Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6238404 Napisano: 07.08.2016 13:36:44 w Kaufland konkursy
Prad napisał(a):

I ja prosze o podpowiedzi jak poprawnie wysłać. Na dole mam jeden numer opisany jako "Nr transakcji"  w takiej formie 1-234-56 jak to słać?

Bez myślników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238401 Napisano: 07.08.2016 13:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Dziękuję Ci bardzo za pocieszenieemotka , ale ja - o ile dobrze pamiętam, bo paragon wysłałam, w 100% zaskoczona powiadomieniem o wygranej (ja i quiz kibica - szok! emotka ) - miałam na paragonie w ogóle jakąś dziwaczną wagę tego nieszczęsnego batonika. Sprzedawczyni powiedziała, że tylko tak jej "nabija" kasa. emotka Napisałam im o tym, ale wątpię, czy to uwzględnią. emotka

Edit: Nie, nie pamiętam, Monkakk, do kiedy, a widzę, że stronka konkursu już nie działa.

A może nóż się uda emotka  :) mi pomagał brat w quizie bo tez się nie czuje kibicem emotka  piłki nożnej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238387 Napisano: 07.08.2016 12:07:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W moim są 80g,tylko, że  na paragonie mam 90g emotka

Mnie tak urządził sklep abc z batonikiem Mars (pomijam fakt, że zamiast dwóch kasjerka najpierw policzyła mi pięćdziesiąt dwa takie batony), dlatego wygrana stówa pewnie przepadnie. emotka

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238365 Napisano: 07.08.2016 09:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na wysłanie danych o nawałkę jest czas do dziś? tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238282 Napisano: 06.08.2016 21:07:02 w Sport
joasiajulia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Pierwszy medal w Rioemotka Brawo Rafał Majkaemotka emotka emotka

emotka emotka

Tak blisko złota ... Eh,..... Ale i tak pięknie ze jest brąz emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238167 Napisano: 06.08.2016 12:58:41 w Biedronka
monisss napisał(a):

ale numeru paragonu się nie wysyłą nie???bo ja słałam bez ?!

Treść ma byc : HENKEL. ODPOWIEDŹ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238024 Napisano: 05.08.2016 19:03:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kiciunia21 napisał(a):

- voucher z Garniera
- 3x bon Kaufland (ale jedna nagroda przepadnie bo narzeczony wyrzucił paragon emotka )

Teraz tylko wyrzucić narzeczonego.... emotka  
U mnie nóż z kamisa (drugi)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237602 Napisano: 04.08.2016 22:16:02 w Pomocy!!!!
Mój iPad odmówił posłuszeństwa ... Czarne tło ... Przciśnięcie dwóch przycisków i restartuje nie pomaga ... Co może być problemem.. ? Wie ktoś cos?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237519 Napisano: 04.08.2016 17:53:20 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

andii napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Szukam info co przychodzilo pocztexem 26go lipca?Byłam na urlopie,a poczta już odeslala....

pufy?

Nie,  bo nie wygrałam. Nadana w Warszawie...

A skin drinki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237509 Napisano: 04.08.2016 17:19:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

pioge7 mail od Kamisa z nożami bez wcześniejszego telefonu do nich? Bo widze że w informują pisałeś

dzwoniłem do mamy, mówiła że ma nieodebrane połączenie z nieznanego, ale nie dzownili potem, nie podawała danych, wiec przysłali emaila emotka  sorki za wprowadzanie w błąd  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237433 Napisano: 04.08.2016 14:14:24 w Kaufland konkursy
koniczynka123 napisał(a):

Heh, teraz czytam Twój post ponownie i sama się zastanawiam kiedy dzwonili-tego jednak nie wiem- ale wiem, że dzwonią. A może potrzebny im kod miasta gdyby przypadkiem jakimś cudem nr systemowy pasował do różnych sklepów, ewentualnie ten sam nr systemowy zgłosił by ktoś inny?!

Hmmmm nie wiem czy jest taka możliwość żeby numer był taki sam przy takiej ilości znaków żeby aię powtórzył... No ale jak muszą to muszą ale szkoda że każą taki długi ten prefix bo nieraz zabierają cenne znaki i wierszyk traci sens po skróceniu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237329 Napisano: 04.08.2016 12:15:19 w Kaufland konkursy

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

parole21 napisał(a):

Po co w tym nowym konkursie TQG chce kod pocztowy skoro nagrody wybierane są spośród wszystkich zgłoszeń? emotka

po to aby móc sprawdzić paragon

Do sprawdzenia paragonu może posłużyć numer systemowy lub transakcji... Kod był potrzebny jak były nagrody na sklep a teraz są niepotrzebne i dziwne źe każą podawać emotka  tylko niepotrzebnie 7 znaków tracimy emotka  

co ci po numerze systemowym, jak nie wiesz z jakiego jest sklepu?

Nie rozumiem... W innych konkursach podajemy numer paragonu i jest ok... Wtedy nagrody były w puli i dawali jak chcieli... W kauflandzie po to był kod pocztowy żeby wiedzieli jak mają rozdysponować 4 BONY NA SKLEP... teraz nie rozdają po sklepach tylko ogólnie wiec im numer jest nie potrzebny... A jaki sklep... To po prefixie wiedzą emotka  

Potrzebny im kod miejscowości po to aby mogli zadzwonić (tak robili do tej pory) do konkretnego sklepu z zapytaniem czy mają taki numer w systemie. Niestety ja raz nacięłam się kupując paragon na forum  emotka , ile przez to było problemów to szkoda gadać...

O.o no to mnie zdziwiło... A kiedy dzownili emotka  przed czy po wysłaniu smsa o wygranej? Bo jeśli po to mogliby przecież mieć dane z wysłanego paragonu.... Chyba że przed... 

Po otrzymaniu mojego paragonu, po prostu dzwonili do Kauflandu czy tego dnia została dokonana taka transakcja, na taką kwotę i te produkty. Od tamtej pory mam serdecznie dość kupowania paragonów na forum, a już na pewno nie od tej osoby. Zresztą kilka lat temu nasza forumowiczka zgarnęła główną w Drogeri N. z rezerwy bo pan z 1 miejsca miał podrobiony paragon  emotka

No to i tak w smsie nie jest im potrzebny Kod pocztowy sklepu bo po otrzymaniu paragonu ten kod mają i mogą z paragonu odczytać... A te 7 literek nieraz strasznie dużo robi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237301 Napisano: 04.08.2016 12:01:56 w Kaufland konkursy

pioge7 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

parole21 napisał(a):

Po co w tym nowym konkursie TQG chce kod pocztowy skoro nagrody wybierane są spośród wszystkich zgłoszeń? emotka

Do sprawdzenia paragonu może posłużyć numer systemowy lub transakcji... Kod był potrzebny jak były nagrody na sklep a teraz są niepotrzebne i dziwne źe każą podawać emotka  tylko niepotrzebnie 7 znaków tracimy emotka  

Nie rozumiem... W innych konkursach podajemy numer paragonu i jest ok... Wtedy nagrody były w puli i dawali jak chcieli... W kauflandzie po to był kod pocztowy żeby wiedzieli jak mają rozdysponować 4 BONY NA SKLEP... teraz nie rozdają po sklepach tylko ogólnie wiec im numer jest nie potrzebny... A jaki sklep... To po prefixie wiedzą emotka  

Potrzebny im kod miejscowości po to aby mogli zadzwonić (tak robili do tej pory) do konkretnego sklepu z zapytaniem czy mają taki numer w systemie. Niestety ja raz nacięłam się kupując paragon na forum  emotka , ile przez to było problemów to szkoda gadać...

O.o no to mnie zdziwiło... A kiedy dzownili emotka  przed czy po wysłaniu smsa o wygranej? Bo jeśli po to mogliby przecież mieć dane z wysłanego paragonu.... Chyba że przed...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237251 Napisano: 04.08.2016 11:12:05 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

parole21 napisał(a):

Nie rozumiem... W innych konkursach podajemy numer paragonu i jest ok... Wtedy nagrody były w puli i dawali jak chcieli... W kauflandzie po to był kod pocztowy żeby wiedzieli jak mają rozdysponować 4 BONY NA SKLEP... teraz nie rozdają po sklepach tylko ogólnie wiec im numer jest nie potrzebny... A jaki sklep... To po prefixie wiedzą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237197 Napisano: 04.08.2016 10:30:51 w Informują
Danone c4 ręczniki SMS TERAZ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237189 Napisano: 04.08.2016 10:19:36 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

parole21 napisał(a):

Do sprawdzenia paragonu może posłużyć numer systemowy lub transakcji... Kod był potrzebny jak były nagrody na sklep a teraz są niepotrzebne i dziwne źe każą podawać emotka  tylko niepotrzebnie 7 znaków tracimy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6236826 Napisano: 03.08.2016 13:04:43 w Kaufland konkursy
Keisa napisał(a):

Jednak są boniki emotka
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

Yuppi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6236486 Napisano: 02.08.2016 15:58:50 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Te kaktusowe smsy to o jednej porze poszły? 

Myślę,że tak,bo tam była garstka nagród.

No to szkoda... emotka  Hulajnoga chyba nie jest mi dana emotka  
Dzięki za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6236482 Napisano: 02.08.2016 15:50:48 w SZUKAM....
Te kaktusowe smsy to o jednej porze poszły?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6236409 Napisano: 02.08.2016 14:03:07 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy z new balance poza sznurówkami i   voucherem tez miały byc te zaznaczone zgrzewki wody?  bo własnie był kurier z  sama koperta

Zgrzewki były chyba jako nagroda miesiąca.. To się zaznaczało na ewentualną wygraną jakby się miało nagrodę miesiąca

no własnie nie pamietam emotka a tylko kojarze ze cos takiego było:)

Tak było... Ale w przypadku nagrody I stopnia... Plus spotkanie z gwiazdą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0