Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6714080 Napisano: 05.07.2020 12:22:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy udało się komuś wysłać zgłoszenie Pedigree LIDL?
Wpisuję wszystko jak leci klikam PRZEŚLIJ i guzik robi się w innym kolorze i nic się nie dzieje. Nie ma podziękowań, nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714072 Napisano: 05.07.2020 11:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podpowie ktoś czy w discreet wygrywa się podając konkretny tytuł piosenki czy rodzaj (np. hip hop, rock, jazz emotka ) nie wiem w co iść konkretnie emotka  

Tytuł emotka

dzięki emotka
to idę w tytuły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714068 Napisano: 05.07.2020 11:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
podpowie ktoś czy w discreet wygrywa się podając konkretny tytuł piosenki czy rodzaj (np. hip hop, rock, jazz emotka ) nie wiem w co iść konkretnie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6713578 Napisano: 02.07.2020 12:21:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Mi osobiście brakuje opcji wyszukiwania w aplikacji, chyba, że jej jeszcze nie odkryłam po prostu emotka

Jesli chodzi o wyszukiwanie konkursów to musisz wejść w daną kategorie konkursów i tam jest lupka. I to jest wyszukiwarka. Ale musisz wejść np. W konkursy promocyjne, czy aktualne. Nie ma wyszukiwarki przy wejściu tylko w aKonkursy. 

alan84 napisał(a):

Mam problem po zmianie telefonu z dodawaniem zdjęcia w wiadomościach. Wcześniej wszystko śmigało ale po zmianie tel nie mogę wysyłać mimo że wszystkie uprawnienia aparatu i galerii są. W czym może być problem?

A na forum w postach dasz radę? U mnie ten problem występuje od miesiąca. Ani na forum ani w wiadomościach się nie da 

nie da się. Sprawdziłem właśnie

o tą aplikację chodzi?

zdjęcie wgrane przez aplikację...

tak o tą. Ta wersja, Niestety ale w tym momencie wgrałem zdjęcie i się nie pojawiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6713222 Napisano: 01.07.2020 05:29:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adriannaa napisał(a):

Mi osobiście brakuje opcji wyszukiwania w aplikacji, chyba, że jej jeszcze nie odkryłam po prostu emotka

Jesli chodzi o wyszukiwanie konkursów to musisz wejść w daną kategorie konkursów i tam jest lupka. I to jest wyszukiwarka. Ale musisz wejść np. W konkursy promocyjne, czy aktualne. Nie ma wyszukiwarki przy wejściu tylko w aKonkursy. 

alan84 napisał(a):

Mam problem po zmianie telefonu z dodawaniem zdjęcia w wiadomościach. Wcześniej wszystko śmigało ale po zmianie tel nie mogę wysyłać mimo że wszystkie uprawnienia aparatu i galerii są. W czym może być problem?

A na forum w postach dasz radę? U mnie ten problem występuje od miesiąca. Ani na forum ani w wiadomościach się nie da  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6713131 Napisano: 30.06.2020 17:51:19 w Zdjęcia naszych wygranych
moskala22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Do mnie dotarła właściwa.  emotka

A gdzie masz podpis? 

Ja taką dostałem z konkursu PZPN z Biedronki z gry Kapsle... to nie z tego konkursu czasami? Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

pioge7

#6712862 Napisano: 30.06.2020 09:23:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działą wam wpisywanie kodów na heineken? Wpisuję kody, dane, zaznaczam zgody, ładuje się i nic nie wychodzi potem emotka tylko znowu możliwość wpisywania kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6712584 Napisano: 29.06.2020 08:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
muzasa88 napisał(a):

Ponawiam pytanie. Konkurs delikatesy centrum odegraj się za mistrzostwa czy przychodzi potwierdzenie wzięcia udziału smsem? 

Ja nic nie dostałem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 muzasa88 0

pioge7

#6712475 Napisano: 28.06.2020 11:48:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jakie dane podaje się przy rejestracji delikaty w sklepie? czy od razu przy kasie  ją aktywują?

można online się zarejestrować, wtedy mniej danych na miejscu chcą. Wtedy tylko jeśli dobrze pamiętam chcą numer telefonu. 

chyba data urodzenia i numer telefonu
potem przychodzi na telefon sms i proszą o imię... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6712377 Napisano: 27.06.2020 11:57:10 w SZUKAM....
sosna napisał(a):

domika napisał(a):

sosna napisał(a):

Pytanie: czy ktoś tak ma, że otrzymał sms w sprawie wygranej Warka Euro- ale nie ma info na emaila? Mnie się tak zdarzyło emotka

Tak. Maile dochodzą, ale z opóźnieniem.

Dziękuję.

U mnie był najpierw e-mail a po kilku godzinach SMS  Wyświetl w wątku >>
1 sosna 0

pioge7

#6711728 Napisano: 24.06.2020 14:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy kupując w auchan z kartą dostaje się jakieś punkty czy coś? 
bo będę do kilku tygodni robić zakupy, nie mam karty a zakładać nie będę i jeśli są jakieś profity to mogę komuś coś nabić, jak się oczywiście zaliczy. Mam 100 zł w bonie i planuję wszystko udać. Jak ktoś chce to może mi screena wysłać karty, jeśli ma ktoś w aplikacji kartę,  to nabiję punkty czy co tam się nabija emotka  

Dziś jest np pod wieczór (17-22) promocja, że za wydane 300 zł dostajesz na Skarbonkę 50 zł (info miałam smsem)- czasem są jakieś promocje ale jak ktoś ma daleko to nie wiem czy warto choć założenie jej nie trwa długo
A tu masz więcej na jej temat
https://www.wydaw...rta-skarbonka-auchan

No właśnie wiem że nie warto zakładać jak się ma daleko sklep. Ja mam ale będę na trasie gdzie jest sklep za jakieś 2 tygodnie i planuję wydać ten bon który wygrałem. Także zajadę do sklepu i kupię. Ale już mam na priv dane kogoś karty więc ktoś dostanie coś, jeśli oczywiście to mi zadziała emotka nie wiem dokładnie jakie produkty będą kupowane emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6711715 Napisano: 24.06.2020 14:04:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy kupując w auchan z kartą dostaje się jakieś punkty czy coś? 
bo będę do kilku tygodni robić zakupy, nie mam karty a zakładać nie będę i jeśli są jakieś profity to mogę komuś coś nabić, jak się oczywiście zaliczy. Mam 100 zł w bonie i planuję wszystko udać. Jak ktoś chce to może mi screena wysłać karty, jeśli ma ktoś w aplikacji kartę,  to nabiję punkty czy co tam się nabija emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6711041 Napisano: 21.06.2020 14:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jeśli kupiłem 2* Pringles w C4 i jedno ma 165  g a drugie 158 g , to da się to jakoś sprawdzić? Zgłosiłem się już po sprawdzeniu i nie wiem co robić. Na paragonie nie ma gramatury emotka są tylko ceny 6,99 i 16,99 zł emotka

W regulaminie jest napisane o 165g opakowaniach. Te 158g to jakieś sprowadzane zagraniczne zapewne. Ale może w razie wygranej Smolar pójdzie na rękę i nie będzie robił problemów, trudno powiedzieć.

kurcze obawiam się że jednak może jakiś problem ewentualnie robić. emotka przed zakupem czytałem że ma być 165g i wiedziałem o tym, zerknąłem na jedną puszkę, ma 165g, więc byłem pewny że druga taka sama więc ona też ma, a dopiero w domu zauważyłem, że jednak nie emotka
Nie wiem czy pisać, żeby anulowali zgłoszenie czy liczyć że i tak nie wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6711031 Napisano: 21.06.2020 13:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jeśli kupiłem 2* Pringles w C4 i jedno ma 165  g a drugie 158 g , to da się to jakoś sprawdzić? Zgłosiłem się już po sprawdzeniu i nie wiem co robić. Na paragonie nie ma gramatury emotka są tylko ceny 6,99 i 16,99 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6709442 Napisano: 14.06.2020 20:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Czy ktoś może podpowiedzieć na jaki adres trzeba wysłać paragon z oświadczeniem z z konkursy rozegraj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci c4, do karlsbada, w regulaminie nie znalazłam jakieś jasnej informacji na ten temat?

na samym końcu oświadczenia masz informację:
Oświadczenie proszę wysłać na adres:
Karlsbad Sp z o.o.
Ul.Wolbromska 38
03-680 Warszawa
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6709440 Napisano: 14.06.2020 20:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

tutti napisał(a):

superloser napisał(a):

Dziala Wam Zozole w C4 , Czy Smolar zamkna wczesniej serwer?

No właśnie... Też chce zgłosić paragon, a nie moge emotka

Pewnie 14ty czerwiec sie skonczył o godzinie 00:00 

nie nie emotka dziś wysyłem zgłoszenie ok. 11 więc wtedy działało Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709353 Napisano: 14.06.2020 08:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeka ktoś jeszcze na bon do stokrotki z tymbarka z konkursów wielkanocnych ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709217 Napisano: 12.06.2020 21:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

O co chodzi z ta Reginą rumiankową bo nigdzie nie mogę info znalezc emotka

https://www.regina.eu/pl/promocje/2020-9-kolekcja-papierrumiankowy

info w co można dostać gratis.? Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6709137 Napisano: 12.06.2020 15:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzieliście zmianę w konkursie Biedronki? Wcześniej pisali kup produkt Disney lub Star Wars a teraz kup książkę Disney lub Star Wars...
Info w nowej sezonowej gazetce. Daty się pokrywają. Wyświetl w wątku >>
0 0