Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6592653 Napisano: 24.04.2019 12:24:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Mam wrażenie, że wszyscy mają bony z Lidla, tylko nie ja.  emotka

mam to samo, a napisałam fajne i "starając się" Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592551 Napisano: 24.04.2019 10:19:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

hakowal napisał(a):

Lidl, Biedronka... A tak się starałam  emotka

u mnie tez:(  

ja to samo, bardzo mnie to dziwi Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592383 Napisano: 23.04.2019 18:30:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
alan84 napisał(a):

co taka cisza z nowymi konkursami? tzn ich wrzucaniem na stronę

kilka postów wyżej masz przecie, że Pionasa sparaliżowało

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592373 Napisano: 23.04.2019 18:03:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

O, tyle dni brak wpisów?!  emotka  To ja nadgonię.  emotka  Wkurza mnie chamstwo niektórych kupujących na Allegro.  emotka emotka emotka emotka

kupił i nie zapłacił? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6592358 Napisano: 23.04.2019 17:15:20 w Zbieramy kasę!

androm

#6592357 Napisano: 23.04.2019 17:11:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Tak był błąd, właśnie go poprawiłem, więcej dzisiak chyba nic nie zrobię.
Mam problemy z kregoslupem/plecami, chyba mnie przewialo na weselu bo ruszyc sie nie mogę, a do tego mam zawroty głowy także ciężko mi cokolwiek zrobić... przed świętami chyba za długo i za dużo przed komputerem przesiedzialem a ruchu 0...

zawroty głowy to może kac
musisz się chłopie oszczędzać!
zdrowiaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592343 Napisano: 23.04.2019 16:35:44 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

androm napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pati12b napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Jaki wzór KUBOTA wybieracie? emotka emotka

ja się nie mogę zdecydować... albo glow gold albo gruchę albo te kolorowe nr 5
a wy?

te same biorę pod uwagę emotka

ja czarne pikowane wybrałam, zachowawczo choć myślałam jeszcze o glow gold i Mondrianie. grucha też śliczna

ja nie grałam, ale na waszym miejscu brałabym gruchę, bo widać, że takie damskie są

oby tylko rozmiary byly stadardowe, a nie ze beda za male np...

"Pani Prosiaczek
Długość mierzona jest od jednego do drugiego końca wewnętrznej wkładki, czyli pasuje do rozmiaru stopy. Nie jest to długość całej podeszwy.
Pozdrawiam serdecznie,
Joanna"

I jeszcze Cię wyzywa od świń!

emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6592338 Napisano: 23.04.2019 16:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie cisz z tymbarkiem, a wedle regulaminu do 17  tylko dzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592317 Napisano: 23.04.2019 15:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oni to jeszcze pikuś a ten wawel lidl to dopiero - w regulaminie, że obrady pierwszego dnia świąt, dwie wersje pytania konkursowego, a dziś niby dzwonienie do zwycięzcy auta
już to widzę... Wyświetl w wątku >>

androm

#6592298 Napisano: 23.04.2019 15:22:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Z Tymbarka dzwonią dniami od początku? W pół dnia wybrali laureatów czy czytali zgłoszenia przy śniadaniu wielkanocnym?  emotka  

O tym samym pomyslalam...

A  może było mniej zgłoszeń niż nagród?

O tak, z pewnością emotka

dokładnie, dobry żarcik:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6592294 Napisano: 23.04.2019 15:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Z Tymbarka dzwonią dniami od początku? W pół dnia wybrali laureatów czy czytali zgłoszenia przy śniadaniu wielkanocnym?  emotka  

300 osób muszą obdzwonić..
tylko informują czy  biorą dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6592047 Napisano: 22.04.2019 20:44:31 w Zbieramy kasę!

androm

#6591952 Napisano: 21.04.2019 21:35:09 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pati12b napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Jaki wzór KUBOTA wybieracie? emotka emotka

ja się nie mogę zdecydować... albo glow gold albo gruchę albo te kolorowe nr 5
a wy?

te same biorę pod uwagę emotka

ja czarne pikowane wybrałam, zachowawczo choć myślałam jeszcze o glow gold i Mondrianie. grucha też śliczna

ja nie grałam, ale na waszym miejscu brałabym gruchę, bo widać, że takie damskie są Wyświetl w wątku >>

androm

#6591905 Napisano: 21.04.2019 13:07:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wąteczku, mam nadzieję, że już po Świętach, począwszy od wtorku zadziałasz
teraz jeszcze sobie świętuj i jedz sernik Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6591899 Napisano: 21.04.2019 11:56:36 w Zbieramy kasę!

androm

#6591773 Napisano: 20.04.2019 14:14:29 w Zbieramy kasę!

androm

#6591748 Napisano: 20.04.2019 10:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Farmio po 24-tej wysłane... Macie zwrotki?
Niestety zwrotka jest, że konkurs zakończył się 20-go i zapraszają do innych konkursów... emotka

Ostatnio odnoszę wrażenie, że coraz bardziej ograniczeni ludzie pracują w tych agencjach reklamowych. Mamy kwiecień, a to już nie pierwsza akcja z bramkami... emotka  nie ma to jak ustawić zegar na 00:00 jako "końcówkę" danego dnia - deb**izm.
JET

Jak miło, ja właśnie dojrzałam do wysłania sms emotka

a w reg. jak wół pisze... "Zgłoszenia SMS w konkursie należy dokonać na numer 3474 w terminie od dnia 01.04.2019roku od godz. 00.00.00 do dnia 20.04.2019 roku, do godz. 23:59:59. Rejestracja zgłoszeń odbywa
się w systemie informatycznym. "...

No to jak nic trzeba będzie pisac reklamacje! 
Zła jestem na siebie, bo też zostawiłam to na ostatni dzień.

od razu piszcie im maila żeby wiedzieli ze z tego dnia tez maja brac pod uwage Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6591682 Napisano: 19.04.2019 20:27:20 w Wkurza mnie...
mugolinka napisał(a):

androm napisał(a):

mugolinka napisał(a):

bruce napisał(a):

mugolinka napisał(a):

INPOST Paczkomaty- skutecznie rozwalili mi całe święta. Czy ktoś ma tak wybitnego pecha jak ja ,że Paczkomat mu się zaciął kiedykolwiek??? emotka emotka emotka emotka emotka

Zadzwoń do nich! 
Pojęcia nie miałam, że te paczkomaty nawet zaciąć się mogą, bo już rozmaite cyrki mi wyprawiały...  emotka emotka

ależ dzwoniłam...we wtorek... i w środę ... i w czwartek też...i pisałam maile... i na komunikatorze... Zapewniano mnie ,że ,,niebawem" zjawi się kurier i przełoży paczkę do innej skrytki. Tymczasem dziś przyszły do tego samego paczkomatu dwie kolejne, a paczka wtorkowa dalej tam leżała.A wisienką na torcie okazał się wieczorny mail... że paczka została wyciągnięta przez kuriera godzinę temu ... i zabrana z powrotem do Olsztyna do którego mam 70 km  emotka Ale  i tak mogę ją odebrać w najbliższy dzień roboczy ... czyli wypada we wtorek. Mam przecudne jaja na święta  emotka

ale to jaja zamówiłaś do paczkomatu?

He he... ta... i chciałam małe pisanki a mam wielkie jajo :-D 

z paczkomatami też mam takie doświadczenia - jak działa to jest super i fajnie, ale ze trzy razy był problem i była masakra - niemożność dodzwonienia się na infolinię, a jak się już uda to skrajna niekompetencja, olewactwo i zero pomocy.
Pamiętam, że kiedyś też było, że klawiatura nie działała. Zgłosiłam to, że paczki nie mogę odebrać, zaraz termin mi się skończy. Czekałam ileś tam, znowu się kontaktowałam. Odpowiedzieli, że był technik na miejscu i stwierdził, że działa. Od razu pobiegłam i w ogóle nie działało. Wkurza mnie robienie ludzi w balona! Wyświetl w wątku >>

androm

#6591664 Napisano: 19.04.2019 18:54:48 w Wkurza mnie...
mugolinka napisał(a):

bruce napisał(a):

mugolinka napisał(a):

INPOST Paczkomaty- skutecznie rozwalili mi całe święta. Czy ktoś ma tak wybitnego pecha jak ja ,że Paczkomat mu się zaciął kiedykolwiek??? emotka emotka emotka emotka emotka

Zadzwoń do nich! 
Pojęcia nie miałam, że te paczkomaty nawet zaciąć się mogą, bo już rozmaite cyrki mi wyprawiały...  emotka emotka

ależ dzwoniłam...we wtorek... i w środę ... i w czwartek też...i pisałam maile... i na komunikatorze... Zapewniano mnie ,że ,,niebawem" zjawi się kurier i przełoży paczkę do innej skrytki. Tymczasem dziś przyszły do tego samego paczkomatu dwie kolejne, a paczka wtorkowa dalej tam leżała.A wisienką na torcie okazał się wieczorny mail... że paczka została wyciągnięta przez kuriera godzinę temu ... i zabrana z powrotem do Olsztyna do którego mam 70 km  emotka Ale  i tak mogę ją odebrać w najbliższy dzień roboczy ... czyli wypada we wtorek. Mam przecudne jaja na święta  emotka

ale to jaja zamówiłaś do paczkomatu?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6591631 Napisano: 19.04.2019 16:08:26 w SZUKAM....
toka napisał(a):

ktoś się moze orientuje czy te kody na darmową przesyłkę paczkomatem z zimowej promocji,które miały być ważne do 31marca jeszcze działają? emotka

wątpię - zniknęły mi z konta Wyświetl w wątku >>
1 toka 0