Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6606878 Napisano: 05.06.2019 16:21:34 w Lay's
magie1982 napisał(a):

vivi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

U mnie koszulka. A jak to jest z tymi telewizorami bo ja nie kumam tego regulaminu i za mało ostatnio siedzę w konkursach.

5 na turę, czyli 10 na etap

Czyli jak mam koszulkę, to z tv mogę się pożegnać?

no Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6606866 Napisano: 05.06.2019 16:07:55 w Lay's

androm

#6606687 Napisano: 05.06.2019 11:02:37 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

to dziś wyniki ostatniego etapu na fb, co nie?

A nie jutro?

chyba zazwyczaj informowali w środy

nie chodzi o dzień tygodnia:) tylko że 3 dni robocze od końca Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6606677 Napisano: 05.06.2019 10:47:19 w Lay's
to dziś wyniki ostatniego etapu na fb, co nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6606469 Napisano: 04.06.2019 16:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rababka napisał(a):

Gram od roku, ale ostatnio mam mega pecha- bluza Oreo cofnięta (błąd paragonu - cyferki przestawiłam), Husaria w spamie 2 tygodnie po czasie odnaleziona. Dzis okazało się ze wygrana mapa z Nestle tez cofnięta - trzeba było kupić 8 a nie 6 butelek wody

to nie pech, chyba jesteś roztargniona:) Wyświetl w wątku >>
1 rababka 0

androm

#6606039 Napisano: 03.06.2019 17:48:31 w Wkurza mnie...
szukajacykonkursow napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

krystyna32 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Ale się wkurzyłam na kobietę z olx  emotka
Niby już tyle lat coś sprzedaję i coś kupuję i jak do teraz nikt na kasę mnie nie naciągnął.W końcu musi być ten pierwszy raz  emotka
Zapłaciłam za kurtkę 45 zł,facetka mnie zwlekała że wyśle wtedy,to wtedy a dzisiaj usunęła konto na olx (miała tam kilkanaście ogłoszeń) i żadnego kontaktu do niej emotka  tylko numer konta mi został

ja się z inną w styczniu tak "zamieniłam" fotelem dmuchanym na kurtkę... "Tak, tak już wysyła" i nie wysłała a ja głupia wysłałam... Po czym przestała się odzywać, kurtkę nadal miała wystawioną, stwierdziłam że to sram, przeboleje te 10 zł na przesyłkę i produkt... Ale chamówa na maksa.

Ja robię teraz tak, bo oczywiście też mnie oszukali. Oprócz numeru konta do przelewu proszę o adres i numer telefonu. Jeśli ktoś nie ma nic do ukrycia i nie zamierza oszukiwać to poda. Chociaż te dane też można zmyślić. Nie kupuję też u sprzedawców gdzie nie ma podanego numeru telefonu.

To też żadne zabezpieczenie. Córka kupiła na vinted ze 2 lata temu sukienkę wieczorową za 180 zł. Dziewczyna miała 6 opinii, wszystkie pozytywne. Podała swój nr tel, pełny adres, numer konta. Nie chciała za pobraniem bo podobno ludzie nie odbierali jej przesyłek... Sukienka nie przychodziła przez miesiąc, ponaglaliśmy ją w końcu skierowaliśmy zapytanie do Vinted. Okazało się, że wszystkie dane fikcyjne, a konto założone "na kartę prepaid. Miała kilka kont założonych i między sobą robiła fikcyjne transakcje a potem naciągała inne dziewczyny. Zgłosiłam sprawę na policji ale że córka była niepełnoletnia to miała ze mną chodzić po komisariatach- odpuściłam bo za dużo moich i córki nerwów. A i tak nic byśmy wg funkcjonariusza nie zyskały. W tym samym czasie było głośno w Tv, że dziewczyna, która siedziała w więzieniu(za takie naciąganie) dalej naciągała kupujące zza krat. Może to nawet była ona, bo ta z więzienia ciągle zmieniała swoje miejsca zamieszkania i dane. Teraz nikomu nie wierzę, nawet tu na forum po tym jak jeden konkursowicz po którejś tam już wymianie ulotnił się z moimi 300 zł po ostatniej transakcji. Nigdy się już nie logował albo po prostu założył nowe konto emotka Ludzie potrafią być wredni emotka

Jakoś w styczniu lub lutym znalazłem ten filmik https://www.youtu.../watch?v=NYioTSot7ic i tak nie ufałem temu portalowi bo nie wymaga rejestracji.Widziałem parę atrakcyjnych alternatrów w tych ogłoszeniach(ale sądząc po tym co piszecie to jakieś naciaganie pewnie) ale i tak chiałbym żeby ten ktoś wysłał mi poprzez wystawienie na allegro(za namową rejestracji,chciaż i tak nie wierzę że nie mieli tam konta wcześniej)no i jak już to wolałbym żeby ten ktoś mi wysłał wcześniej i chyba napiszę czy jest taka możliwość jak odp. że nie to znaczy że oszustwo na wysyłkę pieniędzy.

niekoniecznie oszustwo, na allegro trzeba zaplacic prowizje i to najczescie 10% (w zaleznosci od rodzaju przedmiotu)
mało to nie jest Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

androm

#6605875 Napisano: 03.06.2019 11:20:58 w Lay's
jokan napisał(a):

vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

wea86 napisał(a):

delvitto napisał(a):

vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy ktoś mnie oświeci jak strzelać tą piłką w grze z Kubą - żaden przycisk mi nie działa..............

Ja klikam myszka na piłkę i przesyłam kursor i klikam ponownie nad piłką 

do kiedy ten etap jest, do dzisiaj?

tak

a jak w ogóle wysłać tego messengera do Kuby? Nie umiem znaleźć:( wysłałam wiadomość na stronie lays, ale to chyba nie było to, Kuba mnie olał emotka

Chyba im się coś zawiesiło i nie działa messenger

Ja wyslalam wlasnie odpowiedz, odczytane i kicha dalej ...a powinno sie pytac czy zglaszam do konkursu..ech mam nauczke, zeby nie zostawiac na ostatnia chwile

Już działa! Spróbuj jeszcze raz. Jak nie będzie się dało wysłać, usuń konwersacje i rozpocznij jeszcze raz chat to pomaga, sprawdziłam emotka

a ja mam pytanie przy okazji, jak się "usuwa konwersacje" na messengerze? jest to jako opcja gdzieś?

Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6605691 Napisano: 02.06.2019 18:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

słuchawki z tik tak były w folii? ktoś pamięta

pudełko jest owleczone ciasno folią, takie zalakowane cienką folią Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6605652 Napisano: 02.06.2019 14:46:13 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
edzia3 napisał(a):

mia128 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

byłam w moim Lidlu i niestety są tylko te nie promocyjne emotka

u mnie w Lidlu na półce były tylko opakowania bez promocji, ale przy kasie rozstawione były nowe, z aktualną promocją.

Powinny być na stendzie  ustawione przy 1 kasie duże w promocyjnej cenie

a gdzie można kupić z promocji słój, ale nie 600g tylko mniejszy, w Biedrze małe są bez promo
bo skład nutelli to 1.miejsce cukier, a 2.miejsce olej palmowy więc im mniej, tym lepiej:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6605290 Napisano: 31.05.2019 20:57:41 w Zbieramy kasę!

androm

#6605228 Napisano: 31.05.2019 17:06:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
maverick napisał(a):

Jutro dzień dziecka, ale jakiś prezent od Agencji reklamowych w postaci nagród konkursowych chętnie przyjmę już dziś emotka dzwonić, pisać sms- y i e-maile śmiało emotka jeszcze jest czas

ale Ty jakiś wyrośnięty jesteśemotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

androm

#6604935 Napisano: 31.05.2019 00:04:48 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

a dlaczego Belvita zamknęła swoje wrota?

bo pewnie jakiś mądrala nie potrafi nawer określić kiedy się dzień 31 kończy i wpisał, że o północy, a to dopiero dzień 31 nastał
eh, ja nie biorę udziału, ale to już jest nagminne, że robią czeski błąd ci organizatorzy, a to wiedza level podstawówki Wyświetl w wątku >>

androm

#6604915 Napisano: 30.05.2019 22:32:21 w Zbieramy kasę!

androm

#6604903 Napisano: 30.05.2019 21:57:12 w Wkurza mnie...
glodek24 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Loteria Koral. Co z tego jak są moje daty, kiedy nic nie wygrywam  emotka  Coś czuję, że prędzej daty mi się skończą niż wygram!

mnie wkurza że żadna data która by mnie interesowała od początku konkursu jeszcze nie padła... czasu coraz mniej i zaczynam godzić się z tym że nawet nie będę miał szansy zagrać emotka

mojej daty też nie było i ogólnie uważam taką loterię za dyskryminjącą Wyświetl w wątku >>
1 lale3ka 0

androm

#6604568 Napisano: 29.05.2019 22:19:21 w Wkurza mnie...
glena napisał(a):

kermit napisał(a):

Wiem, zawiodłam samą siebie emotka . Ja się w nim chyba już nawet trochę zakochałam. On tam w tym koszyku miał jeszcze piwo i odświeżacz powietrza (gdybym troszkę nad nim popracowała to następnym razem byłby to Glade i Żywiec). Paragony ładnie zabiera do domu, więc fundamenty związku solidne. Natomiast obawiam się, że on ma mnie za lekkiego freak-a. Najpierw go śledziłam, potem za nic nie dałam się przepuścić w kolejce (zaproponowałam mu w zamian, że przepuścimy wspólnie  chłopca z kilogramem cukru), a potem obserwowałam go na parkingu, czy nie odwiezie wózka z paragonem.

A za chwilę tu na forum będzie wpis: wysłałam małża po konkursowe zakupy, zamiast glade przywiózł air wick, zamiast żywca bosmana, milki kupił za dużo, normalnie matoł. I jeszcze mi opowiada, że  to wszystko dlatego, że się w sklepie zdenerwował, bo go śledziła jakaś psychopatka...

patrzyła mu na ręce jakby chciała go okraść dlatego chciał przepuścić ją w kolejce żeby mieć na nią oko, ale się franca nie dała wykiwać Wyświetl w wątku >>

androm

#6604111 Napisano: 28.05.2019 18:10:31 w Lay's
anaesth napisał(a):

androm napisał(a):

anaesth napisał(a):

androm napisał(a):

Jakim kurierem śle Lays? Jest mail w dniu dostawy?
Długo się czeka czy się uwijają.

DPD. O wszystkim informują mailowo. U mnie paczka była po 2 tygodniach od wygranej.

dzięki
a czy podpisuje sie jakieś docsy kurierowi?

Protokół przekazania nagrody, czy coś w tym stylu :

Czy protokół podpisuje sie nawet przy małych nagrodach jak plecak badz chipsy badz koszulka?
Bo Ty miałąś tv więc może dlatego musiałaś podpisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6604101 Napisano: 28.05.2019 17:46:55 w Lay's
anaesth napisał(a):

androm napisał(a):

Długo się czeka czy się uwijają.

DPD. O wszystkim informują mailowo. U mnie paczka była po 2 tygodniach od wygranej.

dzięki
a czy podpisuje sie jakieś docsy kurierowi? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6604095 Napisano: 28.05.2019 17:38:24 w Lay's
anaesth napisał(a):

pipi99 napisał(a):

Co wpisujecie w formularzu zwycięzcy w polu nick z facebooka? Czy to po prostu imie i nazwisko czy cos innego?

Jeżeli posługujesz się imieniem i nazwiskiem na facebooku, to o to chodzi. Była już na ten temat dyskusja, bo sama się zastanawiałam... Napisałam też do nich maila, który niczego nie wyjaśnił, ale nagroda dotarła, więc najwidoczniej tego wymagali emotka  

A tak w ogóle, to czy komuś udało się wygrać cokolwiek przesyłając im rymowankę? Próbowałam jeszcze swoich szans w dwóch poprzednich turach i niestety nie mogę ustrzelić czipsów dla narzeczonego emotka  Została ostatnia szansa i zastanawiam się, czy pisanie rymowanki ma tutaj sens emotka

Długo się czeka czy się uwijają. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6604061 Napisano: 28.05.2019 16:04:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
maa napisał(a):

cicho wsżędzie, głucho wszędzie .....

czy nagroda jakaś będzie?
czekam wątku tydzień drugi
i popadam z wolna w długi
jeśli nadal nie obrodzisz
to Cię zamknę, bo mi szkodzisz! Wyświetl w wątku >>

androm

#6603994 Napisano: 28.05.2019 13:26:37 w Zbieramy kasę!