Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#7337816 Napisano: 25.02.2026 15:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Wedel poinformował o jednej godzinie?

a ja mam pytanie, czy mieliście potwierdzenie na mailu zgłoszenia do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7337625 Napisano: 25.02.2026 09:41:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

Gdzie jest jakaś strona tego konkursu?

https://www.promocjeunilever.pl/magnum Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7337516 Napisano: 24.02.2026 17:28:51 w Smolar
@Kwiat napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy na konkurs Piłkarski konkurs Milka Biedronka można kupić dwie duże czekolady , zzy musi być jedna duża i jedna mała ?

Tak, można dwie duże

wiesz to od agencji?
ja kupiłam 2 duże, bo jedna duża za złotówkę i 1 mała emotka  
 mi się wydaje że 2 duże z promocji nie spełniają regulaminu ale to tylko moje zdanie , myśle że najlepiej zapytać u źródła emotka

ale od tego jest regulamin:
"Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) sztukproduktów marki Milka (z wyłączeniem: ciastek, lodów, serków, jogurtów, mlecznej
kanapki, mlecznych napojów, które nie biorą udziału w niniejszym konkursie), w tym
minimum 1 (słownie: jednego) produktu marki Milka Mmmax" Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7336013 Napisano: 16.02.2026 16:04:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zaczytana-pola napisał(a):

Nie wierzę 🫣 To się nie dzieje.

To jest dramat jednym słowem... Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7335859 Napisano: 15.02.2026 22:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ?

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

To nie zostala zeskanowana

Na bank była bo Pan odbijał mi raz na początku , ale dobrałam jeszcze kilka rzeczy i poprosił o kartę drugi raz . Mam paragon , napisałam do żabki zobaczymy co odpiszą. Niech to policzą bo drugi raz po setkę shotini nie stanę w kolejce 🤣🤡

miałam identycznie na początku stycznia z żywcem i laysami,
Napisałam do żabki i po paru dniach dostałam na maila kody i na apce zakupy się pojawiły. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7335146 Napisano: 11.02.2026 17:38:17 w Avanti

darq1991 napisał(a):

Apropos Lays to jestem mocno rozczarowany. Jak dotąd zgłoszenia wysyłane prawie codziennie (odpuszczone 2-3 dni). Styl prac różny:
Były rymowanki,

Była proza,

Było moim zdaniem ciekawe porównanie duetu Słodkie i Słone to duetu ze świata sportu,

Efekt: ZERO wygranej. Ja naprawdę rozumiem, że konkurencja ogromna i teoretycznie ciężko wygrać. Praktycznie widzę na forum dużo wygranych i nie wierzę, że choćby jedno moje zgłoszenie nie było warte głupiej stówki. Mnie nawet nie chodzi o te 100 zł, lecz o udowodnienie sobie, że potrafię również wygrać w tej agencji. Jednak z każdym dniem niepowodzeń wydaje mi się, że musiałem trafić na jakąś czarną listę bądź coś w tym stylu. Nigdy w życiu nie wygrałem nic u Avanti i powoli brak mi już pomysłów jak mógłbym odmienić ten stan rzeczy. Wiem, że są na forum również inne osoby ignorowane przez tą agencję. Ciekawi mnie jaki jest klucz Avanti.

U mnie to samo. Od kilku dni nie wysyłam. Nie mam już weny i cierpliwości.

me too emotka
Próbowałam już na wszystkie sposoby i nic... Chyba dam sobie spokój bo to bez sensu. Człowiek traci czas, układa hasła, a i tak nic z tego... Jakby kulą w płot... Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7334690 Napisano: 09.02.2026 14:38:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Czas chyba ze sceny zejść pokonanym. Nawet Amooco.

Chyba zejdziemy razem... emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7334615 Napisano: 09.02.2026 11:11:09 w Czy informują/ informowali?
czy maile z żołądkowej poszły w tym samym czasie?
Czy jeszcze idą? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7334205 Napisano: 06.02.2026 14:25:57 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

gdzie można kupić rafaello w takich małych paczuszkach?

Zależy Ci na tym produkcie, czy żeby było tanio? Przedwczoraj widziałem w dwóch Biedronkach, że przyjechały standy i czekolada Raffaello była tania: 5,99.

nie we wszystkich...
U mnie po 9,99 emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

sylzab2294

#7333468 Napisano: 03.02.2026 09:50:04 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

https://tulecanagrody.pl/

?
ps. wiem, że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś ad hoc wie-były wyniki?

Myślę, że gdyby wyniki były, zapewne byś tego nie przeczył  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

sylzab2294

#7333394 Napisano: 02.02.2026 18:02:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Ech 🙄 Odechciewa się robić konkursowe zakupy.

to samo... Same wtopy emotka  
Nie dość że o kody walczyłam w Żabie, bo nie doszły, to i wygrałam wielkie zero...
Na shellu walczyłam o paragon, bo drukarka się zepsuła i Pani mi chciała dać wydruk z drukarki- to też na nic się zdało... Kolejna wtopa :( Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7333007 Napisano: 31.01.2026 12:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

blimey-limey napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy z Tchibo Gold (Dino) przychodzi jakieś potwierdzenie?

przychodzi zwrotka

A czy przyszła Wam od razu? Wysłałam odpowiedź, która ze względu na rozmiar zmieniła się w MMSa i na razie nie mam żadnej zwrotki...

Nic nie będzie z tego zgłoszenia, jeśli poszło jako mms. Trzeba wysłać jeszcze raz z krótszym tekstem lub z innego telefonu. Zwrotki przychodzą od razu.

musisz skrócić, albo wysłać to samo hasło z innego aparatu telefonicznego. Podpowiem, że między innymi stare nokie dają radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7332958 Napisano: 30.01.2026 23:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy z Tchibo Gold (Dino) przychodzi jakieś potwierdzenie?

przychodzi zwrotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7332542 Napisano: 28.01.2026 23:33:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

pioge7 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy macie problem z wysłaniem smsa w tchibo na 7055? Wyskakuje komunikat, ze nieprawidlowy adres docelowy. Nie mam wlaczonej blokady premium.

Sprawdź czy SMS nie zmienia się w MMs. Czasami za dużo znaków i zmienia się i nie chce przejść.

Wyłączyłem nawet chat RCS i dalej to samo.

a nie wkradł Ci się jakiś polski znak? Wtedy sms ma dużo więcej znaków i zmienia w mms-a... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7332496 Napisano: 28.01.2026 16:30:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wycior napisał(a):

Czy Ktoś otrzymał już Piniatę z Linder..przyszła mi tylko informacja o przygotowywaniu przesyłki..
DZIĘKUJĘ..

ja mam to samo... Tylko info w apce, że przesyłka przygotowana, ale niestety nie nadana... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

sylzab2294

#7330551 Napisano: 21.01.2026 10:54:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mrmax napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

a orientuje się ktoś ile kosztuje Tchibo Gold ziarnista w dino?

może już dostosowali ceny do gazetki, ale 19-go wchodziły ceny bez promocji emotka

Skoro gazetka jest od dzisiaj, to jak ceny miały 19.01 wchodzić w promocji... Czas konkursu, to nie czas obowiązywania cen promocyjnych...

niestety nie widziałam daty obowiązywania gazetki emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7330535 Napisano: 21.01.2026 10:34:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

może już dostosowali ceny do gazetki, ale 19-go wchodziły ceny bez promocji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7330525 Napisano: 21.01.2026 10:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

ktoś pisał, że koło 80 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7330340 Napisano: 20.01.2026 14:02:17 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Yazpik napisał(a):

rudzixon napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Do kiedy czas ma sierra?
Widze tylko ze info 2 dni od wylonienia zwyciezcy.. ale nie widze kiedy to wylonienie. emotka

Do niedzieli mieli wy-łonić.

To dzisiaj sie spodziewamy? emotka

Być może mail już wyszedł z łona agencji  emotka

Być może masz rację emotka

Czy komuś już gratulować? emotka

To jest ze starego konkursu. Niebiedronkowego. emotka

kurczę, ze ja tego nie widziałam wcześniej, haha. Teraz właśnie o nim pisałam, to już wiem, że do Meksyku nie pojadę emotka  Ale swoją drogą ciekawe czy laureat już powiadomiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0