Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6679177 Napisano: 01.02.2020 22:14:34 w WC - rozmowy o wszystkim
ewa84 napisał(a):

Chciałam Was podpytać czy warto zarejestrować się na jakimś portalu z ankietami, jestem na GFK i zawsze na jakieś doładowanie uzbieram, ale może coś jeszcze polecicie? 

Klub kantar 
szybko się zbiera ankiety rożnej długości i dużo punktów dają. Nagrody słabe bo doładowania i wypłata na konto. Ale warto

panel imas online i ariadna
oba fajne, ale mozolne zbieranie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679165 Napisano: 01.02.2020 20:29:21 w SZUKAM....
cinamoon napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy woda zywiec 0,5l z żywca z bohaterami kraina lodu różni się w kodzie od wody że spidermanem? emotka

Jeśli to jakaś wskazówka to na moim paragonie jest dopisem avan cokolwiek to znaczy. Avengers? 

tez mam Avengers emotka
 ciekawe czy w razie wygranej uznają taki paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678898 Napisano: 31.01.2020 17:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Czy  książeczki z NIVEA są wysyłane in postem?  

tak Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6678824 Napisano: 31.01.2020 13:58:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jak dla mnie obie wersje pomysłu są dobre. Tylko bez wklejania linków. Krótkie informacje w opisie by wystarczyły, np. Budżet Kaufland. Wersja z kwadracikiem przy konkursie też super emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6678657 Napisano: 31.01.2020 07:06:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Milka Tesco trwa do marca? Jakoś mi się zdawało, ze trwa tylko do niedzieli, ale może już mi na mózg padło od tych regulaminów.

trwa do marca, a nie można się zgłaszać tylko w niedzielę emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

pioge7

#6678498 Napisano: 30.01.2020 13:16:41 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary. Wczoraj jeszcze wszystko było ok.
A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba

Czyli to kwestia dodatków wizualnych do konkretnego systemu operacyjnego, bo u mnie po staremu, żadnej BETY nie proponują.  No ale mam system już niewspierany, żadnych modernizacji dla niego nie będzie. Tyle dobrego.

no nie wiem
sam się zdziwiłem

a mi się wydaje że zostałeś wybrańcem dzięki czemu obdarowali Cię nową wersją emotka Kiedyś też zostałam tak "obdarowana" - ja miałam zupełnie co innego, mąż co innego, (a komp ten sam!) mega mnie to wkurzyło bo nie lubię takich niezapowiedzianych zmian a ta mi się nie podobała.

żeby w loteriach tak mnie wybierali to bym wolał emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, myla 0

pioge7

#6678487 Napisano: 30.01.2020 12:53:32 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary. Wczoraj jeszcze wszystko było ok.
A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba

Czyli to kwestia dodatków wizualnych do konkretnego systemu operacyjnego, bo u mnie po staremu, żadnej BETY nie proponują.  No ale mam system już niewspierany, żadnych modernizacji dla niego nie będzie. Tyle dobrego.

no nie wiem
sam się zdziwiłem Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678464 Napisano: 30.01.2020 12:17:44 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nowy wyglad facebooka emotka jaki brzydki emotka

A to nie zależy od urody samego systemu operacyjnego? emotka Bo u mnie wygląda zupełnie inaczej:

nie wiem od czego. dziś pierwszy raz zobaczyłem.
Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary.
Wczoraj jeszcze wszytsko było ok. A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678439 Napisano: 30.01.2020 11:18:12 w Wkurza mnie...
Nowy wyglad facebooka emotka jaki brzydki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6678289 Napisano: 29.01.2020 18:50:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Monika11 napisał(a):

synk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Szukam informacji dl kuzynki , jak to jest z kartą dużej rodziny i zwolnieniem z opłat za wywóz śmieci 2020 r ? Dalej obowiązuje, czy zlikwidowali, a może to zależy od gminy , czy miasta ? U nas poszło z 7 zł na 16 zł w górę , ich jest siedmioro w domu 

Takie ulgi to raczej lokalne postanowienia samorządów. U mnie poszło np. dla 4 osób z 11 na 23, takowych ulg dla "dużej rodziny" nie było.

a czy karta dużej rodziny nie przysługuje od trójki dzieci przypadkiem ?

karta jest od 3 dzieci. To czy jest zniżka na wywoz śmieci czy nie zależy od gminy. U nas jest 3 zł na posiadacza taniej i nic nie trzeba było znowu uzupełniać. Automatycznie przeszło na kolejny rok, z wyjątkiem opłaty emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6678210 Napisano: 29.01.2020 15:24:23 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
nswe69 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ile wyniesie najtańszy paragon SOMAT w kauflandzie? Był ktoś już na zwiady co sie opłaci kupić jutro?

sól ok.10zł zapewne (mając w pamięci konkurs poprzedni z somatem w kauf)

Mam nadzieję, że będzie w moim kaufie emotka  bo tabletek to ja mam jeszcze od SOMAT z biedronki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678181 Napisano: 29.01.2020 14:05:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Ile wyniesie najtańszy paragon SOMAT w kauflandzie? Był ktoś już na zwiady co sie opłaci kupić jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678151 Napisano: 29.01.2020 13:08:21 w Paragony na trwające konkursy
Mogę jutro mieć paragon na kawę Astra w intermarche emotka  jak coś to pisać emotka  jadę jutro rano emotka  cena paragonu 10 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678025 Napisano: 29.01.2020 09:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy z wawel intermarche, dostajecie emaila z potwierdzeniem zgłoszenia?
Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest

Ja na o2 nic nie dostałam wczoraj

Mi na Interię przyszło od razu potwierdzenie.

jak gralam w Wawel (ale Dino), to na wp.pl nie przyszło zadne powiadomienie, a na onet.pl od razu

To ta sama sytuacja u mnie wczoraj... 
a wygrałaś coś na wp.pl wtedy ?

nie, na onet wygralam

Hmmm
daje to do myślenia :/ 
trzeba do nich napsiac. 
dzięki za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678010 Napisano: 29.01.2020 09:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest

Mi na Interię przyszło od razu potwierdzenie.

jak gralam w Wawel (ale Dino), to na wp.pl nie przyszło zadne powiadomienie, a na onet.pl od razu

To ta sama sytuacja u mnie wczoraj... 
a wygrałaś coś na wp.pl wtedy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6677925 Napisano: 28.01.2020 18:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o2=wp.pl
to to samo prawie że.
Nie wiem czy pisac do nich czy jednak zostawić to skoro było info na stronie, że przyjęli Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6677919 Napisano: 28.01.2020 18:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6676795 Napisano: 24.01.2020 11:18:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Łączę się w bólu. Budzik ustawiony na 5.40, a ja już od 4.00 nie śpię . W dodatku obowiązków mnóstwo, a czas pędzi jak szalony. Brak czasu na życie . Mam wrażenie, że żyję tylko po to, żeby pracować i studiować.

Chyba Cię zmartwię, jak Ci powiem, że od dziś czas jeszcze przyspieszy...  emotka emotka

emotka  to mi dopiekłaś  emotka

a ja się wczoraj zacząłem zastanawiać czemu ma czas szybciej płynąć, a teraz jażę że chodziło o Ilonke tylko. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

pioge7

#6676765 Napisano: 24.01.2020 10:21:07 w Informują
Nowy Rok, Nowa Ty, carrefour,  email 10:18
nagroda 2 stopnia 

wcześniej miałem brak potwierdzenia otrzymania emaila z odpowiedzią, po wysłaniu wiadomości.  Wyświetl w wątku >>