Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4629744 Napisano: 24.08.2011 08:05:50 w PODZIĘKOWANIA
tyska dziękuje slicznie emotka

emanuela za dużo by wymieniać, za co dziękuje, więc za wszystko emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4629616 Napisano: 24.08.2011 07:01:04 w Zakupy na konkursy - usługi
mogę zrobić zakupy w intermarche, carrefour, real i tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4629172 Napisano: 24.08.2011 02:51:52 w Warka Piwo
jesli ktoś ma jeszcze jeden komplet chętnie kupie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4626262 Napisano: 22.08.2011 09:18:16 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - położył się na podłodze, zasnął i nie chce ruszyć tyłka!

Ale dlaczego Cię to wkurza? Tak sobie myślę, że facet chyba leży w przejściu i nie da się domknąć drzwi z łazienki emotka

taaga20 - poczekaj kilka lat, aż Kali zechce odświeżyć przysięgę małżeńską emotka

]
no co tyyyyy na tego alkoholika bym nie zarobiła żebym ja zaprosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4626234 Napisano: 22.08.2011 09:05:00 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wracając do wesel, nic tak bardzo mnie nie wkurza, jak wynoszenie alkoholu z wesela pod pazuchą emotka
u nas przypadkowo nagrało się na kamerze jak pewna osoba chowa sobie wódkę i wino do torebki emotka i przeżyłabym to gdyby nie fakt, że każdy z gości przy wyjściu dostawał od nas poza prezencikiem/pamiątką to jeszcze butelkę wódki emotka więc jak zobaczyłam to na filmi aż mnie krew zalała emotka

haha kali - ja na bank bym u ciebie wyniosła pod pazuchą emotka bo wiesz że ja już nałogowiec jestem emotka

ha dla ciebie to bym przygotowała skrzynke, a nie tam drobnice 1 flaszeczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4625701 Napisano: 22.08.2011 05:58:26 w Wkurza mnie...
wracając do wesel, nic tak bardzo mnie nie wkurza, jak wynoszenie alkoholu z wesela pod pazuchą emotka
u nas przypadkowo nagrało się na kamerze jak pewna osoba chowa sobie wódkę i wino do torebki emotka i przeżyłabym to gdyby nie fakt, że każdy z gości przy wyjściu dostawał od nas poza prezencikiem/pamiątką to jeszcze butelkę wódki emotka więc jak zobaczyłam to na filmi aż mnie krew zalała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4625151 Napisano: 22.08.2011 01:19:14 w Zakupy na konkursy - usługi
dzisiaj, maksymalnie jutro będe w reala mogę porobić zakupy pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4625046 Napisano: 22.08.2011 12:41:03 w Wkurza mnie...
kaoa napisał(a):

ewaewa napisał(a):

z tymi kwiatami weselnymi to racja. Ja miałam mało gości, a kwiatów dostałam tyle, że nie wiedziałam co z nimi zrobić emotka
sama nie sugerowałabym czegoś innego zamiast kwiatów, ale goście sami mogliby pomyśleć o jakiejś miłej alternatywie emotka

ja spotkałam się z weselami, na które państwo młodzi życzyli sobie zamiast kwiatów kupony lotto albo zdrapki emotka

wkurza mnie, że mają taki długi czas na wysyłanie szminek maybelline... ja już ją chcę!! ;d

my na slub prosiliśmy o zabawki, art szkolne, słodycze dla dzieciaków - częśc wybrał sobie nasz synek część zawieźliśmy do świetlicy środowiskowej i na onkologię.
Część gości przynosiło zabawkę + kwiaty tłumacząc, że bez kwiatów nie potrafią,więc i kwiatów nam się uzbierało.
Część zostawiłam w domu, a część zawiozłam na cmentarz.
Rozumiem emanuele jeśli chodzi o chrzestną, u mnie też się nie pojawila ba nawet na mojej komuni nie było, mimo, że na ślub napisałam jej list od serca w którym prosiłam żeby choć do kościoła przyszła - ale niestety jest to była żona mojego wujka i po rozwodzie olała że ma chrześnice.
Może nie jestem osobą, która powinna się wypowiadać w tym temacie, ale myślę, ze chyba tylko osoba która nie zamieniła jednego słowa z emanuelą może ją posądzić o to, że wesele robiła dla kasy i myśle, że to chrzestna zrobiła wieeelki błąd nie przychodząc.
Nie liczy się to co kto przyniesie - od jednej cioci dostałam kwiatki, ale cieszyłam się niesamowicie bo tylko na moje wesele ( a mamy wielką rodzine) przyszła

Teraz idę na wesele koleżanki i aż zastanawiam się czy iść po rozmowie ile to ona nie dała dopiero na weselu koleżanki itp
emotka

Ja wiem jedno wesele robiłam po to, żeby wszyscy moi bliscy mogli razem ze mną przeżywać tą chwile, było na prawde bardzo dużo osób - z dziećmi grubo ponad 100. Byli znajomi, przyjaciele i rodzina. Koleżanka, która kilka dni po operacji była królową parkietu. Pieniądze, prezenty owszem były, ale to nie je wspominam teraz myśląc o weselu, lecz atmosfere

a w temacie wkurza mnie to, że czasem bliscy potrafią tak strasznie zranić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4621839 Napisano: 20.08.2011 12:54:52 w PODZIĘKOWANIA
stasiak50 dziękuje kochana za pamięć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4621766 Napisano: 20.08.2011 11:56:54 w Wygraj mi / Wygram za...
na zakończenie podkreślę jeszcze raz, ja nie jestem przeciwna wygrywania czegoś za coś, nie raz sama tak robiłam, ale po prostu okropnie razi, jak ktoś wciąż podkreśla jaki to jego czas jest cenny, a inni wciąż żebrzą o pomoc emotka zwłaszcza, że samemu nie raz i nie od jednej osoby oczekiwało się pomoc od innych.

I owszem wygrywajmy innym jak tylko chcemy, ale nie musimy podkreślać naszej wielkości nad innymi
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4621707 Napisano: 20.08.2011 11:10:59 w Wygraj mi / Wygram za...
zarania napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zarania napisał(a):

Wygram kosmetyki Bielenda w zamian za ciekawą propozycję (nie interesują mnie książki i płyty). PW
Za dziękuję nie wygrywam, bo mój czas jest cenny i nie siedzę całego dnia przy komputerze po to, by komuś (obcemu) sprawić prezent. A jeden dobry uczynek na dzisiaj już spełniłam. emotka

Zarania z całym szacunkiem... Twój czas jest cenny tak samo, jak czas mój, czy innej osoby na tym forum. Nie musisz się w każdym wątku z tym obnosić. Nie chcesz wygrywać dla kogoś, nie wygrywaj emotka Zastanów się tylko nad tym, czy kiedyś Ty nie prosiłaś kogoś o pomoc za free albo, czy kiedykolwiek nie będziesz takiej pomocy potrzebowała emotka Wtedy ktoś napisze do Ciebie, że nie będzie marnował swojego cennego czasu za zwykłe dziękuję, czy Twój uśmiech emotka

Wiem co piszę ilonar2301. Poprostu nie lubię gdy daję ogłoszenie że coś w zamian za coś, a mimo to dostaję PW z prośbami wygraj mi za darmo. Jak wyraźnie trzeba napisać o wymianie, żeby ludzie zrozumieli sens ogłoszenia? Podkreślam, że mój czas jest cenny, bo nie lubię spamu typu biadolenie. A z tym, że również nie otrzymam nic za darmo liczę się dając ogłoszenia. I szczerze mówiąc wątpię czy kiedykolwiek kogoś prosiłam o pomoc za free. Nawet jeśli taką otrzymałam to prędzej czy później staram się odwdzięczyć. Wiedzą o tym Ci, którzy mi pomogli. Potrafię też pomóc bezinteresownie, ale nie jest to mój obowiązek i nikt nie wpędzi mnie w poczucie winy z tego powodu. Kto nie chce się wymieniać niech sam próbuje swoich sił, ale znajdzie przyjaciół, którzy są w stanie mu pomóc. Za darmo mogę pomóc jedynie przyjaciołom.

nie mów że nigdy nie otrzymałaś pomocy za darmo emotka
nikt nikomu nie każe pomagać wszystkich za darmo, ale twoje podkreślenie za każdym razem jak to twój czas jest cenny jest nie na miejscu. Rozumiem, że nie korzystasz z konkursów i wyników tutaj na forum, tylko sama je wyszukujesz, bo szanujesz innych czas i wiesz, że skoro ty nie pomagasz za darmo, to oni też nie pomagają ?

I nie neguje tutaj wygrywania w zamian za coś, bo nie raz też tak robiłam, ale na prawdę czasem bardzo rzuca się w oczy jaka to ty jesteś super, bo potrafisz wygrać a inne słabeusze nie, więc niech płacą, zwłaszcza, że ciągle to powtarzasz

dodam, że początkowo myślałam, że temat świetny, ale chyba zmieniam powoli zdanie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4620078 Napisano: 19.08.2011 12:07:44 w Żegnamy zmarłych
olunka napisał(a):

dzisiaj był pogrzeb mojej babci, za 2 tygodnie miałaby 84 lata emotka

emotka

(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#4620010 Napisano: 19.08.2011 11:35:13 w Warka Piwo
kupie 1 komplet biletów pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4618906 Napisano: 18.08.2011 07:44:37 w Warka Piwo
nadal szukam jeszcze 1 kompletu biletów jeśli ktos ma prosze pw z ceną Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4618403 Napisano: 18.08.2011 03:05:35 w Warka Piwo
równiez kupie jeszcze jeden zestaw biletów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4618173 Napisano: 18.08.2011 01:06:12 w Inne mniejsze markety
monia24 napisał(a):

Kali coś pisała o Kielcach

lublin tez był, moment im to idzie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4618127 Napisano: 18.08.2011 12:50:30 w Inne mniejsze markety
edith napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jak Torun bedzie miał właściciela dajcie znac..Moze znowu mi się poszczęści..chociaz bez przesady ileż można:)

Aż ci zazdroszczę tego szczęścia emotka U mnie ostatnio niesamowita posucha a to juz 7 rower o który gram więc naprawdę zależy mi bardzo na nim bo do tej pory były pudła emotka

zobaczysz że jak w końcu wygrasz ten jeden, to zasypią cię rowerami z innych konków emotka a więc trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4618108 Napisano: 18.08.2011 12:42:25 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

a czy gliwice maja wlasciciela juz?? emotka

jesli ida wg alfabetu to jakieś 5 minut temu byli na kielcach Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4617907 Napisano: 18.08.2011 10:42:30 w Warka Piwo
wie ktoś może, czy obdzwonili już wszystkich ( nie licząc rezerwy) ?
Jeśli tak to kupie 2 komplety prosze o propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4614958 Napisano: 16.08.2011 07:32:42 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal chciałoby się rzec mordo ty moja kochana emotka dziękuje po raz kolejny za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0