Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6442682 Napisano: 15.12.2017 14:59:20 w Lay's
biokoo napisał(a):

buziolek napisał(a):

biokoo napisał(a):

o jakim konkursie mowa?

https://swietazpepsi.pl/

ale czemu w temacie lay's emotka

bo ten temat to nie Lays tylko Avanti ale nikomu się nazwy zmienić nie chce emotka i się przyjęło że to avanti emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442656 Napisano: 15.12.2017 14:29:45 w Lay's
olunka napisał(a):

defed napisał(a):

olunka napisał(a):

buziolek napisał(a):

masza napisał(a):

Lidl też Lidka by mogła dać dziś.... emotka

już są wyniki

z filmowego? mnie się nie wyświetla nic

mowa o Lidl

aha:)

Staszów rządzi... i Lidka coś zmieniła nie publikując nazwisk tylko pierwszą literę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442492 Napisano: 15.12.2017 10:18:36 w Pomoc potrzebującym!
Na Olx jest akcja karmienia psiaka
wystarczy nacisnąć i karma trafi do schronisk dla zwierząt 
https://www.olx.pl/nakarm-psa/ Karmić można przez aplikację mobilną. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442332 Napisano: 14.12.2017 20:55:17 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

To tzw. Zespół napięcia przedkonkursowego -> dopóki nie ogłoszą konkursu na ten blender, nie kupisz go. Normalka emotka

Ja marzyłam o wyciskarce. No i w końcu wygrałam, ale tak patrzę na nią (jeszcze szczelnie zamkniętą w pudełku) i sobie myślę: duża jest, zajmie mi pół blatu, zresztą szczerze, będziesz robić soki? Jak często? Będzie Ci się chciało wstawać 15min wcześniej by napić się soku? A jak wrócisz z pracy to myślisz że sobie powyciskasz? No i się przekonałam, że wcale nie chcę wyciskarki emotka Idzie na sprzedaż emotka ALe marzyłąm o niej z rok, a gdy już mi się spełniło to stwierdziłam, że to nie to emotka I to mi tylko udwoadnia że ja wolę przeżycia niż rzeczy emotka Bo jeszcze mi sie nie zdażyło np. wrócić z wycieczki i powiedzieć, w sumie nie wiem po co jechałam...? emotka

Miałem to samo z wypiekaczem do chleba i frytkownicą. Frytownice wygrałem radość że nie wiem. Zrobiłem raz frytki i doszedłem do wniosku że lepsze są z patelni, a zresztą to jem je raz na ruski rok. Poszła na sprzedaż. Wygrany wypiekacz o którym marzyłem chyba 3 lata przyszedł i pomyślałem że i tak wole kupić chleb pokrojony bo mniej zachodu niż robić go i jeszcze czekac . I gdzie go jeszcze trzymać. Tez sprzedałem. emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442209 Napisano: 14.12.2017 17:04:00 w Wkurza mnie...
No i sie wyjaśniło... tata wrócił do domu, paczki były przy wejsciu do domu,... obie,... tak sobie zostawione... No jakbym był chamem to bym teraz aferę mógł zrobić że paczki do mnie nie dotarły .... ale nie będę taki... święta idą.... koniec wkurzania sie i marudzenia emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442200 Napisano: 14.12.2017 16:53:58 w Wkurza mnie...
Bardzo dziwne że nie dzowni... w takim razie jak nie wie gdzie jechać bo jedzie pierwszy raz to też nie zadzwoni tylko zostawi paczkę Bóg wie gdzie ... z inpostu już daaaaawo zrezygnowałem z zamawiania, bo na kilka paczek czekałem ponad 2miesiace... teraz chyba też zacznę z kurierów... jak działa poczta każdy wie, ale jak narazie pan Krzysiu z poczty mnie jeszcze nie zawiódł  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442187 Napisano: 14.12.2017 16:37:44 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie No to juz jest szczyt.... drugi kurier także dostarczył przesylke chociaż w domu nikogo dalej nie ma ... odebrał jakis Adam k.... i podpisał się kurier.... a paczka nie wiem gdzie.... 

emotka Musisz to jak najszybciej wyjaśnić. Jeżeli sprawa się powtórzyła, możliwe, że to oszuści/złodzieje. emotka

Nie No ... zawsze dostarczali .. zawsze ci sami. Ale zawsze ktoś w domu był. Dzis taka sytuacja jedynie.... kurier nazywa sie Adam wiec pewnie to on odpisał... alegdzie są paczki... nie wiem emotka  dowiem się czy są gdzieś jak ktoś przyjedzie do domu, ale czemu się nikt niekontaktowal... ja jestem w pracy 2 km od domu i by mogli mi tu przywieźć zwłaszcza że widziałem ich samochody jak przejeżdżali... jakby zadZwonili to na pewno by tu mogli przyjechać ale się im niechcialo...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6442175 Napisano: 14.12.2017 16:19:23 w Wkurza mnie...
Nie No to juz jest szczyt.... drugi kurier także dostarczył przesylke chociaż w domu nikogo dalej nie ma ... odebrał jakis Adam k.... i podpisał się kurier.... a paczka nie wiem gdzie....  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6442152 Napisano: 14.12.2017 15:35:20 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie....  emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę ....  emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu?  emotka

mój tato by powiedział :"a wiesz, że niektóre psy są mądrzejsze od właścicieli?" - i zawsze mnie to wkurza jak mówi do mnie tak emotka emotka - ale to z przekory oczywiście (i oczywiście nie bierz tego do siebie emotka )

Skąś to znam emotka  No nie wiem jak jest tym razem. Dowiem się jak się zjadą do domu... emotka   Wyświetl w wątku >>
2 jokan, brucee 0

pioge7

#6442148 Napisano: 14.12.2017 15:33:19 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie....  emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę ....  emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu?  emotka

być może zmieściła się do skrzynki pocztowej emotka

Chyba że sąsiada... nie mamy skrzynki na listy... No jestem wściekły jak nie wiem... to prezent dla taty i teraz go se będzie chyba po sąsiadach szukać... 

nie doceniasz mądrości psa, to na pewno on odebrał

Wlasnie sie nadal zastanawiam nad tym.... dochodzę do wniosku że jednak mogła emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6442130 Napisano: 14.12.2017 15:09:42 w SZUKAM....
Hmmm, chyba jednak muszę gdzieś jechać popatrzeć. Dzieki za opinie  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442123 Napisano: 14.12.2017 14:53:25 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zdarzyło mi się, że: kurier wiózł paczkę na adres firmy, siedziba czynna tylko do 16:00, ale w powiadomieniu mailowym było, że kurier pojawi się w przedziale 9:00-11:30. Czekam, czekam... Nie ma kuriera. O 16:10 dzwoni kurier na telefon, że przyjedzie jutro bo zastał zamknięte drzwi. OK-myślę sobie, nie zamawiałam kuriera na konkretna godzinę, kierowca nie miał prawa wiedzieć, że już zamknięte. W domu wchodzę na maila, klikam w śledź przesyłkę, a tam, że paczka dostarczona o 16 z hakiem  emotka  Miałam przez całą noc stresa, czy paczka w ogóle dojedzie nastepnego dnia, bo sporej wartości, na szczęście dojechała - ale jakim prawem kurier odfajkował, że dostarczone?!?  emotka  Nie chciał sobie statystyk psuć? Jak tak można!?!

Masakra co się teraz z tymi paczkami dzieje... inpost to totalne nieporozumienie, kurierzy już zawodzą. Poczta teraz to tydzien albo dłużej paczkę wiezie.... masakra...  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6442119 Napisano: 14.12.2017 14:51:47 w SZUKAM....
Zna się ktoś na materacach? Jaki najlepiej kupić? Sprężynowy czy piankowy? Chodzi o to, żeby był twardy i nic sie z nim nie robiło... kupiłem pare lat temu ale nie wiem wlasnie jaki i zaczęły się na nim pagórki robić... chcę zmienić a na Allegro pisze ze wszytskie są super.... rodzince kupili jakiś bolenowy z kokosem czy jakoś tak... miesiac temu, są zadowoleni ale czy on się nie zniekształci ... nie wiem... zna sie ktoś. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442109 Napisano: 14.12.2017 14:42:58 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

być może zmieściła się do skrzynki pocztowej emotka

Chyba że sąsiada... nie mamy skrzynki na listy... No jestem wściekły jak nie wiem... to prezent dla taty i teraz go se będzie chyba po sąsiadach szukać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442102 Napisano: 14.12.2017 14:37:39 w Wkurza mnie...
Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie.... emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę .... emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu? emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442094 Napisano: 14.12.2017 14:27:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka emotka Nic... kompletnie nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441819 Napisano: 14.12.2017 08:27:43 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie sprzedawcy na Allegro. Kupione świąteczne prezenty w zeszłym tygodniu czekam na wysyłkę a oni się odzywają dopiero w tym tygodniu że jednak nie mają takiego koloru (wystawionych wiecej niż 1) i mogą zaproponować to samo tylko w innym kolorze albo zwrot pieniędzy. No szlak... emotka  kupionych 6 prezentów i już dziś 3 przypadek... 

Siostra kupiła dla mojej córki prezent ponad tydzień temu i jak na razie okazało się że sprzedający sprzedał coś czego nie miał i na co sam czeka... Dostawa opóźniona, mogą zwrócić kasę za wysyłkę ale prezent NAPEWNO wyślą... Ciekawe kiedy....

Pewnie po świętach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441740 Napisano: 13.12.2017 21:23:28 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie sprzedawcy na Allegro. Kupione świąteczne prezenty w zeszłym tygodniu czekam na wysyłkę a oni się odzywają dopiero w tym tygodniu że jednak nie mają takiego koloru (wystawionych wiecej niż 1) i mogą zaproponować to samo tylko w innym kolorze albo zwrot pieniędzy. No szlak...emotka  kupionych 6 prezentów i już dziś 3 przypadek...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6441488 Napisano: 13.12.2017 14:05:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

czy smolar wysyła w smsie numer paragonu z Develey? o co chodzi?

tak w smsie jest nr paragonu emotka

dzieki, bo ja pierwszy raz na Develey puszczelam smsa, a teraz musze pewnie mase papierow powypelniac na to 10 zł emotka

Nie trzeba dużo papierów. Wchodzisz na www podajesz numery tel i paragonu uzupełniasz formularz dołączasz skan paragonu i już.  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6441373 Napisano: 13.12.2017 12:12:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

defed napisał(a):

pionas, redukcja tematów wskazanych wyżej to bardzo dobra propozycja. Typuję kolejne topy do połączenia: Czas na zmiany... oraz Coś wam się nie podoba? Piszcie! Mylą mi sie one. W obu prowadzone są dyskusje o ulepszaniu forum.

tak jak wcześniej wspomniała zdolnabestia myślimy na połączeniu lub zamknięciu części tematów
Co do "czas na zmiany" to miał określony cel ale tak jak zauważyłaś jest w nim to samo co tutaj dlatego właśnie go zamknąłem...

niektóre tematy faktycznie powinny być zamknięte i usunięte.. zwłaszcza te z 2013, 2014 i 2015 do których nikt nie zagląda od wielu lat a tylko są niepotrzebnie na forum...
i jeszcze jedno.... link do bazarku wkleiłbym gdzieś do góry...  obok konkursów czy dodaj konkurs... żeby był na wierzchu bo mało kto o nim wie... Wyświetl w wątku >>
0 0