Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6295222 Napisano: 02.12.2016 20:21:11 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

Szukam pomocy. Kupiłam na allegro misiaa taki wiszacy miał byc wyslany w ciagu 30 dni. Okazało się, ze nie ma go na magazynie i trzeba czekac. Ok zgodzilam sie, ale poźniej ta osoba napisała mi ze nie ma i zebym dała dane to zwroci pieniadze. I do tej pory ich nie mam. Napisała, 22 listopada ze zwroci w ciagu 14 dni, pisze jej sms i nic niby odpsiała, ze zrobi przelew do piatku. A ja nie mam nic na koncie, teraz juz mi nie odpisuje od rana czy zrobila czy nie emotka a to 750 zł . Już nie mam siły to tej BABY1! C mam zrobic w tej sytuacji emotka

rozpocznij spór i wystaw negatywa, w sporze postrasz że idziesz na policję i że masz wszytskie dowody i emaile.
ostatnio też miałem problem z gościem, kupiłem monitor i nie wysyłał przez dwa tyg. pisałem @ i dzwoniłem tel. wyłączony, na @ nie odpisywał.

W końcu wystawiłem negatyw i postraszyłem policją w sporze. Pisałem wszystko w piątek popołudniu, we wtorek 1 listopad więc napsiałem że po 1 idę na policję, monitor 30 października był w domu. wysłał w piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6294639 Napisano: 01.12.2016 22:34:06 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kupiłam nową drukarkę i mi chyba nie działa. Jak podłączam do komputera, to w ogóle jej nie czyta. A kiedy próbuję skopiować jakieś dokumenty, to jedynie wciąga papier do połowy i go strasznie gniecie. Nie wiem, czy ja coś robię źle, czy czy może ją reklamować? Jestem totalnym 0 w dziedzinie komputerów i nie mam pod ręką fachowca emotka

Zainstalowałaś sterowniki (drivery) właściwe, od producenta drukarki, pasujące do systemu operacyjnego?

Włożyłam płytę z zestawu i coś zainstalowałam, bo mam na pulpicie ikonkę drukarki, ale w zestawie nie było kabla usb, jakiś tam dokupiłam, ale chyba zły, bo mi nie łączy z komputerem emotka

Może drukarka łączy się prze wi-fi? (router). Większość nowych drukarek ma taka opcję

wejdź w panel sterowania i sprawdź tam czy masz poprawnie zainstalowaną drukarkę i czy wczytało ten model.
Jak kupiłem drukarkę brothera to się tak napaliłem że ją podłączyłem do kompa a potem płytka itp. a okazało się że przed podłączeniem trzeba najpierw coś zainstalować. Postępuj zgodnie z instrukcją. na pewno zadziała. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6294090 Napisano: 01.12.2016 12:37:40 w Kalendarze adwentowe 2016
monkakk napisał(a):

shell napisał(a):

monkakk napisał(a):

Lindt

http://www.kalendarzlindt.pl/

jak tu zagrać?
nie ma info...

Faktycznie mój błąd nie sprawdziłam emotka to nie konkurs ;/

Ale mają być konkursy. Pisze na 1.12 że będą też konkursy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293728 Napisano: 30.11.2016 21:00:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurzają mnie dyskusje w wątku INFORMUJĄ!!! 

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

No to skorzystaj z koniczynki, jak widzisz taki brak dyscypliny emotka Raz, drugi, trzeci polecą upomnienia i się ukróci haniebny proceder emotka

no właśnie zgłaszam za każdym razem ale to dalej nie działa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293705 Napisano: 30.11.2016 20:34:37 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

Propozycja:
Postarajmy się wszyscy pisać jak najwięcej informacji na temat owej pozytywnej wiadomości.
-z którego dnia
-który etap
-jak jest możliwość to część nr tel. lub "zastrzeżony
Myślę, że zbyt ogólne a raczej zdawkowe i zagadkowe inf wzbudza kolejne i następne pytania...

niby tak. ale można napsiać na priv do kogoś i ktoś może edytować odpowiedź a nie dyskusja.. teraz dyskusja ile kto ma wysłać paragonów... po co to w takim wątku...  nie rozumiem... Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

pioge7

#6293703 Napisano: 30.11.2016 20:33:04 w Żegnamy zmarłych
8 górników którzy zginęli we wczorajszej katastrofie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6293701 Napisano: 30.11.2016 20:28:05 w Wkurza mnie...

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

pioge7

#6293258 Napisano: 30.11.2016 13:54:54 w Wkurza mnie...
Heineken...emotka  od początku po 2 zgłoszenia i na razie wielkie nico emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293228 Napisano: 30.11.2016 13:24:46 w Kaufland konkursy
shell napisał(a):

A ja nie kumam "problemu" ogłoszenia tych 10 zwycięzców.
Powinni być już wybrani i kwestią chwili powinno być zamieszczenie listy.
Może nie rozumiem tutaj kwestii papierkowej, jakiś formularzy czy protokołów, ale może mi ktoś-coś objaśni czemu to tyle trwa, hm? emotka

Chyba że dziś wybierają dopiero emotka  
tak jak w boschu było.. wyńiki po 21 a takie że aż szkoda gadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293128 Napisano: 30.11.2016 12:00:13 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W konkursie Duracell do dzis kupujemy a do 13.12 się zgłaszamy? Tak? 

tak emotka

Dziękuję emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293085 Napisano: 30.11.2016 11:22:20 w Biedronka
W konkursie Duracell do dzis kupujemy a do 13.12 się zgłaszamy? Tak?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292873 Napisano: 29.11.2016 21:59:40 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Nie wiem, czy ktoś już pisał, w nowej gazetce zajawka 2 konków:
1) plastyczny dla dzieci -> nagrody to 3 tablety i 10 bonów 100 zł; szczegóły tutaj.
2) kulinarny w klimacie Bożego Narodzenia -> jest tylko info, że rusza 08.12.2016.

Niestety zero "Troszczymy się" emotka

Niby się nie troszczą ale robią idealne prezenty emotka  
http://www.e-kupo...-najblizszych.html 
Niestety bardzo drogi konkurs emotka  i też 3 nagrody na sklep emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292491 Napisano: 29.11.2016 13:57:50 w Biedronka
ace napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie bezpiecznie do szkoły mam pisać o sobie czy o dziecku? 
Niby szkoła to młodzież ale chyba musi być pełnoletnia osoba, mam opisywać więc historię swoimi oczyma czy dziecka? 

nauczyciele też chodzą do szkoły emotka

Ale mam akurat histoirę którą opowiada tata dziecka i nie wiem czy pisać... szedłem z synem, czy że syn: szedłem z tatą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292479 Napisano: 29.11.2016 13:46:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pedigree mnie totalnie olało emotka  a tak liczyłem na legowisko dla pieska emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292478 Napisano: 29.11.2016 13:45:50 w Biedronka
Czy w konkursie bezpiecznie do szkoły mam pisać o sobie czy o dziecku? 
Niby szkoła to młodzież ale chyba musi być pełnoletnia osoba, mam opisywać więc historię swoimi oczyma czy dziecka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292428 Napisano: 29.11.2016 13:02:09 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No kur.... emotka  byłem w itm, wybrałem velvet na konkurs stoję w kasie i widzę promocję Mola... myślę... kurczę velvet czy mola ma być... wróciłem po molę... bo w c4 była mola więc tu też na pewno mola... teraz patrzę... velvet  emotka emotka emotka
emotka za głupotę emotka  

Czyli nie tylko paragon masz do dup... emotka

niby tak... ale kupowałem ręczniki papierowe emotka  pozostaje zgłosić go na paragonówkę bo 13 zł zmarnowane  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292421 Napisano: 29.11.2016 12:54:34 w Wkurza mnie...
No kur....emotka  byłem w itm, wybrałem velvet na konkurs stoję w kasie i widzę promocję Mola... myślę... kurczę velvet czy mola ma być... wróciłem po molę... bo w c4 była mola więc tu też na pewno mola... teraz patrzę... velvet emotka emotka emotka
emotka za głupotę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

pioge7

#6292337 Napisano: 29.11.2016 11:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olunka napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostaliście te wygenerowane kody z actimela? Nie miałem na 3 opakowań zaznaczyłem na stronie jak trzeba i przyszły tylko z jednego opakowania a z pozostałych dwóch już nie emotka  

Nie dosłali mi żadnych kodów, mimo wysłania maila kilka dni temu, że w opakowaniu kod był tylko jeden.

ja dostałam ale czekałam dłużej niz kilka dni

A próbowałyście: www.pokonajzime.actimel.pl/kody mi tu jeden wszedł, na pozostałe zgłoszone co nie było kodów nie mam emotka  

Dziękuję, że podałeś stronę, nie wiedziałam, że takie udogodnienie zrobili. Wpisałam kod i doszedł przed chwilą mail z brakującymi kodami.

A miałaś taki jeden tylko? Bo ja miałem 3 kody co był czteropak a 1 kod i po wybraniu kodów przyszedł tylko 1 e-mail z 3 kodami, a za pozostałe nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292328 Napisano: 29.11.2016 11:05:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostaliście te wygenerowane kody z actimela? Nie miałem na 3 opakowań zaznaczyłem na stronie jak trzeba i przyszły tylko z jednego opakowania a z pozostałych dwóch już nie emotka  

Nie dosłali mi żadnych kodów, mimo wysłania maila kilka dni temu, że w opakowaniu kod był tylko jeden.

ja dostałam ale czekałam dłużej niz kilka dni

A próbowałyście: www.pokonajzime.actimel.pl/kody mi tu jeden wszedł, na pozostałe zgłoszone co nie było kodów nie mam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6292277 Napisano: 29.11.2016 09:47:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostaliście te wygenerowane kody z actimela? Nie miałem na 3 opakowań zaznaczyłem na stronie jak trzeba i przyszły tylko z jednego opakowania a z pozostałych dwóch już nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0