Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6384038 Napisano: 29.07.2017 12:56:41 w Lay's
madlette napisał(a):

iszhara napisał(a):

Ulubiona Lidia we wakacje nie próżnuje -wciąż nowe konkursy organizuje:  emotka https://www.smaknagrod.pl/#start

emotka

Macie małe laysy u siebie? Bo u mnie są tylko duże w itm emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6383437 Napisano: 27.07.2017 13:59:28 w TESCO konkursy
madzia1-s napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

a o jakie produkty chodzi? czy moze byc np. zeszyt z grafika bohatera disney?

No ja wlasnie taki chce kupić, emotka  oni mają tanie konkursy emotka  nawet za 60-70 gr można kupić emotka  

Ja właśnie jestem po zakupach . Niestety znalazłam jeden zeszyt tylko . Ale ... są bloki rysunkowe za 3,99 .Spędziłam tam godzinę i to był najtańszy produkt.

Pytanie tylko czy takie zeszyty i bloki sa dobrze opisane na paragonie?

Jeśli konkurs dedykowany jest tylko pod Tesco to nie ma powodu iść po pieczątkę czy coś. Choćby pisało "zeszyt 16k" to to jest produkt konkursowy i juz  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6383415 Napisano: 27.07.2017 12:50:39 w TESCO konkursy
Dziekujebruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No to zagwostka na całego emotka  muszę przemyśleć jak długa jest krótka emotka  

Proszę, to ten:https://www.e-kon...trona/1034/#p6382431
Przepraszam, że długo to trwało emotka , ale nie mogłam w bazie listy użytkowników znaleźć Autorki wpisu. emotka

Dziekuje
faktycznie zaszaleli  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6383399 Napisano: 27.07.2017 12:30:50 w TESCO konkursy
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.e-kon...l#.WXl7PSA9ehBdobrze rozumiem że w tym konkursie może wziąć udział osoba pelnoletńia? Przewaznie w kiora wygrywają dzieci 

Mnie też wynika z opisu, że najprawdopodobniej może, ale bardziej uważałabym na dość enigmatyczne określenie: "krótka rymowanka"... emotka emotka

Myśle ze 4 linijki wystarczą emotka  

Moim zdaniem - jasne! emotka  lecz....Nie, żebym Cię miała zniechęcać, ale niedawno toczyła się u nas oraz na FB dyskusja o tym właśnie określeniu pracy konkursowej, bo organizator też zaprosił uczestników do udziału i napisaniu "krótkiej rymowanki", a wygrał przydługaśny poemat... emotka  Chciałam Ci podesłać link, ale w ogromnie tutejszych wpisów na razie nie umiem go znaleźć. emotka

No to zagwostka na całego emotka  muszę przemyśleć jak długa jest krótka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6383395 Napisano: 27.07.2017 12:26:36 w TESCO konkursy
jokan napisał(a):

a o jakie produkty chodzi? czy moze byc np. zeszyt z grafika bohatera disney?

No ja wlasnie taki chce kupić, emotka  oni mają tanie konkursy emotka  nawet za 60-70 gr można kupić emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6383392 Napisano: 27.07.2017 12:25:45 w TESCO konkursy
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.e-kon...l#.WXl7PSA9ehBdobrze rozumiem że w tym konkursie może wziąć udział osoba pelnoletńia? Przewaznie w kiora wygrywają dzieci 

Mnie też wynika z opisu, że najprawdopodobniej może, ale bardziej uważałabym na dość enigmatyczne określenie: "krótka rymowanka"... emotka emotka

Myśle ze 4 linijki wystarczą emotka  

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moze
a jak niepelnoletnia, to musi byc zgoda rodzica

Aha, czyli gram. Kiora umijam łukiem bo dzieci nie mam ale jak można grać to gram emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6383384 Napisano: 27.07.2017 12:20:15 w TESCO konkursy
https://www.e-kon...co.html#.WXl7PSA9ehB
dobrze rozumiem że w tym konkursie może wziąć udział osoba pelnoletńia? 
Przewaznie w kiora wygrywają dzieci  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6383309 Napisano: 27.07.2017 09:46:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Siostra dzowni że kurier przyniósł jej nagrodę z karlsbad itm telewizor (a cieszyła sie źe tablet ) emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6382314 Napisano: 24.07.2017 15:45:02 w Giełda Kodów ; )
Dzień dobry, z przyjemnością informujemy, że wygrany kupon ma numer: XXXXXXXXXXXXXX Upoważnia on do odebrania drugiej pizzy za 1 grosz przy zakupie pierwszej Prosimy o przekazanie wygranego kodu przy zamówieniu telefonicznym pod numerem 22 210 10 10. Kod ważny jest do końca środy tj. 26.07.2017. Regulamin promocji: http://bit.ly/2gs9Tmp  Pozdrawiamy serdecznie i życzymy smacznego!

KOD NA PRIV emotka  
KTO CHCE NIECH PISZE. PIERWSZA OSOBA DOSTANIE ZA FREE emotka  
chodzi o pizzerie Gusto domino czy jakos tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6382263 Napisano: 24.07.2017 14:20:38 w SZUKAM....
giulietta napisał(a):

czy Almette Odido był w bazie? nie wyrzuca mi w wyszukiwarce...

Też szukam, ale nie wiem Czy nie był w zapowiedziach 

edit: był w zapowiedziach
https://www.e-kon...w/strona/10#p6377200 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381936 Napisano: 23.07.2017 14:18:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
asper01 napisał(a):

jaulia zmienił(a) login na: nastoRadzę zapamiętać... Swoją drogą, nie czytam rozmów na temat całej akcji zmiany nicków, ale uważam to za jakiś totalny bezsens, chociażby z powyższego powodu, czyli zmiany nicków przez wszystkich nieuczciwych, bo mam wrażenie, że to tylko dla nich...

Dlatego warto napisac opinie o użytkowniku w jego profilu . Opinia zostanie i łatwo będzie można ją znaleźć na przyszłość emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381934 Napisano: 23.07.2017 14:16:08 w Pomocy!!!!
Na jakiej podstawie działa reklamacja na zegarki z brico? Nie ma paragonu ale jest podbita gwarancja. Jak z nią iść w przypadku wady zegarka ? Uznają na podstawie gwarancji bez paragonu? I gdzie? Tylko adres z gwarancji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381599 Napisano: 21.07.2017 16:04:08 w Informują
Email z tego konkursu:
http://baby.nivea...lne-chwile-26/wyniki wiadomosć przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381565 Napisano: 21.07.2017 14:45:51 w SZUKAM....
slavek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka 5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka

To dlatego, że często wzięcie udziału w jakimkolwiek konkursie ponownie powoduje umieszczenie Twojego numeru w "bazie na sprzedaż", więc dzisiaj się wypiszesz, a jutro znów Cię dopiszą na listę...

może i tak emotka ale coraz mniej wysyłam z tych telefonów smsy bo gram już przeważnie na 1-2 paragony a nie jak kiedyś na 5 więc chciałbym się pozbyć chociaż z tych co nie korzystam... bo tam kasa jakaś jest więc nie będę wyrzucać starterów ..

idź z telefonem do salonu, wyłączą możliwość odbierania tych smsów  na dana simkę, tylko nie wiem czy potem można wysyłać sms-y premium

no właśnie z tym problem bo chyba wyłączając całkowicie można pozbawić się ogólnie premium całego,
nie pozostaje mi nic innego jak pospisywać numery poszukać kto jest nadawcą i żądać usunięcia z bazy tychże numerów...
zgody z plusa już wycofane, z orange też emotka jeszcze wróżki i anonse towarzyskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381539 Napisano: 21.07.2017 14:12:07 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka 5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka

To dlatego, że często wzięcie udziału w jakimkolwiek konkursie ponownie powoduje umieszczenie Twojego numeru w "bazie na sprzedaż", więc dzisiaj się wypiszesz, a jutro znów Cię dopiszą na listę...

może i tak emotka ale coraz mniej wysyłam z tych telefonów smsy bo gram już przeważnie na 1-2 paragony a nie jak kiedyś na 5 więc chciałbym się pozbyć chociaż z tych co nie korzystam... bo tam kasa jakaś jest więc nie będę wyrzucać starterów .. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381525 Napisano: 21.07.2017 14:04:08 w SZUKAM....
jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka
5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381500 Napisano: 21.07.2017 13:20:27 w Sport
calliope napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie można obejrzeć World Games w internecie za darmo?

A na ipli ? Jak jesteś klientem plusa lub CP masz dostęp bezpłatny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381349 Napisano: 20.07.2017 22:20:39 w SZUKAM....
olus15 napisał(a):

czy do kogoś nie dotarł e-mail gratulacyjny z wygraną z Nestle Teraz mnie straszą , że nagroda przepada

Tez dostałem takiego emaila że nie odesłałem danych a wcześniej nic nie dostałem o wygranej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381345 Napisano: 20.07.2017 22:10:46 w Pomocy!!!!
Czy ktoś dostał emaila od nestle że nie odesłał danych do karty z Decathlonu NESTLE PORUSZA a nie dostał takiego emaila o wygranej? Wlasnie takiego dzis dostałem że tracę nagrodę a emaila nie było żadnego emotka  czy cos sie udało uwskórać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6380938 Napisano: 19.07.2017 18:12:34 w Paragony na trwające konkursy
Paragon z Lewiatana na serek Hochland ze szczypiorkiem 130 g
zakupiony w sklepie: JAWORZNO, ul. Paderewskiego 8a, (jest na liście, ale jeszcze proponuję sprawdzić w razie W emotka )
ODDAM za free pierwszej osobie na priv, w zamian w razie wygranej będę wdzięczny za naprowadzenie na kolejne zgłoszenia do nich, bo jak dotąd nic tam nie wygrałem a posłałem już do ASPE dużo zgłoszeń.
(proszę być na priv bo odpiszę od razu)

EDIT: oddane Wyświetl w wątku >>
0 0