Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6614823 Napisano: 29.06.2019 18:39:30 w Zbieramy kasę!

androm

#6614459 Napisano: 28.06.2019 12:58:27 w Czy informują/ informowali?
kokii napisał(a):

Smak beztroski: Dan Cake? 
Na stronie wyników jeszcze nie ma, ale czy może informowali już zwyciezców? emotka  

do mnie nikt nie pisał, a uważam się za zwycięzcę
:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6614434 Napisano: 28.06.2019 12:03:32 w Zbieramy kasę!

androm

#6614275 Napisano: 27.06.2019 23:08:46 w Zbieramy kasę!

androm

#6613774 Napisano: 26.06.2019 16:44:34 w Zbieramy kasę!

androm

#6613467 Napisano: 25.06.2019 22:55:04 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

grappa25 napisał(a):

czy ktoś już dostał info od Karlsbada jaką nagrodą będzie uraczony w konkursie Carrefour Graj o rower Milka? Polecone raczej już powinny dotrzeć... Czekają na wszystkich?

ta pani od tego konka to podobno poszła na urlop i dopiero wczoraj wróciła

a oni wysylaja takie informacje? czy dopiero sie dowiemy jak nagroda bedzie w domu?

nikt nie ma pojecia.... 

mnie się wydaje, że jak wysłali maile to ktoś od nas pisał, że się z nimi kontaktował co wygrał i że mu powiedzieli, że poinformują po weryfikacji
bez sensu jest informowanie, że się wygrało, ale nie wiadomo co Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6613433 Napisano: 25.06.2019 20:32:40 w Czy informują/ informowali?
grappa25 napisał(a):

czy ktoś już dostał info od Karlsbada jaką nagrodą będzie uraczony w konkursie Carrefour Graj o rower Milka? Polecone raczej już powinny dotrzeć... Czekają na wszystkich?

ta pani od tego konka to podobno poszła na urlop i dopiero wczoraj wróciła Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6613361 Napisano: 25.06.2019 17:33:41 w Zdjęcia naszych wygranych
jankowska napisał(a):

nie mają tego napisu "milka, oreo" czy jest z drugiej strony?

Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6613115 Napisano: 25.06.2019 11:10:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku daj mi coś dziś cennego, bo susza. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6613067 Napisano: 25.06.2019 09:39:42 w Zbieramy kasę!

androm

#6612936 Napisano: 24.06.2019 20:14:45 w Zbieramy kasę!

androm

#6612929 Napisano: 24.06.2019 19:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Ja rozumiem, że agencja nie będzie sprawdzać calego internetu w poszukiwaniu podobnego zdjęcia. Jestem nawet w stanie zrozumieć odrzucanie fotek, gdzie tylko produkt jest zmieniony. Ale przynajmniej w przypadku magie1982 prace są zupełnie inne, element który je łączy to dziecko tak naprawdę. I odrzucanie zgłoszenia tylko dlatego, że wg kogoś ewidentnie zawistnego i nie znającego definicji plagiatu to takie samo zdjęcie, jest zwykłym tchorzóstwem ze strony agencji. I pokazuje, że pracują tam amatorzy nie mający o konkursach pojęcia. 

to moim zdaniem reklamację powinnaś magie napisać powołując się na definicję plagiatu skoro Twoja praca nie nosi jego znamion, chamówka, to jedna osoba może raz życiu zapozować tylko? jakaś bzdura Wyświetl w wątku >>

androm

#6612840 Napisano: 24.06.2019 16:39:07 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Teściowa opowiedziała mi następującą sytuację: jakiś czas temu wysłała smsa pomocowego premium, bo w tv zobaczyła prośbę o wsparcie dla dzieci w Afryce poprzez na-bank-Wam-znaną fundację międzynarodową na literkę "U" (zwaną przeze mnie dalej UNISYF). Przyszedł sms zwrotny z podziękowaniem i tyle.

Kilka dni temu zadzwoniła do mojej teściowej panienka z UNISYFu. I tutaj zaczęła się jazda! Panienka z całych sił próbowała zmanipulować moją teściową, by założyła przelew stały na rzecz UNISYFu. Jeśli ktoś z Was / Waszych bliskich pracował w telemarketingu... sami wiecie, że istnieją gotowe scenariusze rozmów i założenie, iż osoba po drugiej stronie słuchawki MUSI się zgodzić na wciskany kit. Panienka z UNISYFu zapewniła nawet, że gdy tylko moja teściowa poda deklarowaną kwotę, następnego dnia przyjedzie kurier z umową dotyczącą zlecenia stałego! Normalnie "bajka"...

Jestem zniesmaczona tym zajściem. Domyślam się, że wiele starszych / bardziej wrażliwych / konformistycznych osób ulega tego typu namowom. Pomijam fakt, że moja teściowa nigdy nie wyraziła zgody na to, by UNISYF kontaktował się z nią telefonicznie bądź w jakikolwiek inny sposób.

PS: Teściowej udało się wymiksować z rozmowy; zablokowała numer panienki z UNISYFu.

Miałem to samo...rok temu, wtedy zbierali na zagrożone wyginięciem pandy emotka  
wyslalem 2 smsy bo mi się żal ich zrobiło, a potem wydzwaniali, zablokowanie nic nie dało, bo dzownili z innego. Mówiłem po 10 razy że nie zgadzam się na stale przelewy, chciałem pomóc jednorazowo to to zrobiłem, a ona dalej swoje. W końcu rozlaczylem się ... i dali spokój.... 

u mnie młody chłopak po bloku chodził i też na jakąś fundację chciał podpisać ze mną na stały przelew umowę, baju-baju, będziesz chłopcze w raju:) Wyświetl w wątku >>
2 joan, atyde25 0

androm

#6612434 Napisano: 23.06.2019 09:50:32 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6612241 Napisano: 22.06.2019 10:48:23 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

W środę wkurzyła mnie wspólniczka mojego ojca emotka Weszłam do pomieszczenia kuchennego na terenie naszego biura, bo chciałam zjeść obiad, który przywiozłam sobie z domu.Po tym jak skończyłam jeść,ona z oburzeniem stwierdziła,że mam sobie jeść posiłki w domu,jeśli jest dużo roboty i się nie wyrabiam emotka Na nic nie zdały się tłumaczenia,że praca, którą wykonywałam nie była nikomu potrzebna na cito, tylko ze spokojem mogłam ją dokończyć po obiedzie.Zresztą ja nigdy nie mam z tym problemu,aby przerwać w pracy posiłek, gdy moja obecność jest absolutnie konieczna.Mam orzeczenie o niepełnosprawności, 7 - godzinny dzień pracy, w tym 2 przerwy po 15 minut na zjedzenie czegokolwiek lub chwilowy odpoczynek w pracy, które często łączę,aby w ciągu pół godziny zjeść i załatwić służbowe sprawy.Gdy mam wizytę u lekarza czy kosmetyczki, umawiam się w soboty lub po 17-tej.Mój ojciec zawsze nam w dosyć dosadny sposób powtarzał,że "koń czy inne zwierzę musi się w pewnym momencie najeść,aby dalej mógł pociągnąć", no to ja jej już kompletnie nie rozumiem.No i jeszcze tekst,że jeśli mi coś w tej kwestii nie odpowiada, to droga wolna, poszukaj sobie innej pracy emotka Potem się niby przyznała,że miała pierwszy dzień "kobiecych spraw",ale i tak poczułam niesmak.Jak dla mnie, jeśli ktoś nie odczuwa potrzeby zjedzenia czegokolwiek w ciągu dnia pracy, to jego broszka.Ja nie zamierzam się katować.Za chwilę pewnie usłyszę,że nie wolno mi skorzystać w pracy z toalety, no bo to też czas przecież zajmuje emotka

nie wiem jaki trzeba być chamem żeby pozwalać sobie na takie teksty w stosunku do dziecka swojego wspólnika... teksty jak do niewolnika w fabryce w Kambodży. Ja bym opowiedziała ojcu dokładnie co powiedziała, niech ją opindoli. Wyświetl w wątku >>

androm

#6612102 Napisano: 21.06.2019 16:50:51 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Niestety na allegro  też się zdarzają "dziwne typy". Inna sprawa,że dawno porzuciłam spotkania osobiste bo to za duże ryzyko.Ale niektórzy to potrafią miesiącami truć,1000 pytań do,targowanie,fochy.Cały przekrój.A wkurza mnie to,że myślałam,że nie wygrałam w pewnym konkursie a smsa odkryłam po 2 dniach brawo ja:)

a na tym olx najczęstsze pytanie to: "aktualne?" Odpiszesz, że tak (gdyby nie było aktualne to chyba by usunięto ogłoszenie, nie?) to kontakt zamiera... Po co do kogoś pisać i tracić jego czas na czytanie tej wiadomości i odpisywanie? Nie rozumiem...
Zanim nie wystawiłam czegoś na olx, nie wiedziałam, że można mieć taki problem z decyzją o zakupie jak ci ludzie.
Ja jak coś chcę kupić i się zdecyduję to wtedy bym pisała do kogoś, umówiła się, odebrała i krótka piłka. A tu jacyś psychole normalnie.
olx mnie wkurza:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6612093 Napisano: 21.06.2019 16:38:02 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

kumulacja napisał(a):

vazzz napisał(a)

Przykre są takie zachowania. Ja nie wiem skąd się bierze taki brak kultury, roszczeniowa postawa i ignorancja. Przez długi czas nie zakładałam konta na OLX, bo naczytałam się tylu historii o problematycznych klientach, że nie chciałam mieć z takimi do czynienia. W końcu się przełamałam i teraz mam.

Ja też mam dziwne doświadczenia z olx, masakra, że są tacy ludzie i to jest przekrój społeczny.
Jeden dwa dni męczy, że chce, umawia się na godzinę, by odebrać, daję adres, o tej umówionej godzinie dzwoni, że jednak to dla niego trochę drogo, to mu mówię żeby spierd..:)
Następny - on chce, on jest pewny, że kupuje, wyjdzie z pracy za parę godzin to zadzwoni jak ma trafić do mnie. Czekam specjalnie, nikt nie dzwoni.
Następna chce nr telefonu, bo chce przyjechać kupić. Piszę żeby podała telefon to ja zadzwonię. I zero już reakcji.
Nie mam ochoty dawać numeru i adresu jakimś walniętym ludziom.
Wolę alledrogo, nawet tę prowizję zapłacić i nie użerać się z debilami.
Olx mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>

androm

#6611637 Napisano: 20.06.2019 11:44:26 w Zbieramy kasę!

androm

#6611503 Napisano: 19.06.2019 16:44:09 w Zbieramy kasę!

androm

#6611206 Napisano: 18.06.2019 19:03:21 w Zbieramy kasę!