Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień temu kupiłam sobie sama. Haha. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ci ludzie są całkowicie oderwani od rynku. Są niezatrudnialni gdzie indziej, nieelastyczni.
W normalnym świecie jak się komuś nie podoba w pracy to się zwalnia i szuka nowej. Ludzie zmieniają też branże, zakładają własne firmy. Ogólnie trzeba się wykazać przedsiębiorczością albo umiejętnościami, aby dobrze zarabiać. A oni będą paraliżować jakby "firmy" w których pracują, ale nie odejdą. Widzieliście gdzieś coś podobnego w sektorze prywatnym? Przecież to wymuszenie.
Przeszłam przez wszystkie stopnie edukacji, łącznie ze studiami podyplomowymi i gdybym miała wskazać dobrego nauczyciela to byłby to jeden - z podstawówki. Co ciekawe, kobieta bez dzieci.
Pracują 5h dziennie. Przeliczając na godzinę nie zarabiają źle.
Jak się nie podoba to polecam im wejść w sektor komercyjny i tam pracować. Ale oni jakoś czują się przyspawani i "że się należy".
I prawdą jest, że orły tam nie idą. Każdy normalny, po prostu, idzie pracować gdzieś indziej. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tic tac tylko i tez wieeelki NIC!! znienawidziłam go i nie kupię sama z siebie Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chętnie przeczytam, nazwiska nie kojarzę. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś po raz pierwszy zobaczyłam, że jest Coccolino w Biedrze, i to jedno tylko. Myślę: bierę, to zgłosza zwrota, bo do końca kwietnia.
No i jak rozumiecie, skończyła się akcja wczoraj. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to granda jak nie wiem o tyle podnieść. Niech Deutsche Post ich przejmie. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339