Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6633027 Napisano: 24.08.2019 22:40:33 w Zbieramy kasę!

androm

#6632995 Napisano: 24.08.2019 20:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

joasiunia napisał(a):

A wiecie, co mnie najbardziej dziwi? Że ludzie nie zastanawiają się w ogóle nad produktem konkursowym i piszą jak widać wyżej: "jazda na rowerze z Garage", "jazda na hulajnodze z Garage"... emotka Ja rozumiem jazdę z jogurtem, z sokiem, z Colą, ale... z piwem? emotka

Zazwyczaj w konkursie z piwami jest info, ze zgłoszenie nie może np. zachęcać do jazdy po alkoholu. W tym regulaminie niestety chyba tego nie ma

niektórzy to ledwo co się napiją alko i już mają jazdę:) Wyświetl w wątku >>
2 joasiunia, mia 0

androm

#6632238 Napisano: 21.08.2019 22:03:57 w Zbieramy kasę!

androm

#6631820 Napisano: 20.08.2019 16:54:56 w Czy informują/ informowali?
igosiak351 napisał(a):

konkurs colgate w carrefour czy informował?

dziś ludzie pisali w MDW, że tak Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6631133 Napisano: 18.08.2019 21:25:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

androm napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

xpac napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy ktoś wie jakie dziś jest pytanie w tchibo?

wpisz jakiekolwiek dane i zobacz co jest za zdrapką  - nie musisz wysłać odpowiedzi emotka

i w ten sposób robi się niepotrzebnie im syf

no to mogli to przewidzieć i zacząć od prezentacji pytania, a nie dawać go na końcu:)

nic nie rozumiem: po co wiedzieć wcześniej jakie jest pytanie? to trzeba odpowiedzieć na czas??

po to żeby wiedzieć czy się chce w ogóle odpowiadać na to pytanie, czy lepiej spróbować innego dnia, a jak wypełnisz danymi, a potem zamkniesz bez odpowiedzi, bo pytanie ci nie podeszło, to i tak wysyła się więc tracisz ten paragon Wyświetl w wątku >>
2 brucee, darog 0

androm

#6631081 Napisano: 18.08.2019 18:26:52 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ratunku! Co można kupić facetowi na 40 urodziny (mężowi) , gościowi który już wszystko ma  emotka emotka

Kiedyś mi ktoś powiedział, że najlepszy prezent dla faceta to coś, co uszczęśliwi jego żonę. emotka . Także ten... emotka emotka .

czyli zamów mu występ Chippendalsów do domuemotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

androm

#6631050 Napisano: 18.08.2019 14:28:52 w Zbieramy kasę!

androm

#6630964 Napisano: 17.08.2019 22:31:38 w Allegro.pl - bez linków
matik2001 napisał(a):

asiam napisał(a):

Proszę was o radę. Sprzedałam na Allegro książkę. Facet po kilku dniach pisze, że nie zapłaci bo ma zablokowane konto ( w domyśle -bankowe). Występuję o zwrot prowizji i dostaję info o Allegro, że zwrotu nie dostanę bo kupujący nie potwierdził, że odstąpił od umowy.
Oczywiście, że taka prowizja to złotówka ale hurtownikiem nie jestem i mnie złość na takich bierze. Już nawet takiemu nie można dać negatywa bo tylko kupujący wystawiają ocenę.
Do kogo w Allegro mam pisać by dla zasady sprawiedliwości stało się zadość.
Czy Allegro w ten sposób załatwia sprawy jeżeli kupujący przez kilka dni nie wejdzie na mejla i nie potwierdzi czy też  musi coś kliknąć ?

Możesz jeszcze napisać do allegro - ja też miałam taką sytuację i dostałam zwrot emotka
Allegro - pomoc (na dole) - dla sprzedających - zwrot i reklamacja (problemy transakcyjne) - Co zrobić, gdy Kupujący nie finalizuje transakcji - wniosek o zwrot prowizji (przyznanie rabatu transakcyjnego) został odrzucony - i opisujesz sytuację emotka

oprócz tego jak odzyskasz prowizję warto napisać do allegro i donieść na gościa, że kupił i nie zapłacił, niech mu dadzą ostrzeżenie Wyświetl w wątku >>
2 asiam, brucee 0

androm

#6630923 Napisano: 17.08.2019 17:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

xpac napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy ktoś wie jakie dziś jest pytanie w tchibo?

wpisz jakiekolwiek dane i zobacz co jest za zdrapką  - nie musisz wysłać odpowiedzi emotka

i w ten sposób robi się niepotrzebnie im syf

no to mogli to przewidzieć i zacząć od prezentacji pytania, a nie dawać go na końcu:) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

androm

#6630807 Napisano: 16.08.2019 22:37:40 w Zbieramy kasę!

androm

#6630548 Napisano: 15.08.2019 21:20:15 w Zbieramy kasę!

androm

#6630535 Napisano: 15.08.2019 20:59:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rene napisał(a):

I tak, zegnamy się z "ZYWCEM"owszem piwkiem na Swoj sposob smacznym! emotka
Lecz hojnoscia prezentów w tym konkursie nas nie obdarzyl emotka zoladekl zamolil  portfelik odchudzil! emotka
MOJ BILANS:
Na ok 500 piw:(3\4 wypil maż!)  emotka
5x30 zł Empik
11x10zł e zniżka Empik! 
I tyle!tylko tyle emotka
No chyba ze cos 19.08 jeszcze wydarzy i w ostatnim losowaniu 10000 tysiaczkami  Zywiec mnie obdarzy!oj by się dzialo!
A JAKI JEST WASZ BILANS?

to niezla dawke kalorii przyjalemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6630428 Napisano: 15.08.2019 13:07:31 w WC - rozmowy o wszystkim
reolo3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Złożyłam wniosek online o 500+, jak długo czeka się na @ z potwierdzeniem złożenia?

ja złożyłam 1.07 - 10.07 miałam decyzję na mailu 21.07 - kasę na koncie

Myślałam, że dostanę meila takiego z automatu że wniosek złożony - UPO

A urzędowe potwierdzenie od razu ma maila

czyli cos jest nie tak skoro nie dostałam upo? Czy raczej czekać spokojnie ?

skoro UPO jest potwierdzeniem złożenia, a Ty go nie masz to bym nie czekała spokojnie Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6630303 Napisano: 14.08.2019 21:31:02 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6630298 Napisano: 14.08.2019 21:26:19 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

androm napisał(a):

elizam napisał(a):

Kurier dpd. Przetrzymuje moją wygraną sofę z Prince Polo, składanie reklamacji niewiele daje.. Kurier bezczelnie śmieje mi się w oczy, twierdząc że on nic nie musi względem mojej przesyłki 

jak to nic nie musi? musi ją dostarczyć, jakieś jaja normalnie

No jak widać on jest górą, paczki nadal nie ma, na infolinii przełączają mnie od kierownika do managera, a kurier ma to gdzieś i przetrzymuje moją paczkę od 8.08. W piątek zgłoszę na policję kradzież paczki przez kuriera i na tym się skończy.
Ten sam kurier w czerwcu podrobił mój podpis i porzucił moją paczkę, sprawa do tej pory nie wyjaśniona 

co to za wspaniałą firma? dpd? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6630248 Napisano: 14.08.2019 18:58:48 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

Kurier dpd. Przetrzymuje moją wygraną sofę z Prince Polo, składanie reklamacji niewiele daje.. Kurier bezczelnie śmieje mi się w oczy, twierdząc że on nic nie musi względem mojej przesyłki 

jak to nic nie musi? musi ją dostarczyć, jakieś jaja normalnie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6629829 Napisano: 13.08.2019 18:29:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

Muszę się wyżalić  emotka . Nie wygrywam tego, co rzeczywiście chcę, potrzebuję lub mogę sprzedać za rozsądną cenę. Patrzę na kartony i wnerwiam się: po co mi te miksery, jakieś urządzenia itp. zawalidrogi? Sprzedać za mniej niż połowę realnej wartości /bo takie mam propozycje/?  emotka

ja Cię rozumiem, ale może jakbyś grała tylko o to co przedstawia dla Ciebie wartość to by lepiej było? Wyświetl w wątku >>

androm

#6629734 Napisano: 13.08.2019 14:15:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
żądam nagród, do chłolery,
z Ciebie wątku kupa sknery! Wyświetl w wątku >>

androm

#6629699 Napisano: 13.08.2019 13:28:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

To jest tzw. HIT. Agencja Hand Made sp. z o.o. chce mi wysłać "flagowe" produkty Williama Peela w związku z odwołaniem koncertu Ariany Grande. Na jakiej podstawie ja się pytam? A kto weźmie kasę za zwrot zakupionych biletów?;/

jaja se robią, może nich ołówki dadzą jako równowartość
niech pokazują fakturę i kasa na konto do zwycięzców Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6629523 Napisano: 13.08.2019 01:26:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

androm napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Hebe poszło wszystko? Zgłoszenia przez stronę tez informowali SMS?

u mnie 1 zgłoszenie smsem - 1 wygrana
1 zgłoszenie przez stronę - brak info - brak wygranej 

Przez stronę nie podawało się numeru telefonu, to może na razie tylko z sms-ami się uporali?

oby tak było, bo też zgłaszałam przez stronę i zero info ;((

ja też przez stronę i zero info
ale może, po prostu, jak to czasem bywa, zapomniano, że 2-kanałowo można się było zgłaszać i poszło tylko ze zgłoszeń sms
wiem, pocieszyłam Was:)

Ja wysłałam przez stronę i mam maila o wygranej.

czyli d.pa koledzy i koleżanki... Wyświetl w wątku >>
0 0