Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6564028 Napisano: 15.01.2019 21:27:11 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie nasza służba zdrowia. Prędzej się położę na amen, niż znajdę rehabilitację popołudniami na NFZ emotka emotka

poproś lekarza pierwszego kontaktu o l4 na ten okres Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6563978 Napisano: 15.01.2019 19:36:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku, popadam w depresję, nic i nic..... Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6563954 Napisano: 15.01.2019 17:59:38 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

wspieram WOŚP, ale wkurzają mnie ludzie, którzy chcą zmusić Owsiaka do pozostania na stanowisku... wyobraźcie sobie, że prowadzicie samochód, który ma wypadek. nie z Waszej winy, ale zginął Wasz przyjaciel, który siedział obok Was. Tego samego dnia ktoś Was zmusza żebyście dalej jeździli samochodem.... trochę empatii, Owsiak jest tylko człowiekiem. WIELKIM, ale tylko człowiekiem. bierze odpowiedzialność za swoje czyny i według mnie schodzi zw sceny niepokonany.jak ktoś chce wyrazić swoje poparcie dla tego co robi, to niech za rok do skarbonki rzuci dwa razy więcej niż w tym roku, zamiast tagować wszystko "jurekzostan". ORKIESTRA GRA DALEJ-TYLKO DYRYGENT SIĘ ZMIENIŁ.

Edit: bo chyba orkiestra zagra za rok....

Mam nadzieję że zagra za rok, dwa.. i sto lat. Dzięki orkiestrze i Jurkowi moje 2 z 3 dzieci zaraz po urodzeniu korzystało ze sprzętu zakupionego przez orkiestrę. Moje szczęście że szpital miał emotka  Dlatego moje dzieci tak chętnie wrzucają do puszek pieniądze i dzielą się nawet swoimi zebranymi do skarbonek bo wiedzą że dzięki tej akcji żyją zdrowo..
Tylko Orkiestra bez Jurka to już nie będzie ta sama orkiestra, ten zdarty głos na koniec dnia i ta energia, żółta koszula i długo jeszcze wymieniać..
Ta tragedia nie miała mieć miejsca, ten wcześniejszy hejt na Jurka i Orkiestrę też.. w złym kierunku zmierzamy.. nie chcę pomagać to nie ale nie niszczmy czegoś co jak dla mnie przez 27 lat super funkcjonowało i chciałabym aby dalej tak było..

Polska to jest generalnie chory kraj. Według mnie ta cała Orkiestra to bardzo fajna inicjatywa i zawsze coś wrzucę do puszki/wyślę smsa. Ale z drugiej strony, czy słyszeliście,aby tego rodzaju charytatywna, narodowa zbiórka Rodaków odbywała się w Niemczech, Danii, Francji, Wielkiej Brytanii czy innych krajach? Jak Polacy chcecie mieć nowy sprzęt dla ratowania życia i zdrowia, proszę bardzo- sami się na niego zrzućcie! Wstyd i hańba, porażka na całej linii,że rządzący nie wyciągają z tego wniosków.To przecież porażka polskiego rządu, polskiej służby zdrowia- jeśli nie masz kasy, znajomości, nie wiesz do których drzwi zapukać,aby komuś "dać w łapę", to jesteś zdany sam na siebie i cześć pieśni.Ekipa rządzących jest niegospodarna, nie liczy się ze zdaniem szarego Kowalskiego.Ci tam na górze, to nic nie potrafią tylko nagonka jednych na drugich, byleby tylko się nachapać i jak najwięcej zagarnąć dla siebie- władzy, przywilejów i pieniędzy.Prawda jest taka,że nic się w tym kraju nie zmieni- czy będzie rządził nadal PiS, PO, tudzież inna partia, to musiałaby się zmienić mentalność ludzka, a jak wiadomo, przykład idzie "z góry"...Mnie tam bardziej odpowiada Platforma- mentalnie i wizerunkowo, wydaje mi się,że gdy oni rządzili, było mniej afer i więcej spokoju,ale może to tylko moje odczucia i szanuję każdego, kto myśli inaczej.

Dlaczego nie napiszesz że Francja to chory kraj? emotka podoba Ci sie to,co sie tam dzieje?O swojej Ojczyznie  tak jak o rodzinie nie należy sie tak wypowiadać,mimo wszystko.Masz racje przykład idzie z góry-wiadomo kto powiedział, ze wszytko co Polskie to nienormalne-a Ty  to powtarzasz-droga wolna, jeśli uważasz że mieszkasz w chorym kraju emotka

właśnie, zły to ptak co własne gniazdo kala:) Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

androm

#6563765 Napisano: 15.01.2019 10:40:07 w Zbieramy kasę!

androm

#6563745 Napisano: 15.01.2019 09:40:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jest 10 razy mniej konkursów niż normalnie. Wyświetl w wątku >>

androm

#6563697 Napisano: 14.01.2019 21:52:30 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

bruce napisał(a):

Tragiczne warunki na drogach.  emotka emotka

masakryczna szklanka na drogach:/

2 godz. powrót z pracy w Krakowie... zamiast rozkładowych 25 min... pewnie samochodem jeszcze dłużej, bo nie mogą buspasem 

Ja tyle czasu spędziłam... kilkaset metrów od domu. emotka   Szklanka, przerażająca szklanka. Masakra - wszystkie autka i autobusy po prostu stały i- co najwyżej - jeździły dookoła własnej osi. Cześć zdecydowała się na jazdę po chodnikach, między przechodniami. Przemiły pan, przerażony moim wyglądem, kiedy gnałam do domu przez zaspy, podał mi kubło popiołu, którym to popiołem zaczęłam podsypywać lód pod kołami. W końcu samochód ruszył do przodu i pod górę. Nigdzie ani piaskarek, ani pługów. Jeszcze takiej akcji to nie przeżywałam.  emotka

to była jakaś burza śnieżna albo co! nie widziałąm czegoś takiego wcześniej Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6563549 Napisano: 14.01.2019 15:36:41 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

szukam informacji jakie dokładnie należy wysłać dokumenty w związku z wygraną w Milce emotka

znajdziesz je w regulaminie Wyświetl w wątku >>

androm

#6563438 Napisano: 14.01.2019 11:55:17 w Zbieramy kasę!

androm

#6563255 Napisano: 13.01.2019 11:45:27 w Zbieramy kasę!

androm

#6563147 Napisano: 12.01.2019 18:32:56 w Zbieramy kasę!

androm

#6562971 Napisano: 11.01.2019 18:08:00 w Biedronka
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

PS: W tym tygodniu w Empiku spędziłam ponad pół godziny i nie zaproponowali mi żadnego ciekawego kalendarza, jedynie małe notesy w kropki za minimum 69 zł emotka

Ja zawzięcie szukam pewnych rodzajów/typów ściennych niedużych, tydzień po tygodniu, ale nigdzie nie ma.  emotka

w Biedrze są ścienne za 7,99, różne motywy, całkiem ładne Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6562735 Napisano: 11.01.2019 09:21:54 w Zbieramy kasę!

androm

#6562687 Napisano: 10.01.2019 22:28:39 w Zbieramy kasę!

androm

#6562686 Napisano: 10.01.2019 22:25:15 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Że jestem podróżniczym strachajłem  emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak?  emotka

Z titanica chodzi o tą scenę w piwnicy w samochodzie? Czy to jak na przodzie statku razem płynęli przed siebie i ta dziewczyna (nie pamietam imienia kurczę) rozłożyła ręce a ten chłopak ją trzymał ? Czy jakaś inna scena? 

emotka emotka emotka
Żebym miała takie wizje, to bym na ten rejs pędziła choćby zaraz... emotka Ale ja niestety z tych, co to w wyobraźni widzą przede wszystkim wystające z morza skały, brakujące szalupy i - finalnie - statek przełamujący się na pół... I zastanawiam się, czy będę umiała płynąć wpław z dziećmi na plecach i czy wytrwam do przypłynięcia jakiegoś ratunku. MASAKRA. Wielkiego podróżnika raczej ze mnie nie będzie... emotka

To jak masz się tak stresować to szkoda Ciebie i Twoich nerwów. Przekaż mi ten rejs, ja narażając swe życie popłynę.:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6562281 Napisano: 09.01.2019 20:15:44 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6561736 Napisano: 08.01.2019 11:22:17 w Zbieramy kasę!
1 slomkab 0

androm

#6561402 Napisano: 07.01.2019 09:51:39 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6561168 Napisano: 05.01.2019 11:54:15 w Zbieramy kasę!

androm

#6561117 Napisano: 04.01.2019 22:09:14 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6560607 Napisano: 03.01.2019 12:13:07 w Paragony na trwające konkursy
jacu007 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

Milka 8zł/sztuka sprzedam.
Kody InPost sprzedam 6zł/sztuka lub wymienię.

Który to konkurs z inpost?

to nie jes konkurs, po prostu, mozna było uzyskać kody za odebranie przesyłki w paczkomacie, taki gratis na przesylke o gabarycie A Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0