Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6612241 Napisano: 22.06.2019 10:48:23 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

W środę wkurzyła mnie wspólniczka mojego ojca emotka Weszłam do pomieszczenia kuchennego na terenie naszego biura, bo chciałam zjeść obiad, który przywiozłam sobie z domu.Po tym jak skończyłam jeść,ona z oburzeniem stwierdziła,że mam sobie jeść posiłki w domu,jeśli jest dużo roboty i się nie wyrabiam emotka Na nic nie zdały się tłumaczenia,że praca, którą wykonywałam nie była nikomu potrzebna na cito, tylko ze spokojem mogłam ją dokończyć po obiedzie.Zresztą ja nigdy nie mam z tym problemu,aby przerwać w pracy posiłek, gdy moja obecność jest absolutnie konieczna.Mam orzeczenie o niepełnosprawności, 7 - godzinny dzień pracy, w tym 2 przerwy po 15 minut na zjedzenie czegokolwiek lub chwilowy odpoczynek w pracy, które często łączę,aby w ciągu pół godziny zjeść i załatwić służbowe sprawy.Gdy mam wizytę u lekarza czy kosmetyczki, umawiam się w soboty lub po 17-tej.Mój ojciec zawsze nam w dosyć dosadny sposób powtarzał,że "koń czy inne zwierzę musi się w pewnym momencie najeść,aby dalej mógł pociągnąć", no to ja jej już kompletnie nie rozumiem.No i jeszcze tekst,że jeśli mi coś w tej kwestii nie odpowiada, to droga wolna, poszukaj sobie innej pracy emotka Potem się niby przyznała,że miała pierwszy dzień "kobiecych spraw",ale i tak poczułam niesmak.Jak dla mnie, jeśli ktoś nie odczuwa potrzeby zjedzenia czegokolwiek w ciągu dnia pracy, to jego broszka.Ja nie zamierzam się katować.Za chwilę pewnie usłyszę,że nie wolno mi skorzystać w pracy z toalety, no bo to też czas przecież zajmuje emotka

nie wiem jaki trzeba być chamem żeby pozwalać sobie na takie teksty w stosunku do dziecka swojego wspólnika... teksty jak do niewolnika w fabryce w Kambodży. Ja bym opowiedziała ojcu dokładnie co powiedziała, niech ją opindoli. Wyświetl w wątku >>

androm

#6612102 Napisano: 21.06.2019 16:50:51 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Niestety na allegro  też się zdarzają "dziwne typy". Inna sprawa,że dawno porzuciłam spotkania osobiste bo to za duże ryzyko.Ale niektórzy to potrafią miesiącami truć,1000 pytań do,targowanie,fochy.Cały przekrój.A wkurza mnie to,że myślałam,że nie wygrałam w pewnym konkursie a smsa odkryłam po 2 dniach brawo ja:)

a na tym olx najczęstsze pytanie to: "aktualne?" Odpiszesz, że tak (gdyby nie było aktualne to chyba by usunięto ogłoszenie, nie?) to kontakt zamiera... Po co do kogoś pisać i tracić jego czas na czytanie tej wiadomości i odpisywanie? Nie rozumiem...
Zanim nie wystawiłam czegoś na olx, nie wiedziałam, że można mieć taki problem z decyzją o zakupie jak ci ludzie.
Ja jak coś chcę kupić i się zdecyduję to wtedy bym pisała do kogoś, umówiła się, odebrała i krótka piłka. A tu jacyś psychole normalnie.
olx mnie wkurza:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6612093 Napisano: 21.06.2019 16:38:02 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

kumulacja napisał(a):

vazzz napisał(a)

Przykre są takie zachowania. Ja nie wiem skąd się bierze taki brak kultury, roszczeniowa postawa i ignorancja. Przez długi czas nie zakładałam konta na OLX, bo naczytałam się tylu historii o problematycznych klientach, że nie chciałam mieć z takimi do czynienia. W końcu się przełamałam i teraz mam.

Ja też mam dziwne doświadczenia z olx, masakra, że są tacy ludzie i to jest przekrój społeczny.
Jeden dwa dni męczy, że chce, umawia się na godzinę, by odebrać, daję adres, o tej umówionej godzinie dzwoni, że jednak to dla niego trochę drogo, to mu mówię żeby spierd..:)
Następny - on chce, on jest pewny, że kupuje, wyjdzie z pracy za parę godzin to zadzwoni jak ma trafić do mnie. Czekam specjalnie, nikt nie dzwoni.
Następna chce nr telefonu, bo chce przyjechać kupić. Piszę żeby podała telefon to ja zadzwonię. I zero już reakcji.
Nie mam ochoty dawać numeru i adresu jakimś walniętym ludziom.
Wolę alledrogo, nawet tę prowizję zapłacić i nie użerać się z debilami.
Olx mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>

androm

#6611637 Napisano: 20.06.2019 11:44:26 w Zbieramy kasę!

androm

#6611503 Napisano: 19.06.2019 16:44:09 w Zbieramy kasę!

androm

#6611206 Napisano: 18.06.2019 19:03:21 w Zbieramy kasę!

androm

#6610888 Napisano: 17.06.2019 19:28:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prosiaczek napisał(a):

Milko, Ty  świnko!

i kto to mówi? prosiaczek! emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6610879 Napisano: 17.06.2019 19:01:07 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6610873 Napisano: 17.06.2019 18:49:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

androm napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy wyście ludzie powariowali z tym kurierem?  emotka  Upał Wam zaszkodził?
Wiadomo, ze 3 dni robocze na nadanie przesyłki, Karlsbad to nie jest nowa agencja na rynku, żeby robić taki cyrk. 

ale w regulaminie tak napisano, a regulamin jest podstawą, nie to czy agencja jest stara czy nowa
widocznie zrobili błąd w regulaminie skoro mailem sprostowali już komuś, ale nasza czujność jest jak najbardziej uzasadniona

Skoro napisali, że liczy się data stempla (3 dni), to oczywistością jest, że 3 dni na dostarczenie jest pomyłką. W dodatku w mailu informującym tez napisali, ze trzeba wysłać w ciągu 3 dni. Wiem, że regulamin jest ważny, ale trzeba zachować odrobinę zdrowego rozsądku i przed rozpoczęciem paniki zapytać u źródła. 

w mailu informującym to napisali, że należy "przesłać w terminie 3 dni" co nie jest równoznaczne z nadać albo wysłać - jak ktoś dobrze tu napisał wcześniej
a że liczy się data nadania to napisali dopiero jak ktoś do nich napisał, w regulaminie jest, że będą brane tylko zgłoszenia które dotarły w 3 dni do nich więc nie rób z nas "panikar i osób bez zdrowego rozsądku", bo jest to obraźliwe i pouczaj sobie siebie. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

androm

#6610868 Napisano: 17.06.2019 18:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy wyście ludzie powariowali z tym kurierem?  emotka  Upał Wam zaszkodził?
Wiadomo, ze 3 dni robocze na nadanie przesyłki, Karlsbad to nie jest nowa agencja na rynku, żeby robić taki cyrk. 

ale w regulaminie tak napisano, a regulamin jest podstawą, nie to czy agencja jest stara czy nowa
widocznie zrobili błąd w regulaminie skoro mailem sprostowali już komuś, ale nasza czujność jest jak najbardziej uzasadniona Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610818 Napisano: 17.06.2019 16:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy w formularzu z Milki podawało się adres ?

nie, maila ,telefon, nr transakcji i dane sklepu

Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

androm

#6610792 Napisano: 17.06.2019 15:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

To ja nie rozumiem,liczy sie data nadania,czy kiedy do nich dotrze? Troche yo niescisle

bazując na tym co napisali w regulaminie to 3 dni na nadanie i jednocześnie na dotarcie do nich
też nadam kurierem Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610778 Napisano: 17.06.2019 15:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

monisss napisał(a):

androm napisał(a):

Jeśli chodzi o wysyłkę paragonu to się 3 dni na wysłanie czy dostarczenie do nich, bo popatrzcie jak dziwnie jest napisane w regulaminie:
Oryginały dowodu zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiem i adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane w terminie 3dni od daty przeprowadzonej rozmowy za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego lub nadania przesyłki kurierskiej, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane przesyłki zawierające datę stempla pocztowego/ nadania zgodną z powyższym terminem, które wpłynęły do siedziby Organizatora nie później niż w ciągu 3dni od daty powiadomienia.

fakt.. czyli co kuriera trzeba brac?

W celu weryfikacji prawa do nagrody, prosimy o przesłanie oryginału paragonu oraz wypełnionego oświadczenia laureata konkursu (do pobrania
na stronie www.grajorower.pl) w terminie trzech dni roboczych od daty powiadomienia na adres

w sumie jest napisane PRZESŁANIA nie WYSŁANIA

kurcze, dziwne, że tak szybko trzeba dostarczyć
15zł na kuriera, a potem się okaże, że wygrałam bon za stówkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610766 Napisano: 17.06.2019 15:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o wysyłkę paragonu to się 3 dni na wysłanie czy dostarczenie do nich, bo popatrzcie jak dziwnie jest napisane w regulaminie:
Oryginały dowodu zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiem i adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane w terminie 3dni od daty przeprowadzonej rozmowy za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego lub nadania przesyłki kurierskiej, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane przesyłki zawierające datę stempla pocztowego/ nadania zgodną z powyższym terminem, które wpłynęły do siedziby Organizatora nie później niż w ciągu 3dni od daty powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610765 Napisano: 17.06.2019 14:59:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

Być może jak ktoś ma 41.miejsce to jeszcze nie piszą, że bon, bo ktoś z poprzednich 40 może nie uzyskać prawa do nagrody, a co za tym idzie dostanie rower emotka

tylko, że tak to nie działa:) nie ma drabiny po której się wspinaszL( Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610751 Napisano: 17.06.2019 14:45:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

coś czuje, że się nacieszyłam z rowerów emotka za dużo maili tylko na rowery..

Było 40 nagród z każdego rodzaju... także szanse są na każdą nagrodę emotka  

ja to jestem lepsza, zobaczyłam maile, myślę:wygrałam rower!
dopiero na forum wyczytałam, że tam nie podali co się wygrało
jakoś ten temat maila mnie tak zasugerował Wyświetl w wątku >>

androm

#6610727 Napisano: 17.06.2019 14:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Milką @ o jednym czasie wysłali?

mam 14.06

u mnie także 14:06

Również 14:06

a ja mam 14:03 Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610716 Napisano: 17.06.2019 14:20:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
też mam mail,ale mogli napisac co! Wyświetl w wątku >>

androm

#6610458 Napisano: 16.06.2019 15:32:05 w Pomocy!!!!
edybor82 napisał(a):

Mam problem tzn pytanie. Matka przyniosła ostatnio z pracy kody z zawleczek. I tu mam wielki mętlik : nie orientuję się z tymi kodami co kurka do czego. Są czarne zawleczki z 8 cyframi ale to nie kody eb więc do czego one są? Również jest sporo zawleczek czarnych z kodami 10 cyfr....i tu też czarna magia o co kaman? No i zielone zawleczki z 8 cyframi czy to piwo Lech czy napój inny. Pomóżcie jak się orientujecie będę wdzięczna za pomoc.

a możliwe, że w pracy piwo piją? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6610091 Napisano: 14.06.2019 17:53:58 w Zbieramy kasę!