Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6327152 Napisano: 01.03.2017 11:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka

sydariameki pisała, że są w intermarche. 

Tylko że oni zawsze mają źle opisane paragony emotka  wiec może być ciężko. Ale warto sprawdzić  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6327143 Napisano: 01.03.2017 11:32:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6327121 Napisano: 01.03.2017 10:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić, 

Na wsi to Ci wszystko sprzedadzą, zaraz się znajdą paragony z pozycją "Jeden listek papieru toaletowego Velvet - 1 grosz". Zapytaj panią w sklepie, skąd ma pojedyncze opakowanie chusteczek, bo się okaże, że rozerwała wielopak, a solo takie chusteczki na rynku w ogóle nie funkcjonują.
To jest loteria, a nie konkurs - nie ma sie co spinać na ilość paragonów, to nikomu w niczym nie pomoże emotka  

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6327102 Napisano: 01.03.2017 10:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy ktoś również ma problem ze stronka www.trafny-wybor.pl ??? próbuje na 3-ech przeglądarkach i nic emotka

U mnie się otwiera na iPadzie (chrome) 
kamil17 napisał(a):

ciekawe jak z konkursem velvet, czy musi być napisane na paragonie np. papiervelvet, chustvelvet ?? czy można kupić 1 opakowanie chusteczek za 50 gr. na konkurs ale w sumie nigdzie się nie spotkałem z tymi chusteczkami na sztuki. 

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić, 

ciężko powiedzieć w sumie na obrazku w konkursie jest własnie jedna pojedyncza paczuszka, w reg. nic nie ma że nie można ....

patrzylemna obrazek chyba 5 minut i widziałem tylko to duże, zbiorcze 10 sztuk. A teraz faktycznie jest pojedyncze emotka  wiec można jak jest na zdjęciu. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6327086 Napisano: 01.03.2017 10:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

czy ktoś również ma problem ze stronka www.trafny-wybor.pl ??? próbuje na 3-ech przeglądarkach i nic emotka

U mnie się otwiera na iPadzie (chrome) 
kamil17 napisał(a):

ciekawe jak z konkursem velvet, czy musi być napisane na paragonie np. papiervelvet, chustvelvet ?? czy można kupić 1 opakowanie chusteczek za 50 gr. na konkurs ale w sumie nigdzie się nie spotkałem z tymi chusteczkami na sztuki. 

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić,  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6325620 Napisano: 24.02.2017 15:46:58 w Informują
@ z trnd z akcją: Smakija Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6324879 Napisano: 22.02.2017 21:33:28 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka   emotka

Też taki masz?  emotka  Jeszcze tylko połowa  emotka  Damy radę!

Najgorszy z możliwych... 20% tego tygodnia opisane w ŻEGNAMY ZMARŁYCH kolejne... aż szkoda gadać emotka  nic nie cieszy wszystko wkurza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6324875 Napisano: 22.02.2017 21:19:58 w Wkurza mnie...
Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6324539 Napisano: 22.02.2017 09:45:12 w Żegnamy zmarłych
karolinamat napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Siostra w 5. miesiącu ciąży straciła dziecko... emotka dziś w szpitalu musiała je urodzić.... 
Za nienarodoznego Aniołka  emotka emotka emotka emotka

„Nie rozumiem… Panie, kto zrozumie Ciebie…

Wszak zamknąłeś swoje Serce 

W piersiach rodziców dziecka

I nauczyłaś ich kochać…Nie dziw się, że teraz płaczą, 

Bo nie przeczuwali 

Że tak szybko wróci do Ciebie,

A oni zostaną sami…Proszę, daj im nadzieję,

Która jak balsam 

Zagoi duchowe rany 

Ipozwoli dalej żyć…Jeśli nauczyłeś kochać bliskich 

To daj również siłę,

Aby się z nimi rozstać 

I zaufać, że dobrze im u Ciebie…”

Współczuję emotka Też straciłam pierwsze dziecko w 5 miesiącu więc rozumiem ten ból emotka Ściskam mocno!!!!!

To nie pierwsze które siostra straciła ale pierwsze które było w takiej zaawansowanej ciąży emotka  (*)
dziękuję wszystkim za odzew emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6324358 Napisano: 21.02.2017 17:34:12 w Biedronka
ace napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

ace napisał(a):

a czy w Krakowie gdzieś można kupić te cuksy? Byłam już w 4 biedrach, a dziś pojechałam do pewniaka, tj Biedry w której kupowałam już kiedyś Candy King...

koło multikina są emotka

Dziękuję za odpowiedź. Trochę daleko dla mnie. Ale już mam listę więc po pracy robię zapasy emotka

A to nie wystarczy kupić 2-3 żelki? Nie widziałam w regulaminie określonej ilości którą należy kupić... Zresztą ja i tak nie mam zamiaru tego jeść. Swoją drogą to dla mnie te ich słodycze są niesmaczne...

dowolna ilośc.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6324157 Napisano: 21.02.2017 13:44:19 w Żegnamy zmarłych
Siostra w 5. miesiącu ciąży straciła dziecko... emotka dziś w szpitalu musiała je urodzić.... 
Za nienarodoznego Aniołka emotka emotka emotka emotka

„Nie rozumiem… Panie, kto zrozumie Ciebie…

Wszak zamknąłeś swoje Serce 

W piersiach rodziców dziecka

I nauczyłaś ich kochać…Nie dziw się, że teraz płaczą, 

Bo nie przeczuwali 

Że tak szybko wróci do Ciebie,

A oni zostaną sami…Proszę, daj im nadzieję,

Która jak balsam 

Zagoi duchowe rany 

Ipozwoli dalej żyć…Jeśli nauczyłeś kochać bliskich 

To daj również siłę,

Aby się z nimi rozstać 

I zaufać, że dobrze im u Ciebie…”

Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6323889 Napisano: 20.02.2017 21:08:01 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

czy z candyking po wysłaniu  jest jakaś odpowiedź na @ ?

U mnie nie było ale dałem prośbę w opcjach o potwierdzenie odczytania wiadomości i potwierdzili że wyświetlili  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6323643 Napisano: 20.02.2017 10:39:35 w SZUKAM....
basku napisał(a):

czy w nowym projetkcie TRND z philips lumea urządzenie po okresie testowania trzeba będzie oddać?  czy zostaje na wlasnosc?

po 8 miesiącach będzie trzeba odesłać. I chyba na własny koszt. Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

pioge7

#6323436 Napisano: 19.02.2017 08:40:13 w Biedronka
kasiaj110 napisał(a):

Szukam informacji na temat candyking emotka  tzn w którym Rybnickim lub żorskim biedronkowym markecie dostanę te żelki ?  Dzisiaj rundka po biedronkach była i nikaj ni ma emotka  a wiem że gdzieś syn jajeczka kupował emotka  ale to kiedyś tam

Dziękuję bardzo emotka  

Najlepiej napisac do nich na fb. Szybko odpisują a mają aktualną bazę i podadzą adres sklepu .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6323315 Napisano: 18.02.2017 12:45:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ten numer na knorra to się zgłasza ten długi pod kwotą? bo czytam forum i zgłupiałem emotka

Może być górny, ten naprzeciwko daty.

tenkju weri macz emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6323311 Napisano: 18.02.2017 12:29:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ten numer na knorra to się zgłasza ten długi pod kwotą? bo czytam forum i zgłupiałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6323283 Napisano: 18.02.2017 10:31:50 w Biedronka
@@gnieszk@ napisał(a):

Który numer paragonu powinnam wpisać w Colgate? Nie potrafię znaleźć w regulaminie...

Z tego co wiem wysyłamy ten naprzeciwko daty po prawej stronie nad produktami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6322695 Napisano: 16.02.2017 15:50:42 w SZUKAM....
pini napisał(a):

natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

jak wyglądają pakowania żelkow Candy King? nie mam jak się wybrać sama na zakup a muszę powiedzieć jak krowie na rowie;)bo inaczej nie znajdą...

Żelki sama sobie nakładasz do torebki  emotka  - one są na wagę

A ja szukam w opakowaniach emotka
na wagę są u mnie 

Są w szklanych słoiczkach.

Ups ja kupiłam te w torebce z napisem Candy emotka

Ala ja nie wiem, na jaki konkurs szukasz, widziałam w słoiczkach i tyle...

http://candyking.pl/konkurs/

Te na wagę trzeba kupić,. A one są tylko w wybranych sklepach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6322593 Napisano: 16.02.2017 13:06:27 w Sport
Brawo Maciek emotka  brawo tez dla Dawida i Kamila emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6321776 Napisano: 14.02.2017 13:48:43 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

100 wyjazdów do SPA?
to chyba pomyłka
może 10

Za dużo razy w gazetce jest powtórzone że 100 wiec myśle że będzie ich 100 a nie 10 emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, monisss 0