Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te pytania co się pisało to ja nigdy nawet nie pamiętam co pisałam, wiecie jak jest. Tyle tego się przerobiło w życiu:) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiekolwiek chamstwo wobec klienta powinno być podstawą do zwolnienia. Nie nadajesz się do pracy z ludźmi w sklepie to zmień pracę. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to strata również dla nasze konkursowej społeczności, bardzo smutna nowina
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maile o wygranych nie do mnie trafiają i mnie przez to wku....!
:) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponieważ są to działania bezprawne, nękające, a dzwoniących uważam za przestępców, ostatnie dwa razy jak zaczęli gadać jak katarynka, z całej mocy krzyknęłam do nich : SPIER....J!! i rozłączyłam
I nie chwaląc się, cisza jak makiem zasiał
jak zadzwonią to dostaną to na co zasługują, bo jak ktoś jest chamem,oszustem i łamie prawo to zasługuje tylko na SP........, może dorzucę nowe epitety.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że próbowałam grzecznie - pytając o NIP firmy, skąd mają dane i że mają mnie usunąć, niestety, bez efektów, a jedno magiczne słowo do tych chamów działa cuda.
*Tylko najpierw się wsłuchajcie czy to np. nie Smolar dzwoni:) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie już liczyli sobie w głowach prowizje... Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brawo! wygrałam za to hasło rower o wartosci 4000 zl
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co widziałam te hasła to nie tyle prościej co wręcz prostacko trzeba:) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zdziwi mnie jak nagrodzą któreś z tych haseł. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczku, zainwestuj w 28 zdrapek:) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że dla CB znowuż te małpy są uosobieniem kogoś z forum, na przykład ja mogę być jedną małpą.
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w niej to Fa ma być kupione. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być albo nie być, kto to wie, co hasło przez się powiedzieć chce? Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2339
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez kiedys taki zapis byl i pisalam do agencji pytajac o carefour express i odpisali, że jak najbardziej Wyświetl w wątku >>