Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6168999 Napisano: 04.03.2016 18:37:59 w Biedronka
asandraa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie zott trzeba cos odpisać im na emailu? Bo wygrałem a akurat tą skrzynkę mi zablokowali w poniedziałek i do dzis nie chcą odblokować i nie wiem czy pisać do zott za wczasy czy nie emotka  

nie trzeba chyba. A jakie skrzynki mailowe blokują i za co? Gmail czy inne?

Zablokowali mi na o2 skrzynkę w poniedziałek, pisze do nich dziennie emaile i nic emotka  nie odpisują w ogóle na emaile ani ich nie odczytują emotka  nie wiem czemu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168919 Napisano: 04.03.2016 16:28:13 w Biedronka
Czy w konkursie zott trzeba cos odpisać im na emailu? Bo wygrałem a akurat tą skrzynkę mi zablokowali w poniedziałek i do dzis nie chcą odblokować i nie wiem czy pisać do zott za wczasy czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168654 Napisano: 04.03.2016 08:24:30 w Konkursy ABC
Byłem i wielce zdziwiony bo było to co chciałem w cenach gazetowych emotka  pierwszy raz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168648 Napisano: 04.03.2016 06:20:53 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka  

Aha czyli chyba można kupić po cenach jakich sie chce emotka  oby... 

Ja tam bym chciała po takich jakich chcę i co chcę emotka  A musiałam kupić to co było (a był jeden promo-produkt) i po cenie za jaką "normalnie" bym nie kupiła  emotka

Niestety tak to już jest w abc emotka  ja pamietam był konkurs też gazetowy i trzeba było kupić produkt co w gazetce był za 2.65, wchodzę do sklepu i jest nabita cena 2.65 zł na produkcie a babka mi liczy 2.39, a ja jej się upominam że coś źle liczy i sprawdziła i nabiła więcej, aż się zdziwiła że takie rzeczy się dzieją źe się ktoś upomina o wyższą cenę, a normalnie bym się ani nie odezwał ani nie zauważył emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168574 Napisano: 03.03.2016 21:27:58 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka  

Aha czyli chyba można kupić po cenach jakich sie chce emotka  oby...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168449 Napisano: 03.03.2016 16:38:41 w SZUKAM....
malenka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

szukam kogos kto wysyłal cos przez kurjerzy.pl za pobraniem....jak wysyłałam normalnie wszytsko było ok,wysłałam za pobraniem wiem ze paczka dotarła w poniedziałek rano a zwrotu kasy nie mam do dzis-wysłalam do nich zapytanie to powiedzieli ze wysla dopiero 4 marca czyli w sumie po tygodniu:(kurcze nie wiedziałam ze to taki standart:(

Przeczytaj dokładnie co piszą w regulaminie korzystania z ich usług. Jak korzystałam z innej stronki, ale to był standard że na przelew czekało się 2 tygodnie od terminu dostarczenia przesyłki.

Ja tez jak wysyłam cos za pobraniem ale przez sendit to czekam ok tygodnia nawet do półtorej na przelew Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168423 Napisano: 03.03.2016 16:10:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Dziś w ITM wystartował konkurs "luksusowa pielęgnacja": "Kup dowolny produkt Dove DermaSpa lub Dove Advance Hair Series za min. 25zł, zachowaj paragon." 
Najlepsze jest to, że w sklepie leci reklama "kup produkty za 14 zł" emotka  
A ITM się wycwaniło przy okazji, bo w skład promocji wchodzą 2 produkty: jeden za 17 zł, drugi za 24 zł, ale w końcu "min. 25 zł" brzmi lepiej niż "min. 34" emotka

A on nie8.03 startuje czasem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168358 Napisano: 03.03.2016 14:22:12 w Konkursy ABC
Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168344 Napisano: 03.03.2016 13:56:21 w SZUKAM....
W actimelu w itm sformułowanie ACTIVUJESZ SIĘ chodzi jak aktywnie spędzam czas czy jak się regeneruję żeby spędzić aktywnie czas? Bo chce pisać cos i nie wiem o co chodzi bo przeczytałem pytanie mamie ona swoje a ja swoje emotka  jak wy to bierzecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168214 Napisano: 03.03.2016 10:20:51 w SZUKAM....
1q1q1q napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Działa wam strona paczki sprzątaczki? Mi pisze że jak wejdę to hakerzy mogą wykraść moje dane emotka  

a czy udaje się Wam odesłać dane

mi @ wraca emotka

Ja za wczoraj jeszcze nie wyslalalem, bo nie dam rady, ale strona juź działa to e-mail może tez już jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168159 Napisano: 03.03.2016 04:53:10 w SZUKAM....
Działa wam strona paczki sprzątaczki? Mi pisze że jak wejdę to hakerzy mogą wykraść moje dane emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6166869 Napisano: 01.03.2016 08:58:43 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktoś się włamał mi chyba jakoś na kompa i wysyła emaile z poczty i uznali to za spam i zablokowali skrzynkę... teraz patrzę na koncie na ipli mam zmienione logion, email i hasło i nie mogę wejść w niego żeby zmienić emotka emotka emotka emotka co za dzień emotka skanowanie komputera nic nie wykazuje, żadnych wirusów emotka

też tak miałam - z pocztą ;/ wysłałam do nich maila z drugiej i po wyjaśnieniu sprawy odblokowali mi ją.
Radzę zmienić wszędzie hasła - na ważniejszych stronkach

no mi zablokowali w piątek. napsiałem, odblokowali kazali zeskanować kompa i zmienić hasła, teraż tak zrobiłem w piątek. wczoraj znó zablokowali mimi i ż hasło zmienione a wirusów BRAK emotka pisałem znów wczoraj i nic na razie kontaktu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6166866 Napisano: 01.03.2016 08:50:52 w Wkurza mnie...
ktoś się włamał mi chyba jakoś na kompa i wysyła emaile z poczty i uznali to za spam i zablokowali skrzynkę... teraz patrzę na koncie na ipli mam zmienione logion, email i hasło i nie mogę wejść w niego żeby zmienić emotka emotka emotka emotka co za dzień emotka skanowanie komputera nic nie wykazuje, żadnych wirusów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6166163 Napisano: 28.02.2016 12:37:12 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ile czekaliście na zwrot z DOVE? wysłałem ok. 15.02 i do dziś nic emotka a widzę, że niektórzy już dostali emotka siostra też nie ma emotka

Ja też około 15 wysłałami nic nie ddostałam 

Aha, czyli nie jestem jedyny emotka  wiec czekam spokojnie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6166139 Napisano: 28.02.2016 09:56:49 w SZUKAM....
ile czekaliście na zwrot z DOVE? wysłałem ok. 15.02 i do dziś nic emotka a widzę, że niektórzy już dostali emotka siostra też nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6165583 Napisano: 26.02.2016 13:04:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

O2 zablokowało mi pocztę... Nie wiem czemu.... emotka  Rano jeszcze wszystko było ok, teraz sie zalogować nie mogę emotka  

a możesz wejść stąd? http://prokonto.pl/ 

Nie emotka   cały czas nieznany błąd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6165559 Napisano: 26.02.2016 12:26:26 w Wkurza mnie...
O2 zablokowało mi pocztę... Nie wiem czemu.... emotka  Rano jeszcze wszystko było ok, teraz sie zalogować nie mogę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6164350 Napisano: 24.02.2016 10:42:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas a co z edytowaniem? A nie dałoby sie tej ceny gdzieś indziej i większej? Pod tytułem i tym opisem jest jeszcze tyle miejsca chodzi mi o stronę główną z ogłoszeniami, nie po wejściu tylko o główną 

edycja już dodana - zapomniałem emotka
cena tak jak teraz?

Teraz super jak dla mnie emotka  a co do kodu weryfikującego? Musi on byc?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6164324 Napisano: 24.02.2016 09:45:48 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest dobra duszyczka która powie do kiedy wysłamy smsy do skarbu z krzyżówką? Jestem w pracy do 18 i nie wiem czy jest już po czy jeszcze czekają? A skarb w domu został emotka

skarb jest tu emotka
http://www.rossma...arb/e-wydanie,022016
do 25 lutego

Oooo faktycznie nie wiedziałem emotka  czyli mogę jeszcze cos pomysleć emotka  dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6164313 Napisano: 24.02.2016 09:21:02 w SZUKAM....
Jest dobra duszyczka która powie do kiedy wysłamy smsy do skarbu z krzyżówką? Jestem w pracy do 18 i nie wiem czy jest już po czy jeszcze czekają? A skarb w domu został emotka Wyświetl w wątku >>
0 0