Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4518256 Napisano: 08.07.2011 10:29:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
arta napisał(a):

i jak słusznie ktoś zauważył - sam tekst (bez zdjęć) wypada słabo

owszem, ale prezentacja jest świetna emotka
ale ja zauważyłam co innego, wszyscy siadają na nich że dali prezentacje, ale zauważcie że sama karolkas napisała, że też dołączyła prezentacje emotka i mogę się założyc, że inni też tak zrobili. Więc jedynie mozna siadać na komisję, że nagrodziła takie prace a nie inne.
Wiem, że samym tekstem tez mozna wygrać i to z moniką w konkursie gdzie ona bierze udział emotka choć np ta sama komisja gdzie indziej nagrodzi już prace z dodatkiem.
Choć nie raz tekst przegrał z dodatkiem i to nie tylko moniki, bo nie ukrywajmy mase ludzi stąd wysyła coś dodatkowego, ale nie jest to zauważane tak bardzo jak u moniki zarówno przez nas jak i przez komisję Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518192 Napisano: 08.07.2011 10:18:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolkas nie rozumiem jednego skoro sama dołączyłaś prezentacje, to o co chodzi ? o to że wygrała rodzina U czy co, bo ciężko mi zrozumieć dlaczego opadają ci ręce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518010 Napisano: 08.07.2011 09:39:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

karolkas napisał(a):

mnie już po prostu ręce opadają http://trattoria-...la.pl/3,konkurs.html emotka

No dobra, ale przecież wygrałaś nagrodę II stopnia więc bez przesady z lamentem... emotka
Może po prostu trzeba się przyzwyczaić do tego, że wycieczki są przez Poznań z góry obstawione? emotka

moge jeszcze zrozumieć ogólny lament jak wygrywają ewidentnie łamiąc regulamin czyli np plagiatem, ale nie rozumiem was, ze od razu jak zobaczycie rodzine U na liście zwycięzców to od razu już wielkie fochy i tupanie nogą.
Nie łatwiej powiedzieć sobie trudno, byli lepsi ? Rozumiem, że teraz za każdym razem jak będą wygrywać będziecie siadać na nich jacy to oni źli, oszuści itp - no bo przecież nie lepsi od nas, nie bardziej kreatywni, ani nie poświęcili więcej czasu emotka
Miałam się nie odzywać, ale niedobrze mi się robi jak czytam tą nagonkę, a dużo zdrowiej byłoby przyznać się do porażki i do tego, że było się słabszym - a przynajmniej w oczach komisji, tym bardziej kiedy jednak w tym samym konkursie zdobyło się nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4517108 Napisano: 07.07.2011 11:20:38 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 - smoczek rewelacyjny (mój młody dostał łyżeczkę ) co do kocyków urocze ale... to takie mniej pamiątkowe a srebro przetrwa lata - i później chrześniak w wieku 70 lat może podziwiać prezent od ciotki

Kalisto na pw poproszę relację z wycieczki

wkurza mnie że o mnie zapomniała emotka
i żeby nie było że mało co mnie wkurza - to wkurza mnie przeciągający się remont ileż można a to wiecznie coś wyskoczy emotka

emotka leceeee i się poprawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4517096 Napisano: 07.07.2011 10:57:15 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

kalisto piszesz ze synek jest chowany w dwoch wiarach - Ty czy maż macie inne wyznanie emotka

nie, nie ja pisałam o chrześniaku emotka jego tata jest innej wiary emotka

plocia ja jestem zwolenniczką porządnej zabawki + pamiątki, oczywiście nie mówie o mega drogich rzeczach. Np chrześnicy kupiłam jako pamiątke obrazek święty z grawerem - dedykacją odemnie.
Męża chrześnicy kolczyki + zabawka itp
teraz zastanawiam się np nad srebrnym smoczkiem np taki http://allegro.pl...zek-i1703436330.html
fajne też sa kocyki gdzie umieszczają dedykacje plus np date urodzenia godzine wage dziecka itp

w temacie dalej wkurza mnie to co wcześniej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4517081 Napisano: 07.07.2011 10:42:42 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

autobusem

JASNE, że tak... Wesoły autobus z melodyjkami, afabetem i cyframi do nauki angielskiego... Jaki kodzik wybierasz ??? emotka

hehe a jaki jest emotka tak weszłam zobaczyć co dawidek ściemnia

żuberek, leszek i tyskacz... emotka

to ja leszka poprosze emotka

i moge carlsberga dać do kolejnego konka ale ty mariolu wymyślasz pytanie bo nie mam weny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4517077 Napisano: 07.07.2011 10:41:03 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

autobusem

JASNE, że tak... Wesoły autobus z melodyjkami, afabetem i cyframi do nauki angielskiego... Jaki kodzik wybierasz ??? emotka

hehe a jaki jest emotka tak weszłam zobaczyć co dawidek ściemnia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4517065 Napisano: 07.07.2011 10:38:19 w Konkurs na forum2?

kalisto1986

#4515662 Napisano: 07.07.2011 03:39:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kalisto1986, Będę brutalna - nie licz na to. Przez konkursy przypięto Ci łatkę bogatej cioci. Oprócz oczywistej sympatii do Ciebie, w takiej decyzji kryje się spora interesowność; znam przypadek, że chrzestnym został megadaleki (ale jednak najzamożniejszy z wszystkich) wujek-marynarz.
Kilka tygodni temu poruszaliśmy ten temat na konwersacjach z angielskiego. Co jedna wypowiedź to nie chcem ale muszem. Taka prawda jest emotka

sarsaparilla - może Twojej przyjaciółce chodziło o kwestię wiary? Nie każdy ma ochotę się potem bawić w te klocki... Ja raz odmówiłam i - jeśli ktoś byłby na tyle nierozsądny, by poprosić - odmówię znowu.

nie to raczej nie to, kazdy wie jak u nas jest i wie, że jest wręcz odworotnie - nie chodzi o konkursy oczywiście.
Wiesz podejrzewam, że to dlatego, że hmm mamy swoje zasady co do dzieciaków i staramy się nimi interesować bez względu jaka jest w danej chwili sutuacja z rodzinami - tzn czy mamy jakieś zatargi czy mamy czas spotykać się itp. Ogólnie uważam, że bycie chrzestnym to nie prezenty, ale zainteresowanie bo w końcu jest się tym drugim rodzicem.
Nie odmówie dziecku i taką mam zasade choć wiem,że przez to cierpią właśnie one.
Nie uznaje odmowy rodzicom bo to jest to samo co dziecku emotka

Choć jak będe miała drugie dziecko też będe miała dylemat, bo od dziecka mówiłam kuzynowi, że będzie on chrzestnym mojego dziecka, no iiii dla synka wzieliśmy szwagra, ale teraz bym go chciała ( tzn kiedyś tam emotka ) ale wiem że on nie jest lepszy w ilości chrześniaków i choć powtarza że na mojego i tak czeka to już będzie mi glupio
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4515595 Napisano: 07.07.2011 03:20:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kalisto1986 - a czy jest jakaś granica? Znaczy się, przy którym z kolei Zostań chrzestną! w końcu odmówisz? Czy w ogóle nie bierzesz pod uwagę takiej opcji?

nie odmówie dziecku emotka u nas tak jest, że się nie odmawia, ale licze że w końcu nabiora rozumu emotka

Wiem coś o tym. Nam sie jeszcze trafiło, że mamy z mężem chrześniaków z tych samych lat, w tamtym roku dwie komunie w jeden dzień...w tym też podwójnie. Niestety kasa też podwójna. A jak zaczną za mąż wychodzić i żenić się to z torbami pójdziemy
mnie czeka w jednym roku komunia syna, siostrzeńca i chrześnicy, rok pozniej chrzesnicy męża, kolejny rok pozniej komunie mojego i mężą chrześniaka - choć z moim jest nadzieja że nie będzie miał komuni bo jest chowany w 2 wiarach i ma mieć zostawiony wybór itd więc ciekawie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4515556 Napisano: 07.07.2011 03:07:18 w Wkurza mnie...
wrr wkurza mnie moja rodzina, upatrzyli sobie nas na chrzestnych i nie pomaga żadne tłumaczenie że mamy już tyle chrześniaków emotka
zapobiegawczo tłumaczyłam kuzynce bo wiedziałam co się święci, że nie obraże się jak nas pominą w wyborze i co ... ? i cholerka jasna dzisiaj telefon do męża czy będzie chrzestnym emotka
Ja wiem powinnam się cieszyć, ale mamy już 5 chrześniaków ( łącznie z tym co nas poprosili) każdy ma po 1-2 rodzeństwa, a staramy się zawsze pamiętać na każde święta o nich.
Mam wielką rodzine ale cholibka musieli się na nas uprzeć jakby nie było nikogo innego emotka
a żeby było ciekawiej jeszcze jedna kuzynka robi podchody zabije nooo

wiem, wiem zaraz mnie zjecie emotka ale dla mnie to jest na serio duże obciążenie, a jednak nie odmówie dziecku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4513067 Napisano: 06.07.2011 07:37:36 w Wkurza mnie...
elhad ja bym mu powiedziała że ma je odkupić i to do końca tygodnia bo inaczej ty też podarujesz komuś tam coś jego emotka
choć ogólnie u mnie działa ja-jako wyrzut sumienia emotka bom pamiętliwa i często lubie przypominac różne rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4513015 Napisano: 06.07.2011 07:26:19 w Wkurza mnie...
elhad zamordowałabym emotka dobrze że mój mąż nie ma siostry emotka a nawet jeśli to wiem, że takiego numeru by nie wywinął bo w domu by było trzęsienie ziemi emotka

dalej mnie wkurza złamana reka bratanicy męża, choć wkurza to źle powiedziane. Szwagier dopiero co dał znać że własnie jest po operacji mała ma drutowany łokieć i dopiero jutro będzie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek będzie ruszała paluszkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4512619 Napisano: 06.07.2011 06:06:08 w Paragony
szukam paragonu z chaty polskiej - kupie, zamienie za wygrany nr lub oddam wygrane przyprawy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4512605 Napisano: 06.07.2011 06:03:39 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze młody złamał rękę w łokciu i wkurza mnie mój maż,który smiał się,ze jestem nadopiekuncz bo z byle g...lece do lekarza.To byle g. okazało się złamaniem i zakończyło gipsem na 4 tygodnie

emotka
dzisiaj mojego mężą bratanica spadła w przedszkolu z drabinek i też złamała ręke w łokciu i to tak nieszczęśliwe że chyba nawet teraz przechodzi operację emotka niespełna 4 letnie dziecko, a najgorsze w tym wszystkim jest to,że będzie na pooperacyjnym i rodzice nie mogą z nią siedzieć, a mała jest straszną spódniczką i może źle to przejść

do tego wkurzają mnie chwasty na ogrodzie i to piekielnie, jeden wyjazd na urlop a mase warzyw pójdzie się pi..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4506530 Napisano: 05.07.2011 09:12:05 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

szukam paragonu z chaty polskiej, kupie, wymienie wygraną za paragon lub zamienie wygrany nr na ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4505359 Napisano: 04.07.2011 07:03:05 w Paragony
szukam paragonu z chaty polskiej, kupie, wymienie wygraną za paragon lub zamienie wygrany nr na ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4503934 Napisano: 04.07.2011 11:44:06 w PODZIĘKOWANIA
kubatbg napisał(a):

kalisto1986 dziękuje ogromnie za pamieć emotka karteczka rozbudziła fantazje emotka i nawet emotka wyszło na chwile emotka

bo te emotka to specjalne zamówienie emotka
ciesze się, że mogłam yyy pobudzić fantazje emotka i mam nadzieje zmotywować Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4503851 Napisano: 04.07.2011 11:19:15 w Inne mniejsze markety
olciak napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wiadomo może czy z chaty polskiej poinformowali juz wszystkich ?

dziś rano mialam telefon z info o wygranym grillu, więc na pewno nie wszystkich powiadomili emotka
strasznie powoli im to idzie

dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4503829 Napisano: 04.07.2011 11:11:24 w Inne mniejsze markety
wiadomo może czy z chaty polskiej poinformowali juz wszystkich ? Wyświetl w wątku >>
0 0