Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika renatak0

renatak0

#5156599 Napisano: 23.04.2012 10:56:11 w Carrefour konkursy
no w koncu po porażkach we wszystkich konkursach 4 FRAME i nie tylko i po zakupie roweru po nieudanych próbach wygrania go zadzwoniło 4 Frame i uraczyło mnie 2 kółkami,
emotka emotka emotka sorry za tak długa wypowiedź ale po takiej suszy to emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5156385 Napisano: 23.04.2012 09:45:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zaległe, reklamowane, próbki past z lutego Alejakobiet.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5156199 Napisano: 23.04.2012 08:29:05 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie moja niechęć do wszystkich i wszystkiego...
Nie mogę się otrząsnąć od śmierci Tatusia i z każdym dniem jest mi co raz gorzej...

mój tato zmarł już 8 lat temu a tez na niektóre sprawy nadal patrze przez pryzmat jego smierci, nie ma pocieszenia w takich sprawach
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5148206 Napisano: 18.04.2012 01:18:53 w Carrefour konkursy
A ja chyba siebie zaraz obrażę, czekam na telefon z Olay ,łudze się i z nudów zaczełam szukać paragonu i... ch...a nie moge znaleść sprawdzam telefon w wysłanych , brak sms ze zgłoszeniem,mysle sobie że chyba nie kupowałam w końcu tego Olay, jak nie jak tak, sprawdzam wsród kosmetyków, stoi kremik, to ja sie pytam co ja zrobiłam z paragonem i sms który wysłałam emotka kurcze coś nie halo ze mną, teraz juz chyba wolę ,zeby nie zadzwonili, bo przecież tam sie podawało nr paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5147998 Napisano: 18.04.2012 11:50:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a jęczę, stękam i co nic, telefony milczą maile z gratulacjami nie przychodzą, emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5146465 Napisano: 17.04.2012 03:58:56 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

w moim wielkim mieście nie ma żadnego z tych małych sklepów

proszę o info w kaich marketach obowiązuje ten konkurs bo nijak znaleźć nie moge emotka

na końcu każdego regulaminu jest wykaz sklepów
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5146403 Napisano: 17.04.2012 03:31:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jedna piłka z zagrania,żele z fb - wszyscy dostali lime?,zaległe cukierki z verbeny fb Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5139876 Napisano: 14.04.2012 10:14:44 w Wkurza mnie...
denira napisał(a):

renatak0 napisał(a):

denira napisał(a):

kaczord napisał(a):

renatak0 napisał(a):

A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman?

Mnie się wydaje, że po prostu uwzięła się na małego... Dobrze zrobiłaś, że przeprowadziłaś rozmowy z różnymi nauczycielami, bo teraz już wiesz że coś tu jest nie tak. Ja na twoim miejscu przeszedł się jeszcze raz do wychowawczyni i wprost zapytał większość nauczycieli ma inne zdanie. Tylko nie owijaj niczego w bawełnę emotka

często jest tak, że uczeń u jednych nauczycieli jest grzeczny a u innych nie, spotykam w pracy opinię od innych nauczycieli, że ktoś jest niegrzeczny, a ja na lekcji z tym uczniem nie mam problemów, proponuję porozmawiać z synem w obecności nauczyciela i wyjaśnić na czym polega problem

No właśnie ja też pytałam już na zebraniu wychowawczynie by podała mi konkrety, abym mogla coś z tym zrobić , to mnie zbyła ogólnikami(dlatego poszlam do innych nauczycieli), stwierdziła tylko,ze jak na 4 klase to jest bardzo dziecinny i musze coś z tym zrobić
emotka , najlepiej pójśc do psychologa,
od syna niczego się nie dowiem, zawsze udaje twardzieka że wszystko jest ok

uczniowie w 4 klasie to dzieci więc muszą być dziecinni, na dorosłość mają jeszcze czas, poza tym dziecinność nie jest złą cechą, szkoda tylko, że nie masz takiego kontaktu z dzieckiem, aby powiedział w czym problem

Ja też wolę jego dziecinność, niz jakby miał udowadniać w głupi sposób dorosłość, a ztym kontaktem, staram sie jak moge,a le on jest bardzo skryty(jak byłam dzieckiem też taka byłam, nie chciałam rodzicom zawracać głowy), co innego corka ona to przybiega do mnie z każdą drobnostką, no nic jestem w kropce
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5139715 Napisano: 14.04.2012 07:45:30 w Wkurza mnie...
denira napisał(a):

kaczord napisał(a):

renatak0 napisał(a):

A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman?

Mnie się wydaje, że po prostu uwzięła się na małego... Dobrze zrobiłaś, że przeprowadziłaś rozmowy z różnymi nauczycielami, bo teraz już wiesz że coś tu jest nie tak. Ja na twoim miejscu przeszedł się jeszcze raz do wychowawczyni i wprost zapytał większość nauczycieli ma inne zdanie. Tylko nie owijaj niczego w bawełnę emotka

często jest tak, że uczeń u jednych nauczycieli jest grzeczny a u innych nie, spotykam w pracy opinię od innych nauczycieli, że ktoś jest niegrzeczny, a ja na lekcji z tym uczniem nie mam problemów, proponuję porozmawiać z synem w obecności nauczyciela i wyjaśnić na czym polega problem

No właśnie ja też pytałam już na zebraniu wychowawczynie by podała mi konkrety, abym mogla coś z tym zrobić , to mnie zbyła ogólnikami(dlatego poszlam do innych nauczycieli), stwierdziła tylko,ze jak na 4 klase to jest bardzo dziecinny i musze coś z tym zrobić
emotka , najlepiej pójśc do psychologa,
od syna niczego się nie dowiem, zawsze udaje twardzieka że wszystko jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5139654 Napisano: 14.04.2012 05:30:41 w Inne mniejsze markety
fragles napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A propos voseby: rozpoznaję również tylko 2 nazwiska: w tym jedno na pewno prawdziwe, a drugie znane mi z listy wygrywających w innych konkach...
A jeśli chodzi o dino: Pani nie oddzwoniła... emotka

U mnie w Dino nie było ani urny, ani kuponów. Po wielkiej aferze i tygodniu wydzwaniania się pojawiła. Jednak p.Monika mnie poinformowała, że kupony będą przez przedstawicieli dostarczane bezpośrednio do Agencji Imark360 i komisja będzie oceniała... Tak więc zupełnie co innego niż wscieklemu ... Jakby co mam do niej maila i komórkę. PW

Ja też jak dzwoniłam do agencji to mi powioedziano,że kupony mają spłynąć do nich
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5139652 Napisano: 14.04.2012 05:20:04 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5139293 Napisano: 13.04.2012 07:12:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja tutaj chyba będę wchodziła codziennie, bo u mnie taka susza,że aż sama nie wierzę ,że moge mieć taki niefart tyle czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5138018 Napisano: 13.04.2012 09:46:57 w Paragony
mam paragony palette Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5136769 Napisano: 12.04.2012 02:56:20 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

Dzięki, wsciekły... Zadzwoniłam i miła Pani zaraz mi oddzwoni po skontaktowaniu się z moim Dino... emotka

u mnie była urna ale kupony były niedostepne, zadzwoniłam do organizatora z zapytaniem czy dostali zgłoszenia z mojej miejscowości, pani powiedziała ,ze jeszcze nie spłyneły z Dino ale jak dostanie to sprawdzi czy w ogóle z mojego sklepu dotarly, te Dino to normalnie jakaś masakra
Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5136451 Napisano: 12.04.2012 12:23:58 w Paragony
renatak0 napisał(a):

szukam paragonu z Ajax do 22.03 bardzo mi zależy - paragon dla siostry

nieaktualne, jej paragon uznali
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5136214 Napisano: 12.04.2012 10:33:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
szaloncia2 napisał(a):

chyba rezygnuje z konkursów... emotka

Porażka za porażką, niektórzy mają szczęście a ja nie...eh emotka

ja też przestaje w sibie wierzyć ... Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5136171 Napisano: 12.04.2012 10:14:31 w Paragony
szukam paragonu z Ajax do 22.03 bardzo mi zależy - paragon dla siostry Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5134857 Napisano: 11.04.2012 03:44:54 w Paragony
szukam paragonu do 22.03 Ajax dla siostry, wzięła udział , ma paragon,ale kupiła produkty nie wtym carrefourze co trzeba - mugolka jedna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5132320 Napisano: 10.04.2012 02:23:17 w Paragony
mam paragony na palette Wyświetl w wątku >>
0 0

renatak0

#5131472 Napisano: 10.04.2012 09:16:50 w Oddam za darmo