Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6767996 Napisano: 04.03.2021 20:23:23 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

glena napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Gdzie można kupić jakieś śledzie, makrele w puszce marki Lisner /w sosie pomidorowym lub oleju/ ? W kaufie, lidlu, dino, biedronce, polo brak...  emotka

w Carrefourze (hipermarket) są np. https://www.carre...dziowe-w-oleju-170-g
https://www.carre...akreli-w-oleju-170-g

promo w biedronce Śledzik na raz z cebulką za 1,79 zł (ale przy zakupie 3 sztuk)

Pastella Lisner w Biedronce za 2,49 zł

Dziki, ale miałam na myśli takie śledzie w puszce, które produkuje m.inn. Graal...

w leclercu są i w carrefourze też widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6767646 Napisano: 03.03.2021 11:39:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to się chyba już nie zmieni emotka
Nic i nic i zero...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6767301 Napisano: 01.03.2021 19:44:14 w Paragony na trwające konkursy
kupię w rozsądnej cenie, kilka paragonów z margaryną Kasią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6766597 Napisano: 25.02.2021 11:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

Ktoś się orientuje ze zwycięzców jak sytuacja z zegarkami huawei w sensie jak z gwarancją jest, bo dzisiaj dotarły emotka

jak się coś stanie, masz się kontaktować z agencją i tyle emotka
To ich stanowisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6766544 Napisano: 24.02.2021 23:30:51 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

bruce napisał(a):

Przepraszam, może kogoś obrażę, może takie są wytyczne i w ogóle, ale żebym musiała znowu podczas wzywania karetki przy umierającym na chodniku przechodniu przez kilkanaście minut gadać, dzwoniąc na numer alarmowy, o głupotach, bo "oni muszą zrobić wywiad, a ja mam nie płakać i nie krzyczeć, bo oni nie do każdego przyjeżdżają", to się dosłownie w głowie nie mieści.  emotka emotka

Ja się trochę nie dziwie operatorom, bo sama byłam 2 tygodnie świadkiem podobnego zdarzenia w mieście. We wsi  prawie wszyscy się znają, w mieście nie wiesz kto zacz...  Idąc od biblioteki w kierunku rynku zobaczyłam na schodach starej poczty starszego mężczyznę. Wielu przechodniów przeszło obok obojętnie. Kiedy dochodziłam jakaś dziewczyna dzwoniła już na pogotowie, Facet około 70 letni, cały czerwony na twarzy, ubrany normalnie, elegancko, nie reagował na nic. Po kilku min rozmowy, sprawdzania czy oddycha itd gościu się ocknął a raczej wreszcie obudził. Narąbany jak szewc zaczął się szarpać z tą dziewczyną, opier... wszystkich nas czemu nie dajemy mu pospać. Okazało się, że to nie pierwszy raz, miastowi go znają, ale obcy przecież nie emotka Nie wiem czy w końcu pogotowie dojechało, bo odeszłam. Sumienie dziewczyna może i miała spokojne, że chciała pomoc innemu ale jego reakcja pewnie skutecznie odstraszyła innych do pomocy w przyszłości. 
Z wzywaniem pogotowia miałam styczność wiele razy, należy podawać konkrety, nie panikować. Nigdy nie spotkałam się z odmową ale też wzywałam do konkretnych, ciężkich przypadków.
Ps. Ja też kiedyś straciłam przytomność, ale facet (a raczej anioł), który mnie znalazł na drodze nie wzywał pogotowia tylko na rękach zaniósł emotka do szpitala, jakieś 500m. Dowiedziałam się o tym dopiero w szpitalu, kiedy pielęgniarka spytała czy może wpuścić Pana, który mnie przyniósł, bo jest ciekawy jak się czuję emotka

Gratuluję Ci spotkania Anioła. emotka
Konkrety podać trudno, kiedy mnie pytają o wiek czy przebyty covid u pana, który umiera, a ja go widzę pierwszy raz w życiu. Znieczulica ludzi mnie dobija. Opis przypadku, który wspomniałaś, oczywiście jest szokiem, a mnie przypomniał scenę z serialu "Jan Serce" - bohater tytułowy miał zawał i leżał na schodach, obok przechodziła para młodych ludzi, ona chciała go podnieść, ale on powiedział coś w rodzaju: "daj spokój pewnie pijak!". 

Dobija strasznie...
Sama ostatnio wracałam z apteki i poczułam że za chwilę zemdleję... Zrobiło mi się strasznie słabo, na wymioty mnie zbierało, a nogi już nie chciały iść... Więc kucnęłam pod drzewem, ze 20 metrów oddalonym od Biedronki... Ludzi jak mrówek, nikt się nie zainteresował... Myślę sobie jeszcze chwila i może mi przejdzie i pójdę dalej (bo już nie miałam daleko do domu), a tu podeszła do mnie starsza ode mnie Pani i zapytała czy się źle czuję, pobiegła do sklepu kupiła mi wodę, żebym się napiła... Zrobiło mi się ciut lepiej, więc je podziękowałam i mówię że pójdę już powoli do domu, ale ona nie pozwoliła mi samej wrócić. Odprowadziła mnie pod same drzwi, a po drodze opowiedziała że sama choruje z resztą na białaczkę i jest po chemii itp... Ale spaceruje, żeby pobudzić krew do przepływu i ma czas to mnie zaprowadzi... I teraz wiem, że gdyby nie ona, nie wiem jakbym doszła do domu...
Znieczulica niesamowita wśród ludzi niestety panuje emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6766401 Napisano: 24.02.2021 10:03:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
gdzie najtaniej kupię whisky Dewar’s? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6765830 Napisano: 19.02.2021 23:58:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co się podawalo w zgłoszeniu przy silanie?

nr telefonu i nr paragonu Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6765807 Napisano: 19.02.2021 21:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

kalinea napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

jokan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Czy możecie wysłać zgłoszenie na Knorra? U mnie kręci i kręci, aż wygasa captacha, a nie idzie...

a nie masz informacji, że tekst za długi? Jeśli nie, to puść z innej przeglądarki

Nie. Mam 296 znaków. Z innej też nie idzie..

Mi wchodziło dopiero przy 280

Udało Wam się to jakoś rozwiązać? Zmieniałam przeglądarkę, mam poniżej 280 znaków i dalej kręci emotka

musisz zmniejszyć zdjęcie z paragonem niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6765466 Napisano: 18.02.2021 09:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Czy możecie wysłać zgłoszenie na Knorra? U mnie kręci i kręci, aż wygasa captacha, a nie idzie...

a nie masz informacji, że tekst za długi? Jeśli nie, to puść z innej przeglądarki

Nie. Mam 296 znaków. Z innej też nie idzie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6765453 Napisano: 18.02.2021 07:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy możecie wysłać zgłoszenie na Knorra? U mnie kręci i kręci, aż wygasa captacha, a nie idzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6763505 Napisano: 07.02.2021 17:55:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Captain Jack dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6763445 Napisano: 06.02.2021 19:35:00 w SZUKAM....
persiczka napisał(a):

U mnie paczkomat daleko,alę żebym miała telefon od kuriera to bym go przekierowala gdzie ma zostawiąc,,,u sasiadki obok.....moja wina bo  róciłam z nocki rano i od razu poszłam z rodzicami na szczepienie . W  pracy w kombinezonie jestem bez telefonu i internetu....wiec....ale jestem dobrej mysli,że paczka jakoś do mnie dojdzie.....:) Dziekuje za rady i wskazówki....jestescie wielcy,pzodrawiam  emotka

jak to jest inpost, spróbuj przez mesengrzera dowiedzieć się o numer do kuriera.
W mailu masz chyba opcję śledzenia przez chatbota, kliknij w to podaj numer paczki i dalej Cię powinno poprowadzić... Wyświetl w wątku >>
1 persiczka 0

sylzab2294

#6763256 Napisano: 05.02.2021 12:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie?

lion.numer paragonu.data dzień miesiąc rok

no tak się śle, ale pytałam jak ślą dziewczyny, bo może sam numer paragonu ślą i wtedy nie przychodzi nic... Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

sylzab2294

#6763253 Napisano: 05.02.2021 12:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6763239 Napisano: 05.02.2021 12:14:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6762792 Napisano: 03.02.2021 13:12:01 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem  emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka  

@zielonaszpilka masz na myśli wszystkie 3 hasła do tej pory nagrodzone? z Tym pomysłem, humorem itp? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6761393 Napisano: 27.01.2021 17:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amelka2013 napisał(a):

Jest lista zwycięzców Pingui ale chyba nie wszystkie @ poszły 

a czy widzicie tą listę? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760909 Napisano: 25.01.2021 18:50:37 w SZUKAM....
szukam czy na naszym forum jest może dietetyk? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760674 Napisano: 24.01.2021 20:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy były już wyniki za pierwsze etapy z Captain Jack ? 

były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760608 Napisano: 24.01.2021 11:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Dziąła Wam gliss przez komp? Nie bogę nic wysłac pojawia sie czerwony pasek

odśwież stronę i wklep ponownie emotka  Powinno zadziałać emotka Wyświetl w wątku >>