Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6594854 Napisano: 30.04.2019 23:35:35 w Zbieramy kasę!

androm

#6594457 Napisano: 29.04.2019 23:46:12 w Zbieramy kasę!

androm

#6594015 Napisano: 28.04.2019 23:06:23 w Wkurza mnie...
marfiusza napisał(a):

luk1990 napisał(a):

konto już od razu dzisiaj doładowane ale środki nie wróciły niestety ;(

Oni chyba mają 3 dni na zwrot tych środków. Może jeszcze nie wszystko stracone emotka

te 3 dni mu minęły 27-go Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6594001 Napisano: 28.04.2019 21:59:56 w Wkurza mnie...
szukajacykonkursow napisał(a):

androm napisał(a):

androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pikawka napisał(a):

W Biedronkach  w każdej są,a tu w jednych są a innych nie...?

W biedronkach szafki? Pierwsze slyszę... emotka

Są zaraz przy wejściu. 

W mojej jesrem prawie codziennie i gwarantuje, ze nie ma

Codziennie w Biedronce...? emotka Aż tyle zakupów robisz? emotka Dzięki że poprawiłaś mi humor.

Tak duzo robie zakupów i często. Mieszkam w malym mieście a biedronkę mam najblizej. Do tego 3 letnie blizniaki wiec non stop Zakupy... Chociażby saszetki Tymbarka emotka  
p.s. Nie każdy mieszka w Warszawie. U mnie nie masklepów  typu Carrefour...

No i jescze jak małe miasto to Biedronka bez szafek.Odnośnie tematu:Wkurza mnie Kaufland z tymi pytaniami:"Jak spędzisz z rodziną majówkę?"Skąd ma się wiedzieć o co im chodzi?odpowiedź ma być jakaś mega oryginalna? emotka I czy oni podaja jakie hasło się spodobało?Zadowoliło?

to w sumie nawet logiczne, że nie ma szafek w małych miastach skoro tam nie ma innych sklepów to nie muszą dawać szafek, bo ona są na zakupy z innego sklepu, a jak ktoś przychodzi do tej Biedry to i tak nie miał gdzie kupić więc nie ma nic:)
a co do hasła - nigdy nie podają, nie wiadomo co ma być

Ja mieszkam na wsi pomiędzy dwoma małymi miastami i zarówno w jednym mieście w biedronce i jak i w drugiej są szafki.
A podają przynajmiej kto zwyciężył?

A jakby podawali to chcesz stalkować te osoby?:))
Serio to nie pamięta, chyba i tak nazwiska całego nie uświadczysz.

Zwariowałaś...?Chcę tylko wiedzieć czy ktokolwiek wygrywa.Ostatnio konkurs Lidl Wawel to była ścema...

nie, tam raczej nie ściemniają
zresztą Ty chyba nie wierzysz, że jak jest nazwisko to nie oszukują, a jak nie ma to oszukują, przecież jak ktoś chce oszukać to nazwisko nie jest problemem.
wkurza mnie, że w tym Wawel miało być 240 osób  wygrywających bilety do kina, a pochwaliło się raptem kilka osób co jest dla mnie przegięciem do sześcianu Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

androm

#6593995 Napisano: 28.04.2019 21:39:32 w Wkurza mnie...

androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Są zaraz przy wejściu. 

Codziennie w Biedronce...? emotka Aż tyle zakupów robisz? emotka Dzięki że poprawiłaś mi humor.

Tak duzo robie zakupów i często. Mieszkam w malym mieście a biedronkę mam najblizej. Do tego 3 letnie blizniaki wiec non stop Zakupy... Chociażby saszetki Tymbarka emotka  

No i jescze jak małe miasto to Biedronka bez szafek.Odnośnie tematu:Wkurza mnie Kaufland z tymi pytaniami:"Jak spędzisz z rodziną majówkę?"Skąd ma się wiedzieć o co im chodzi?odpowiedź ma być jakaś mega oryginalna? emotka I czy oni podaja jakie hasło się spodobało?Zadowoliło?

to w sumie nawet logiczne, że nie ma szafek w małych miastach skoro tam nie ma innych sklepów to nie muszą dawać szafek, bo ona są na zakupy z innego sklepu, a jak ktoś przychodzi do tej Biedry to i tak nie miał gdzie kupić więc nie ma nic:)
a co do hasła - nigdy nie podają, nie wiadomo co ma być

Ja mieszkam na wsi pomiędzy dwoma małymi miastami i zarówno w jednym mieście w biedronce i jak i w drugiej są szafki.
A podają przynajmiej kto zwyciężył?

A jakby podawali to chcesz stalkować te osoby?:))
Serio to nie pamięta, chyba i tak nazwiska całego nie uświadczysz. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593992 Napisano: 28.04.2019 21:22:02 w Wkurza mnie...

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Są zaraz przy wejściu. 

a co do hasła - nigdy nie podają, nie wiadomo co ma być Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593934 Napisano: 28.04.2019 16:44:18 w Zbieramy kasę!

androm

#6593809 Napisano: 27.04.2019 21:24:44 w Wkurza mnie...
reniii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

wkurzaa mnie ze ludziom potrzeba 5-15-50 np dzwonkow danone... a nie dadza wygrac innym jednego. ps. nie gralem w tym konkursie .

mi trzeba 8 emotka bo albo nic albo dla wszystkich siostrzeńców... i gram i gram i nic
:/ wygrałem jeden ale na paragon z tigerem (źle wybrałem paragony do gry)
już kończę bo lepiej mi wyjdzie kupić te dzwonki niż grać i grać...

Bo to jest tak jak z tymi termosami, a może i jeszcze gorzej, bo jak już trafią 50 dzwonków to jeszcze grają o kaski i hulajnogi.

ja dwa razy spróbowałam i nie wygrałam nic także rozumiem wasz ból. nie gram więcej. te Danonki to niedobre. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6593807 Napisano: 27.04.2019 21:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

Nie wiem czy wpisze moja uwagę w dobrym wątku ale..
Konkurs 15 urodziny Avanti. Dziwnym trafem regulamin dodany przy konkursie różni się od tego, który jest umieszczony na stronie avanti. Niby jednym zdaniem,ale chyba znaczącym...
W regulaminie na oficjalnej stronie jest informacja, ze w fotoreportażu ma być dodatkowo zdjęcie przedstawiające uczestnika konkursu, który czyta avanti.  Tego zdania brakuje w regulaminie dodanym przy konkursie na e-konkursy....

to może napisz to pod tym konkursem, tam można dawać komenty - żeby inni wiedzieli
ja nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593661 Napisano: 26.04.2019 20:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paolka napisał(a):

nswe69 napisał(a):

paolka napisał(a):

czy dobrze rozumię że w CAREX nalezy podać wszystkie swoje dane aby otrzymać nagrodę?

żle...  emotka

czytam i czytam i nie jestem pewna tego co przeczytałam emotka dlatego wolałam zapytać

rozumięsz źle emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6593558 Napisano: 26.04.2019 14:57:01 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

Kto łyknął Hyundaia z Lidla Wawel? emotka emotka przecież wg regulaminu wybierali w Niedziele Wielkanocną emotka i informowali do 23.04 emotka emotka emotka

chyba zajączek bądź znajomy królika Wyświetl w wątku >>

androm

#6593503 Napisano: 26.04.2019 13:14:35 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

bruce napisał(a):

Nie ma to, jak kupić produkt konkursowy, upichcić z nim popisowe danie, warte oczywiście góry złota, zrobić w miarę fajne zdjęcie, potem zjeść to danie, żeby się czasem nie psuło i nie padło łupem stada galopujących po całym domu rozwścieczonych mrówek, z dumą wejść na stronę konkursu, aby zgłosić swój udział i zobaczyć, że ...konkurs Barilla dawno się już zakończył... Brawo ja.  emotka emotka

spoko, ja upolowałam produkt Wasa zrobiłam w nocy piękne wycinankowe kanapeczki, schowałam do lodówki, przygotowałam na ogrodzie wszystkie potrzebne do zdjęcia elementy, odwiozłam chłopaków do przedszkola a mąż z córką zrobili dzbanek herbaty, zabrali konkursowe kanapeczki na taras i połowę zjedli  emotka  Wybaczam bo im smakowało  emotka  nie muszę wszystkiego fotografować przecież emotka

za to wkurzają mnie lekarze.. rok temu było ok, pół roku temu też było ok a dziś nagle nie jest ok i trzeba w maju operować i to dzień przed syna urodzinami, 3 tygodnie przed urlopem i miesiąc przed ślubem koleżanki, gdzie po operacji mam się 6 tygodni oszczędzać a na każdej wizycie było mówione że raczej nie trzeba będzie tego operować.. nic jeszcze pójdę do jednego na konsultację czy mogę to odwlec do września..

Życzę zdrowia!
A wkurza mnie brak nagród. Wyświetl w wątku >>

androm

#6593499 Napisano: 26.04.2019 13:10:33 w Lay's
kreatia napisał(a):

androm napisał(a):

kreatia napisał(a):

ktoś jeszcze ma laysy, bo stary ze mnie sceptol  emotka  

myślisz, że prima aprilis to był?:)

nauczonam doświadczeniem, że prima aprilis może zdarzyć się każdego dnia. podkoniczynkowe statystyki każą mi wątpić emotka  

młody się zarejestrował mniej niż dwa tygodnie temu więc kto wie:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593494 Napisano: 26.04.2019 13:03:01 w Lay's
kreatia napisał(a):

ktoś jeszcze ma laysy, bo stary ze mnie sceptol  emotka  

myślisz, że prima aprilis to był?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593436 Napisano: 26.04.2019 11:43:31 w Lay's
a jak to było  w tym I etapie- czy wszyscy zwycięzcy dostają w tym samym momencie na chatboxie? i o której dali wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593388 Napisano: 26.04.2019 10:42:01 w Lay's
magisterek napisał(a):

asandraa napisał(a):

magisterek napisał(a):

asandraa napisał(a):

Dziś mają informować z 2 etapu?

Jak już to z DRUGIEJ TURY - PIERWSZEGO ETAPU. ETAP DRUGI, a raczej PIERWSZA TURA ETAPU DRUGIEGO jeszcze trwa do niedzieli emotka

Źle napisałam, w takim razie poprawka: czy dziś mają informować z drugiej tury - pierwszego etapu?

Mają poinformować nie później niż do 26.04 emotka więc teoretycznie dzisiaj Kuba powinien odezwać się na messengerze do szczęśliwców.

ale wiecie, że można tylko raz brać udział w każdej turze, czyli jak ktoś brał w pierwszym etapie to w drugim nie może
w obecnym etapie też tak jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6593324 Napisano: 26.04.2019 09:36:26 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, co może jutro rozwozić DHL ? Dostałam S-ka o nadaniu przesyłki, ale na śledzeniu jest info: "DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu."  emotka

Też to mam. Nic nie rozumiem... emotka

Ostatnio rzadko wygrywam, ale też mało gram... Czekam tylko na 3 nagrody: jedną wozi DPD, a drugą GLS... Jedyne, co przychodzi mi do głowy to ekspresowa wysyłka bonu z tymbarka lidlowego...  Żadne gadżety typu: oreo, fantasia, danio itp. itd. nie wchodzą w rachubę, gdyż nie brałam w nich udziału...  emotka

To byłoby faktycznie dziwne, ale może rzeczywiście masz rację, Mariolko, ja też czekam na ten właśnie bonik. emotka emotka

ja też miałam wczoraj o DHL, a dziś ma być dostarczony tyle, że nie wygrałam bonu z lidla tak więc Wasze teorie muszą runąć:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6593198 Napisano: 25.04.2019 16:58:22 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Szlaggggg.... 2 paragony miałam do kauflanda i nie wysłałam zgłoszenia  emotka emotka emotka emotka
Chyba jestem przepracowana..  emotka

oj,to bólemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592993 Napisano: 25.04.2019 09:41:39 w Zbieramy kasę!

androm

#6592893 Napisano: 24.04.2019 21:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Zdążyli i przeczytać tysiące zgłoszeń i jednocześnie setki obdzwonić. Aż nieprawdopodobne.Bardzo są szybcy a my wściekli.

Możliwe, że to wybierają "na bieżąco" - do tego zadzwonię, że ma za 200 bon, do tego, że za 50, a kolejne trzy nie dostaną. Po co czytać. Ważniejsze jest obdzwonić i odbębnić. Wyświetl w wątku >>
0 0