Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6880187 Napisano: 02.09.2022 15:20:44 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam sprawdzonego i dobrego odkurzacza samochodowego, czy ktoś posiada takowy i może polecić? Czy lepiej się nie bawić w takie rzeczy i pozostać przy odkurzaczu domowym? emotka

Osobiście polecam zostać przy domowym. Sam kupiłem samochodowy i użyłem go chyba raz. O wiele lepiej się odkurza domowym niż samochodowym.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6878848 Napisano: 27.08.2022 14:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

Zarejestrowałem dziś Kubusia, paragon z C4 na obie loterię, ale dostałem potwierdzenie tylko z ogólnopolskiej emotka . Też tak mieliście?

A w spamie?
U mnie ląduje w spamie wszystko od nich  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6878765 Napisano: 26.08.2022 20:19:17 w Sport
kumulacja napisał(a):

Łapka w górę, kto z zapartym tchem będzie oglądał Mistrzostwa Świata w Siatkówce Mężczyzn?
Ja na pewno. emotka

Jestesmy emotka  kibicujemy emotka  trzymamy kciuki, do obrony mistrzostwa emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6878488 Napisano: 25.08.2022 16:37:34 w Wkurza mnie...
gregory napisał(a):

moskala22 napisał(a):

gregory napisał(a):

Wkurza mnie, wiec moze coś poradzicie: Czy macie jakiś sposób, żeby paragony konkursowe nie blakły? Przejrzałem ostatnio moje zebrane i zgłoszone do konkursów i ze zgrozą stwierdziłem, że z niektórych sklepów (rodzaj tuszu lub papieru) bledną już po 2-3 tygodniach. tymczasem termin zgłoszenia trwa czasami miesiac, albo dłużej. Co w sytuacji wygranej? jak to udowodnić? Na niektórych naprawdę nic nie widać - została biała kartka...

Zapakować do woreczka, woreczek do pojemnika plastikowego i do zamrażarki 

Poważnie, czy ironizujesz sobie? tak normalnie pomiedzy schabowe a udko z kurczaka? emotka

Lepiej między mielone a indyka 🤣🤣🤣🤣
A tak na poważne.  Tak w zamrażarce lub w lodówce fajnie się trzymią emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6877466 Napisano: 21.08.2022 20:34:18 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś po południu zmarła moja Babcia. emotka 8-go września skończyłaby 101 lat. Przeżyła wiele - twardy los wiejskiej kobiety, II wojnę światową, strach i głód, przedwczesną śmierć męża i dwóch synów... Ale była zawsze pełna optymizmu i pogody ducha, którą zapewne dawała Jej też głęboka wiara.
Do końca zachowała światły umysł i świetną pamięć. Zmarła w domu, w otoczeniu rodziny i przede wszystkim dwóch kochających córek, które opiekowały się Nią przez ostatnie lata. emotka Daj Boże kazdemu z nas taki koniec...

Dzisiaj oprócz żalu, który pomału dopiero dociera do mnie, bo przecież Babcia była dla nas wieczna, uświadomiłam sobie że pękła pewna nić łącząca mnie z przeszłością... Od dziś nie żyje już nikt z moich przodków. emotka

Trzymaj się Ewa emotka  współczuję ci bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

pioge7

#6876810 Napisano: 18.08.2022 09:35:37 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Jak uruchomić ten Player z kinley,  nie wiem gdzie mam wpisać ten kod? 

https://sklep.player.pl/moj-kod Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6876791 Napisano: 18.08.2022 08:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Byłem wczoraj na wyjeździe i będąc na stacji Orlen zauważyłem konkurs z piwem Warka, należy kupić 3 piwa smakowe 0%. Kupiłem, chciałem sprawdzić co dalej a konkursu nie ma w bazie. Wie ktoś coś o konkursie lub ma blisko Orlen, żeby to sprawdzić? Nie mogę znaleźć tego w necie...

jest w bazie

https://www.e-kon...bsy-zatecky-orlen-18

to nie ten.
tu zatecky i somersby
a tutaj mam Warkę i info było o Warce.

Osobno były informacje informacje o tych konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6876786 Napisano: 18.08.2022 08:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Byłem wczoraj na wyjeździe i będąc na stacji Orlen zauważyłem konkurs z piwem Warka, należy kupić 3 piwa smakowe 0%. Kupiłem, chciałem sprawdzić co dalej a konkursu nie ma w bazie. Wie ktoś coś o konkursie lub ma blisko Orlen, żeby to sprawdzić? Nie mogę znaleźć tego w necie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6876780 Napisano: 18.08.2022 07:26:38 w SZUKAM....
Szukam pomocy
chciałbym dla szwagra kupić na urodziny w najbliższym czasie elektryczną maszynkę do golenia. Szwagier uwielbia być "gładki" więc goli się prawie co 2 dni.
Poleci ktoś dobrą maszynkę taką do 200-250 zł? Jest taka? Na necie pełno opinii, jedne gorsze drugie lepsze i nie wiem co wybrać... Macie takie w domu? Polecicie jakiś model? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6875468 Napisano: 10.08.2022 21:49:48 w SZUKAM....
inska napisał(a):

basiag napisał(a):

Czy poza Kropką Bordo jeszcze jakaś agencja każe sobie paragony z oświadczeniami wysyłać pocztą ?
'Trochę to kulawo że vocher za 100zł a przesyłka 10 zł emotka

Avanti, Amooco, i360

Amooco? Chyba mi się nie zdarzyło a sporo wygrałem u nich…. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874580 Napisano: 06.08.2022 15:13:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
To u mnie na każdym urzadzeniu to samo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874556 Napisano: 06.08.2022 12:32:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656

u mnie po wybraniu tagu:

Może jeszcze podpowiedzią będzie jak pokażesz na jaki adres Cię przenosi po kliknięciu.

Np. Po kliknięciu w tag Wrocław 

https://www.e-konkursy.info/tags/show/konkursy%20Wroc%C5%82aw Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6874299 Napisano: 04.08.2022 18:32:20 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Gdzie taki tani ten węgiel? W rejonie składnice wołają już 3,5 tys zł/tona i jeszcze rozchodzi się mega szybko. 
Dwa tygodnie temu był już po 2,9 tys zł. 

o to mi dałaś do myślenia. Cenę, którą podałem to cena, kiedy zaczynałem kupować na pgg. Czyli sprzed 5 tyg. Czyli znając realia, już większa emotka
ja próbuje luzem, to 5 ton, bo brat chciał 3 tony workowanego, ale od razu powiedziałem, że jak mam próbować to tylko ten, bo jakby się udało raz to drugim razem w brakującą trzecią tonę nie będę celować, więc chce to 5 ton. Ale to co się dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. emotka będzie musieć kupić już za to 3 tysiące czy coś chociaż 1 tonę, bo małe dziecko będzie w domu od października, więc musi coś mieć, a w styczniu ma obiecane od kuzyna, który ma z kopalni węgiel, a nie wykorzystuje wszytskiego więc odsprzedaje, więc do stycznia coś będą kombinować jak się nie uda emotka

Na PGG ceny raczej nie poszły w górę, na Tauronie ostatnio była bardzo podwyżka. 
Tona już 1400 zł + kurier. Nieopłacalne, tym bardziej że tam węgiel znika w 15 sekund, jak masz słabszy internet to nawet nie zauważysz, że węgiel był na sklepie. 

Trzymam za Was kciuki.
W końcu się uda.

no na tauronie próbowałem raz emotka wchodzę, patrzę jest, nim się zalogowałem, już nie było emotka  
dziękuję emotka próbować będę ale jakoś nie wierzę w swoje szanse emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6874294 Napisano: 04.08.2022 18:12:06 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

Gdzie taki tani ten węgiel? W rejonie składnice wołają już 3,5 tys zł/tona i jeszcze rozchodzi się mega szybko. 
Dwa tygodnie temu był już po 2,9 tys zł. 

o to mi dałaś do myślenia. Cenę, którą podałem to cena, kiedy zaczynałem kupować na pgg. Czyli sprzed 5 tyg. Czyli znając realia, już większa emotka
ja próbuje luzem, to 5 ton, bo brat chciał 3 tony workowanego, ale od razu powiedziałem, że jak mam próbować to tylko ten, bo jakby się udało raz to drugim razem w brakującą trzecią tonę nie będę celować, więc chce to 5 ton. Ale to co się dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. emotka będzie musieć kupić już za to 3 tysiące czy coś chociaż 1 tonę, bo małe dziecko będzie w domu od października, więc musi coś mieć, a w styczniu ma obiecane od kuzyna, który ma z kopalni węgiel, a nie wykorzystuje wszytskiego więc odsprzedaje, więc do stycznia coś będą kombinować jak się nie uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874285 Napisano: 04.08.2022 17:47:02 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupowanie węgla emotka emotka emotka emotka emotka
5 tydzień nic emotka

czyli wciąż się nie udało emotka A ile teraz za tonę śpiewają dziady jedne?

Niecale 900 zł tona ekogroszek na pgg
A w składach koło 2500 zł 

Pellet 2100 zł się udało dorwać 
Węgiel próbuję bratu kupić 

aurorcia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

5 tydzień nic emotka

Nie ma się co denerwować, jeżeli chodzi o PGG to ja po 3 miesiącach kupiłam emotka , więc wszystko przed Tobą.

Pocieszyłaś.... Ni jak nie mogę dojść dalej jak do kasy... Mam koszyk, kasę i potem pada na amen... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874270 Napisano: 04.08.2022 16:50:40 w Wkurza mnie...
5 tydzień nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874014 Napisano: 03.08.2022 16:42:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656

u mnie po wybraniu tagu:

Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6873867 Napisano: 03.08.2022 12:01:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas 
Naciskając na dowolny tag na stronie wychodzi błąd 404, proszę o zajęcie się tym jeśli masz chwilę emotka  

U mnie działa.

No to dziwne. U mnie po naciśnięciu na dowolny tag przy konkursie cały czas to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6873815 Napisano: 03.08.2022 08:51:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas 
Naciskając na dowolny tag na stronie wychodzi błąd 404, proszę o zajęcie się tym jeśli masz chwilę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6873784 Napisano: 02.08.2022 21:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

W loterii tymbark po prostu informacja mailowa o nagrodzie i nie wiadomo jaki nr paragonu ? Dzwonić do nich jutro czy wysłać skan 2 ?

Ja bym wysłał dwa. Oni sobie wybiorą, ten który im trzeba  Wyświetl w wątku >>