Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ja jeśli pomoge i dam pare groszy nie obchodzi mnie co ta osoba z nimi zrobiła czy przepiła czy kupiła coś do jedzenia, ja pomogłam czuje się z tym lepiej, a ona nie potrzebując nie prosiłaby.
Pomagam na tyle, na ile jestem w stanie bo wiem, że czasem pomoc jest bardzo potrzebna i drobiazg może wiele z działać.
Też potrzebowalam pomocy i ją dostałam, więc staram się to odwdzięczyć.
A moją starą zasadą jest, to, że dobro powraca i staram się uczyć tego syna, wierze, że gdyby każdy choć w malutkim stopni kierował się taką zasadą na świecie byłoby dużo lepiej.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj pojechałam z mężem i z siostrą na zakupy do tesco, wracajac z koszykiem do auta, cichutko podeszła do nas starsza kobieta i cichutko z łzami w oczach spytała nas się czy damy jej kilka groszy, choć normalnie nie jestem za pomocą w formie gotówki, choćby symbolicznej to jej mina ( załamanie a jednocześnie wstyd) nie pozwoliła przejść obojętnie, daliśmy jej kilka groszy po czym siostra poszła odstawić wózek, przyszła zaryczana, bo pani poszła schowała się koło koszyków i płakała
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że masa ludzi przechodzi koło takich osób obojętnie, nie moge jakoś dojśc do siebie po tym, pierwszy raz w życiu tak ryczałam, ba po tym jak przynieśliśmy jej siatki z zakupami, i babka rzuciła się z płaczem przytulić nas, aż mąż wiał do auta ledwo hamując się od płaczu.
A najgorsze, że nawet jeśli chciałoby się jakoś jeszcze pomóc to nie mam pewności że spotkam tą panią, bo z tego co mówiła nie da się jej ot tak złapać, a przychodzi tylko jak jest już bardzo długo głodna
A najbardziej z tego wszystkiego wkurza mnie to że starsi ludzie nie mogą nawet dobrze liczyć na pomoc państwa, dostaną głodowe renciny i z tego musza się utrzymać.
Ehh nagadałam się troche chaotycznie, ale strasznie mnie to trzyma Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej yyyy ale nie więcej ?
nie da sie lepiej
ps niech sie jacek cieszy dziubek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mj156 ty już wiesz za co zbyt dużo by wymieniać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma sprawy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups
w temacie namioty dojechały Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
227814051 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi pociesze Cię u mnie zawzięcia ogląda to i mąż i synek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo cooo ty
no chyba że mojego mauża bym zmotywowała
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuje się pod tym rękoma i nogami.
Szczerze to nawet nie rusza mnie jesli gdzieś wysyłam prace a wygrywa moniau, bo wiem, ze mi ułożenie hasła zajmuje maks kilka minut, a monice zrobienie pracy mase czasu i szczerze za chiny bym nie zrobiła czegos takiego, ale nie dlatego, że uważam to za oszustwo - bo jest wrecz przeciwnie, ale dlatego że jestem cholernie leniwa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc spokojnie, jeśli będziesz miała dobrą prace na pewno wygrasz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście chodzi mi o sam donos i jego treść.
Do czego może doprowadzić zazdrość ludzka, że niczym rasowy przedszkolak rozsyła donosy/prośby nie nagradzajcie jej bo ona już tyle wygrała, dajcie mi/nam bo tak mało wygrywam i ja będe się z tego cieszyć - ona zapewnie nie ( oczywiście to moja interpretacja)
Karolkas wg mnie ty nie masz czym się przejmować, po pierwsze policja nawet by nie mrugneła palcem ( niestety nie dziwie się ) ponieważ to, że jest tam twoje imie i nazwisko nie znaczy, że są to twoje dane
na pewno, żadnej nagrody przez to nie stracisz więc spokojnie.
A do autora donosu - bo moge założyć się że uważnie to czyta/ będzie czytać.
Gratuluje totalnego upadku, bo trzeba być na prawde bardzo nisko, żeby robić coś takiego - bez względu na to czy ktoś wygrywa dużo, czy mało, pisząc wiersze czy strugając .... nigdy w życiu nie upodliłabym się pisząc nie dawajcie nagrody jej bo ma już dużo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie może poczekam jeszcze cierpliwie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 5 lipca