Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6625687 Napisano: 31.07.2019 15:15:41 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ludzie sie umawiaja, ze chca cos kupic, a potem albo pisza albo dzwonia i takie rozne rzeczy wymyslaja...no kreatywnosc ponad wszystko
- dziecko zachorowalo
- samochod sie rozkraczyl
...czekam na dalsze kreatywnosci emotka
I chodzi o to, że nie proponuja innego terminu, tylko to i koniec. Wiec dla mnie jest to zwykla glupia wymowka. Nie prosciej powiedziec, ze nie jest ktos juz zainteresowany?

niech zgadne... ludzie z olx?
nie wiem czy na tym serwisie kumuluje sie jakas dziwna grupa, ale to co potrafia wyczyniać to masakra
mnie jedni dwa dni meczyli, non stop czy aktualne itd.,umowili sie rano, zmienilam dla nich plany,  bo jechali z daleka, a oni po poludniu, na pol godziny przed tym jak mieli przyjsc napisali sms "nie przyjedziemy". Ani sorry, ani nic.
Nie wiem skąd się biorą ci ludzie tam, ale to jakas specyficzna podgrupa chamów i prostaków.
A podejmowanie decyzji w narodzie to normalnie zanikło. Sami nie wiedzą czego chcą. Chcą. Nie chcą.
Dziwny tok myślenia: - Aktualne? - Tak. - No  to już nie chcę.
Ogólnie, ja nie zawracałabym komuś gitary gdybym nie była zdecydowana za zakup. A jakbym była zdecydowana to bym poszła i kupiła. Wydaje mi się to proste i logiczne, ale dla większości widzę, że to przerasta ich możliwości intelektualne. Wyświetl w wątku >>

androm

#6625492 Napisano: 30.07.2019 23:33:09 w Wkurza mnie...
Nie brałam udziału, ale moim zdaniem, skoro ktoś (niby) napisał" ciurkiem" to w tej formie powinni zaprezentować to hasło, bo takie hasło zgłosił.
Tylko, że wtedy każdy czytający to na fb by się zastanowił, że jak to możliwe, że takie coś zostało nagrodzone. Wyświetl w wątku >>

androm

#6625030 Napisano: 29.07.2019 22:32:01 w Pomocy!!!!
Wszyscy mają to samo. Bez paniki. Pionas wszystko naprawi, a może już nawet naprawia. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6625024 Napisano: 29.07.2019 22:24:11 w Zbieramy kasę!

androm

#6624570 Napisano: 28.07.2019 23:31:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

to się wkurzyłam bo zgubiła się karta pamięci ze zdjęciami i filmikami od czerwca 2018 do czerwca 2019  emotka  rok z naszego życia - wszystkie ważne i mniej ważne momenty poszły..
brak mi sił - mam porządek w kartach, zimą w wolnych chwilach zrzucam na dysk zewnętrzny a akurat tej jednej nie zgrałam i jej nie ma w pudełku  emotka

wczoraj też nagrałam filmik na konkurs w formacie MPS i nie umiem go teraz przerobić na MP4 ale to jest pikuś w porówaniu  ze stratą karty i tymi zdjęciami dzieci emotka
aż ryczę z nerwów - wiem jeszcze będzie wiele pięknych zdjęc ale nie będę mieć pamiątki jak córka pierwszy raz powiedziała mama, jak chlopaki ją podnoszą kiedy stawiała pierwsze kroki.. pare mam na komputerze ale to tylko kilka 

Ty to się naprawdę nie przejmuj.Przecież na pewno musisz ją mieć na terenie domu.Po paru dniach na spokojnie wróć do szukania i tym razem przeszukaj najmniej spodziewane miejsca.
A propos tematu poszukiwania, pod koniec czerwca dostałam 300 zł premii w pracy.W głowę zachodziłam, gdzie ja tę  kopertę z pieniędzmi wsadziłam.Dopuszczałam nawet myśl, że mi ta koperta z torebki wypadła albo zwyczajnie tą kasę wydałam.Dziś w trakcie sprzątania zaglądam do szuflady biurka, patrzę i 300 zł leży grzecznie i czeka na wydanie emotka Doprawdy nie wiem jakim cudem ta koperta tam wylądowała, tym bardziej ,że  już ostatnio tam szperałam i jej wcale nie znalazłam emotka

to zdrapki już kupione?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6624532 Napisano: 28.07.2019 21:13:00 w Zbieramy kasę!

androm

#6624414 Napisano: 27.07.2019 23:19:23 w Zbieramy kasę!

androm

#6624092 Napisano: 26.07.2019 13:38:33 w Zbieramy kasę!

androm

#6624027 Napisano: 26.07.2019 11:56:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
hehatka31 napisał(a):

Koszulka Ekipy Danio emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>

androm

#6623453 Napisano: 24.07.2019 21:27:44 w Zbieramy kasę!

androm

#6623439 Napisano: 24.07.2019 20:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anka3 napisał(a):

androm napisał(a):

bonitta napisał(a):

anka3 napisał(a):

FBkasia13 napisał(a):

Pytanie, czy udało się komuś sprzedać plumbike milka, istne zatrzesienie teraz ich na olx, w różnych cenach, a zainteresowanie chyba małe 

Ciesz się, że nie musisz sprzedawać Lopato Bike, bo do tego chyba trzeba będzie dopłacić xd Plumbike'a jeszcze sprzedasz rowerowym kapeluchom, ale na pewno nie na połowę ceny regulaminowej.

Plumbike z milka kupiłam na olx za 650 zł o odbiorem osobistym rzecz jasna. Jeśli ci się nie spieszy i masz gdzie przechować to radzę poczekać do następnego sezonu bo ludzie chcą się pozbyć i zgadzają się na duże upusty na razie.  

co trzeba mieć w głowie żeby sprzedać rower za mniej niż 1/3 jego wartości...psucie rynku i desperacja

Żadne psucie rynku. Te rowery nie są warte tyle ile podano w regulaminie.

nie wiem co tam wpisanie w regulamin, ale na stronie producenta są do kupienia za 2259:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6623422 Napisano: 24.07.2019 19:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bonitta napisał(a):

anka3 napisał(a):

FBkasia13 napisał(a):

Pytanie, czy udało się komuś sprzedać plumbike milka, istne zatrzesienie teraz ich na olx, w różnych cenach, a zainteresowanie chyba małe 

Ciesz się, że nie musisz sprzedawać Lopato Bike, bo do tego chyba trzeba będzie dopłacić xd Plumbike'a jeszcze sprzedasz rowerowym kapeluchom, ale na pewno nie na połowę ceny regulaminowej.

Plumbike z milka kupiłam na olx za 650 zł o odbiorem osobistym rzecz jasna. Jeśli ci się nie spieszy i masz gdzie przechować to radzę poczekać do następnego sezonu bo ludzie chcą się pozbyć i zgadzają się na duże upusty na razie.  

co trzeba mieć w głowie żeby sprzedać rower za mniej niż 1/3 jego wartości...psucie rynku i desperacja Wyświetl w wątku >>

androm

#6623415 Napisano: 24.07.2019 19:02:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

faworek napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy znalazł ktoś kawę Astra w Biedronce? Może jest w jakimś innym miejscu niż kawy? 3 Biedronki i nic... emotka

Ja sprawdziłam 3 miasta i nic emotka

Ja pisałam do Biedronki na FB, ponieważ mają możliwość sprawdzenia dostępności produktu w danym sklepie. Odpisali mi, że na terenie mojego miasta nie ma Astry w żadnej Biedronce. Można do nich napisać, żeby nie biegać specjalnie po wszystkich sklepach emotka  

dziękuję bardzo za podpowiedź, zaraz do nich napiszę emotka

Mi odpisali:
"Katarzyno, niestety, w związku z dużą skalą działalności (ponad 2900 sklepów, blisko 4 miliony Klientów dziennie) nie jesteśmy w stanie udzielać precyzyjnej informacji dotyczącej aktualnej dostępności produktów w danym sklepie."

mi tak samo... 

no to widocznie mają taką możliwość tylko jak zobaczyli, że ludzie zaczęli pisać i pytać to już im się nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6623237 Napisano: 24.07.2019 11:36:38 w WC - rozmowy o wszystkim
joasiunia napisał(a):

Co może iść dziś pocztexem, z Piły, mieć rozmiar XXL i ważyć 20 kg

pewnie w sensie "do 20kg" Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

androm

#6622718 Napisano: 23.07.2019 09:13:07 w Zbieramy kasę!

androm

#6622687 Napisano: 22.07.2019 23:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

androm napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

androm napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

co może iść z goldensubmarine? emotka

nivea

testowanie? 

no. a Ty nie wiesz w czym wygrałąś?:)

nie dostałam żadnej informacji o wygranej tylko info, że idzie do mnie paczka inpost od goldensubmarine, dlatego pytam emotka

a jak się zalogujesz na stronie nivea to nie masz powiadomienia? czy się zakwalifikowałaś czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6622633 Napisano: 22.07.2019 20:35:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

androm napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

nivea

testowanie? 

no. a Ty nie wiesz w czym wygrałąś?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6622630 Napisano: 22.07.2019 20:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

nivea Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6622626 Napisano: 22.07.2019 19:47:10 w Zbieramy kasę!

androm

#6622299 Napisano: 21.07.2019 18:51:02 w Wkurza mnie...
Na miejscu agencji to zamiast jakichś adnotacji, których się boją często w sklepach dawać (sama miałam sytuację jak babka się bała dać pieczątki "bo ona nie może dawać pieczątek", a to kierownik sklepu taki mądry...
Agencja powinna się kontaktować ze sklepem jak mą wąty (niech se zadzwoni). Konsument nie powinien być pokrzywdzony, powinno się to odbyć poza nim. W żadnym wypadku jak kupił, nie powinna mu być odebrana nagroda.
Wszystko powinno być przesądzane na jego korzyść w razie niejasności, a to dlatego, że agencja i producent żyją z konsumenta, bez niego, by nie było businessu więc powinni się z nim jak z jajkiem obchodzić, a nie uwalać przy byle okazji pozostawiając niesmak, czyli zgoła przeciwny efekt osiągając niż ten do którego ich zatrudniono. Wyświetl w wątku >>