Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7054425 Napisano: 19.10.2022 11:54:32 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Może ktoś ma lub wie gdzie szukać kod na badania do Diagnostyki emotka

https://wyniki.diag.pl/
chodzi o tę stronę? 
jesli tak to masz numer zlecenia i data urodzenia, a jak masz kartę to masz przy zakładaniu konta i SMS dostajesz że można sprawdzić  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053729 Napisano: 16.10.2022 13:24:58 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

Mam pytanko, może ktoś wie. Wygrałam kod z Loterii Kinder, jak weszłam na stronę z której można zamówić w zakładkę loteria Kinder są tam zegarki, które nie koniecznie mi odpowiadają emotka  czy można zamówić inny i np dopłacić? 
Może ktoś już zamawiał? Czy może lepiej udać się do sklepu stacjonarnego? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi emotka  miłego dnia dla wszystkich emotka  

można inne,
już było tutaj pisane.
Można też dopłacić Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053720 Napisano: 16.10.2022 12:11:24 w Żegnamy zmarłych
Właśnie się dowiedziałem, że zmarła jedna z naszych forumowych koleżanek:
https://www.e-kon...uzytkownicy/sylwiabe
sylwiabe

wiem to, od jej przyjaciółki, zmarła 20.09.20.22 nagle...

Kolejny konkursowicz zasila niebo, by walczyć tam, miejmy nadzieję, w bardzo ciekawych konkursach...

Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie...emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7053177 Napisano: 13.10.2022 17:22:54 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

Wejdź w zakładkę Profil - dolny prawy róg a potem od góry pod mailem masz drugą zakładkę - ROSSNĘ i tam masz poniżej sugerowanych produktów do kupienia. 

banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

W zakładce Twoja karta, pod kodem kreskowym jest rabat Rossne. 

No właśnie, coś kojarzę, że było albo tu albo tu, ale teraz nie mam wcale emotka dziwne emotka  
jeszcze z tydzień temu było… a teraz nic… 

Moze dziecko ci wyrosło i już nie masz karty rossne?  emotka

no jedno dodane ma 5 lat, drugie dodane, ma 3 dni emotka
chyba, że się zwiedli, że to nie moje emotka tylko brata, a ja wykorzystuję jego kartę (zniżki) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053171 Napisano: 13.10.2022 17:10:08 w SZUKAM....
madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wejdź w zakładkę Profil - dolny prawy róg a potem od góry pod mailem masz drugą zakładkę - ROSSNĘ i tam masz poniżej sugerowanych produktów do kupienia. 

banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W zakładce Twoja karta, pod kodem kreskowym jest rabat Rossne. 

No właśnie, coś kojarzę, że było albo tu albo tu, ale teraz nie mam wcale emotka dziwne emotka  
jeszcze z tydzień temu było… a teraz nic…  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7053166 Napisano: 13.10.2022 16:42:34 w SZUKAM....
czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053045 Napisano: 13.10.2022 08:21:31 w Wkurza mnie...
kupiłem specjalnie na stacji paliwo, żeby brać udział w konkursie BAQ, innej niż zwykle, bo zbieram punkty gdzie indziej i co... wyrzuciłem paragon, bo po co mi on... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053039 Napisano: 13.10.2022 07:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://tchibo30lat.pl/
na ten konkurs kupuje się w każdym sklepie? Czy tylko w Tchibo... bo nie rozumiem tego zapisu:

nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl (dostępnym pod adresem www.tchibo.pl), zlokalizowanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

chodzi o każde sklepy, czy te pod marką Tchibo ?

Ja zrozumiałam, że we wszystkich sklepach detalicznych.

czyli tak jak ja? każde sklepy spożywcze, a dodatkowo w sklepach Tchibo i tchibo.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053036 Napisano: 13.10.2022 07:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://tchibo30lat.pl/
na ten konkurs kupuje się w każdym sklepie? Czy tylko w Tchibo... bo nie rozumiem tego zapisu:

nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl (dostępnym pod adresem www.tchibo.pl), zlokalizowanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

chodzi o każde sklepy, czy te pod marką Tchibo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053034 Napisano: 13.10.2022 07:41:38 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy w loterii śniadaniowa podajecie cenę zakupu margaryny czy kwotę całego paragonu? 

zaznaczona jest SUMA całego paragonu, więc podaję ten dolny, całą kwotę. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052454 Napisano: 11.10.2022 14:16:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odmleczarzy.pl ....
wygrana, LUNCHBOX, właśnie przyszła paczka, na etykiecie jest napisane, LUNCHBOX a przyszedł Aparat...
miał ktoś podobnie? co robić? cieszyć się, czy czekać, aż napiszą o zwrot emotka w wynikach też jestem pod LUNCHBOX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7052254 Napisano: 10.10.2022 20:48:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie przed momentem urodził mi się pierwszy bratanek emotka  
wcześniej 2 siostrzeńców i 3 siostrzenice i 2 bratanice emotka  a teraz Bratanek emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052206 Napisano: 10.10.2022 17:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

mam takie ogolne pytanie - co w przypadku, gdy na jednym paragonie mam kilka promocyjnych produktow i okaze sie, ze dwa z nich zalapia sie na nagrode a mam tylko jeden oryginal...? czy Wy kupujecie wszystko osobno?

Stara się osobno, chyba że regulamin mówi w konkursie, że wystarczy wysłać skan paragonu to wtedy dodatkowo dodaje ten produkt do 1 paragonu, np. Nestle czy Tic tac dodaje do innego konkursu.  Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

pioge7

#7052053 Napisano: 10.10.2022 08:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś również dostał przypomnienie z Grafa odnośnie wypełnienia formularza z konkursu KIRI? U mnie nie doszedł ten formularz. Z jakiego maila wysyłali informacje o nagrodzie?

kontakt@kiri-konkurs-graf.pl Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052028 Napisano: 09.10.2022 21:25:17 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

szukam kogoś kto kupował Kiri w Auchanie 

Ja kupowałem ale był beznadziejnie opisany i wyrzuciłem paragon… nic co by wskazywało na to, że to Kiri  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051955 Napisano: 09.10.2022 10:57:28 w SZUKAM....
OŚWIEĆCIE MNIE:

18. Organizator zastrzega, iż jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie trzy nagrody natychmiastowe,
z zastrzeżeniem, iż nagrodę natychmiastową może wygrać maksymalnie trzech Uczestników z jednego adresu zamieszkania.

Mogę wygrać 3 nagrody na maks. 3 osoby, czy mogę wybrać po 3 nagrody na 3 osoby, czyli 9? Kimam z 3 osobami w domu i nie wiemy co i jak emotka
chodzi o nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051949 Napisano: 09.10.2022 09:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
płacił ktoś już kartami ORLEN z KONKURSU MONSTER na Orlenie?
Przyszły już załadowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051675 Napisano: 07.10.2022 13:07:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy unique one oddzownaia na nie odebrane? 
oddzwonilem i pan jakiś niemiły powiedział, że mam sprawdzić w reg. Czy oddzwaniają i ile razy, bo jak tylko raz a nie odebrałem, to po nagrodzie emotka  

Oddzwaniają. A ten pan dość często ma zły humor emotka

Czyli jest już znany tutaj emotka  
a dobrze kojarzę, że to ci, co jak się znowu nie odbierze to smsa wysyłają żeby się skontaktować z nimi? 
kurcze jestem dziś w pracy do wieczora i nie za bardzo mogę odbierać emotka  

oddzownili emotka  garmin mój emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7051671 Napisano: 07.10.2022 13:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy unique one oddzownaia na nie odebrane? 
oddzwonilem i pan jakiś niemiły powiedział, że mam sprawdzić w reg. Czy oddzwaniają i ile razy, bo jak tylko raz a nie odebrałem, to po nagrodzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051262 Napisano: 05.10.2022 14:47:25 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Specjalnie poszłam do Biedry by ten kupon -15 zeta za zakupy za 99 zł wykorzystać i dopiero jak miałam płacić kartą oprzytomniałam.Ale miły pan z pomocy w kasach samoobsługowych mi pomógł.A już widziałam widmo liczenia wszystkiego od początku:(
Coś myślę sama nie wiem o czym a potem wcale nie myślę i się wkurzam niepotrzebnie:(
Za to spoko o promo produktach w sumie nie zapomniałam:P

Ja tak miałem przy jednej z poprzednich akcji, pojechałem specjalnie na drugi dzień, żeby wydać ten voucher, chociaż i tak nie planowałem wydatków, a przypomniałem sobie o tym voucherze po powrocie do domu jak wyciągałem paragony emotka  
takze wiem coś o tym. Koniec końców, nie wydałem go  Wyświetl w wątku >>
0 0