Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6403298 Napisano: 14.09.2017 08:47:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy byłaby możliwość, aby usprawnić formularz dodawania konkursów w taki sposób aby po dodaniu konkursu do bazy i przeładowaniu strony otwierała się strona z KROKIEM 1 do dodawania konkursów a nie krok 2 z pustym formularzem.
Jak chce się dodać kolejny kokurs do bazy to wychodzi pusty formularz a nie ma możliwości sprawdzenia czy konkurs jest w bazie, jeśli wychodziłaby strona z krokiem 1 byłoby szybciej emotka jest taka możliwość? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6403290 Napisano: 14.09.2017 08:11:00 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

honoris napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Kinder Bueno ciągle pisze popraw błędy w formularzu emotka emotka

Pewnie nie przewinęłaś zgód do samego dołu, a tam jest ich więcej do zaznaczenia.

dziękuje za podpowiedź emotka

Matko jedyna! To samo chciałem tu wpisać i faktycznie są jeszcze niżej zgody emotka emotka emotka emotka brawo ja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6403287 Napisano: 14.09.2017 08:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W KINDER jest ograniczenie co do osoby, że może wygrać nagrody danego stopnia po razie. Nie ma ograniczenia na innych mieszkańców gospodarstwa czy nie doczytałem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6403285 Napisano: 14.09.2017 08:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Jak jest z wysyłką nagród z Nestle porusza,chodzi mi o bony do Decathlonu,to tak dlugo trwa ??Chodzi mi o termin 21-28 czerwiec do kiedy mają termin wysyłki nagrod emotka emotka

ja miałem nagrodę wygraną niby w losowaniu 14.06, niby informowali nie 19.06 a żadnego emaila nie dostałem, potem napisali 20.07 że upłynął termin na dostarczenie paragonu, po wyjaśnieniu wszystkiego miałem możliwość jeszcze raz wysłać i karta już od miesiąca w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6403001 Napisano: 13.09.2017 14:40:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lidka taktykę zmieniła w Carrefourze emotka  zawsze jak dała stopnia nagrodę to główną też a teraz pufy nie dała a zalando dała emotka  niby super, ale pufę chciałem :(  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6402899 Napisano: 13.09.2017 12:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Widzieliście wyniki ze śniadaniowej? Dużo osob gra w kozuchowie emotka  

Ja jako przedstawicielka południa kraju nie wiem z kolei, czemu tyle osób z północy zgarnia nagrody II stopnia (500 zł) w Nestle ziarno. emotka  Ja tam nawet wyskrobać ciągle nic nie umiem. emotka Edit - za to we wspomnianej śniadaniowej - o dziwo - mam nagrodę. emotka

Południe jest chyba dyskryminowane w nestle emotka  ja też nic nie mam a rodzina już płatków nie chce emotka  

W Nestle to Wawa plus Nowy Dwór MazMoże magiczne imie Damian to 500zl czaruje.

Matko... nie dość że szukać numerów z 737 to jeszcze imię zmienić i miejsce zamieszkania emotka  dużo tego emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6402884 Napisano: 13.09.2017 12:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Widzieliście wyniki ze śniadaniowej? Dużo osob gra w kozuchowie emotka  

Ja jako przedstawicielka południa kraju nie wiem z kolei, czemu tyle osób z północy zgarnia nagrody II stopnia (500 zł) w Nestle ziarno. emotka  Ja tam nawet wyskrobać ciągle nic nie umiem. emotka Edit - za to we wspomnianej śniadaniowej - o dziwo - mam nagrodę. emotka

Południe jest chyba dyskryminowane w nestle emotka  ja też nic nie mam a rodzina już płatków nie chce emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6402856 Napisano: 13.09.2017 11:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzieliście wyniki ze śniadaniowej? Dużo osob gra w kozuchowie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402784 Napisano: 13.09.2017 09:37:09 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

Dziekuje emotka  przepraszam ale przed 5 nie myśli sie tak jak o 7 emotka  

To ja to rozumiem inaczej emotka  w sensie 1 osoba= jedna nagroda. Przykładowo jak wygram nagrodę na moje nazwisko to nie mogę wygrać drugiej na moje panieńskie bo jestem cały czas tą samą osobą.

Czytając to wczesńiej tez to tak rozumiałem ale nie chciałem sie mylić wiec wolałem zapytać emotka  

edit: odpowiedz od sponsora.
Tylko jedna osoba zamieszkała pod wspólnym adresem może ubiegać się o nagrodę. Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

pioge7

#6402763 Napisano: 13.09.2017 08:56:59 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka
Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

Dziekuje emotka  przepraszam ale przed 5 nie myśli sie tak jak o 7 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402741 Napisano: 13.09.2017 05:01:57 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka  

"Zwycięzca rozumiany, jako członek jednego gospodarstwa domowego tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń"  emotka  

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 emotka  nie rozumem tego zapisu z rana emotka  
sorki ze tak dopytuje, ale u mnie regulamin wyglada tak :
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402677 Napisano: 12.09.2017 21:19:20 w SZUKAM....
Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402476 Napisano: 12.09.2017 14:14:51 w Lay's
katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka   potem wyślij nie działa

U mnie tak się dzieje gdy strona konkursu jest otwarta już jakiś czas, trzeba ją odświeżyć, wpisać na nowo i wysłać, u mnie działa ten sposób emotka  

U mnie wlasnie nie, już nawet odpowiedz kopiuje żeby nie tracić czasu na wpisywanie , zostają tylko dane a i tak się to dzieje emotka  

mam to samo:/

Czyli to chyba ich problem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402469 Napisano: 12.09.2017 14:08:31 w Lay's
kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka   potem wyślij nie działa

U mnie tak się dzieje gdy strona konkursu jest otwarta już jakiś czas, trzeba ją odświeżyć, wpisać na nowo i wysłać, u mnie działa ten sposób emotka  

U mnie wlasnie nie, już nawet odpowiedz kopiuje żeby nie tracić czasu na wpisywanie , zostają tylko dane a i tak się to dzieje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402462 Napisano: 12.09.2017 14:04:00 w Lay's
Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka  potem wyślij nie działa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402068 Napisano: 11.09.2017 16:18:36 w SZUKAM....
kotecekvip1980 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kotecekvip1980 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

pytanie do osób, które otrzymały plecaki Grześki:jak odsyłaliście dane z konkursu fb Grześki z plecakami?odezwał się do Was przez priv na fb?odesłać samemu dane czy czekac na jakies info?proszę o pomoc

Musisz napisać do nich na fb prywatna wiadomość : imię i nazwisko, adres, dane adresowe , telefon,dane urzędu skarbowego i pesel

wcale nie. na wiadomość podajesz mail i tam wysyłają ci wiadomość gdzie odpowiadając podajesz w/w dane

W I rundzie tak to wlasnie wygladalo jak opisałam..... pozdrawiam

Zgadza sie. W pierwszej rundzie też tak miałem, podałem dane i poprosili jeszcze o dane do us. Podałem i po kilku dniach plecak w domu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401965 Napisano: 11.09.2017 13:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

A jak macie opisane paragony ze Śniadaniowej? Ja mam z biedry margKlasyczna500g i nie wiem czy wystarczy. 

W promocji biorą udział wszystkie opakowania Śniadaniowej Klasycznej, Premium i z Masłem.

Klasyczna jest, a jak wpiszesz w Google, margaryna klasyczna 500g to wychodzi śniadaniowa więc powinno nie byc problemu. U mnie w osiedlowym, marg śniadaniowa kubek 500g  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401956 Napisano: 11.09.2017 13:40:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka  

Tak, wygrałam. Zgłoszenie z wczoraj bez zwrotki. Sieć Orange, gdyby to miało jakieś znaczenie dla Ciebie. emotka

Dziekuje u mnie nju i plus bez zwrotek ale i bez wygranych gratulacje 

edit: mama dzwoniła emotka  jednak na plusie (bez zwrotki) jest SMS emotka  

a czy tam jest jakieś ograniczenie na osobę lub dom, bo nie mogę się tego doczytać?

Nie widzę ograniczenia. Wiec chyba można wiecej na dom emotka  nie wiem jak na osobę. Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

pioge7

#6401949 Napisano: 11.09.2017 13:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka  

Tak, wygrałam. Zgłoszenie z wczoraj bez zwrotki. Sieć Orange, gdyby to miało jakieś znaczenie dla Ciebie. emotka

Dziekuje 
u mnie nju i plus bez zwrotek ale i bez wygranych 
gratulacje 

edit: mama dzwoniła emotka  jednak na plusie (bez zwrotki) jest SMS emotka   Wyświetl w wątku >>
2 mia, Claudia77 0

pioge7

#6401918 Napisano: 11.09.2017 13:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0