Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6301770 Napisano: 17.12.2016 10:34:03 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: czym dla Karlsbad jest "numer paragonu"?

Przeważnie w regulaminie jest napisane. Numer transakcji Zwany numerem systemowym (wtedy ten na dole) 
a jak napsizą że numer naprzeciwko daty to ten u góry... 
a o jaki konkurs pytasz? 
Edit: chyba chodzi o jacobs ale akurat mi się nie wyświetla regulamin na telefonie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301557 Napisano: 16.12.2016 17:25:58 w Biedronka
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

a dzisiaj z zott  to z ll etapu? czy lll emotka

III etap

no jakoś nie chce mi się otworzyć lll etap emotka

informowali na @
grałem w II etapie i wyniki były w poniedziałek a teraz mam @ na III etap na osobę na którą grałem
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6301552 Napisano: 16.12.2016 17:20:24 w Biedronka
andii napisał(a):

a dzisiaj z zott  to z ll etapu? czy lll emotka

III etap Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301290 Napisano: 16.12.2016 12:43:22 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo coś o tych konkursach w malboro (www.newland2016.pl) i LM (www.paczkawswiat.pl) mam znalezione kody i nie wiem czy je wyrzucić czy to są konkursy a nie da się wejść bez wysłania dowodu osobistego emotka

Kody sa niepotrzebne. a konkursy sa fajne. Lm konczy sie w sobote. a malboro nie wiem.

jakieś możliwe nagrody? czy raczej nie?

Co tydzień do wygrania:
podróż do Australii 
2 iPady 
3 kamery GoPro
5 voucherów lotniczych 
10 plecaków

A konczy się jutro. wiec nie ma pewnosci,ze zdąża zweryfikować dowód osobisty i odblokowac konto.

Fajne ale mało odpuszczam emotka  dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6301276 Napisano: 16.12.2016 12:25:55 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo coś o tych konkursach w malboro (www.newland2016.pl) i LM (www.paczkawswiat.pl) mam znalezione kody i nie wiem czy je wyrzucić czy to są konkursy a nie da się wejść bez wysłania dowodu osobistego emotka

Kody sa niepotrzebne. a konkursy sa fajne. Lm konczy sie w sobote. a malboro nie wiem.

jakieś możliwe nagrody? czy raczej nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301257 Napisano: 16.12.2016 12:12:36 w Konkursy firm tytoniowych
wiadomo coś o tych konkursach w malboro (www.newland2016.pl) i LM (www.paczkawswiat.pl) mam znalezione kody i nie wiem czy je wyrzucić czy to są konkursy a nie da się wejść bez wysłania dowodu osobistego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301233 Napisano: 16.12.2016 11:44:43 w SZUKAM....
wiesia30 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam)  emotka

Dzięki, dobra kobieto ! Weszłam na Ich stronkę i... :"Niestety kurier nie obsługuje dla tej lokalizacji przesyłek o podanych wymarach. Proszę spróbować podać inne wymiary.". PS. Chodzi o Wrocek i okolice Wałbrzycha... 

Spróbuj jeszcze nas furgonetka.pl emotka
Ale Avanti wysyłało pocztą, więc może to wychodzi najlepiej.

ja wysyłałam pufy pocztą,było najtaniej

ja za 16 zł wysłąłem przed dpd przez sendit.pl ale musiała być spakowana w prostokątny karton, nie wysłana "od tak" bo to wtedy nie wymiarowe i drogo liczyli. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301199 Napisano: 16.12.2016 11:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

Czy na konkurs Kamis z ITM musi być opisany dokładnie produkt, mam tylko "Przyprawa..." bez marki emotka

nie musi... organizator wie jak opisane są w ITM rachunki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301156 Napisano: 16.12.2016 09:34:12 w Informują
przemiła pani dzwoniła z lubelli z makaronami c4 przed 5 minutami emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300467 Napisano: 14.12.2016 21:46:05 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Szukam kogoś kto sprzedawał  talerze villeroy&boch z Knorr- a? Ile mogą być warte ?

Z którego konkursu? Ja wygrałem kiedyś w Lewiatanie zestaw już nie pamietam jakie były płytkie na pewno plus głębokie i wystawiłem za 250zl to poszły w 15 minut bez targowania. Więc pewnie i drożej by poszły  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300459 Napisano: 14.12.2016 21:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

emotka   Poloteria!

Więc SMOLAR emotka  czyli normalne emotka   Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

pioge7

#6300450 Napisano: 14.12.2016 20:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

a czy nie może być tak, że w ten sposób organizatorzy łowią sobie ( i eliminują) zgłoszenia z powtarzających się IP? myśl ta wpadła mi do głowy wskutek wielu teorii spiskowych, które ostatnio się pojawiały, i w obliczu ciągłego ostatnio braku wygranych (może mam jakieś bany nałożone?)? Tyle teorii było, niech będzie jedna więcej...:)

Na moim kompie mam to za każdym razem. Nie sądzę by było to związane z powyższą teorią.W ostatnim Tyskim zgarnęłam dość sporo.

Też mi się nie wydaje by to było to... po prostu zabezpieczenie dał nich żeby nie dostawać dodatkowych zgłoszeń z jaki bramek czy komputerów. Musimy się niestety przyzwyczaić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300429 Napisano: 14.12.2016 20:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300402 Napisano: 14.12.2016 19:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300304 Napisano: 14.12.2016 16:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy coś mają z lubelle a ja nic emotka   emotka emotka

to samo zauważyłam u siebie  emotka

emotka  No to jak ty nie masz lubelli to sie nie dziwię że ja nie mam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300297 Napisano: 14.12.2016 15:48:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszyscy coś mają z lubelle a ja nic emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300260 Napisano: 14.12.2016 14:47:18 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

szukam pomocy  chodzi o allegro, sprzedałam nowa kurtke Regatty  -  pieniazki na koncie , przyjeta standardowa wysyłka 11 zł, a tu sie   okazuje  ze wysyłka na Ukrainę -  w cenniku Poczty Polskiej to ok 41 zł co zrobic?

Napisz do kupującego, że wysyłka za granicę polski jest droższa i prosisz o dopłatę 30 zł. 
Napisz też że nie zgadzałas się na wysyłkę za granicę ale jeśli już kupił to niech dopłaca. 

Chyba że sie z nim dogadywałaś i napisałaś że 11 zł będzie na Ukrainę i wiedziałaś przed zakupem że paczka ma iść na Ukrainę to wtedy nie wiem, ale jeśli nie wiedziałaś to mu napisz  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300108 Napisano: 14.12.2016 11:07:18 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

Kto dziś wysyła dr Gerarda ? Przyznawać się czy duża konkurencja w ostatni dzień emotka

Na pewno dziś będzie największa.. obudza się wszyscy ci którzy zaspali z paragonami i wyślą... dlatego wczoraj posłałem ostatnie 2 i nie rozdzielałem na ostatnie dni  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6299799 Napisano: 13.12.2016 15:10:41 w Biedronka
wioleczka83 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszystkie synonimy równie oklepane emotka  wymyśl coś niebanalnego  emotka

Niebanalnie będzie: wpieprzanie emotka  

mi osobiście się podoba emotka  ale wątpię czy komisji przypadnie do gustu  emotka

Jak lidce napisałem na laysy :
prawdziwy kibic laysy chrupie, wrogów klepie po dup*e
to się jej nie spodobało :-/ więc pewnie tez się im nie spodoba emotka  ale... warto może spróbować emotka  a nóż emotka  ktoś będzie miał dobry humor i nagrodzi... emotka  
jakby co połowa samochodu moja emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6299794 Napisano: 13.12.2016 15:02:04 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

co najlepiej pasuje (tu jest cały tekst)........ ciasteczek drgerarda ....... i mam dylemat czy dać zajadanie, delektowanie, smakowanie, kosztowanie, itp

Wszystkie synonimy równie oklepane emotka  wymyśl coś niebanalnego  emotka

Niebanalnie będzie: wpieprzanie emotka   Wyświetl w wątku >>