Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4614578 Napisano: 16.08.2011 04:51:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
piszcie to moze na fb pod tym zdjęciem, może decyzji komisja nie zmieni, ale niech chłopak wie, że ludzie są za nim Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4614459 Napisano: 16.08.2011 04:05:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolkas napisał(a):

frezja napisał(a):

ty zachowujesz sie w kazdym konkursie w ktorym udzial wezmiesz jak konfident albo mlaszczesz o nagrody ,moniau w przeciwienstwie do ciebie nie pisze po organizatorach
emotka emotka emotka dobre maz pisal to maz nie pracuje tylko na facebooku siedzi emotka

może zarobie karniaka a co mi tam.
nic Ci do tego co mój mąż robi w godzinach nocnych albo teraz. Nie znam Cię i tłumaczyć się nie będę. Nigdy jeszcze w życiu nie pisałam żadnej reklamacji i nie donosiłam na nikogo. A skąd Ty wiesz co Monika robi, tego pewnie nikt nie wie. Nie zgrywaj się na taką co wszystko wie.

I z tego co pamiętam to Ty zawsze byś nagradzała plagiatorów, zawsze jesteś przeciwna wszystkim którzy chcą walczyć o uczciwość, nie nagradzanie plagiatorów itp. Chcemy być uczciwie nagradzani, to walczmy o tą uczciwość.

Karolina z całym szacunkiem do Ciebie,ale czasem trzeba spojrzec nie przez pryzmat nagrody, której się chciało mieć, a zdobył ktoś lepszy, lecz przez pryzmat takiego zwykłego człowieczeństwa. Trzeba odróżnic plagiat wykonany całkowicie świadomo, zerżnięte z neta zdjęcie bez żadnej swojej pracy, od tego troszkę mnie szkodliwego gdzie ktoś napracował się na prawde dużo i nie koniecznie miał świadomość tego że łamie prawo - żeby nie było nie popieram plagiatorów, ale sytuacja jaka tu miała miejsce, jest najzwyklejszych chamstwem, świństwem itp i to nie ze strony laureata- a raczej już niedoszłego.
Konkursy nie polegają na tym, kto więcej podpieprzy do organizatorów, tylko na byciu lepszym.
Od dłuższego czasu można zaobserwować twoje wpisy odnośnie konkursów na fb i zawsze jest to wtedy kiedy nie wygrasz tej nagrody jaką chciałaś, może po prostu na własnego zdrowia lepiej przerzucić się na inne ?

I zanim co niektórzy rzucą się na mnie powtórze : brzydzę się plagiatorstwem, ale jeszcze bardziej brzydzą mnie konfidenci i osoby, które nie potrafią pogodzić się z przegraną.

Ps. w konkursie nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4612751 Napisano: 15.08.2011 07:01:04 w Wkurza mnie...
yyy przyszłam napisać co mnie wkurza, ale już mi przeszło emotka
padłam

Cudaczku z całym szacunkiem, ale nie uważasz, że dziewczyna przyszła rozliczyć cię z 20 gr może dlatego, że pozniej musiałaby je oddać z własnej kieszeni ? nawet gdyby to był 1 gr ma prawo nie chcieć za kogoś oddawać pieniędzy.
A tekst, z wylaniem kawy do zlewu, oczywiście był żartem ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4612735 Napisano: 15.08.2011 06:52:33 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

nacięte krocze łatwiej się zszywa, ale goi się tak samo szybko, jak pęknięte naturalnie

wiec nacinanie to tylko wygoda dla lekarza

jeśli krocze wymaga nacięcia - to pęknie samo w odpowiednim momencie, często krocze nacina się niepotrzebnie, bo maluch i tak by się urodził, krocze by się rozciągnęło samo, poród mógłby trwać co najwyżej kilka minut dłużej - a później nie ma zabawy z infekcjami, zdejmowaniem szwów, wyjątkowo upierdliwą pielęgnacją

co prawda nigdy nie miałam takiej przyjemności, ale ostatnio widziałam się z moją ciocią, która od 25 lat pracuje jako pielęgniarka przy porodach i mnie uprzedzała od razu by się nie dawać, bo to jedna z wiekszych bzdur medycyny położniczej. mimo iż sama na polecenie lekarza nacina i szyje...

oj nie powiedziłabym, że nacięcie to wygoda dla lekarza emotka

Ja uważam, że jak trzeba to trzeba i nie ma co się wykłócać.
U mnie przy porodzie miałam sytuacje, że położna czekała z nacięciem do ostatniej chwili ( nie pytała się czy ciąć, czy nie) ....
efekty tego nie były ciekawe, synek miał ok 0,5 cm ciemiączka więc przy porodzie nie złożyła mu się główka, jak położna zobaczyła co się dzieję zaczęła szybko ciąć, skończyło się tym, że poza jej cięciem popękałam na maksa
emotka jeszcze miesiąc po porodzenie, nie mogłam chodzić zbyt daleko, a raz dzwoniłam żeby ktoś po mnie przyszedł na spacer bo bym nie doszła emotka
Dlatego teraz, jak będe w ciąży z drugim dzieckiem, na start będe chciała mieć swoją położną, której zaufam i będzie znała mnie na tyle, że będzie wiedziała czego się spodziewać ( przy 1 porodzie położna była 1 dzień w pracy i na moje sygnały że coś jest nei tak stwierdziła że panikuje - skończyło się na panicznych telefonach na oiom)
Więc dziewczyny myśle że czasem na serio nie warto kategorycznie zakazywać cięcia, a zwłaszcza przy 1 dziecku Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4612598 Napisano: 15.08.2011 05:23:01 w Warka Piwo
dorota19791 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a może ma ktos godny polecenia i niedrogi nocleg gdzies w okolicy ?:)

pytanie jak najbardziej w temacie- przeciez trzeba gdzies spac...ja nie zamierzam tluc sie pociagiem od razu po meczu emotka

poszukam czegos i dam znac;)

Dorota w takim razie ja też się podpinam, jakbyś coś znalazła daj znac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4597162 Napisano: 08.08.2011 08:41:02 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam osób które zrobią mi zakupy na vizir w leclerc pw z miastem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4596536 Napisano: 08.08.2011 04:59:15 w PODZIĘKOWANIA
drac spóźnione troszkę wielkie podziękowanie za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4585091 Napisano: 02.08.2011 09:49:35 w Wkurza mnie...
wkurza, mało powiedziane wku.... mnie dwulicowość, chamstwo i to jak ludzie potrafią być bezczelni, nic już mi się nie chce a tym bardziej kiedykolwiek i komukolwiek pomagać, i śmiem pisać to tutaj żeby nie było oficjalnie kończe z jakąkolwiek pomocą mam dosyć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4583883 Napisano: 02.08.2011 03:44:28 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

właśnie przetestowałam piankę Wellaton, którą dostałam ze Stretcomu , użyłam średniego blondu na moje i tak jasne włosy,a wyszedł bardzo ciemny brąz, jestem w szoku emotka

średni blond zawsze wychodzi ciemny emotka
poczekaj niedługo się spierze, lub zrób kilka jasnych pasemek z wierzchu i będzie ok emotka

wkurza mnie że kulam się po domu, bez celu chociaż mam mase roboty wrrr nic mi się nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4583002 Napisano: 02.08.2011 10:44:58 w Inne mniejsze markety
idą cały czas emotka więc pewnie też dostaniecie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4570095 Napisano: 28.07.2011 05:28:50 w Warka Piwo
mam do oddania szklanki w zamian za doładowania pw
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4566627 Napisano: 27.07.2011 02:09:10 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

chyba nie wytrzymam do 16.20...boli okropnie emotka emotka emotka

może troche po czasie, ale tak na później mi pomagają kąpiele w gorącej wodzie ( choć w ciąży to lepiej w ciepłej po prostu ) zdecydowanie przynoszą ulge.
Mam częste nawracające problemy, które potrafią przejść w zapalenie nerek i nie raz praktycznie prawie spałam w wannie emotka bo tylko tak dawałam rade funkcjonować.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4563696 Napisano: 26.07.2011 05:19:41 w Paragony
mam 1 paragon z chaty polskiej z grillowania emotka jesli ktoś jeszcze szuka prosze o konkretne propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4554781 Napisano: 23.07.2011 09:40:10 w Zakupy na konkursy - usługi
moge zrobić zakupy na konkurs Promocja z gwiazdorską obsadą w carrefour, oraz wakacje w real Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4552971 Napisano: 22.07.2011 02:29:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
jarko44 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

isiulka ja im raz zrobiłam taką laurkę z dowodu, ze na bank nigdzie by go nie wykorzystali emotka też wszystko wymazuje, ewentualnie pod spodem zapisuje dodaktowe dane

mia owszem, ale to faktem jest, że agencja nie ma prawa żądać takich danych i powinno się z tym walczyć, tylko do tego potrzebna jest chęć laureatów.
Nie rozumiem tego, że tqg dla nagrody wartości 100 zl chcą skan dowodu,pesel, nip, i wszystko mozliwe - niedługo będą chcieli jeszcze rozmiar buta, a np w innej agencji dla nagrody wartej ponad 10 tys chcą tylko podstawowe dane teleadresowe plus ewentualnie nr dowodu
Gdzie w tqg każdy może zobaczyć nasze dane a ustawa o ochronie danych osobowych jest tam olewana.
Co z tego, ze jedna czy kilka osób napisze do rzecznika o wyłudzanie danych, jak inni to oleją.

Ja mam tylko nadzieje, że tqg zmierza to powolnego wymarcia, a wkroczą w końcu takie agencje jak np 4frame

mnie kiedyś przekonywali, że niszczą/usuwają te kopie tuż po weryfikacji

tak jasne a wszystkie dane widnieją na protokole odbioru i mają dostęp do nich wszyscy pracownicy firm kurierskich itp, a o reszcie nie pisze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4552956 Napisano: 22.07.2011 02:21:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka ja im raz zrobiłam taką laurkę z dowodu, ze na bank nigdzie by go nie wykorzystali emotka też wszystko wymazuje, ewentualnie pod spodem zapisuje dodaktowe dane

mia owszem, ale to faktem jest, że agencja nie ma prawa żądać takich danych i powinno się z tym walczyć, tylko do tego potrzebna jest chęć laureatów.
Nie rozumiem tego, że tqg dla nagrody wartości 100 zl chcą skan dowodu,pesel, nip, i wszystko mozliwe - niedługo będą chcieli jeszcze rozmiar buta, a np w innej agencji dla nagrody wartej ponad 10 tys chcą tylko podstawowe dane teleadresowe plus ewentualnie nr dowodu
Gdzie w tqg każdy może zobaczyć nasze dane a ustawa o ochronie danych osobowych jest tam olewana.
Co z tego, ze jedna czy kilka osób napisze do rzecznika o wyłudzanie danych, jak inni to oleją.

Ja mam tylko nadzieje, że tqg zmierza to powolnego wymarcia, a wkroczą w końcu takie agencje jak np 4frame Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4552890 Napisano: 22.07.2011 01:58:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia ja też jeszcze nigdy nie zostałam u nich bez nagrody, ale jednak wyciąganie tylu danych, które nie są im do niczego potrzebne jest wyłudzeniem, do tego nieprzestrzeganie regulaminu itp
dlatego ta agencja klasyfikuje się na mojej liście w czołówce najgorszych agencji ...
i teraz ja moge włożyć kij w mrowisko, ale powiem wam tylko tyle, nawet nie mieści wam się w głowie, ile ludzi ma dostęp do wszystkich waszych danych emotka ale na tym zakończe ten temat Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4552863 Napisano: 22.07.2011 01:51:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przywilej OSZUKIWANIA dla tych, którzy mają powyżej 200 postów? Jestem pod wrażeniem wspaniałości tego pomysłu Uważam, że sam fakt istnienia wątku dla grających bez paragonów wystawia wizytówkę e-konkom.

Od dawna wiadomo,że wątek paragonów nie zostanie zlikwidowany, więc jeśli już jest, to jakieś ograniczenie blokowałoby chęci zakładania nowych kont po to by kupić sobie paragon nie zdradzając swojej tożsamości.
Mnie jakoś nie razi, wątek paragony, jeśli ktoś poszukuje tam paragonu sporadycznie, bo zawsze może sie zdażyć że paragon gdzieś się zgubi itp, problemem dopiero jest sytuacja, gdy pojawiają się tam notorycznie te same niki.
Bo nie ma co podpinać łatki oszusta każdej osobie, która pojawi się w tym wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4552771 Napisano: 22.07.2011 01:14:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
wredzia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia emotka Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest emotka

świete słowa
emotka
w czasie gdy wy rozwodziliscie się nad pierdołami, domysłami i donosami to ja sobie ułozyłam 5 haseł na konkursy emotka emotka emotka

emotka ee to ja tylko 4 emotka

z tego wszystkiego popieram zablokowanie wątku paragony dla osób np poniżej 200 postów - ale czy pionas na to pójdzie ?
i wg mnie najlepszym rozwiązaniem jest wysyłanie nr paragonu + orginału wrazie wygranej i problem wyeliminowany w 98 %

Dla mnie chore jest żądanie szczegółowych danych przy wygranych o wątpliwej wartości, zresztą mase agencji nie potrzebuje nawet tylu danych do wygranych wartościowych, bo zapłacić podatek moga na podstawie adresu zameldowania + ewentualnie nr dowodu.
Ja całe szczęście rolki też odpuściłam i chyba będzie to moja ponowna dłuższa przerwa dla ekuponu- bo jak dla mnie to najgorsza i najbardziej podejrzana agencja Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4550158 Napisano: 21.07.2011 06:32:57 w Warka Piwo
krzysiek1693 napisał(a):

odon napisał(a):

krzysiek1693 napisał(a):

O której weszły Wam szklanki?

raport 20.11.59

Nie patrz na raport, bo Twój zegarek w telefonie może inaczej chodzić. Słuchaj sygnału raportu i patrz na zegarek Warki emotka

a co ma do rzeczy ustawienie zegarka a raport ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0