Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela za dużo by wymieniać, za co dziękuje, więc za wszystko
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
]
no co tyyyyy na tego alkoholika bym nie zarobiła żebym ja zaprosić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha dla ciebie to bym przygotowała skrzynke, a nie tam drobnice 1 flaszeczkę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas przypadkowo nagrało się na kamerze jak pewna osoba chowa sobie wódkę i wino do torebki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my na slub prosiliśmy o zabawki, art szkolne, słodycze dla dzieciaków - częśc wybrał sobie nasz synek część zawieźliśmy do świetlicy środowiskowej i na onkologię.
Część gości przynosiło zabawkę + kwiaty tłumacząc, że bez kwiatów nie potrafią,więc i kwiatów nam się uzbierało.
Część zostawiłam w domu, a część zawiozłam na cmentarz.
Rozumiem emanuele jeśli chodzi o chrzestną, u mnie też się nie pojawila ba nawet na mojej komuni nie było, mimo, że na ślub napisałam jej list od serca w którym prosiłam żeby choć do kościoła przyszła - ale niestety jest to była żona mojego wujka i po rozwodzie olała że ma chrześnice.
Może nie jestem osobą, która powinna się wypowiadać w tym temacie, ale myślę, ze chyba tylko osoba która nie zamieniła jednego słowa z emanuelą może ją posądzić o to, że wesele robiła dla kasy i myśle, że to chrzestna zrobiła wieeelki błąd nie przychodząc.
Nie liczy się to co kto przyniesie - od jednej cioci dostałam kwiatki, ale cieszyłam się niesamowicie bo tylko na moje wesele ( a mamy wielką rodzine) przyszła
Teraz idę na wesele koleżanki i aż zastanawiam się czy iść po rozmowie ile to ona nie dała dopiero na weselu koleżanki itp
Ja wiem jedno wesele robiłam po to, żeby wszyscy moi bliscy mogli razem ze mną przeżywać tą chwile, było na prawde bardzo dużo osób - z dziećmi grubo ponad 100. Byli znajomi, przyjaciele i rodzina. Koleżanka, która kilka dni po operacji była królową parkietu. Pieniądze, prezenty owszem były, ale to nie je wspominam teraz myśląc o weselu, lecz atmosfere
a w temacie wkurza mnie to, że czasem bliscy potrafią tak strasznie zranić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I owszem wygrywajmy innym jak tylko chcemy, ale nie musimy podkreślać naszej wielkości nad innymi
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mów że nigdy nie otrzymałaś pomocy za darmo
nikt nikomu nie każe pomagać wszystkich za darmo, ale twoje podkreślenie za każdym razem jak to twój czas jest cenny jest nie na miejscu. Rozumiem, że nie korzystasz z konkursów i wyników tutaj na forum, tylko sama je wyszukujesz, bo szanujesz innych czas i wiesz, że skoro ty nie pomagasz za darmo, to oni też nie pomagają ?
I nie neguje tutaj wygrywania w zamian za coś, bo nie raz też tak robiłam, ale na prawdę czasem bardzo rzuca się w oczy jaka to ty jesteś super, bo potrafisz wygrać a inne słabeusze nie, więc niech płacą, zwłaszcza, że ciągle to powtarzasz
dodam, że początkowo myślałam, że temat świetny, ale chyba zmieniam powoli zdanie.... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lublin tez był, moment im to idzie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczysz że jak w końcu wygrasz ten jeden, to zasypią cię rowerami z innych konków
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli ida wg alfabetu to jakieś 5 minut temu byli na kielcach Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli tak to kupie 2 komplety prosze o propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane