz informację że ktoś dał Ci łapkę i w nią klikasz?

Mam najnowszą wersję. Wchodzę w aplikację klikam u góry 3kreseczki tam jest powiadomienia i obok liczba 1
klikam w to wchodzę ze XYZ dał mi łapkę w górę. Przenosi mnie na forum do tego wpisu. 
Klikam strzałkę w lewo aby wrócić i powiadomienie jest dalej. Jako nieprzeczytane. 
Whodze na konkurs w aplikacji naciskam 3 kreseczki i dalej jest 1. Wchodzę i pisze to samo i zaznaczone jest dalej to samo że XYZ dał mi łapkę. Tak jakby nie odczytane było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453008 Napisano: 16.01.2018 14:23:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas dalej coś jest nie tak ...
mam powiadomienie że dostałem łapkę w gore wchodzę na to w aplikacji i widzę post w którym mam niby tą łapkę..
2chodze potem znowu w powiadomienia a tam dalej to powiadomienie jako nieprzeczytane widnieje... wszystko odbywa się w aplikacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452962 Napisano: 16.01.2018 12:57:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ...

powiadomienia są okej, ale chyba zapomniałem podpiąć ich odznaczanie jako przeczytane emotka
wrócę jutro do domu to sprawdzę w kodzie

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis. 

O którym powiadomieniu piszesz, chodzi o dział "Powiadomienia" w aplikacji czy o pasek w telefonie z listą powiadomień/notifyikacji?

Dział powiadomienia. Jak ktoś mnie zacytuje czy da plusika.
W aplikacji było że mam plusika i wszedłem patrzę jedna moja wypowiedz ma plusika (zresztą nie widać plusików w aplikacji albo jestem ślepy) wchodzę znowu w powiadomienia a tam to samo tyle że nie odczytane. Nie znika ta informacja jak się na nią kliknie

Bo w aplikacji nie ma podpiętych informacji kto dał kciuka w górę/dół na forum...
Co do odznaczania to przyjrzę się temu, bo chyba jest mały problem...

{EDIT}
Sprawdziłem i był problem po stronie serwera na poziomie komunikacji aplikacja serwer.
Teraz powinno odznaczać poprawnie.

Nie rozumiem języka informatycznego ale ostatnie zdanie już rozumiem emotka

sprawdzę przy najbliższej okazji i dam znac emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452945 Napisano: 16.01.2018 12:33:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ...

powiadomienia są okej, ale chyba zapomniałem podpiąć ich odznaczanie jako przeczytane emotka

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis. 

O którym powiadomieniu piszesz, chodzi  o dział "Powiadomienia" w aplikacji czy o pasek w telefonie z listą powiadomień/notifyikacji? 

Dział powiadomienia. Jak ktoś mnie zacytuje czy da plusika. 
W aplikacji było że mam plusika i wszedłem patrzę jedna moja wypowiedz ma plusika (zresztą nie widać plusików w aplikacji albo jestem ślepy) wchodzę znowu w powiadomienia a tam to samo tyle że nie odczytane. Nie znika ta informacja jak się na nią kliknie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452937 Napisano: 16.01.2018 12:18:04 w Wkurza mnie...
Ostatnio Duracell a teraz Minionki.... zapas baterii że starczy chyba na 5 lat w domu a nagrody nie ma ... nawet powerbanka .... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452838 Napisano: 16.01.2018 09:47:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452808 Napisano: 16.01.2018 08:12:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452659 Napisano: 15.01.2018 16:01:53 w Informują
tyskie żabka SMS teraz
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452109 Napisano: 12.01.2018 21:21:25 w Oddam za darmo
nariam napisał(a):

kod  Michałki WAWEL oddam

Priv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451943 Napisano: 12.01.2018 12:51:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że na WOŚP u nas w gminie nikt nie może wymyślić nic fajnego. Wszedłem an stronę gminy i porównałem plakaty z ostatnich 6 lat i jest jedno i to samo... nawet praktycznie ta sama kolejność występowania tych "artystów" ... naszą gminę nie stać już na wymyślenie niczego innego.... Tak samo jak są dni gminy. co roku to samo... nawet "atyści" z WOŚPU ... jedynie co się zmienia to daty.... emotka ja wiem że BUDŻET gminny kuleje i że przeznaczane są na to naprawdę niewielkie fundusze. Ale najlepiej nich coś zrobią normalnie albo zrezygnują bo co roku na dniach gminy by załapać się na kiełbasę z grilla trzeba mieć kupon, który nikt nie wie jak zdobyć, nawet ci co wydają kiełbasy,  a wydają tylko osobom które pracują w gminie. to ja dziękuję za takie ŚWIĘTA GMINNE... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451781 Napisano: 12.01.2018 09:44:43 w SZUKAM....
wea86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

to w ustawieniach drukarki? czy gdzieś w kompie?

W kompie. Może to kwestia jak skanujesz. Ja naciskam prawym na ikonke drukarki, rozwija się menu, jest start scan. (Sorry za takie tłumaczenie, nie jestem biegła w komputerach;))

hmmm chyba nie ma tej opcji wszedłem w opcje skanowania i wyszły mi rozmiary i podane różne rozmiary. nie ma nic co by znaczyło ze drukarka rozpoznaje rozmiar skanowanego dokumentu i tak go zeskanowała. może temu że to stary model urządzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451770 Napisano: 12.01.2018 09:27:34 w SZUKAM....
wea86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jest możliwość ustawienia w skanerze brother ustawienie wielkości skanera żeby urządzenie samo rozmoznawało dokument i skanowało tylko to? Skanuję zdjecia, para*ony, dokumenty.... zawsze skanuje się rozmiar A4 i trzeba w paincie obcinać to białe... da się to obejść? zna się ktoś?

A nie masz opcji podglądu skanu (preview)? U mnie czy to brother wcześniej czy hp teraz jest taka opcja, wtedy można przyciąć.

to w ustawieniach drukarki? czy gdzieś w kompie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451759 Napisano: 12.01.2018 08:36:07 w SZUKAM....
czy jest możliwość ustawienia w skanerze brother ustawienie wielkości skanera żeby urządzenie samo rozmoznawało dokument i skanowało tylko to? Skanuję zdjecia, para*ony, dokumenty.... zawsze skanuje się rozmiar A4 i trzeba w paincie obcinać to białe... da się to obejść? zna się ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451758 Napisano: 12.01.2018 08:24:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu?

o którym dokładnie konkursie mowa?:)

http://www.kuchniasmaku.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0