Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6438572 Napisano: 07.12.2017 14:06:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Matko Boska co Jasnej bronisz Częstochowy emotka
Pani Kochana Lidia Rasztawicka w końcu podarowały mi kartę... aż nie wierzę.... emotka
teraz gram o Heńka emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6437666 Napisano: 06.12.2017 11:45:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

dla mnie cały ten rok to tragedia, tak źle nie było od kilku lat emotka emotka
Lewiatan mnie zawiódł buuu. Smutno mi wątku a liczyłam na taki piękny prezent na Mikołajki emotka

Mam to samo... cały rok do bani... emotka emotka  na lewiatana też tak liczyłem... tyle się umyślałm i nic emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6437608 Napisano: 06.12.2017 10:48:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

bc14 napisał(a):

RMF miało mieć dziś akcję mikołajkową z Mambą słucham radio ale nic nie mówili, ktoś coś słyszał?

Po 10:35 mówili coś o takim konkursie, będą dla dzieci jakieś nagrody i do każdego zapas gum Mamba, ale zasad nie znam emotka

W gazecie dziś jest że rozdają choinki pod choinkę i do każdej choinki zapas gum mamba. To nie to?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437356 Napisano: 05.12.2017 15:33:12 w Wkurza mnie...
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i nie dostanę kuferka z Wawelu intermarche emotka  
pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali  emotka emotka emotka  jak pech to pech....
jednak moje zapiski się nie do konća sprawdzają emotka  

odpowiedzieli Ci na e-maila czy dzwoniłeś? ja czekam jeszcze na kapsułi E z konkursu świeże pranie z wygrywaniem i zastanawiam się czy dzwonić do nich, bo coś długi to trwa. Z innego sklepu już dawno otrzymałam. 

Pisalem wczoraj nie odpisali napisałem dzis. I odpisali na dzisiejszego emaila. Dzownić nie dam rady bo jestem w pracy a ciezko dzownić wiec tylko zostało pisanie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437353 Napisano: 05.12.2017 15:26:55 w Wkurza mnie...
No i nie dostanę kuferka z Wawelu intermarche emotka  
pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali emotka emotka emotka  jak pech to pech....
jednak moje zapiski się nie do konća sprawdzają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437306 Napisano: 05.12.2017 14:18:52 w Oddam za darmo
atanerka napisał(a):

1 punkt YCJP47CXZ - SERCE ROŚNIE Wawel

Wziąłem, Dziękuję  Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

pioge7

#6437289 Napisano: 05.12.2017 13:52:03 w Czas na zmiany...
defed napisał(a):

weźcie ode mnie kod - chcę zobaczyć jak wygląda podziękowanie  emotka

Chyba ktoś mnie uprzedził emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6437276 Napisano: 05.12.2017 13:42:21 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 właśnie uruchomiłem wersję testową mechanizmu od kodów emotka
https://www.e-kon...y.info/bazarek/kody/

Przetestowałem emotka
jeden wziąłem drugi oddałem emotka  sprawdz czy podziękowanie przyszło do ciebie  
napsialem ci jeszcze coś na priv emotka  

pionas - fajne, że pomyślałeś o możliwości zwrotu, sprawdziłem to. Nie pobrałem kodu, tylko rzuciłem okiem, jak wygląda mechanizm. Powinno pójść podziękowanie do pioge7 emotka  

Doszło podziękowanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437238 Napisano: 05.12.2017 12:57:02 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

pioge7 właśnie uruchomiłem wersję testową mechanizmu od kodów emotka
https://www.e-kon...y.info/bazarek/kody/

Przetestowałem emotka
jeden wziąłem drugi oddałem emotka  sprawdz czy podziękowanie przyszło do ciebie  
napsialem ci jeszcze coś na priv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436836 Napisano: 04.12.2017 17:03:53 w Paragony na trwające konkursy
Mogę zrobić zakupy na konkurs intermarche woseba (13 zł ) lub bryza (22zł) 
będę w czwartek w sklepie ok. 9:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436833 Napisano: 04.12.2017 17:00:46 w PODZIĘKOWANIA
vickichelm
Dziękuję za paragon emotka oby okazał się szczęśliwy emotka polecam Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6436805 Napisano: 04.12.2017 15:54:41 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[

Chodzi o szczęśliwą 13? Jeśli tak, to mój doszedł już jakieś 2 tygodnie temu, a wygrałam ostatniego dnia.

Ja wygrałem tez jakis w ostatnich dniach... nie ostatniego ale jakoś 2-3 dni do końca było emotka  
pisalem do smolara nic nie odpisali 

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[

moja siostra mieszka w Twoich okolicach i tez nie dostała, może kurier zrobił sobie prezent emotka niby do środy mają czas na wysyłke a reklamacje do 7

Hmmmm ciekawe.... myśle że to nie kurier bo akurat kurierzy są u nas spoko. Zawsze mili, bezproblemowo umawiają się na konkretna godzinę. Bardziej SMOLAR nawalił myśle... pisałem do nich ale nie odpisali... czekam jeszcze do jutr...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436671 Napisano: 04.12.2017 12:28:58 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam

spoko, dla mnie nic w tym dziwnego? że się w WC ptaka widzi emotka

emotka gorzej, jak odkrywasz, że ptak gapi się też na Ciebie emotka A już szczytem jest, jak ze sobą rozmawiacie emotka

Bardzo śmieszne, dosłownie boki zrywać.... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6436548 Napisano: 04.12.2017 04:59:52 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragon z polomarketu na kubusia  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436547 Napisano: 04.12.2017 04:48:21 w SZUKAM....
Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436459 Napisano: 03.12.2017 17:09:33 w Oddam za darmo
superloser napisał(a):

tomusczar napisał(a):

dorcia1376 napisał(a):

PH69RP6HH

czemu jak ktoś bierze to nic nie pisze emotka ((

Bo kazdy to widzi, nawet nie zalogowany

Już niedługo emotka  pionas szykuje super rozwiązanie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6436358 Napisano: 03.12.2017 10:25:17 w Dziś cieszę się z.....

Fajeczka- moje cyfry
kółeczko- wylosowane
niby 2 ale cieszy że coraz bliżej szósteczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436286 Napisano: 02.12.2017 20:27:46 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu"wygraj walizkę w ABC", ponieważ wysłałam 30.11 zgłoszenie i do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia na maila,czy ktoś też tak ma?Na stronie M&M`S ostatni zwycięzca jest z 29.11, gdzie 30.11  i 1.12, a w galerii są tylko 4 zgłoszenia z 30.11 ? Czy tylko w moim kompie jest coś nie tak,  czy u nich walnięta stronka?

tak, są tylko 4. jak się zgłaszałem też w okolicach 27 czy 26.11 to też tak było kilka akceptowanych było w tym samym dniu, reszta na drugi.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436255 Napisano: 02.12.2017 18:53:50 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nie da się zrobić emotka  

odpowiedz, ze CZEKOLADE daje w formie płynnej albo parówki,  w zaleznosci czym karmiona 

emotka ...albo że parówki o smaku czekolady - to teraz takie modne, robić coś jednego o smaku drugiego (kabanosy o smaku sera, chipsy o smaku bekonu emotka )
Możesz zlikwidować z opisu numer telefonu i podawać go tylko wtedy, gdy się z kimś ugadasz na pewniaka, wymieniając uwagi pod ogłoszeniem - w wiadomościach prywatnych. Zainstaluj apkę olx w telefonie, będzie powiadamiała o nadejściu nowej wiadomości  z ogłoszenia. No i na noc wyciszaj telefon, bo niestety, potrafią pisać o drugiej w nocy emotka a telefon pika, jakby przyszedł SMS.

Wyciszyć nie mogę bo budzik musi mi dzownić o 4:40 żeby do pracy wstać. Olx mam telefonie. 
Ale pomysł dobry. Jak zadzwonią to powiem że daje czekoladę... i się rozłączę emotka

A co ma wspólnego budzik z wyciszeniem dźwięków przychodzących wiadomości/połączeń/powiadomień z aplikacji?  emotka  

a to ze sobą nie współgra? myślałem że wyciszając telefon wyciszam budzik tak samo emotka sorki, musze jeszcze poznać mój telefon emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

pioge7

#6436251 Napisano: 02.12.2017 18:42:02 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nie da się zrobić emotka  

odpowiedz, ze CZEKOLADE daje w formie płynnej albo parówki,  w zaleznosci czym karmiona 

emotka ...albo że parówki o smaku czekolady - to teraz takie modne, robić coś jednego o smaku drugiego (kabanosy o smaku sera, chipsy o smaku bekonu emotka )
Możesz zlikwidować z opisu numer telefonu i podawać go tylko wtedy, gdy się z kimś ugadasz na pewniaka, wymieniając uwagi pod ogłoszeniem - w wiadomościach prywatnych. Zainstaluj apkę olx w telefonie, będzie powiadamiała o nadejściu nowej wiadomości  z ogłoszenia. No i na noc wyciszaj telefon, bo niestety, potrafią pisać o drugiej w nocy emotka a telefon pika, jakby przyszedł SMS.

Wyciszyć nie mogę bo budzik musi mi dzownić o 4:40 żeby do pracy wstać. Olx mam telefonie. 
Ale pomysł dobry. Jak zadzwonią to powiem że daje czekoladę... i się rozłączę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0