Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6428994 Napisano: 16.11.2017 06:20:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 i jak sytuacja z zegarem? emotka

Działa. Wszystko na tę chwilę w porządku, emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6428940 Napisano: 15.11.2017 21:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

A jak macie opisane paragony z DC, na ten konkurs Lays i Pepsi? Bo u mnie po prostu Pepsi i Lays karbowane, bez gramatury. Przejdzie taki paragon, czy biegać po opis?

Myśle ze w takiej cenie co kupiłaś dużą paczkę nie kupisz mniejszej.. wiec bez problemu wysyłaj. Chyba skapną sie że taka cena może tyczyć tylko takich  Wyświetl w wątku >>
1 akaska 0

pioge7

#6428438 Napisano: 15.11.2017 08:56:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czyli ten efekt, że jak wczoraj zaznaczyłem sobie jakiś konkurs zieloną kropką, a dziś ma kropkę czerwoną, to właśnie z tego powodu?

tak

pioge7 napisał(a):

pionas dwie sprawy
zegar dalej sz2ankuje. Wskazuje 20:28 w tym momencie. 

Druga sprawa. Masz moje zgłoszone konkursy wczoraj (ok. Poludnia).? Bo nie mam dostępu do części forum, a chciałbym mieć emotka  

dziwna akcja z zegarem, jaka przeglądarka? Może ona coś cachuje?
mam 3 Twoje zgłoszenia, ale jeszcze do nich nie doszedłem, idę kategoriami, jeśli nie będzie awarii to pojawią się w ciągu najbliższej godziny

Chrome na iPadzie. Ale faktycznie chyba coś z nią nie tak bo sprawdziłem na innych i zegar juz jest ok. Jak wrócę do domu to muszę ciasteczka chyba usunąć, może to pomoże. emotka  
Dzięki za info. W takim razie czekam cierpliwie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6428423 Napisano: 15.11.2017 08:27:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas dwie sprawy
zegar dalej sz2ankuje. Wskazuje 20:28 w tym momencie. 

Druga sprawa. Masz moje zgłoszone konkursy wczoraj (ok. Poludnia).? Bo nie mam dostępu do części forum, a chciałbym mieć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6428329 Napisano: 14.11.2017 15:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
forget-me-not napisał(a):

olunka napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dzis lub jutro rano najpóźniej beda wyniki z dc lays i pepsi. Informacja od Pani zajmujacej sie tym konkursem

Właśnie przyszedł mail.

Drogi laureacie z przyczyn od nas niezależnych, niestety głośniki marki MANTA DIAMOND nie zostały
dostarczone zgodnie z terminem i będą dostępne najwcześniej w drugiej
połowie stycznia przyszłego roku.

Mając na uwadze dbałość o Państwa interesy i zadowolenie z konkursu, co jest dla nas najważniejsze, w ramach rekompensaty, chcielibyśmy zaproponować GŁOŚNIK BLUETOOTH MARKI JBL GO, który jest o model wyższy oraz bardziej wartościowy.Jeśli wyrażają Państwo zgodę, bardzo prosimy o wypełnienie załączonego oświadczenia.

i to juz wszystkie poszły maile???

Właśnie. Czy wszyscy zostali poinformowani równocześnie? U mnie 0/3. emotka

U mnie e-mail 15:36  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6428283 Napisano: 14.11.2017 14:19:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Chyba jest poważna awaria dysku.
Dzisiaj po restarcie zniknęła cała baza danych, na szczęście miałem kopię sprzed 30min...
Wysłałem maila do hostingodawcy czy istnieje możliwość zbadania dysku i są dwie opcje:
1. Szybkie sprawdzanie tj. przerwa w dostępie do strony ok. 30-60min
2. Dokładne ok. 12-14 godzin...

12-14h raczej nie wchodzi w grę, myślę, że przerwę 30-60min jesteśmy w stanie znieść pod warunkiem że to może być np. o 3 w nocy emotka

Myśle że warto by było dokładnie sprawdzić dysk i zrobić to w porze nocnej. Np. Od 00:00 do 12:00. Po północy mało kto siedzi już, a warto sprawdzić co jest nie tak dokładnie. Mała informacja na głównej stornie źe może ie być dostępna przez ileś godzin i byłby po problemie. Znowu bez strony i dostępnu do niej przeżyjemy te pare godzin żeby sprawdzić co jest nie tak.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

pioge7

#6428177 Napisano: 14.11.2017 10:54:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
U mnie też muli od rana... a godzina... 20:18 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427938 Napisano: 13.11.2017 20:13:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas dodatkowo jak są powiadomienia i klikam że ktoś mnie cytował to nie wchodzi mi w ten temat tylko na główną stonę forum. Tak samo jak dodaje się wpis na forum to przechodzi po dodaniu na główną. 

chwilowa awaria, przepisywałem fragment kodu - powinno już działać...

działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427902 Napisano: 13.11.2017 19:10:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas dodatkowo jak są powiadomienia i klikam że ktoś mnie cytował to nie wchodzi mi w ten temat tylko na główną stonę forum. Tak samo jak dodaje się wpis na forum to przechodzi po dodaniu na główną.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427901 Napisano: 13.11.2017 19:09:18 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka dziś moja trzyletnia chrześnica pokonała prawie 30 dzieci stratujących w konkursie recytatorskim w przedszkolu i zajęła 1 miejsce. Rodzice, rodzina i chrzestny są bardzo dumni 

Czyli po prostu ich stratowała? emotka
BTW - powinien być za ten wpis regularny karniak, bo to ewidentne naruszenie Regulaminu, a konkretnie punktu V. 5. emotka

Tak to jest jak się siedzi na tablecie i on sobie sam poprawia i ty tego nie zauważysz przed dodaniem emotka  przepraszam. Oczywiście miało byc startujących  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427829 Napisano: 13.11.2017 17:27:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
defed napisał(a):

Forum się wiesza, strony ładują się z żółwią prędkością, zniknęły mi z licznika konkursy dodane 23.10.2017 emotka nie mam dostępu do wszystkich wątków. Efekt dnia 13-ego, czy jakies zmiany na e-konkursach?  emotka

Wlasnie wszedłem napisac to samo... zwłaszcza ta prędkość... czeka się dużo... za dużo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427823 Napisano: 13.11.2017 17:20:34 w Dziś cieszę się z.....
emotka dziś moja trzyletnia chrześnica pokonała prawie 30 dzieci stratujących w konkursie recytatorskim w przedszkolu i zajęła 1 miejsce. Rodzice, rodzina i chrzestny są bardzo dumni  Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

pioge7

#6427817 Napisano: 13.11.2017 17:09:06 w Lay's
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

shell napisał(a):

cb656 napisał(a):

shell napisał(a):

Czy ktoś widzi wyniki w zakładce "Nagroda I stopnia"? Nie mogę tego rozwinąć...
https://filmowykonkurs.pl/#zwyciezcy

Tylko główna się rozwija, I stopnia - przycisk nieaktywny.

Właśnie o to mi chodzi...

u mnie bez problemu się rozwijają obie 

emotka ale już nie podzielisz się wiadomością, kto wygrał? emotka

No nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427768 Napisano: 13.11.2017 15:59:08 w Lay's
shell napisał(a):

cb656 napisał(a):

shell napisał(a):

Czy ktoś widzi wyniki w zakładce "Nagroda I stopnia"?
Nie mogę tego rozwinąć...
https://filmowykonkurs.pl/#zwyciezcy

Tylko główna się rozwija, I stopnia - przycisk nieaktywny.

Właśnie o to mi chodzi...

u mńie bez problemu się rozwijają obie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427678 Napisano: 13.11.2017 13:16:38 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam oświadczeń dla laureatów do konkursu Śliwki Nałęczowskiej w Żabce. PW

http://zabka.pl/files/regulaminy/reg-sliwko.pdf
Osttania strona 

Tak, widzę  - tylko jak kopiuję to mi rozwala na kilka stron emotka

A po co to kopiujesz?

Wlasnie ? Daj drukuj i zaznacz że chcesz bieżącą stornę lub osttanią (chyba 6) i ci się wydrukuje tylko ona emotka  

Dobra, nie zauważyłam, że jest na ostatniej stronie i chciałam kopiowac z treści regulaminu emotka Chyba źle ze mną emotka

Ostatnimi czasy wszyscy wszystko zwalują na pogodę. Wiec powiedzmy że rozkojarzenie przez pogodę masz. emotka  niech ma depresję biedna pogoda... emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6427659 Napisano: 13.11.2017 12:55:05 w SZUKAM....
joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Osttania strona 

Tak, widzę  - tylko jak kopiuję to mi rozwala na kilka stron emotka

A po co to kopiujesz?

Wlasnie ? Daj drukuj i zaznacz że chcesz bieżącą stornę lub osttanią (chyba 6) i ci się wydrukuje tylko ona emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6427640 Napisano: 13.11.2017 12:31:39 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Osttania strona  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427531 Napisano: 13.11.2017 09:27:29 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wcześniej, jak klikałem w regulamin to się otwierał pdf automatycznie, teraz po aktualizacji nie...
trzeba wejść gdzieś w przeglądarkę i kliknąć. Jak to zmienić?

Rozwiń to podkreślone, bo nie rozumiem.
Na dysku pedeefy otwierają się normalnie, tylko w przeglądarce nie?
Jaką masz przeglądarkę? Firefox, Opera, Chrome, IE czy jeszcze inną?

Zawsze jak klikałem regulamin zapisywał sie w przeglądarce pod strzaleczką w dół obok paska zadań i sie otwierało. A teraz tylko zapisuje w strzałeczce i tyle. Trzeba w nią kliknąć, żeby sie rozwinęła i kliknac w dokument który mnie interesuje. Raz juz też tak miałem ale nie wiem co zrobiłem i sie naprawiło, 

Taką strzałeczką?
To pewnie masz Firefoxa, jak ja. emotka
Sprawdź Narzędzia emotka Opcje i znajdź Adobe na tej liście. Sprawdź, jaka czynność jest przypisana i spróbuj ją zmienić na otwieranie w przeglądarce.

Tak taka strzałeczka. 
Sprobuje jak wrócę z pracy. Dzięki za pomoc.   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427496 Napisano: 13.11.2017 05:13:23 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wcześniej, jak klikałem w regulamin to się otwierał pdf automatycznie, teraz po aktualizacji nie...
trzeba wejść gdzieś w przeglądarkę i kliknąć. Jak to zmienić?

Rozwiń to podkreślone, bo nie rozumiem.
Na dysku pedeefy otwierają się normalnie, tylko w przeglądarce nie?
Jaką masz przeglądarkę? Firefox, Opera, Chrome, IE czy jeszcze inną?

Zawsze jak klikałem regulamin zapisywał sie w przeglądarce pod strzaleczką w dół obok paska zadań i sie otwierało. A teraz tylko zapisuje w strzałeczce i tyle. Trzeba w nią kliknąć, żeby sie rozwinęła i kliknac w dokument który mnie interesuje. Raz juz też tak miałem ale nie wiem co zrobiłem i sie naprawiło,  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6427389 Napisano: 12.11.2017 20:01:27 w Pomocy!!!!
zna się ktoś na adobe? wcześniej (przed aktualizacją) jak klikałem w regulamin to się otwierał pdf automatycznie, teraz po
aktualizacji nie... trzeba wejść gdzieś w przeglądarkę i kliknąć. Jak to
zmienić? Wyświetl w wątku >>
0 0