Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karolina z całym szacunkiem do Ciebie,ale czasem trzeba spojrzec nie przez pryzmat nagrody, której się chciało mieć, a zdobył ktoś lepszy, lecz przez pryzmat takiego zwykłego człowieczeństwa. Trzeba odróżnic plagiat wykonany całkowicie świadomo, zerżnięte z neta zdjęcie bez żadnej swojej pracy, od tego troszkę mnie szkodliwego gdzie ktoś napracował się na prawde dużo i nie koniecznie miał świadomość tego że łamie prawo - żeby nie było nie popieram plagiatorów, ale sytuacja jaka tu miała miejsce, jest najzwyklejszych chamstwem, świństwem itp i to nie ze strony laureata- a raczej już niedoszłego.
Konkursy nie polegają na tym, kto więcej podpieprzy do organizatorów, tylko na byciu lepszym.
Od dłuższego czasu można zaobserwować twoje wpisy odnośnie konkursów na fb i zawsze jest to wtedy kiedy nie wygrasz tej nagrody jaką chciałaś, może po prostu na własnego zdrowia lepiej przerzucić się na inne ?
I zanim co niektórzy rzucą się na mnie powtórze : brzydzę się plagiatorstwem, ale jeszcze bardziej brzydzą mnie konfidenci i osoby, które nie potrafią pogodzić się z przegraną.
Ps. w konkursie nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
padłam
Cudaczku z całym szacunkiem, ale nie uważasz, że dziewczyna przyszła rozliczyć cię z 20 gr może dlatego, że pozniej musiałaby je oddać z własnej kieszeni ? nawet gdyby to był 1 gr ma prawo nie chcieć za kogoś oddawać pieniędzy.
A tekst, z wylaniem kawy do zlewu, oczywiście był żartem ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie powiedziłabym, że nacięcie to wygoda dla lekarza
Ja uważam, że jak trzeba to trzeba i nie ma co się wykłócać.
U mnie przy porodzie miałam sytuacje, że położna czekała z nacięciem do ostatniej chwili ( nie pytała się czy ciąć, czy nie) ....
efekty tego nie były ciekawe, synek miał ok 0,5 cm ciemiączka więc przy porodzie nie złożyła mu się główka, jak położna zobaczyła co się dzieję zaczęła szybko ciąć, skończyło się tym, że poza jej cięciem popękałam na maksa
Dlatego teraz, jak będe w ciąży z drugim dzieckiem, na start będe chciała mieć swoją położną, której zaufam i będzie znała mnie na tyle, że będzie wiedziała czego się spodziewać ( przy 1 porodzie położna była 1 dzień w pracy i na moje sygnały że coś jest nei tak stwierdziła że panikuje - skończyło się na panicznych telefonach na oiom)
Więc dziewczyny myśle że czasem na serio nie warto kategorycznie zakazywać cięcia, a zwłaszcza przy 1 dziecku Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorota w takim razie ja też się podpinam, jakbyś coś znalazła daj znac
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
średni blond zawsze wychodzi ciemny
poczekaj niedługo się spierze, lub zrób kilka jasnych pasemek z wierzchu i będzie ok
wkurza mnie że kulam się po domu, bez celu chociaż mam mase roboty wrrr nic mi się nie chce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może troche po czasie, ale tak na później mi pomagają kąpiele w gorącej wodzie ( choć w ciąży to lepiej w ciepłej po prostu ) zdecydowanie przynoszą ulge.
Mam częste nawracające problemy, które potrafią przejść w zapalenie nerek i nie raz praktycznie prawie spałam w wannie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jasne a wszystkie dane widnieją na protokole odbioru i mają dostęp do nich wszyscy pracownicy firm kurierskich itp, a o reszcie nie pisze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia owszem, ale to faktem jest, że agencja nie ma prawa żądać takich danych i powinno się z tym walczyć, tylko do tego potrzebna jest chęć laureatów.
Nie rozumiem tego, że tqg dla nagrody wartości 100 zl chcą skan dowodu,pesel, nip, i wszystko mozliwe - niedługo będą chcieli jeszcze rozmiar buta, a np w innej agencji dla nagrody wartej ponad 10 tys chcą tylko podstawowe dane teleadresowe plus ewentualnie nr dowodu
Gdzie w tqg każdy może zobaczyć nasze dane a ustawa o ochronie danych osobowych jest tam olewana.
Co z tego, ze jedna czy kilka osób napisze do rzecznika o wyłudzanie danych, jak inni to oleją.
Ja mam tylko nadzieje, że tqg zmierza to powolnego wymarcia, a wkroczą w końcu takie agencje jak np 4frame Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ta agencja klasyfikuje się na mojej liście w czołówce najgorszych agencji ...
i teraz ja moge włożyć kij w mrowisko, ale powiem wam tylko tyle, nawet nie mieści wam się w głowie, ile ludzi ma dostęp do wszystkich waszych danych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dawna wiadomo,że wątek paragonów nie zostanie zlikwidowany, więc jeśli już jest, to jakieś ograniczenie blokowałoby chęci zakładania nowych kont po to by kupić sobie paragon nie zdradzając swojej tożsamości.
Mnie jakoś nie razi, wątek paragony, jeśli ktoś poszukuje tam paragonu sporadycznie, bo zawsze może sie zdażyć że paragon gdzieś się zgubi itp, problemem dopiero jest sytuacja, gdy pojawiają się tam notorycznie te same niki.
Bo nie ma co podpinać łatki oszusta każdej osobie, która pojawi się w tym wątku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego wszystkiego popieram zablokowanie wątku paragony dla osób np poniżej 200 postów - ale czy pionas na to pójdzie ?
i wg mnie najlepszym rozwiązaniem jest wysyłanie nr paragonu + orginału wrazie wygranej i problem wyeliminowany w 98 %
Dla mnie chore jest żądanie szczegółowych danych przy wygranych o wątpliwej wartości, zresztą mase agencji nie potrzebuje nawet tylu danych do wygranych wartościowych, bo zapłacić podatek moga na podstawie adresu zameldowania + ewentualnie nr dowodu.
Ja całe szczęście rolki też odpuściłam i chyba będzie to moja ponowna dłuższa przerwa dla ekuponu- bo jak dla mnie to najgorsza i najbardziej podejrzana agencja Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co ma do rzeczy ustawienie zegarka a raport ?