Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6527282 Napisano: 10.09.2018 22:43:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bc142 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

bc142 napisał(a):

ehh winiary paragon na 100zł i niestety nie wygrałeś....

nie wywalaj paragonu. ja wywaliłam a dziś dostałam mejla że jestem w rezerwie emotka

nie mam szans ,bo w tym czasie osoba z forum.wygrała i się w mdw  pochwalił
oczywiście jej gratuluję. . A ja ..sierota konkursowa 

wiecie co, ja też nie wygrałam i też mi napisali o rezerwie. Mam wrażenie, że specjalnie budzą w ludziach nadzieję, że byli tak blisko żeby ponownie spróbować... Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6527256 Napisano: 10.09.2018 21:19:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzysiek113 napisał(a):

Pioge7 święta prawda emotka

Najlepiej dzisiaj się zaczęło - Akurat o Panu z koleżankami rozmawiałyśmy. Później przyszły 2 koleżanki obczajać. I kolejna z nagrodą. W sumie 4 były przy podpisywaniu protokołu. Czułem się bardzo nieswojo emotka I pytania standardowe - Jak Pan wygrał? Cały sklep był oklejony. Nic im nie szkodzi zagrać, wiadomo reg. wyklucza pracowników i rodziny, ale nie jest trudno to obejść emotka

Głupie to jest. Ja nawet nie lubię jak kurier wyciąga dokumenty i sobie czyta co wygrałam, i o jakiej wartości.
A te pytania co się pisało to ja nigdy nawet nie pamiętam co pisałam, wiecie jak jest. Tyle tego się przerobiło w życiu:) Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, nkba 0

androm

#6527166 Napisano: 10.09.2018 15:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Też uważam, że to kasjer powinien mieć wiedzę pewną i wiedzieć. On reprezentuje sklep, a jego sklep wydaje te bony.
Jakiekolwiek chamstwo wobec klienta powinno być podstawą do zwolnienia. Nie nadajesz się do pracy z ludźmi w sklepie to zmień pracę. Wyświetl w wątku >>

androm

#6527155 Napisano: 10.09.2018 15:18:19 w Zbieramy kasę!
3549,30 i pozostali Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6525469 Napisano: 04.09.2018 14:56:12 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

emotka szczerze Ci współczujęemotka
to strata również dla nasze konkursowej społeczności, bardzo smutna nowinaemotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 viviean

androm

#6525444 Napisano: 04.09.2018 13:52:42 w Wkurza mnie...
zielonooka85 napisał(a):

Rok temu cieszyłam się, ale dziś wkurza mnie. Ten bon do Itaki na 8000. Oferta, która mnie interesuje kosztuje 6500 (plus jeszcze muszę dołożyć sporo ze swojej kieszeni, jeśli chcę coś zobaczyć). Czuję się jakbym marnowała 1500 zł. Albo na siłę mogę upchać jakąś inną wyprawę. I tak i tak będę niezadowolona emotka Żebym wcześniej wiedziała iż tak wyjdzie, sprzedałabym go.

Oddaj mi, po co masz się wkurzać? emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6524848 Napisano: 02.09.2018 21:03:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja mam takie spostrzeżenie, w weekendy w ogóle stoją konki, nie są dodawane do bazy. Wysyp następuję w poniedziałek. Wiem, że Pionas spędza czas z Rodziną itp. Ale czy nie można podzielić się tą funkcją (dodawania konków do bazy) z kimś jeszcze? Większość ludzi właśnie w weekend coś by porobiło na bieżąco, bo ma czas.
emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6524021 Napisano: 30.08.2018 18:30:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś bieda z nędzą i kurierzy gdzieś indziej pędzą,
maile o wygranych nie do mnie trafiają i mnie przez to wku....!
:) Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

androm

#6522062 Napisano: 24.08.2018 20:26:57 w Wkurza mnie...
Słuchajcie, podam Wam mój sposób na to porażające chamstwo, na to, że dzwonią na komórkę i mówią, że dzwonią do mieszkańców danego miasta (po nr komórki wiedzą:))
ponieważ są to działania bezprawne, nękające, a dzwoniących uważam za przestępców, ostatnie dwa razy jak zaczęli gadać jak katarynka, z całej mocy krzyknęłam do nich : SPIER....J!!  i rozłączyłam
I nie chwaląc się, cisza jak makiem zasiał emotka
jak zadzwonią to dostaną to na co zasługują, bo jak ktoś jest chamem,oszustem i łamie prawo to zasługuje tylko na SP........, może dorzucę nowe epitety.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że próbowałam grzecznie - pytając o NIP firmy, skąd mają dane i że mają mnie usunąć, niestety, bez efektów, a jedno magiczne słowo do tych chamów działa cuda.

*Tylko najpierw się wsłuchajcie czy to np. nie Smolar dzwoni:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6521969 Napisano: 24.08.2018 14:53:30 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Mój ojciec poszedł dziś na pokaz garnków ( choć mu odradzałam ) , zabrałam mu dowód (bo wiedziałam ,że tam czasem z ratami sie wraca) i powiedziałam ,żeby nie brał żadnych rzeczy stamtąd . Dzwoni do mnie po dwóch godzinach ,ze wygrał nagród na 20000 tylko potrzebuje dowód żeby je odebrać . Tłumacze mu ,ze to nie prawda i nie ma opcji nie dam mu dowodu ,a on do mnie ,ze ci „prezenterzy „ te „nagrody” przywieźli mu juz do domu i czekają na dowód ... No to myśle idę , zerwie sie z pracy na 10 minut i idę . W domu widok : pani i pan siedzą w MOJEJ kuchni ,przedpokój pełen „wygranych „ czyli garnków ,odkurzacz...pytam o co chodzi i biorę dokumenty ,które mój ojciec oczywiście podpisał ( to pismo ,ze wygrałem) patrzę a tam jak byk umowa kredytowa na 8000 do spłaty 14800 . Mowię do tych „naciągaczy” ze to lichwa i maja brać sprzęty ,bo do tej umowy nie dojdzie ...a pani „naciągaczka” wstaje i krzyczy do mnie w MOJEJ kuchni ,ze „ S..O ty nie będziesz decydować za swojego ojca „ i mnie wyzywa ..zatem wzięłam te garnki i delikatnie mówiąc wyniosłam je za drzwi . A ona ,ze załatwi mi zwolnienie z pracy ,bo ja powinnam być teraz w pracy a nie w domu ...mowię do niej ,ze ja pracuje ,a nie tyram w obozie zagłady -gdzie ona powinna sie znaleść bo naciąga starych ludzi .
Zla jestem do tej pory ,dzwoniłam do rzecznika praw konsumenta ,ale nic to nie da ,bo ojciec nie przeczytał co podpisał . Wiec bedą dalej naciągać . Czekam teraz z utęsknieniem na telefon z info ,ze zapraszają mnie na pokaz .Pojde . 

niesamowita historia, a jaka wściekłość w niej, że do interesu nie doszło, że aż Cię wyzywała!  unbelieveable
pewnie już liczyli sobie w głowach prowizje... Wyświetl w wątku >>

androm

#6521296 Napisano: 22.08.2018 17:19:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale kupa, Megawacie, przyjedź! ściągnij na nim gacie!emotka

brawo! wygrałam za to hasło rower o wartosci 4000 zlemotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

androm

#6521291 Napisano: 22.08.2018 17:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loser9 napisał(a):

Ah , ja miałam ambitne ale wygrałam bilet. Może trzeba prościej ? 

A te bilety są imienne? Warto odsyłać im ten oryginał czy się nie opłaca?

Z tego co widziałam te hasła to nie tyle prościej co wręcz prostacko trzeba:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6521262 Napisano: 22.08.2018 15:39:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

Żenujące są te wyniki. Wygrywają albo ludzie bez gustu, albo ci, którzy umieją się dostosować i tworzyć takie badziewia.  emotka

Wybór świadczy o tym kto wybiera, a w ich przypadku to jakiś człek niskich lotów (znój, grupa itp....) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6521003 Napisano: 22.08.2018 07:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miketyson napisał(a):

kermit napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Jakieś perełki w Megawatt? emotka

Mówisz - masz emotka

...i kopara opada  emotka

Kuba walnął se piwko i miał wenę, że hoho.
Nie zdziwi mnie jak nagrodzą któreś z tych haseł. Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

androm

#6520990 Napisano: 21.08.2018 23:37:15 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

W zasadzie to nie wiem czy bardziej nadaje się do tego topu czy też raczej do zgoła przeciwnego czyli Wkurza mnie.Mam konto w ING Bank Śląski. Ostatnio wyczytałam gdzieś w sieci, że ów bank zwraca ludziom pieniądze za nienależne pobranie 7 zł za to,że nie wykonywali oni transakcji bodajże na kwotę 300 zł i dlatego naliczono im opłatę.W artykule było napisane,że sprawa dotyczy transakcji od 1 lutego 2017 do marca 2018 roku.Jako że mogę sprawdzić wykaz transakcji na stronie banku do pół roku wstecz, poszłam do oddziału banku z zapytaniem czy mogę złożyć wniosek,aby się upewnić,że jakaś kasa za okres, którego nie mogę sprawdzić mi nie przepadnie.Na to pani w oddziale ING poprosiła o mój dowód osobisty, coś tam niby sprawdzała, po czym stwierdziła,że ta kwestia mnie nie dotyczy, "bo wie pani, coś się pani pomyliło i to dotyczy okresu przejściowego pomiędzy lutym a marcem bieżącego roku.A jak widzę, to pani w tym roku robiła transakcje kartą powyżej 200 zł".No dobra, myślę sobie,że faktycznie coś pomieszałam.Ale potem weszłam w wiadomości w profilu swoim w ING i uzmysłowiłam sobie,że tam jednak jest faktycznie okres od 1 lutego 2017, od kiedy można ubiegać się o zwrot kasy.Niewiele myśląc napisałam w odpowiedzi na tą wiadomość systemową grzeczną prośbę o sprawdzenie czy aby mi się coś nie należy od banku.Wprawdzie  nie otrzymałam odpowiedzi na maila,ale dziś miłe zaskoczenie i zwrot 28 zł na konto ING, w tytule przelewu uznanie reklamacji za usługi bankowe czy coś w ten deseń.Czyli wynika z tego,że za 4 miesiące mi zwrócili nienależnie pobraną opłatę.Nie rozumiem tylko dlaczego pani w banku mniej lub bardziej świadomie wprowadziła mnie w błąd twierdząc,że to kwestia lutego-marca tego roku.Ktoś pomyśli: Ech, cudaczkowa czego się czepiasz, to tylko głupie 28 zł, o co w ogóle kaman.No jasne,ale jak ktoś jest niedoinformowany albo wprowadzony w błąd i np. nie zrobił przez dajmy na to cały rok transakcji kartą na te 200-300 zł, to jakby nie było 144 zł (7x12) idzie sobie na spacer,a bank zaciera ręce i sobie zarabia.Takie nienależne opłaty to według mnie bank powinien zwracać niejako "z automatu", a nie,że Klient musi jeszcze do jaśnie państwa pisać o zwrot.Ja to jestem taka,że jak mi się coś należy, to zawsze po to wyciągam łapy emotka A za 28 zł to jednak można już sobie coś kupić emotka

Również uważam, że to bank powinien być zobligowany do zwrotu z własnej już inicjatywy.
Cudaczku, zainwestuj w 28 zdrapek:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6520983 Napisano: 21.08.2018 23:20:44 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

O to to emotka Dziwny ten Netflix jakiś emotka

emotka Bo to przecież to nie jest NETFLIX! Naprawdę nie widzisz? emotka emotka

tak naprawdę to znowu - czepiają się... MAŁPY W CZERWONYM  (zdaje się pnia)  emotka

Ja myślę, że to jest tak: skoro to TVP to te małpy pewnie uosabiają posłów z PO. A PO, wiadomo, są tacy, którzy nazywają ich lewakami, skoro lewaki to komuna, a jej kolor to czerwień.
Możliwe, że dla CB znowuż te małpy są uosobieniem kogoś z forum, na przykład ja mogę być jedną małpą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6520579 Napisano: 20.08.2018 21:05:52 w Biedronka
bruce napisał(a):

maryam napisał(a):

hi hi http://www.pomors...i-20082018,13427191/

Padam...  emotka

znowu będą wariacje Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6520577 Napisano: 20.08.2018 20:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haima napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja kupilam żel fa i szampon schauma i teraz nie wiem czy moge zagrac w loterii.? Ktos cos wie na ten temat?FA 

Fa to jedna z marek Henkel. Tak jak i Schwarzkopf. Nie powinno być problemu. 

A do jakiej loterii chcecie zgłosić schaume? Do tej? http://latojestprzygoda.pl/fa
Bo w niej to Fa ma być kupione. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6520428 Napisano: 20.08.2018 15:41:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

Mysia napisał(a):

freyja88 napisał(a):

androm napisał(a):

kinzao napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Jakieś perełki w Megawatt? emotka

Ja po ostatnim etapie odpadłem. Hasło - "Błoto, Bull, Być", które dostało rower mnie pokonało emotka
Koniec, Szympans, Tu... emotka

też to widziałam, musi się jakoś pokazywać po wejściu, do dziś nie wiem o co kaman

Również jestem chyba za głupia na to hasło. Próbowałam je nawet analizować leżąc wieczorem w łóżku i patrząc w sufit, ale niestety... aspekt tej sprawy pozostaje dla mnie niewiadomy emotka
Mam nawet bull-a w domu co lubi błoto i cieszę się, że on "być" ze mną, ale co to ma do Megawattu?  emotka
"Niezbadane są ścieżki umysłu ludzkiego" emotka

Analizowałam na trzeźwo, mąż po jedynym piwie emotka ale niestety nie rozwikłaliśmy tajemnicy tego hasła.

Mnie to hasło kojarzy się tylko z jednym, też uroczym hasłem emotka h.....doopa i kamieni kupa emotka

to Twoje hasło sprawia mi Bull:)
Być albo nie być, kto to wie, co hasło przez się powiedzieć chce? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6520416 Napisano: 20.08.2018 15:16:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Miałam dzisiaj okazję zrobić zakupy w Carrefour Market,  zrobiłam mniejsze konkursowe doradzi ktoś czy zapisy w regulaminach typu "we wszystkich sklepach działających pod marką Carrefour/ we wszystkich sklepach sieci Carrefour"oznaczają "tak babo robiąc tu zakupy możesz wysłać zgłoszenie na konkurs"? emotka

wiesz , wydaje mi sie ze tak
tez kiedys taki zapis byl i pisalam do agencji pytajac o carefour express i odpisali, że jak najbardziej Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0