Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem, ale prezentacja jest świetna
ale ja zauważyłam co innego, wszyscy siadają na nich że dali prezentacje, ale zauważcie że sama karolkas napisała, że też dołączyła prezentacje
Wiem, że samym tekstem tez mozna wygrać i to z moniką w konkursie gdzie ona bierze udział
Choć nie raz tekst przegrał z dodatkiem i to nie tylko moniki, bo nie ukrywajmy mase ludzi stąd wysyła coś dodatkowego, ale nie jest to zauważane tak bardzo jak u moniki zarówno przez nas jak i przez komisję Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moge jeszcze zrozumieć ogólny lament jak wygrywają ewidentnie łamiąc regulamin czyli np plagiatem, ale nie rozumiem was, ze od razu jak zobaczycie rodzine U na liście zwycięzców to od razu już wielkie fochy i tupanie nogą.
Nie łatwiej powiedzieć sobie trudno, byli lepsi ? Rozumiem, że teraz za każdym razem jak będą wygrywać będziecie siadać na nich jacy to oni źli, oszuści itp - no bo przecież nie lepsi od nas, nie bardziej kreatywni, ani nie poświęcili więcej czasu
Miałam się nie odzywać, ale niedobrze mi się robi jak czytam tą nagonkę, a dużo zdrowiej byłoby przyznać się do porażki i do tego, że było się słabszym - a przynajmniej w oczach komisji, tym bardziej kiedy jednak w tym samym konkursie zdobyło się nagrodę. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia ja jestem zwolenniczką porządnej zabawki + pamiątki, oczywiście nie mówie o mega drogich rzeczach. Np chrześnicy kupiłam jako pamiątke obrazek święty z grawerem - dedykacją odemnie.
Męża chrześnicy kolczyki + zabawka itp
teraz zastanawiam się np nad srebrnym smoczkiem np taki http://allegro.pl...zek-i1703436330.html
fajne też sa kocyki gdzie umieszczają dedykacje plus np date urodzenia godzine wage dziecka itp
w temacie dalej wkurza mnie to co wcześniej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja leszka poprosze
i moge carlsberga dać do kolejnego konka ale ty mariolu wymyślasz pytanie bo nie mam weny Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe a jaki jest
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie to raczej nie to, kazdy wie jak u nas jest i wie, że jest wręcz odworotnie - nie chodzi o konkursy oczywiście.
Wiesz podejrzewam, że to dlatego, że hmm mamy swoje zasady co do dzieciaków i staramy się nimi interesować bez względu jaka jest w danej chwili sutuacja z rodzinami - tzn czy mamy jakieś zatargi czy mamy czas spotykać się itp. Ogólnie uważam, że bycie chrzestnym to nie prezenty, ale zainteresowanie bo w końcu jest się tym drugim rodzicem.
Nie odmówie dziecku i taką mam zasade choć wiem,że przez to cierpią właśnie one.
Nie uznaje odmowy rodzicom bo to jest to samo co dziecku
Choć jak będe miała drugie dziecko też będe miała dylemat, bo od dziecka mówiłam kuzynowi, że będzie on chrzestnym mojego dziecka, no iiii dla synka wzieliśmy szwagra, ale teraz bym go chciała ( tzn kiedyś tam
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie odmówie dziecku
Wiem coś o tym. Nam sie jeszcze trafiło, że mamy z mężem chrześniaków z tych samych lat, w tamtym roku dwie komunie w jeden dzień...w tym też podwójnie. Niestety kasa też podwójna. A jak zaczną za mąż wychodzić i żenić się to z torbami pójdziemy
mnie czeka w jednym roku komunia syna, siostrzeńca i chrześnicy, rok pozniej chrzesnicy męża, kolejny rok pozniej komunie mojego i mężą chrześniaka - choć z moim jest nadzieja że nie będzie miał komuni bo jest chowany w 2 wiarach i ma mieć zostawiony wybór itd więc ciekawie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapobiegawczo tłumaczyłam kuzynce bo wiedziałam co się święci, że nie obraże się jak nas pominą w wyborze i co ... ? i cholerka jasna dzisiaj telefon do męża czy będzie chrzestnym
Ja wiem powinnam się cieszyć, ale mamy już 5 chrześniaków ( łącznie z tym co nas poprosili) każdy ma po 1-2 rodzeństwa, a staramy się zawsze pamiętać na każde święta o nich.
Mam wielką rodzine ale cholibka musieli się na nas uprzeć jakby nie było nikogo innego
a żeby było ciekawiej jeszcze jedna kuzynka robi podchody zabije nooo
wiem, wiem zaraz mnie zjecie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
choć ogólnie u mnie działa ja-jako wyrzut sumienia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dalej mnie wkurza złamana reka bratanicy męża, choć wkurza to źle powiedziane. Szwagier dopiero co dał znać że własnie jest po operacji mała ma drutowany łokieć i dopiero jutro będzie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek będzie ruszała paluszkami
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj mojego mężą bratanica spadła w przedszkolu z drabinek i też złamała ręke w łokciu i to tak nieszczęśliwe że chyba nawet teraz przechodzi operację
do tego wkurzają mnie chwasty na ogrodzie i to piekielnie, jeden wyjazd na urlop a mase warzyw pójdzie się pi.....
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986