Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ciasssteczko

ciasssteczko

#5001714 Napisano: 07.02.2012 09:10:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ismena napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rodos napisał(a):

No właśnie zna ktoś tą agencję? albo wygrał w jakimś konkursie organizowanym przez nią?

a o jaka agencje chodzi ?

FireFly Creation M. Piotrowski

FireFly swojego czasu obsługiwało hasłówki m.in. dla Żywca Zdrój i Burger Kinga - byli jak najbardziej w porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4916679 Napisano: 23.12.2011 09:21:51 w Rossmann
gargi napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

gargi napisał(a):

odbierał ktoś presto?
były już? bo od dzisiaj miały być.
byłabym wdzięczna za informację czy są i co tam jest w tym zestawie. : )

odbierałam dzisiaj bez problemu, z tego co panie mówiły zestaw czekał już od paru dni emotka

ok, to się jutro przejdę. ; )
a fajny ten zestaw?

razem sześć paczek - trzy różne rodzaje Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4916089 Napisano: 22.12.2011 07:19:11 w Rossmann
gargi napisał(a):

odbierał ktoś presto?
były już? bo od dzisiaj miały być.
byłabym wdzięczna za informację czy są i co tam jest w tym zestawie. : )

odbierałam dzisiaj bez problemu, z tego co panie mówiły zestaw czekał już od paru dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4913370 Napisano: 21.12.2011 09:35:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw Avon (Payback) z pierwszego etapu UPSem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4912440 Napisano: 20.12.2011 07:00:16 w PODZIĘKOWANIA

ciasssteczko

#4891626 Napisano: 10.12.2011 03:02:16 w TESCO konkursy
Kiedyś miałam podobną przygodę z konkursem, w którym zgłoszenia można było nadsyłać do dnia X (nie określili godziny, ale wiadomo, że wtedy traktuje się to jako włącznie, do końca dnia). Problem w tym, że dnia X w południe ukazały się już wyniki emotka Konkurs nie był promocyjny więc nie poniosłam strat, ale tak dla zasady zadzwoniłam spytać, dlaczego odeszli od regulaminu. Pani z marketingu odesłała mnie na stronę, bo w regulaminie jest napisane że dziś wyniki. Na moją prośbę, żeby sama otworzyła stronę i wskazała mi gdzie jest ten zapis stwierdziła, że nie ma jak spojrzeć i do mnie oddzwoni. Zrobiłam screeny na wszelki wypadek, i nie pomyliłam się - w ciągu minuty na stronie zmienili regulamin. Po dwóch minutach pani, która jeszcze przed chwilą nie miała internetu żeby sprawdzić oddzwania do mnie i opierdziela, że pani se spojrzy, wszystko jest napisane, kiedy się chce brać udział w konkursach, to trzeba czytać regulaminy, a nie dzwonić z pretensjami jak się nie zdążyło! emotka Tak bezczelnie kłamliwego babska jeszcze nie spotkałam, niestety screeny mogłam sobie, za przeproszeniem, wsadzić, bo sami sobie organizowali konkurs i nie było nawet komu się poskarżyć na to babsko. Od tej pory konkursy onetu mam na czarnej liście, mam nadzieję, że z Mlekołakami będziecie mieli więcej szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4888270 Napisano: 08.12.2011 09:54:24 w TESCO konkursy
a czy choinka na planszy stojacej w Tesco nie jest trochę wyraźniejsza? na stronie rozdzielczość jest fatalna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4885677 Napisano: 07.12.2011 10:59:26 w TESCO konkursy
konkx napisał(a):

Jest jeszcze jakaś ciapa, co tak jak ja przez miesiąc się nie mogła zmobilizować, żeby ułożyć zgłoszenie na Hortex i wysyłała teraz przed północą?
Czy jestem po prostu najwybitniejszym przedstawicielem ciap? emotka

witam w klubie ciap emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4882012 Napisano: 06.12.2011 09:39:51 w Rossmann
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A z ciekawości się zapytam - może ktoś brał juz udział w Brise - jak tam przedstawia się liczba uczestników? emotka

Specjalnie sprawdziłam: uczestników 104. Do świecy zapachowej dołączona jest foremka, taka zwykła, a ludzie i tak sporo ukradli emotka Przy czym miałam zrobić pauzę od grania w Rossnecie, a z rozpędu kupiłam tę świecę, eh stare nawyki emotka

mia teraz można podglądać ilość uczestników na liście konkursów, nie tylko w osobistej zakładce emotka

joan to teraz pyk, fotkę na 'zatrzymaj chwile', zgarniasz wycieczkę i będziesz mieć chociaż tygodniowy odpoczynek od rossnetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4879879 Napisano: 06.12.2011 10:47:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
jeszcze raz serdecznie wam dziękuję i trzymam kciuki za spełnienie waszych konkursowych marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4876745 Napisano: 05.12.2011 10:44:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
ojej, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4822407 Napisano: 10.11.2011 07:04:36 w Warka Piwo
jakby co bede w sektorze 223 rzad 22 - moze znajde jakas znajoma buzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4690351 Napisano: 20.09.2011 05:54:11 w PODZIĘKOWANIA

ciasssteczko

#4655966 Napisano: 06.09.2011 08:51:49 w Warka Piwo
śmiać się czy płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4584479 Napisano: 02.08.2011 06:55:36 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

karkocka napisał(a):

właśnie przetestowałam piankę Wellaton, którą dostałam ze Stretcomu , użyłam średniego blondu na moje i tak jasne włosy,a wyszedł bardzo ciemny brąz, jestem w szoku emotka

średni blond zawsze wychodzi ciemny emotka
poczekaj niedługo się spierze, lub zrób kilka jasnych pasemek z wierzchu i będzie ok emotka

tu się nie zgodzę - średnie blondy np. Casting albo Syossa wychodzą średnie, tak jak powinny, a z pianką Wellatonu trzeba szczególnie uważać - wychodzą czarne blondy (na szczęście faktycznie trochę się wypierają) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4580179 Napisano: 01.08.2011 12:01:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
salwi napisał(a):

Ja wymieniłam z nimi kilka maili, w których próbowano mnie przekonać, że oni nie mogą sprawdzić, kto nabijał głosy. Nie wiem więc dlaczego Tobie napisano inaczej.

a to ciekawe, biorąc pod uwagę, że na początku konkursu nam wysłali maila w lekko oskarżycielskim tonie, że proszą, żebyśmy nie nabijali sobie nieuczciwie głosów - pomijam fakt, że jedyne nasze głosy to były wtedy serdeczne jedynki (no na pewno sami uporczywie zaniżaliśmy ocenę emotka ) ale jakoś widzieli, że głosy nie są w porządku emotka
próbowałam interweniować w sprawie nieuczciwego głosowania jeszcze ok. 2 tygodni temu, ale nikt nie raczył odpisać - ot, profesjonaliści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4534908 Napisano: 15.07.2011 09:30:49 w TESCO konkursy
falus napisał(a):

Na jakiej stronce wpisuje się hasełka z velvet ?
http://www.mojevelvet.pl/ bo ta nie działa.

http://www.mojvelvet.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4531194 Napisano: 13.07.2011 09:37:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
hmm, a to ciekawe, w zaginionym w czeluściach internetu regulaminie Britty wytłuszczonym drukiem widniał zapis o zgłoszeniach wyłącznie w formie pisemnej Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4527256 Napisano: 12.07.2011 12:33:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brunetka napisał(a):

dziwne, sporo czasu potrzebowali na te banalne przeprosiny i nędzną wymówkę... emotka

przede wszystkim, co to jest za praktyka, napuszczania najwyraźniej związanych z obsługą konkursu osób, najpierw żeby wychwalały makarony, a potem wyzywały biorące udział w dyskusji osoby od frustratów emotka czemu ci zacni rycerze lubelli dopiero dziś się obudzili, by bronić praw organizatora? czegoś takiego jeszcze nie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#4527232 Napisano: 12.07.2011 12:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest wpis, przeprosili że nie poinformowali na fanpage'u (a nie mogli mailem? przecież mają bazę zarejestrowanych uczestników).

http://wygrajwaka...la.pl/regulamin.html
tu się dowiadujemy, że to wszystko DLA NAS ta zmiana, bo prosiliśmy emotka żenada Wyświetl w wątku >>
0 0