Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6873385 Napisano: 01.08.2022 11:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A wygrałaś może w Viscoplast w intermarche?
Bo też mam smsa, że jedzie kurier a tylko czekam na tym numerze na taką nagrodę. 

Bingo! emotka To może być to.
Zatem już nie czekam.emotka

Hahaha emotka
No właśnie też myślałem co to może być, ale czekam obecnie tylko na 3 rzeczy, a na tym numerze tylko na to, więc to na 99%to emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6873382 Napisano: 01.08.2022 11:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

mia napisał(a):

Co może dziś wozić GLS? emotka Przed godziną dotarł sms...

glsem np bransoletki NAN jeżdżą  emotka

Bony 100 zł do Stokrotka (Activia)

Nie brałam udziału ani w jednym, ani w drugim... Dzięki za odpowiedzi, pewnie zagadka się i tak rozwiąże najpóźniej koło 14-tej. emotka

A wygrałaś może w Viscoplast w intermarche?
Bo też mam smsa, że jedzie kurier a tylko czekam na tym numerze na taką nagrodę.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6872957 Napisano: 29.07.2022 11:08:56 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Mam do Was pytanie odnośnie wysyłki sprzedanej nagrody. Dziewczyna chce wysłać  kuriera i zapłacić przy odbiorze. Pierwszy raz wysyłam takim kurierem - na co mam zwrócić uwagę żeby nie zostać oszukaną? Kiedy otrzymam pieniądze za sprzedany produkt? Dziękuję z góry za informację  🙂 

Troszkę to śmierdzi podejrzanie. Na twoim miejscu bym się w to nie bawił. Jeśli chce za pobraniem, to jej napisz że ty wyślesz kuroera i doliczysz 20 zł czy 30 zł do przesyłki. 
Podejrzewam, że wyślesz paczkę i tyle. Kasy nie odzyskasz...  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6872302 Napisano: 26.07.2022 11:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

Czy w konku Dino - Wszystkie smaki lata - po zgłoszeniu odpowiedzi powinno przyjść mejlowe potwierdzenie? U mnie po kilknięciu Wyślij wyskoczył komunikat, że za chwilę zostanę przeniesiony na główną stronę promocji, po czym faktycznie tak było, ale na tą z okienkami do wypełnienia daty urodzenia - stąd moje pytanie - czy prawidłowo wziąłem w nim udział, czy minął jakiś zbyt długi czas po wklepaniu za pierwszym razem daty urodzenia i jednak nie wziąłem udziału? Da się to sprawdzić jakoś?

miałem dokładnie to samo przy każdym zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

pioge7

#6872074 Napisano: 25.07.2022 08:34:51 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#6872020 Napisano: 24.07.2022 16:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

pioge7 napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy możecie podesłać linka do konkursu Carrefour Winiary Poczuj różnicę? Z linku podanego przy konkursie mi nie wchodzi, pojawia się błąd. A nie mogę znaleźć oficjalnej strony konkursu... 

https://uniqueone...iniary-robia-roznice
tylko link do regulaminu, tam nie ma chyba strony www specjalnej.

Ok, ale otwiera Ci się? Bo u mnie ciągle jakiś błąd, już myślałam że konkurs nieaktualny.. 

Tak. Normalnie się otwiera 
A spróbuj wejść na stronę www.uniqueone.pl 
Zakładka regulaminy i tam poszukać tego konkursu i np. Pdf ściągnąć 
Może to pomoże  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6872012 Napisano: 24.07.2022 14:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy możecie podesłać linka do konkursu Carrefour Winiary Poczuj różnicę? Z linku podanego przy konkursie mi nie wchodzi, pojawia się błąd. A nie mogę znaleźć oficjalnej strony konkursu... 

https://uniqueone...iniary-robia-roznice
tylko link do regulaminu, tam nie ma chyba strony www specjalnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6871078 Napisano: 19.07.2022 15:39:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas bo na kilku urządzeniach mam coś takiego, czy da się to poprawić, żeby nie było takiej przerwy:
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6871065 Napisano: 19.07.2022 15:17:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Jeśli zgłaszałam w Smolar Dino 2 paragony na 2 różne nr tel i nie pamietam na który nr wygrałam, to jak podam oba to bedzie ok?

www.wyniki.smolar.pl

sprawdź tutaj, czy po wpisaniu telefonu i nr paragonu masz wygraną, to dowiesz się, który wygrał Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870850 Napisano: 18.07.2022 13:27:04 w Informują
Informują z Konkurs "Spakuj się na wakacje z Viscoplast" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Kilka minut temu, email z główną Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6870522 Napisano: 16.07.2022 05:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś może kiedy można rejestrować się w nortstatpanel?
Niby jest napisane 2 razy w roku, ale nie napisali mniej więcej kiedy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870375 Napisano: 15.07.2022 12:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie 
czy ktoś już płacił tym elektronicznym bonem 100 zł do Lidla ( co przyszedł na maila ) z konkursu zima z lidlem?
bo zastanawiam się jak kasjerka do tego podejdzie -czy znów będzie robiła wielkie oczy , dzwoniła po wszyskich i patrzyła na mnie jak na oszustkę,  emotka

Płaciłem na samoobsłudze, tak samo jak zwykłymi podarunkowymi i przeszło. 
wolałem nie próbować tego rozkimać na zwykłych kasach… Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6870302 Napisano: 15.07.2022 05:28:33 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Zaczyna mnie trochę drażnić, że nie grałam w loterii bez ograniczeń emotka

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło....

Wiesz co, to trochę dziwne, sam dziś w Mc Donalds po 17 odebrałem 4 zestawy bez problemu. Z resztą u mnie w Maku od początku problemów nie było, po tym jak zacząłem edukować personel i menadżera 🤣🤣
Korzystałem z aplikacji, miałem w apce Mcd vouchery i tylko aktywował 1 po drugim i na ekranie dotykowym na Ścianie zamówiłem 4 zestawy na 4 paragony..może to kwestia Maka..

Wkurza mnie to, że mam jakieś dziwne motywy - zdjęcia na telefonie, których nie ustawiałem i nie wiem jak się ich pozbyć, aby znów była czarny ekran wygaszacza i nie było tych "zdjęć" 🙄🙈

Tydzien temu odbierałem zestawy w tym samym Maku, bez problemu. Wszystko było dobrze. Jednak wczoraj ok. 11 była awaria. 
w ogóle nie działały im monitory z reklamami te na ścianach za nimi, nie dało się płacić kartą tylko gotówką. Poza tym na tych ekranach dotykowych gdzie można zamówić, każdemu wyskakiwały problemy z płatnością kartą, nie dało się nic zrobić. To samo punktów dodać za inne zamówienia. 
na drzwiach wywieszona kartka. Mówili że zgłosili sprawę do centrali i mieli naprawić.
Nie wiem czy kwestia była tylko tego 1 Maka czy wielu.
takze to nie wina personelu, tylko większa awaria była…  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870288 Napisano: 14.07.2022 20:10:32 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Masakra A do kiedy w ogóle można odbierać te zestawy?

w aplikacji można do dziś czy jutra
wymienić w restauracji do końca miesiąca... Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

pioge7

#6870250 Napisano: 14.07.2022 15:05:59 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Zaczyna mnie trochę drażnić, że nie grałam w loterii bez ograniczeń emotka

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6869768 Napisano: 12.07.2022 12:54:38 w Pomocy!!!!
mietowa napisał(a):

Hahaha, nie widziałam, jak rozwinęła się ta sytuacja  . Nie martw się, to bardziej słodkie niż krępujące :). Dla pocieszenia - jestem matką dwójki i mnie to opisywane 1,54 w ogóle nie zdziwiło, chyba tego nie zarejestrowałam 

no trochę mi było głupio przyznać się do błędu emotka i temu nic nie pisałem, ale jak @@gnieszka@ odkopała wątek to trzeba było się jednak przyznać emotka czy to słodkie nie wiem emotka ale wiesz... ja mam 1,75m i że nie zajarzyłem, że dziecko mniejsze o tyle, a wychodzi 20 cm emotka    

@gnieszk@ napisał(a):

No co Ty. Daj spokój  Swoją drogą 124 cm to też wysoka pięciolatka.

wysoka, ale to już pewne, dokładnie ma 123,8cm, jak mówi szwagierka, w przedszkolu jest 2 we wzroście emotka emotka także jest ktoś wyższy od niej emotka

jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6869742 Napisano: 12.07.2022 11:38:43 w Pomocy!!!!
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie pomieszałeś tych dzieci czasem?  5 lat i 154 cm?
Aż spojrzałam na siatki centylowe.
 Wzrost pięciolatki to tak pomiędzy 105-120 cm. 154 to przeciętna 12-latka 

emotka emotka emotka szczerze... zrobiłem taką gafę, że wstydziłem się potem cokolwiek pisać do mojego pytania emotka
dzieci nie pomyliłem, 5 latka lekko wyższa od 7. Ale...

wygrana lata temu miarka wzrostu, którą znalazłem na strychu niedawno i powiesiłem, nie zaczyna się od 0, tylko od 30cm (trzydziestego cm).
A ja powiesiłem ją od prawie samej ziemi, nie zwracając uwagi na to, że ma być wyżej o 30 cm. I dlatego wszędzie wyszło 30 cm więcej ... zajarzyłem 10 minut później jak się sam zmierzyłem i wyszło mi ponad 2 metry... Potem wstydziłem się przyznać... 
Ale, że ja głupi nie zauważyłem od razu że dziecko 1.5 metra ma a ja letwo 1.75 m emotka
Nie wiem co mnie zaślepiło, widocznie ten wyjazd i nerwy już emotka
przepraszam za zamieszanie emotka emotka emotka emotka emotka

Ha ha 😂 Też Ci się  te pociechy takie gigantyczne wyszłyemotka
Ja się zastanawiałam jak Ty tą pięciolatkę z 154 cm upchniesz w foteliku  emotka

A daj spokój... Do teraz się śmieje z siebie... No ale jak miarka pokazuje to nawet nie myślałem że 1.5 metra to duzo czy mało jak na dziecko. Nie wiem co mnie zalepiło... A ja jeszcze taki pewny tu pisze ze 1.54 a to 1.24 emotka
Głupio mi teraz jak nie wiem... emotka

Oj tam głupio emotka  Poprawiłeś nam humor emotka   niech dziewczyny (i chłopaki) zdowo rosną, a gafą nic a nic się nie przejmuj emotka

Ja myślałam, że moja 5latka wysoka jest, bo ma około 120cm wzrostu, a czytam Twojego posta i takie  emotka  oczy zrobiłam emotka  

Hahhaa
No teraz sprawdzałem na 3 metrach emotka i każdy pokazał tyle samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6869736 Napisano: 12.07.2022 11:11:04 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie pomieszałeś tych dzieci czasem?  5 lat i 154 cm?
Aż spojrzałam na siatki centylowe.
 Wzrost pięciolatki to tak pomiędzy 105-120 cm. 154 to przeciętna 12-latka 

emotka emotka emotka szczerze... zrobiłem taką gafę, że wstydziłem się potem cokolwiek pisać do mojego pytania emotka
dzieci nie pomyliłem, 5 latka lekko wyższa od 7. Ale...

wygrana lata temu miarka wzrostu, którą znalazłem na strychu niedawno i powiesiłem, nie zaczyna się od 0, tylko od 30cm (trzydziestego cm).
A ja powiesiłem ją od prawie samej ziemi, nie zwracając uwagi na to, że ma być wyżej o 30 cm. I dlatego wszędzie wyszło 30 cm więcej ... zajarzyłem 10 minut później jak się sam zmierzyłem i wyszło mi ponad 2 metry... Potem wstydziłem się przyznać... 
Ale, że ja głupi nie zauważyłem od razu że dziecko 1.5 metra ma a ja letwo 1.75 m emotka
Nie wiem co mnie zaślepiło, widocznie ten wyjazd i nerwy już emotka
przepraszam za zamieszanie emotka emotka emotka emotka emotka

Ha ha 😂 Też Ci się  te pociechy takie gigantyczne wyszłyemotka
Ja się zastanawiałam jak Ty tą pięciolatkę z 154 cm upchniesz w foteliku  emotka

A daj spokój... Do teraz się śmieje z siebie... No ale jak miarka pokazuje to nawet nie myślałem że 1.5 metra to duzo czy mało jak na dziecko. Nie wiem co mnie zalepiło... A ja jeszcze taki pewny tu pisze ze 1.54 a to 1.24 emotka
Głupio mi teraz jak nie wiem... emotka Wyświetl w wątku >>