Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6284705 Napisano: 15.11.2016 17:21:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czary mary hokus pokus...emotka  jutro czekam na wysyp emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6284413 Napisano: 15.11.2016 10:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Ktoś wie dlaczego Kropka Bordo tak rozłożyście informowała z Calgonu o pralkach?? czy to już koniec? czy cały miesiąc będą dzwonić emotka

Niech dzownią puki do mnie nie zadzownią... mogę być nawet ostatni do obdzwonienia ale niech dzownią emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283858 Napisano: 14.11.2016 10:36:42 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

grazia1981 napisał(a):

Czy u was w Biedronkach są naklejki na świeżaki? Bo u mnie nie mna,a brakuje mi dwóch emotka

Są, ale nie ma tych formularzy do naklejek emotka

u nas naklejki są, formularze dojechały przed weekendem, nie ma świeżaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283815 Napisano: 14.11.2016 09:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

konrads6 napisał(a):

pod opakowaniem actimela miałem 1 kod. doślą 3 pozostałe czy trzeba do nich pisać ?

doślą na email zaraz po zgłoszeniu pierwszego

mi nie przysłali po wysłaniu pierwszego, napisałem do nich, czekam na info od nich Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283804 Napisano: 14.11.2016 09:32:57 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

amif napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w wypasionym liczy się wybór kawałka tortu czy nie? (...) W loterie bawi się cała rodzina, z każdym kodem wybieramy inny kawałek licząc na łut szczęścia ale czy to ma sens?

moim zdaniem wybór kawałka nie ma znaczenia przy wygraniu nagrody

aha czyli tak jak podejrzewałem...

emotka emotka Rozbawiliście mnie serdecznie emotka
Jeden rzuca pytanie, drugi odpowiada o swoich domysłach i już pytający jest spokojny, jakby dostał jakiś PEWNIK emotka
Zabawne jest takie podejście do świata - byle tylko znalazł się ktoś, kto myśli jak ja, już wiem, że mam rację emotka

to ze mam info od amif na forum nie znaczy, że nie dostałem też info na pw... i mi tych 4-5 osób które mi powiedziało zdecydowanie mi wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283780 Napisano: 14.11.2016 08:42:05 w SZUKAM....
amif napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w wypasionym liczy się wybór kawałka tortu czy nie?
wiem że to na bramki, ale czy wybierając kawałek ma to znaczenie? Za każdym razem pudło i nie wiem czy to wina bramek czy wina wybranego kawałka? W loterie bawi się cała rodzina, z każdym kodem wybieramy inny kawałek licząc na łut szczęścia ale czy to ma sens?

moim zdaniem wybór kawalłka nie ma znaczenia przy wygraniu nagrody

aha
czyli tak jak podejrzewałem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283769 Napisano: 14.11.2016 08:16:37 w SZUKAM....
w wypasionym liczy się wybór kawałka tortu czy nie?
wiem że to na bramki, ale czy wybierając kawałek ma to znaczenie? Za każdym razem pudło i nie wiem czy to wina bramek czy wina wybranego kawałka? W loterie bawi się cała rodzina, z każdym kodem wybieramy inny kawałek licząc na łut szczęścia ale czy to ma sens? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283694 Napisano: 13.11.2016 19:45:49 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

Wie ktoś jak to naprawić, żeby otwierał się tylko raz?

moze twoj komp chwilowo sfiksowal? wylacz i wlacz komputer...

Chyba jednak nie komp ... wszytskie pliki otwierają się jednak normalnie, a tylko te otwierane z interiii się źle otwieraj, wiec coś od niech chyba mam nie tak emotka  
dzięki za radę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283635 Napisano: 13.11.2016 15:53:25 w SZUKAM....
mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

Wie ktoś jak to naprawić, żeby otwierał się tylko raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283303 Napisano: 11.11.2016 20:59:26 w Sport
emotka Gooooooooooooooollllllllll  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283188 Napisano: 11.11.2016 15:39:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Ja się pytam co to ma być ??? Wyniki z Biedry foto ze świeżakami. Co w etapie plastycznym wybrali prace na poziomie, to w zdjęciach wygląda jakby to było losowanie !!! gdzie kreatywność, o samej jakości nie wspomne emotka

Też tak myśle... jedyna fotka która mi sie spodobała to ta ostatnia w głównych Z urodzinami, 
reszta... nie gadam... a pani co porównała dziecko do truskawki....emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6283187 Napisano: 11.11.2016 15:37:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak się wygra w Kamis w jednym etapie, to w drugim na to samo nazwisko znów można? i czy jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo? 

nie ogarniam tego konkursu,  czytam regulamin, ale nie widze tam nic o zadnych ograniczeniach - a teraz dopiero losowanie 4 stycznia?

Ja w zeszłym etapie wygrałem 3 noże na różne osoby i ten sam adres i przyszły, a w tym na raZie jeden młynek na osobę która wygrała nóż w poprzednim więc chyba można emotka  

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stoneface napisał(a):

Czy na opakowaniu actomela jest tyle kodów ile buteleczek, tak niby winika z regulaminu, a ja już w 2 opakowaniach miałem tylko po  1 kodzie?

podobno trzeba do nich napsiać o problemie i doślą brakujące kody emotka

emotka Na razie jeszcze nie brałam udziału, ale serio piszesz? To nie jest top:"Popraw sobie humor"? Dosyłają brakujące kody, bo... wcześniej ich nie umieścili? emotka emotka

Uyyy nie no myślałem że trzeba bo niektórzy pisali że im dosłano brakujące kody więc wywnioskowałem że posłali info do organizatora. Ja dopiero na zakupy jutro chyba albo w poniedziałek jadę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6283185 Napisano: 11.11.2016 15:35:33 w Wkurza mnie...
edi999a napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wyniki świezakow...niektóre fotki nawet mało widoczne i wygrały główne...  emotka  a nasze były takie ładne i nie mamy nic emotka  

Też mnie to wkurza - niektóre fotki-owszem pomysłowe,ale jest sporo słabych i stylowo podobnych, a zgłoszonych prac było duuużo. 

Jury nie ma chyba gustu, a myślałem że zdjęcia typu brokuł i maskotka brokuły odpadną na wstępie. A tu główną zgarnęło...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6283159 Napisano: 11.11.2016 14:03:39 w Wkurza mnie...
Wyniki świezakow...niektóre fotki nawet mało widoczne i wygrały główne... emotka  a nasze były takie ładne i nie mamy nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6283135 Napisano: 11.11.2016 12:11:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stoneface napisał(a):

Czy na opakowaniu actomela jest tyle kodów ile buteleczek, tak niby winika z regulaminu, a ja już w 2 opakowaniach miałem tylko po  1 kodzie?

podobno trzeba do nich napsiać o problemie i doślą brakujące kody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6282926 Napisano: 10.11.2016 18:42:03 w Intermarche
szczupak napisał(a):

buncia88 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

izkak napisał(a):

luko922 napisał(a):

bethc napisał(a):

Pojawiły się wyniki z Konkursu Familijnego http://www.wyniki.smolar.pl
;)

No to nie wygrałem emotka  

Ja wygrałam  emotka  Ale żaden SMS do mnie nie dotarł od Smolara... mam na niego czekać, czy wysyłać oświadczenie? 

Do mnie też nie dotarł., a po wpisaniu numeru telefonu i paragonu mam Gratulacje......może Smolar już nie będzie wysyłał sms'ów

Zanim roześlą sms'y pewnie najpierw wklepują wygrane numery w ten swój systemik...

I co skali jakieś eski z tego konkursu?

Nie słali, mam wygraną, nie mam smsa, ale wysłałem już paragon do nich emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6282425 Napisano: 09.11.2016 19:55:34 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy delikatesy z tabletami z Mirindy informowało już ?

Tablety w duecie coś tam.. ? Już daaaawno.

hmmm nie wiem czemu ale przeoczyłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6282420 Napisano: 09.11.2016 19:48:40 w SZUKAM....
czy delikatesy z tabletami z Mirindy informowało już ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6282339 Napisano: 09.11.2016 17:21:32 w Biedronka
ela napisał(a):

andii napisał(a):

od 10-20.Xl podwajają punkty  na świeżaka emotka

emotka  gdzie tak wyczytałas?

Jest info w ulotce co jest od jutra, ale chyba te punkty podwajają co za kartę sie dostaje... nie wiadomo czy te za owoce czy warzywa też.  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6281996 Napisano: 09.11.2016 11:44:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka Lidka ..... chyba jakaś skaza na naszym związku się zrobiła emotka  emotka czymże ci zaszkodziłem emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0