Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6239201 Napisano: 09.08.2016 14:35:01 w Sport
bruce napisał(a):

Jestem załamana ogłoszeniem wykluczenia sztangisty Tomasza Zielińskiego. emotka

Niby tak... Ja też..ale wiesz... Doping należy tępić ... Niby się wypiera ale dwa badania potwierdziły to, a jeśli nic nie zrobią to kolejni będą robić to samo...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239155 Napisano: 09.08.2016 13:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy te zeszyty na Oxford można kupić w dowolnym sklepie czy tylko tym co adres jest na stronie? 
Bo wpisując moją miejscowość wychodzą sklepy papiernicze żadne z carrefoura ... A na stronie carrefoura jest konkurs widoczny a u nich na stronie nie emotka  wiec można kupić gdzie się chce czy nie? 

można - napisali na FB (albo sklep lokalny albo sieci handlowe)

No to super emotka  dzięki za odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239148 Napisano: 09.08.2016 13:27:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te zeszyty na Oxford można kupić w dowolnym sklepie czy tylko tym co adres jest na stronie? 
Bo wpisując moją miejscowość wychodzą sklepy papiernicze żadne z carrefoura ... A na stronie carrefoura jest konkurs widoczny a u nich na stronie nie emotka  wiec można kupić gdzie się chce czy nie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239112 Napisano: 09.08.2016 12:27:56 w Pomocy!!!!
@bucik-konkursy napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mój iPad odmówił posłuszeństwa ... Czarne tło ... Przciśnięcie dwóch przycisków i restartuje nie pomaga ... Co może być problemem.. ? Wie ktoś cos? 

rozłóż go na części, czyli wyjmij baterię, daj odpocząć pół godziny i złóż ponownie. Jak nie pomoże - do serwisu

Poradziłem sobie emotka  zacząłem walić po nim pięściĄ emotka  i działa emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238619 Napisano: 08.08.2016 09:43:42 w Kaufland konkursy
amelka2013 napisał(a):

Ja juz nie wiem który nr wpisać bo nr paragonu ma 7 cyfr a nr systemowy 12 Pomożcie emotka

Wpisuje się systemowy LUB transkacji (w zależności jak jest opisany na paragonie, rożne kasy, rożne oznaczenia)  TEN NA DOLE.... NIGDY TEN Z GÓRY  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238526 Napisano: 07.08.2016 22:40:09 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam kogoś kto wysyłał pufę z lay's - proszę o pomoc bo już nie mam sił do tych kurierów. emotka

Spróbuj przez furgonetka.pl ostatnio dość tanio mi wzięli coś większego więc może powinno być ok... A jak nie to przez sendit.pl  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238502 Napisano: 07.08.2016 21:38:04 w Kaufland konkursy
Prad napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prad napisał(a):

I ja prosze o podpowiedzi jak poprawnie wysłać. Na dole mam jeden numer opisany jako "Nr transakcji"  w takiej formie 1-234-56 jak to słać?

Bez myślników emotka

Tak,ale nr transakcji jest 7 cyfr chyba i w regulaminie tez jest 7 znaków.Ja mam na paragonie 7 cyfr.

Dzięki za odpowiedzi emotka tym, że nadal nie wiem czy może być 6 znaków czy musi być 7? Numer na przeciwko daty z góry też ma 6 cyfr a innego długiego na dole nie wiedze możliwe że go nie ma?

Wpisuje się zawsze ten z dołu. Spróbuj jak przyjdzie błędny format to się będziesz martwić wtedy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238464 Napisano: 07.08.2016 19:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czytałem o tym co pisałaś i aż się bałem co to tam będzie emotka  ale brat dość sobie radził i było 6/7 i 5/7 i 4 bony wpadły emotka  
Ja w abc jak kupowałem i miałem np. Paragon i napisane SŁODYCZE to wysyłałem im z paragonem opakowanie po czekoladzie czy co tam trzeba było kupić i nagrody zawsze dochodziły, teraz sam pracuje w abc i mamy opisane dobrze paragony wiec wiem co pisać by na przyszłość było ok emotka   

Ja panikowałam, bo całkiem nie znam się na sporcie emotka , stąd ten szok, że wygrana się w ogóle trafiła. emotka
Moje paragony w abc wiecznie źle są opisane, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że - dokądkolwiek się udam - z reguły zawsze mam to samo: niby jest szyld z logo abc, a sprzedawcy mówią, że sklep już do tej sieci TERAZ nie należy... emotka

Sprawdzaj na stronie adres...moj abc był na stronie dwa miesiące przed szyldem... I oficjalnie można było grać 

Inny nie ma szyldu a na stronie jest .....
Oni tak juz mają Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238448 Napisano: 07.08.2016 18:23:16 w Kaufland konkursy
Kupował ktoś na konkurs bonux w kartonie 3 w 1??? Ile u wad kosztuje? U mnie na półce 4.19 zł 300g a liczą po 2.10 i wychodzi 4.20 zł za paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238412 Napisano: 07.08.2016 14:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A może nóż się uda emotka  :) mi pomagał brat w quizie bo tez się nie czuje kibicem emotka  piłki nożnej emotka  

Dzięki. emotka Produkt miałam dobry, tylko paragon znowu błędnie podaje (jak zwykle zresztą w najbliższym mi abc). emotka
Powiem Ci, nie miałam pojęcia, co to za zasady, jak tam weszłam i zaczęłam odpowiadać, to mi się zrobiło wstyd, bo kojarzyłam - jak przez mgłę - tylko to, co zasłyszałam przypadkiem podczas śledzenia przez męża meczy z ostatnich lat. Nawet tu chyba na forum pisałam, że masakrycznie trudne te pytania. emotka

Czytałem o tym co pisałaś i aż się bałem co to tam będzie emotka  ale brat dość sobie radził i było 6/7 i 5/7 i 4 bony wpadły emotka  
Ja w abc jak kupowałem i miałem np. Paragon i napisane SŁODYCZE to wysyłałem im z paragonem opakowanie po czekoladzie czy co tam trzeba było kupić i nagrody zawsze dochodziły, teraz sam pracuje w abc i mamy opisane dobrze paragony wiec wiem co pisać by na przyszłość było ok emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238404 Napisano: 07.08.2016 13:36:44 w Kaufland konkursy
Prad napisał(a):

I ja prosze o podpowiedzi jak poprawnie wysłać. Na dole mam jeden numer opisany jako "Nr transakcji"  w takiej formie 1-234-56 jak to słać?

Bez myślników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238401 Napisano: 07.08.2016 13:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Dziękuję Ci bardzo za pocieszenieemotka , ale ja - o ile dobrze pamiętam, bo paragon wysłałam, w 100% zaskoczona powiadomieniem o wygranej (ja i quiz kibica - szok! emotka ) - miałam na paragonie w ogóle jakąś dziwaczną wagę tego nieszczęsnego batonika. Sprzedawczyni powiedziała, że tylko tak jej "nabija" kasa. emotka Napisałam im o tym, ale wątpię, czy to uwzględnią. emotka

Edit: Nie, nie pamiętam, Monkakk, do kiedy, a widzę, że stronka konkursu już nie działa.

A może nóż się uda emotka  :) mi pomagał brat w quizie bo tez się nie czuje kibicem emotka  piłki nożnej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238387 Napisano: 07.08.2016 12:07:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W moim są 80g,tylko, że  na paragonie mam 90g emotka

Mnie tak urządził sklep abc z batonikiem Mars (pomijam fakt, że zamiast dwóch kasjerka najpierw policzyła mi pięćdziesiąt dwa takie batony), dlatego wygrana stówa pewnie przepadnie. emotka

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238365 Napisano: 07.08.2016 09:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na wysłanie danych o nawałkę jest czas do dziś? tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238282 Napisano: 06.08.2016 21:07:02 w Sport
joasiajulia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Pierwszy medal w Rioemotka Brawo Rafał Majkaemotka emotka emotka

emotka emotka

Tak blisko złota ... Eh,..... Ale i tak pięknie ze jest brąz emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238167 Napisano: 06.08.2016 12:58:41 w Biedronka
monisss napisał(a):

ale numeru paragonu się nie wysyłą nie???bo ja słałam bez ?!

Treść ma byc : HENKEL. ODPOWIEDŹ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238024 Napisano: 05.08.2016 19:03:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kiciunia21 napisał(a):

- voucher z Garniera
- 3x bon Kaufland (ale jedna nagroda przepadnie bo narzeczony wyrzucił paragon emotka )

Teraz tylko wyrzucić narzeczonego.... emotka  
U mnie nóż z kamisa (drugi)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237602 Napisano: 04.08.2016 22:16:02 w Pomocy!!!!
Mój iPad odmówił posłuszeństwa ... Czarne tło ... Przciśnięcie dwóch przycisków i restartuje nie pomaga ... Co może być problemem.. ? Wie ktoś cos?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237519 Napisano: 04.08.2016 17:53:20 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

andii napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Szukam info co przychodzilo pocztexem 26go lipca?Byłam na urlopie,a poczta już odeslala....

pufy?

Nie,  bo nie wygrałam. Nadana w Warszawie...

A skin drinki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6237509 Napisano: 04.08.2016 17:19:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

pioge7 mail od Kamisa z nożami bez wcześniejszego telefonu do nich? Bo widze że w informują pisałeś

dzwoniłem do mamy, mówiła że ma nieodebrane połączenie z nieznanego, ale nie dzownili potem, nie podawała danych, wiec przysłali emaila emotka  sorki za wprowadzanie w błąd  Wyświetl w wątku >>
0 0