Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7050766 Napisano: 03.10.2022 14:08:21 w Zapowiedzi konkursów
byekitty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://smakczekolady.pl/

Czy znasz może jakieś szczegóły?

Niestety, tylko foto z gazetki z hurtowni 
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7050567 Napisano: 02.10.2022 13:27:30 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

jak masz kasy samoobsługowe to tam możesz sobie sam zrobić, trzeba wybrać ze chcesz użyć kasę z skarbonki i wtedy na terminale do kart płatniczych będziesz musiał najpierw wpisać jaki chcesz mieć pin, a później drugi raz pin aby skorzystać z tych środków.

no niestety nie ma samoobsługi, tylko zwykłe... ale dzięki za info emotka
trzeba wykorzystywać wszystko, bo tu do końca roku, a w żabce 5000 pkt do końca października, więc też trzeba pomału myśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050564 Napisano: 02.10.2022 13:16:56 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Korzysta ktoś z karty SKARBONKA w Auchan?
Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc?

nie, jak nie nadałeś pinu, to przy pierwszym użyciu środku nadajesz pin na terminalu i trzeba dwa razy podać pin w tej transakcji, najpierw do nadania, a później do użycia środków.

no nie nadawałem nic, bo Pani w kasie mi tylko dała kartę i ją zeskanowała i tyle. A teraz żeby jakiś pin mi podać...
dzięki, w takim razie muszę podjechać do Auchana znowu i powiedzieć, że muszą mi nadać PIN emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050548 Napisano: 02.10.2022 12:34:35 w WC - rozmowy o wszystkim
flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050543 Napisano: 02.10.2022 12:18:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050492 Napisano: 01.10.2022 21:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oset napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Och, pardon. Podanie do społeczności konkursowej
Uprzejmie proszę o udostępnienie informacji na temat szacunkowego kosztu zakupu 12-tu dużych butelek wody Żywiec Zdrój w sklepach sieci Dino, ponieważ bo tak. 

maverick  koszt 12 sztuk wody ŻYWIEC ZDRÓJ GAZOWANEJ 1,5 l to 25,56zł

co do butelek 1,2 l się nie wypowiadam, bo w jakimś sklepie widziałem tą wodę po prawie 4,50 zł więc nawet nie sprawdzałem czy jest w DINO i w jakiej cenie.
Niegazowanej 1,5l nie było u mnie dziś.

cena zgrzewki na allegro 6x1,2l to 23,99 zł, więc się nie opłaci pewnie w dino kupić
https://allegro.p...87-D9O0aAvVTEALw_wcB

Ale przecież tu o konkurs chodzi, więc cena nie gra roli. https://kupzywieczdrojiwygraj.pl/

No tak, ale niektorzy chcą wiedzieć ile mniej wiecej trzeba na konkurs wydać i czy konkurs jest szansa że się zwróci emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

pioge7

#7050470 Napisano: 01.10.2022 19:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Och, pardon. Podanie do społeczności konkursowej
Uprzejmie proszę o udostępnienie informacji na temat szacunkowego kosztu zakupu 12-tu dużych butelek wody Żywiec Zdrój w sklepach sieci Dino, ponieważ bo tak. 

@maverick  koszt 12 sztuk wody ŻYWIEC ZDRÓJ GAZOWANEJ 1,5 l to 25,56zł

co do butelek 1,2 l się nie wypowiadam, bo w jakimś sklepie widziałem tą wodę po prawie 4,50 zł więc nawet nie sprawdzałem czy jest w DINO i w jakiej cenie.
Niegazowanej 1,5l nie było u mnie dziś.

cena zgrzewki na allegro 6x1,2l to 23,99 zł, więc się nie opłaci pewnie w dino kupić
https://allegro.p...87-D9O0aAvVTEALw_wcB Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7050447 Napisano: 01.10.2022 16:16:41 w Co można dostać gratis?
natik999 napisał(a):

w Delikatesach Centrum z aplikacją chipsy bananowe za 1 gr emotka

Tak, tylko, że trzeba kupić pistacje Moreso lub suszone mango Moreso 100g, żeby je dostać za 1 grosz emotka Wyświetl w wątku >>
1 natik999 0

pioge7

#7049726 Napisano: 28.09.2022 15:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

anulka72 napisał(a):

Afrodyta72 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dino Namysłów... 
Czeka ktoś jeszcze na bony?
Pisałem do nich nic jie odpisali a brat dostał tydzień temu nagrodę... 

Napisz do nich ,wczoraj się upomniałam ,że jedna nagroda dotarła tydzień temu ,a drugiej nie mam ,posłałam im ,aby sprawdzili numery paragonów,bo nie jestem pewna z którego numeru dostałam juz nagrodę .Dziś mi odpisali ,który numer paragonu ..i.,żeb1 jest w przygotowaniu do wysyłki ,przed chwilą dostałam powiadomienie z aplikacji do ,że przygotowane do wysłania 😉Myślę ,że tam się sami pogubili 😉Ale bardzo mili 😉

Dzisiaj napisałam do nich w sprawie wysyłki nagrody i napisali że nie wysłałam im oświadczeń i paragonów, oczywiście wysłałam i napisałam im i po chwili odpisali że wysłałam tylko dwa z czterech 
Pogubili się lekko więc jeśli ktoś jeszcze czeka to polecam napisać do nich 

Własnie dostałam info o nadaniu DPD kolejnych bonów. Nie upominałam się o nic wcześniej.

U mnie też dostałam info ale na bank to bon Aquafresh z dino.

Tylko ze aquafresh to smolar, a tu rec. 
podpisali dziś, że paczka wyjdzie dzisiaj i faktycznie, jest w aplikacji dpd i podpisane jako nadawca Rec emotka   Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

pioge7

#7049618 Napisano: 28.09.2022 05:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Afrodyta72 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dino Namysłów... 
Pisałem do nich nic jie odpisali a brat dostał tydzień temu nagrodę... 

Napisz do nich ,wczoraj się upomniałam ,że jedna nagroda dotarła tydzień temu ,a drugiej nie mam ,posłałam im ,aby sprawdzili numery paragonów,bo nie jestem pewna z którego numeru dostałam juz nagrodę .Dziś mi odpisali ,który numer paragonu ..i.,żeb1 jest w przygotowaniu do wysyłki ,przed chwilą dostałam powiadomienie z aplikacji do ,że przygotowane do wysłania 😉Myślę ,że tam się sami pogubili 😉Ale bardzo mili 😉

Tzn który numer paragonu to wiem, bo pisałem do nich, to odpisali, następnego dnia wysłałem dokumenty i paragon i cisza… brat dostał nagrodę za kilka dni, a ja dalej czekam … to może wysyłają jakoś na raty, bo trochę tego mają…. Zobaczę, może coś dziś odpiszą jeszcze  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7049553 Napisano: 27.09.2022 19:37:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dino Namysłów... 
Pisałem do nich nic jie odpisali a brat dostał tydzień temu nagrodę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7049424 Napisano: 27.09.2022 12:07:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

hejo ! a co za akcja z tym Bueno ?   niech ktoś mi streszczenie napisze bo nie jestem na bieżąco  a zamierzam grać w te Buenosajres

jednego dnia wysłali link do formularza z wygraną. Link był nie aktywny, a na drugi dzień, napisali, że omyłkowo wysłali emaila, bo się było na liście rezerwowej... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#7048957 Napisano: 24.09.2022 12:24:36 w WC - rozmowy o wszystkim
https://allegro.p...5-8ad1-a478bc14aff6#

Proszę o informację jakiegoś rodzica, robię wyprawkę dla szwagierki na prezent.
Czy ta butelka dla dziecka o pój. 260ml będzie ok czy lepiej wybrać pój. 330 ml?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7048422 Napisano: 22.09.2022 10:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy żeby zagrać w konkursie Red Bull w żabce trzeba zagrać w tą grę na początku ? Za Chiny nie mogę jej przejść dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7047837 Napisano: 19.09.2022 14:04:57 w Paragony na trwające konkursy
Paragony Lidl cheetos, dwie sztuki. 
Sprzedam za 7 zł za oba 

nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7047732 Napisano: 19.09.2022 08:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olywka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jak myślicie, która strefa w ogólnopolskim Kubusiu cieszyła się największym zainteresowaniem?

Ja parę razy w naukowej sie zgłaszałam  emotka   artystyczna totalnie mi nie odpowiadała, a sportowa była mało kosząca emotka  

Podejrzewam, że większość pewnie ma podobne przemyślenia i w naukowej oraz sportowej można spodziewać się większej konkurencji. 

U mnie to samo… tylko naukowa. Siostrzenica prosi o dużo bonów do Empiku więc wujek gra emotka może się uda emotka  w pozostałych 2 nawet zgłoszenia nie wysłałem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 olywka 0

pioge7

#7046917 Napisano: 14.09.2022 13:42:31 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś dobry, sprawdzony, szybki przepis na sos do pizzy emotka  ?

Pomidory świeże lub krojone z puszki, cebula, czosnek, zioła prowansalskie lub bazylia, sól i pieprz emotka

Dziękuję 
A to wymieszać tylko i już czy np. Podsmażyć na patelni,? Bo już takie też widziałem z podsmażeniem i nie wiem jak lepiej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7046857 Napisano: 14.09.2022 10:59:02 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Ma ktoś dobry, sprawdzony, szybki przepis na sos do pizzy emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7039349 Napisano: 13.09.2022 20:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

udało się w Dino Namysłów wygrać emotka emotka podpowie ktoś jakie dane się tam podawało? Adres też?

To jednak wygrałeś, a nie dostałeś SMSa?

Okazało się, że SMS został uznany za spam przez telefon i trafił do folderu gdzie mam masę propozycji chwilówek i pożyczek. A ja ten folder sprawdzam bardzo rzadko. 
Sprawdziłem na stronie i wygrana była, a potem sprawdziłem właśnie w tym folderze i jest. 
Przyszedł w sobotę o 15:15.  Wyświetl w wątku >>