Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5784361 Napisano: 02.12.2013 20:02:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja się dołączam do gratulacji! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5783274 Napisano: 01.12.2013 02:00:58 w PLAGIATY
kalka napisał(a):

Dziewczyny, wyznam, że wprawdzie after party nie było, ale impreza była przednia, a Ferrero stanęło na wysokości zadania! emotka
Wśród konkursowych zakupów prym wiodły telewizory, bony-vouchery zakupowe oraz wycieczki(Grecja, a właściwie Kreta górą). Osobiście miałam super concierga, nie dosyć, że przystojny, to jeszcze z fantastycznym poczuciem humoru. Mówiąc krótko: bawiłyśmy się wyśmienicie emotka
A za rok..... powtórka! emotka

Zgadzam się z kalką. Było świetnie emotka Tylko, że nie wiem, która w tym tłumie to była kalka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781702 Napisano: 28.11.2013 12:08:26 w PLAGIATY
infernalia napisał(a):

Marzanna wisisz mi flaszkę emotka

Dokładnie! Nawet nie pamiętałam, czy brałam udział 14-ego, a dzisiaj rano totalne zaskoczenie! Nie spodziewałam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781666 Napisano: 28.11.2013 11:44:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje emotka Prawie trzeba mnie było dzisiaj z podłogi zbierać emotka emotka Na konkurs poszły całe 3 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781651 Napisano: 28.11.2013 11:36:00 w PLAGIATY
Dzwonili dzisiaj rano z komórki, numer się wyświetlił emotka

A propos...ja nie plagiatuję haseł więc komisji śledczej się nie boję, moje hasło pewnie zaraz się ukaże w wynikach, możecie je prześwietlać do woli emotka emotka

I jeszcze...babka zapytała skąd jestem, nawet tego nie pamiętała, więc kolejne teorie upadają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5777894 Napisano: 22.11.2013 13:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dominisia22m napisał(a):

ace napisał(a):

Mam pytanie do tych co wygrali w Marwicie. Bo grałam 2 razy (mam 2 paragony) i teraz rozumiem, że odsyłam oba, kapsle też mam odesłać wszystkie? Na jednym paragonie mam 3 soczki a na drugim 5 soczków - czy mam odsyłać 8 kapsli czy wystarczy 6? albo wogole 1 paragon i 3 kapsle?
Problem mam taki że paragony się uchowały, ale kapsli wszystkich nie mogę zaleźć emotka

ogólnie bardzo ciężko znaleźć konki które jeszcze nie zostały dodane... Ja dziś próbowałam z godzinę, udało mi się jeden który nie krzyczał na stronie, że już dodany, więc szczesliwa dodałam, dodało mi po jakimś czasie ten konk do mojego licznika, ale potem znikął... nie wiem czemu? Byl zdublowany?

Wydaje mi się, że oni chcą wszytsko, czyli wszystkie kapsle i paragony- tyle ile było zgłoszeń emotka

A nie można po fakcie dokupić soków, jeśli brakuje kapsli? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5776370 Napisano: 20.11.2013 11:24:01 w Czas na zmiany...
Hmmm mnie też ograniczono dostęp, bo mam 2 konkursy dodane (dodałam 3 ale jeden został wykasowany z bazy) i dowiedziawszy się o zmianach po prostu wyszukałam kilka konkursów i zajęło mi to 15 minut....Nie rozumiem, po co ta cała dyskusja i pretensje, czyli tracenie czasu, który można wykorzystać na np. wstukanie słowa kluczowego w wyszukiwarkę emotka A zmiany są ok bo - nie bójmy się tego słowa - większość z nas pasożytuje na jednostkach, które sukcesywnie dodają konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5770311 Napisano: 10.11.2013 21:21:20 w PLAGIATY
Kiedyś moje hasło, którym wygrałam kartę przedpłaconą 2500 zł zostało skradzione przez kogoś prawdopodobnie z forum. Dowiedziałam się o tym przypadkiem, sprawdzając wyniki innego konkursu, gdzie złodziejka moim hasłem wygrała zaledwie bon 100 zł, a z pewnością liczyła na więcej. Gdy zgłosiłam sprawę do organizatora - Hypermedia, potraktowali mnie niepoważnie... Oczywiście nie odebrali jej bonu, a mnie przysłali ochłap - zestaw kosmetyków (choć też o wartości 100 zł) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769748 Napisano: 09.11.2013 12:28:53 w PLAGIATY
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Właśnie czytam fb...W Reducie odmówili opublikowania zwycięskiej odpowiedzi, ciekawe czemu....Zapraszają do biura dyrekcji emotka

Bo może odpowiedź jest np. komiksem, lub czołgającym się wężem ze świetlnymi napisami i trudno opublikować. emotka
W ogóle chyba tylko w trzech Atrium się określili co wygrało, jeśli się nie mylę.

Taaak....ale w którymś napisali na fb, że w innych "Atrium" wygrały podobne prace emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769743 Napisano: 09.11.2013 12:16:52 w PLAGIATY
Właśnie czytam fb...W Reducie odmówili opublikowania zwycięskiej odpowiedzi, ciekawe czemu....Zapraszają do biura dyrekcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769730 Napisano: 09.11.2013 12:04:34 w PLAGIATY
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ten tekst nie zmieściłby się w dwóch linijkach, jakie były na kuponie...Musiała być kartka dołączona emotka

Co do dołączenia, to popatrz sobie na wygrane w innych Atrium.... emotka
https://www.faceb...p;type=1&theater
https://www.faceb...p;type=1&theater
emotka

Dlatego też nie wzięłam ostatecznie udziału, bo spodziewałam się właśnie laurek.

emotka O tempora! O mores! O kurczę! Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769696 Napisano: 09.11.2013 10:55:00 w PLAGIATY
Ten tekst nie zmieściłby się w dwóch linijkach, jakie były na kuponie...Musiała być kartka dołączona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769433 Napisano: 08.11.2013 17:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

W jaki sposób informują z SVR? Smsem czy dzwonią?

sms Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769089 Napisano: 08.11.2013 11:19:11 w Konkursy ABC
Łomatko...a ja za 250 g zapłaciłam 15 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5768887 Napisano: 07.11.2013 22:50:53 w Konkursy ABC
Dzięki dziewczyny emotka A wiecie może który to nr paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5768768 Napisano: 07.11.2013 20:05:25 w Konkursy ABC
bruce napisał(a):

marzanna napisał(a):

Pierwszy raz mam zamiar wziąć udział w konkursie abc i mam wątpliwości co do paragonu

Ja bym na wszelkie wypadek popytała organizatora (np. mail'em albo przez formularz) i zgłosiła mu te uwagi, bo np. podczas trwania tegorocznego konkursu "Lato z Algidą" w DC pamiętam, że i ja miałam podobne wątpliwości co do nazwy sklepu i wyglądu paragonu, a spokojnie przyjęli skan i wydali potem nagrodę. Nie wiem, jak z tą nazwą samej kawy, bo to faktycznie może być za mało... emotka

Masz rację emotka No ale jeśli jest wymóg, by wysłać zgłoszenie w dniu zakupu, to paragon na nic...Choć ja takiego zapisu w regulaminie nie wyśledziłam, ale nie mam doświadczenia z tą agencją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5768758 Napisano: 07.11.2013 19:55:22 w Konkursy ABC
Pierwszy raz mam zamiar wziąć udział w konkursie abc i mam wątpliwości co do paragonu emotka Na sklepie jest szyld abc, ale na paragonie jest napis "Delikatesy", a nie "abc", paragon jest dziwny - wąziutki pasek, nie jest napisane wyraźnie "Kawa Jacobs", tylko "Kawa/herbata" i suma emotka Czy w razie wygranej taki paragon przejdzie? A poza tym, który to jest nr paragonu? Czy ten naprzeciwko daty - wydr.XXX? Z kolei na dole jest napis "nr parag.XXX" emotka Aha, ktoś wie, czy zgłoszenie musi być w dniu zakupu? W regulaminie nie znalazłam takiego zapisu, ale.... Tyle wątpliwości, że odechciewa się tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5765578 Napisano: 03.11.2013 16:01:26 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

marysia1 napisał(a):

u mnie w Biedronce pełna pułka JIM BEAM- mogę kupić jak ktoś chce

Pełna półka brandy starczy dla całego pułku emotka konkursomaniaków...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5764878 Napisano: 31.10.2013 21:17:52 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Czuję się stara i zmęczona życiem emotka i nie bawią mnie halołiny...

Ja podobnie...a nawet gorzej, bo nie bawią mnie już konkursy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5752419 Napisano: 10.10.2013 01:07:00 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

no to po Leonie emotka
nie ma to jak parę minut po północy... zamykają bramki smsowe ,i wyjmują z człowieka wentyl, uchodzi powietrze... a jeszcze przed chwilą tak się pompował i napinał, ze niby co to on nie wygra, a pewnie okaże się że znowu go wydmuchali emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0