Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6401646 Napisano: 10.09.2017 16:27:35 w Dyskusje o loteriach
bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

bruce napisał(a):

No właśnie tu był w bazie i na stronie C4 konkurs z Velvetem i nagle zniknął. Jedyny ślad pozostał tylko na stronie C 4 w gazetce, lecz regulaminu brak. Nie wiadomo, czemu. Plakaty w niektórych sklepach też są, zwrotki przychodzą. emotka

pionas mam pytanie. Czy rzeczywiście tak jak mówi bruce konkurs Velvet w Carrefourze był w bazie i z jakiegoś powodu został usunięty? (konkurs od 06.09 do 20.09 organizator ZEG sp zoo nagrody 10x iRobot i 50x bony 100 zł carrefour, pytanie "jak wygląda idealne przyjęcie urodzinowe?) czy w ogóle nie był dodany do bazy. A jeśli został usunięty to co z nim nie tak?

A nikt inny z całego forum nie widział go tu w bazie tylko ja jedna? emotka Przecież on już trwał kilka dni, kiedy nagle rozpętała się cała afera z brakiem regulaminu i okazało się, że go tu nie ma w bazie... Nikt nie brał udziału w pierwszych dniach konkursu? emotka emotka

Ja go chyba widziałem ale w zapowiedziach tylko. W bazie widziałem tego z Tesco  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401630 Napisano: 10.09.2017 15:29:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

sabinka71 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja ze sniadaniowej nie mam potwierdzen od 1 dnia 

U mnie też brak potwierdzenia .

ja otrzymuję od razu

Ja pierwszego dnia tez nie dostałem zwrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401447 Napisano: 09.09.2017 20:18:55 w Pomocy!!!!
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

RATUNKU!!!! Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  a pasowało by go umyć w końcu emotka  

Ja mam gotowca Mr Muscle i jest ok. (Można kupić na konkurs pronto jak znowu będzie  emotka  ) 

Pomyśle emotka  muszę podjechać do miasta i poszukać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401348 Napisano: 09.09.2017 10:41:03 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

RATUNKU!!!! Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  a pasowało by go umyć w końcu emotka  

ja mam taką gotową pianę w sprayu "do czyszczenia piekarnika", rozpyla się to i zostawia na bodajże 20 minut. Potem trzeba umyć i przewietrzyć, bo to takie żrące. Może więc kup sobie takiego "gotowca"?

Pomyśle jak będę w mieście emotka  bo u nas na wsi to takiego nie doświadcze emotka  
a tak na teraz emotka  chyba jednak ta soda mi dostaje albo mleczko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401344 Napisano: 09.09.2017 10:21:27 w Pomocy!!!!
RATUNKU!!!! 
Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  
a pasowało by go umyć w końcu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401343 Napisano: 09.09.2017 10:19:57 w Pomocy!!!!
xena napisał(a):

xena napisał(a):

xena napisał(a):

za córci tel za ostatni miesiąc dostałam rachunek -ponad 300 zł emotka  w tym 265 smsy premium! normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera na tych cwaniaków, przychodziło jakieś cholerstwo z numerów 60909, 60617 które bagatelizowała a okazuje się że za to g..o trzeba zapłacić (...) co teraz można zrobić

xena napisał(a):

ja pierdziu, normalnie rozbój w biały dzień! Jakieś cwaniaki bogacą się kosztem ludzi bo przecież kompletnie nic sensownego w tych smsach nie przychodzi! A u młodych oczywiście blokady na wszystkich tel nie do przejścia i jak tu kontrolować?? emotka   

Wydaje mi się, że warto przejść z abonamentu na kartę - po czym doładowywać wyłącznie małymi kwotami na bieżąco. Bo gdy jest abonament, to kasę po prostu dopisuje do rachunku, który rozliczasz z operatorem na koniec okresu rozliczeniowego, a gdyby cała kasa z doładowania dajmy na to 10 PLN zeszła po tych SMSach premium, to szybciej byś się zorientowała, że coś jest nie halo i można by było w porę zareagować, podjąć jakieś kroki. Przemyśl sobie takie rozwiązanie.

to nie takie proste, z abonamentu nie da się tak ot zrezygnować, umowę się podpisuje i to w moim przypadku na długo -36 mies:( a za 10 zł, to nawet 1 by nie przyszedł, bo każdy kosztował mnie 11 zł! Mało tego -mojemu szwagrowi nawalili smsów (po 30 zł każdy) w ciągu mies na kwotę 800 zł! emotka  Jak w ogóle taka działalność może mieć miejsce to mnie zadziwia:( przecież nikt o zdrowych zmysłach nie zamówiłby świadomie subskrypcji tych kompletnie bezsensownych smsów nawet gdyby były po 1 zł! Tak więc 100% ich zysków pochodzi ze zrobienia ludzi w balona! No jak tak k...a można??

Sprawdz czy twój operator (tzn córki) nie udostępnia limitów na rachunek. U mnie w nju jest taka opcja, mam ustawione 100 zł i powyżej nie da sie juz wysyłać innych smsów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401178 Napisano: 08.09.2017 18:41:15 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...)karta została w domu, zapytaliśmy panią w kasie czy można podać numer słownie, powiedziała, że nie bo ona musi mieć kod. Punkty przepadły.

Mojej pani wystarczy numer karty - właśnie pytałam  emotka To jest tak samo jak z kasowaniem towaru - przecież można wpisać EAN ręcznie emotka

To może sie cos zmieniło juz emotka  moja nie chciała wtedy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401175 Napisano: 08.09.2017 18:39:12 w Lay's
anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy Lidka wysyłała już coś   tego konkursu"?https://www.e-kon...he.html#.WbKbL9FpzIU

Nie,ze stokrotki hulajnogi jedynie,bonow brak

Aha czyli pewnie itm będzie sie zajmować potem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401074 Napisano: 08.09.2017 15:29:53 w Lay's
czy Lidka wysyłała już coś   tego konkursu"?
https://www.e-kon...he.html#.WbKbL9FpzIU Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401057 Napisano: 08.09.2017 15:05:47 w Informują
Carex- 100 zł. SMS przed chwileczką Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6401029 Napisano: 08.09.2017 14:33:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

śniadaniowa z najnowszego konkursu gdzie można dostać w jakich sklepach?

prawie w każdym. Na pewno w osiedlowych można emotka a i tych większych tez Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pioge7

#6401011 Napisano: 08.09.2017 13:57:07 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a odinstalowałaś ją i na nowo zainstalowałaś?

Inne aplikacje działały-tylko z C4 był problem, właśnie wyłączyłam i włączyłam telefon - teraz działa, dzięki!A wiesz czy można podać słownie nr karty przy kasie, gdyby znowu apka nawaliła?
Albo pokazać zrzut ekranu?  emotka

ze dwa lata temu mieliśmy większe zakupy, szkoda było nam punktów a karta została w domu, zapytaliśmy panią w kasie czy można podać numer słownie, powiedziała, że nie bo ona musi mieć kod. Punkty przepadły. myślę że zrzut by wystarczył. Ale warto też zapytać, może coś od tego czasu się zmieniło emotka

Ale pomyśl też nad zainstalowaniem na telefon aplikacji TROPICIEL OKAZJI. Na telefon jest tam opcja dodania wszystkich kart i tej z c4 też. raz jak wylogowała mi się aplikacja w sklepie i był problem z zainstalowaniem jej , bez problemu przeszło jak pokazałem kod z aplikacji TROPICIEL OKAZJI. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6401007 Napisano: 08.09.2017 13:46:44 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

Czy działa wam aplikacja Mój Carrefour? Nie mogę otworzyć podstrony z kodem e-kartą, muli i muli... (a internet mam)  emotka

działa bez problemu, problem mam zawsze w sklepie. W domu jest ok, w sklepie zawsze mnie sama się wylogowuje, emotka

OK, dzięki. No u mnie nie działa nawet teraz-w domu, apka zawiesiła się na "zbieraj naklejki na ambition" i nie potrafię z tego wyjść - a internet śmiga... emotka

a odinstalowałaś ją i na nowo zainstalowałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401001 Napisano: 08.09.2017 13:40:24 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

Czy działa wam aplikacja Mój Carrefour? Nie mogę otworzyć podstrony z kodem e-kartą, muli i muli... (a internet mam)  emotka

działa bez problemu, problem mam zawsze w sklepie. W domu jest ok, w sklepie zawsze mnie sama się wylogowuje, emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6400999 Napisano: 08.09.2017 13:39:04 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

A inne adresy się otwierają normalnie? Wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Wiesz jak?

inne adresy normalnie, wyłączyłem kompa i już działa. nie wiem czemu na ipadzie i tablecie też.. nic nie robiłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6400823 Napisano: 08.09.2017 09:16:45 w SZUKAM....

pioge7

#6400818 Napisano: 08.09.2017 09:11:18 w SZUKAM....
0 0

pioge7

#6400707 Napisano: 07.09.2017 21:05:03 w Popraw sobie humor...
emotka Dzis ściągnąłem na iPada aplikacje player.pl pierwszy raz, zarejestrowałem sie i jest tam takie cos jak WYBRANE DLA CIEBIE
a tam: zeszyt ćwiczeń, czas na fit, Kasia bosacka chudnie chudnie, schudnij jak ja..
skąd oni widzą o mojej nadwadze że już polecają mi takie filmiki emotka Wyświetl w wątku >>
1 asie90 0

pioge7

#6400641 Napisano: 07.09.2017 18:00:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Czy na konkurs grześkowy trzeba mieć paragon czy same wafle wystarczą? Bo mam tam inne konkursowe produkty i nie wiem czy warto go marnować emotka

Jeśli chodzi o plecaki to wystarczy tylko opakowanie do zdjęcia. Potem juz można wyrzucić emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6399227 Napisano: 04.09.2017 20:39:00 w SZUKAM....
Czy czeka ktoś jeszcze na zegarki dekoral z brico? Ja już mam wszytskie siostra jeszcze żadnego emotka  już sie martwi  Wyświetl w wątku >>
0 0