Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slonecznik1309

slonecznik1309

#3258245 Napisano: 01.04.2010 08:28:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
dostała odp
Witam,
dziękuję za przesłanego maila z uwagami, pozwoli nam to na pewno
zwrócić
większą uwagę w przyszłości na weryfikację prac konkursowych. W
regulaminie konkursu mamy zapis mówiący o tym, że uczestnicy konkursu
wysyłając prace konkursowe deklarują własnoręczne ich wykonanie i
swoje
prawa autorskie do nich. Komisja konkursowa zaufała deklaracjom
internautów - konkursowiczów.

Przykład, który Pani podała to praca Pani Ziółkowskiej, która
najwidoczniej wysłała swoje pisanki do kilku serwisów internetowych (co
nie było w regulaminie zabronione). Proszę zerknąć na oFeminin.pl,
pisanka
podpisana jest tym samym nazwiskiem na oFeminin.pl i na
miastodzieci.pl:

http://www.ofemin...i-d12681c200878.html
.

Pozdrawiam i życzę wesołych, słoneczych Świąt Wielkanocnych,

Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3257988 Napisano: 01.04.2010 07:37:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
to wyslijcie tez maila moze bedzie jakis odzew z ich strony Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3257976 Napisano: 01.04.2010 07:35:33 w Dyskusje o wynikach konkursu

slonecznik1309

slonecznik1309

#3257945 Napisano: 01.04.2010 07:25:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
napisałam juz do organizatorów maila:
Witam,
Z niecierpliwością czekałam na wyniki pisanek i z przykrością muszę przyznac, ze wiele nagrodzonych prac - większość to pisanki, a właściwie ich zdjęcia sa sciagniete z Internetu np. praca pani Sylwii Ziółkowskiej pochodzi z portalu Qulturka.
Dla udowodnienia proszę poprosić od zwycięzców zdjecia pisanek z ich autorami.
Szczerze powiem, ze jestem rozczarowana wynikami, bowiem zostały nagrodzone prace, które pochodzą z Interentu, a nie zostały zrobione samodzielnie
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3257942 Napisano: 01.04.2010 07:25:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
w portalu qulturka jest artukuł o pisankach i są tam chyba napewno dwa albo trzy z nagrodzonych zdjec Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3257892 Napisano: 01.04.2010 07:17:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
fantazja23 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

Nie wiem, czy sie nie myle, ale chyba w internecie juz widzialam pisanke, ktora przeslala pani Bozena J. na konkurs ofeminin.pl...

http://www.ofemin...i-d12681c200869.html

też gdzieś je widziałam - wygląda nierealnie jak dla mnie.

Co do zdjęcia 5 też mam wątpliwości.

pani sylwii ziólkowskiej jest z portalu qulturka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255451 Napisano: 31.03.2010 01:46:11 w PODZIĘKOWANIA
arta napisał(a):

asiabuczkowska ->

rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale napisałaś to już w wystarczającej liczbie wątków i daj odetchnąć chociaż tutaj...

ok musiałam się wyzalic pozdr Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255441 Napisano: 31.03.2010 01:42:01 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

zostałam oszukana przez kinga1
co robic?
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

o tej osobie było już głośno emotka i dziwie się że jeszcze wchodzi tu na forum bez wstydu
ale tez prosze nie pisz w każdym wątku w jednym wystarczy emotka

przez to chce nagłośnić tą sprawę, aby przestrzec innych, bo jest mi naprawdę przykro...ze zaufałam takiej osobie... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255420 Napisano: 31.03.2010 01:37:10 w PODZIĘKOWANIA
a ja nie mogę dołączyc się do podziekowań, bo....
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255409 Napisano: 31.03.2010 01:33:17 w Pomocy!!!!
zostałam oszukana przez kinga1
co robic?
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255295 Napisano: 31.03.2010 01:01:30 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

osoba o niku kinga1
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

A ja proszę, żeby jej nie mylić ze mną emotka

to zdecydowanie kinga1 Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255265 Napisano: 31.03.2010 12:56:54 w Wkurza mnie...
osoba o niku kinga1

Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3255257 Napisano: 31.03.2010 12:52:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
niestety paczka od kinga1-niestey nie to na co sie umawiałysmy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3198734 Napisano: 14.03.2010 01:24:06 w Moja pierwsza wygrana!
w salonie plusa za hasło reklamowe dostałam telefon - jakieś 5 lat temu Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3196584 Napisano: 13.03.2010 06:13:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
magdus8 napisał(a):

abodak napisał(a):

ipod z unimila w domu-kurierem

i do mnie dotarł na tygodniu. A czy wy macie dołączoną do niego gwarancję?

nie nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3192075 Napisano: 12.03.2010 12:51:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
gd
beata28 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

wiecie... to już nawet nie chodzi o to, że wierszyk jest ściągnięty z neta, ale o formę prac, które wygrały.
w regulaminie jasno jest napisane, że na kuponie trzeba napisać wyznanie miłośne.
ja czuję się oszukana...

No dokładnie - to właśnie , to przede wszystkm.

zie widzicie te prace? ja ich nie widze nigdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3192063 Napisano: 12.03.2010 12:49:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
gd
beata28 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

wiecie... to już nawet nie chodzi o to, że wierszyk jest ściągnięty z neta, ale o formę prac, które wygrały.
w regulaminie jasno jest napisane, że na kuponie trzeba napisać wyznanie miłośne.
ja czuję się oszukana...

No dokładnie - to właśnie , to przede wszystkm.

zie widzicie te prace? ja ich nie widze nigdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3190872 Napisano: 12.03.2010 08:08:03 w Rossmann
grusia napisał(a):

Dostaliście w tym miesiącu TS z prenumeraty wygranej na Rossnecie ?

tak - wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#3184391 Napisano: 10.03.2010 12:15:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
unimil tesco ipod 2 gb Wyświetl w wątku >>
0 0