Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6182042 Napisano: 09.04.2016 11:07:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy jedna osoba może wygrać  2 bony w dwóch rożnych sklepach, np zakupiłam produkty w  Kauflandzie  w Warszawie i w  Gdańsku, czy na te same dane odpada?? 
chodzi o Konkurs "Troszczymy się o wiosenne zapachy w Waszych domach" Kaufland

Nie, jedno gospodarstwo (adres) może wygrać w całym konkursie raz. Nawet gdybyś grała na siebie i męża, mamę, córkę oni nie dostaną. Na jeden adres jedna nagroda. Bez względu na różne sklepy. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181931 Napisano: 08.04.2016 21:17:53 w SZUKAM....
klaudaa napisał(a):

a ja szukam info czy ktos wygral w kamis?(mlynki elektryczne do przypraw?) czy hurtowo pozniej zgarnimy;))))))

na 99% zgarniemy je hurtowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181471 Napisano: 07.04.2016 19:43:08 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ?

gdyby się dało emotka ale niestety się nie da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181449 Napisano: 07.04.2016 18:48:13 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony....

Piotruś, trzeba patrzeć na daty na przyszłość emotka

No ja wiem... patrzę na dziń i miesiąc... w końcu ktoś moderuje tą bazę i myślę że patrzy na dpodawany konkurs, ale przez myśl mi nie przeszło że ktoś rokiem może manipulować.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181445 Napisano: 07.04.2016 18:34:04 w Wkurza mnie...
dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180628 Napisano: 06.04.2016 04:32:39 w Paragony
Kupi mi ktoś dzis colgate w biedronce? Konkurs do dzis a ja nie zajadę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180460 Napisano: 05.04.2016 18:47:53 w Paragony
ma ktoś paragon na zbyciu do konkursu Biedronki ? Wymysliłem dwie odpowiedzi a zapomniałem że mam 1 paragon tylko emotka Proszę o priv emotka z ceną, nie zdążę jutro podjechać do biedry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180402 Napisano: 05.04.2016 17:13:50 w Kaufland konkursy
Ashedalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

doris1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

koper napisał(a):

Mam nową gazetkę.  emotka  Od czwartku nasz ulubiony konkurs z bonami. emotka

emotka

super! koper dziękujemy za dobre wieści emotka

jej je jejejjejejejjeje
akurat w weekend będę na trasie 3 kauflandów emotka

Dasz namiary na tę gazetkę emotka ?

dostał pewnie w sklepie emotka od jutra na www.iulotka.pl (ok. 9) Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180368 Napisano: 05.04.2016 16:36:08 w Kaufland konkursy
doris1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

koper napisał(a):

Mam nową gazetkę.  emotka  Od czwartku nasz ulubiony konkurs z bonami. emotka

emotka

super! koper dziękujemy za dobre wieści emotka

jej je jejejjejejejjeje
akurat w weekend będę na trasie 3 kauflandów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179935 Napisano: 05.04.2016 06:41:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

ziolko napisał(a):

może wersja urodzinowa nicka? emotka  
tzn. jakby ktoś wpisał swoją datę urodzenia w profilu, wtedy jakby miał urodziny, to przy jego nicku pojawiałby się mały torcik emotka  a  reszta forum by widziała, kto i kiedy emotka  
Co Wy na to?? emotka

Póki co to nie ma nawet pola do wpisania daty urodzin, będzie zainteresowanie? 

Fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179682 Napisano: 04.04.2016 13:19:17 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś kupował już pastę Colgate na nowy konkurs? Jaka jest cena ?

Ja dziś kupiłam.
11,19

Potwierdzam. U mnie tyle samo.

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka  

Ja jak kupowałam Palmolive w Naturze to napisałam sobie - oprócz mydeł.I super tylko,że nie dopisałam słowa -w kostce i potem się zastanawiałam czy mydło w płynie może być.
Czyli nawet kartka mi w tych zakupach  nie pomogła. emotka

Najlepiej na zakupy brać tablet z internetem i mieć przy sobie regulamin żeby móc sprawdzić emotka  no nic nie będę grać emotka  aż tyle pasy mi nie trzeba żeby znow kupować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179680 Napisano: 04.04.2016 13:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę? 

5. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie dowolną ilość razy, każdorazowo spełniając warunki określone w§2 pkt 1
a  §2 pkt 1:
Aby wziąć udział w Konkursie należy w terminie od godz. 00:00:00 dnia 14.03.2016 roku do dnia 15.05.2016 rokudo godz. 23:59:59:

REGULAMIN !!!!

Dziekuje za info emotka  
Niestety jestem na telefonie i nie włącza się regulamin na tel a siostra dzwoniła czy wyrzucić czy nie emotka
dzieki i dzownię nich zostawi emotka '

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179666 Napisano: 04.04.2016 12:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179655 Napisano: 04.04.2016 12:38:14 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179623 Napisano: 04.04.2016 11:54:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka  

Czy przeglądarka akceptuje cookies?

Zrobiłem też małą poprawkę, aby informacja była przechowywana również w sesji...

No chyba akceptuje emotka
taki napis wyskakiwał mi zawsze po wyczyszczeniu ciasteczek ale zamknąłem go raz i nie wychodził a wczoraj w każdym temacie i cały czas. I temu napisałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179583 Napisano: 04.04.2016 10:16:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179508 Napisano: 03.04.2016 21:20:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Nowe zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia
Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do
indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień
dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa
urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany
ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies

czy to coś pojawia się u wszystkich w każdym wątku pomimo naciśnięcia X czy tylko u mnie taki ewenement emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179507 Napisano: 03.04.2016 21:18:23 w Carrefour konkursy
ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179457 Napisano: 03.04.2016 17:30:36 w Rossmann
infatne napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odbierał już ktoś nagrodę z krzyżówki za luty? Mieli chyba poinformować SMS i nic nie mam do dzis emotka  

to pewnie nagroda w drogerii lezy i czeka...

A nie informują ? Że przysłali emotka

od jakiegos czasu jakos im sie zdarza "zapomniec". Ja dostalam w styczniu smsa ze nagroda do odebrania a wcale jej w drogerii nie bylo, dopiero poltora tygodnia pozniej dotarla. Radzilabym zadzwonic do rossmana w ktorym masz do odebrania nagrode i zapytac czy jest.

Dzieki za info emotka  

i jak tam wiadomo dzwonił ktoś może do swojego rossmanna?  bo u mnie nadal nie ma info o przybyciu nagrody wiec chyba skrobne do nich maila. .....

ja podejdę jak będę w mieście emotka
a może też zaraz napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179202 Napisano: 02.04.2016 11:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka

nie wszystkim się chce czekać do północy zwłaszcza że o 4:30 wstają do pracy emotka wiec się wysyła o której sie da, a nóż się uda emotka Raz było w jakimś konkursie chyba 15 nagród dla pierwszych i wysłąłem z głupoty o 10 a siotra po 11 i wygraliśmy razem emotka więc może się uda emotka

ja wysylalam po polnocy bez kropki, ale przyszla zwrotka ze bledna Treść emotka

No to nie wiem ja mam tak:

sorki ale nie wiem jak obrócić emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0