Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dentysta mnie pocieszył, że to wszystko wina braku witaminy d3, kilku witamin i fluoru których mały miał zakaz dostawania Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogą dwóch nagród puścić w jednej kopercie
Najważniejsze, że chociaż część dojdzie, kamień z serca ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z samym czosnkiem i śmietaną, smażony na maśle ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z czystym sercem mogę polecić chicco ct04 - z Dominikiem przeżyliśmy duuużo spacerówek i ta okazała się najlepsza, mega wytrzymała, wygodna - na serio warto, a zawsze możesz później sprzedać ją dalej. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaak fajnie mi się leży, a nie chce się denerwować - a ostatnio szybko wybucham
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale u nas jest o tyle komfortowa sytuacja, że my nie mieszkamy w typowym bloku i u nas nikt się nie kręci, dlatego bez problemu wszystko stoi na klatce. Nawet kiedyś stały pralki od razu przy drzwiach wyjściowych z klatki i nikt nawet nie tknął. A w wakacje jak nie ma uczniów to już całkowita sielanka.
Co do ubranek to upewniłyście mnie, że bez sensu kupować coś cieplejszego.
Aaaa znowu zasiedziałam się a mało za 15 minut lekcje kończy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może do spamu wpadł @ ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie tak myślałam, że kurteczka styknie jeśli będzie jeszcze chłodno, zwłaszcza, że my też nosimy w kwietniu wiosenne kurtki, a u dziecka jako dodatkowa warstwa będzie kocyk.
Jedną kurteczke już kupiłam, jeśli wpadnie mi w macki jeszcze jakaś fajna to może dokupie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze kiedyś można było zamazać najważniejsze dane a teraz ?
Do tego czy nie łatwiej i szybciej jest kazać odesłać od razu wszystkiego pocztą a nie tak ratami ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mega ciężkie musi być te opatulanie noworodka i fakt, że nie pospaceruje się długo na dworze.
Rodziła któraś w kwietniu ? Chyba wystarczy jakaś cieplejsza kurteczka wiosenna ( tzn np taka polarkowa) dla noworodka ? (zakładając, że nie mam zamiaru grzać dziecka niepotrzebnie)
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że my nie mieszkamy w typowy bloku;) U nas są 3 mieszkania, reszta to teren szkoły i obok klatki jest portiernia. Ja na klatce trzymam wygrane rowery, pralki , czy nawet inne rzeczy i nigdy nic nam nie zgineło
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A który masz model ? My myślimy na xa ze skrętnymi kołami koniecznie. Nawet jeśli będzie ciężki to u mnie nie ma problemu, mogę zabierać gondole do góry lub nawet cały wózek zostawiać, bo my mieszkamy na terenie strzeżonym dodatkowo z kamerami, więc o to nie muszę się martwić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel ten model co ja chce jest lekki tzn jak na tego typu wózek wcale nie jest cięższy niż inne, może to zależy od gondoli ?
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widze, że każdy z nas zaplanował, że z tych bonów będą święta
Dla mnie to przesada, my owszem musimy się trzymać regulaminu, ale agencja po co ?
A ja głupia miałam nadzieje, że może zlitują się i wyślą do świąt nawet te bony z ostatniego konkursu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już w 99% jestem zdecydowana na xlandera 3w1 od początku jego chciałam, a teraz mamy możliwość odkupienia od szwagra, więc chyba nie mam co się zastanawiać. Zwłaszcza, że i kolor i wszystkie funkcję są takie jakie miały być Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, widziałam flipy, ale na razie jeszcze się wstrzymuje, mam czas a jak widać już troszkę poszalałam
Zresztą chce mieć pewność co do płci, bo jednak tylko 1 usg nam powiedziało że chłopak, a ostatnio gdzie nie czytam, to jednak i z dziewczynek, często chłopców robią ...
Ale chyba wolałabym, zeby potwierdził się chłopak, bo już zmieniłam nastawienie i mogłabym mieć znowu szoka
A w temacie ciążowym, to od 2 tygodni mój brzuchol rozbujał się jak szalony
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nad flipem też się zastanawiam, ale na razie lece z bazarkiem itp a dopiero na koniec dokupie czego nie będe miała.
Z otulaczem czytałam co nieco, pranie wiem, że rzadko , ale lanolinowanie chyba co kilka prań tak ?
Z kieszonek jedna osóbka ma mi podać jakie chinki są dobre dla noworodka tzn u niej się sprawdziły, prawdopodobnie będe miała 1 od franiszki noworodkową i jakiś handmade, mam też jakąś w domu, ale to spokojnie może poczekać do później
Wyświetl w wątku >>