Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4284838 Napisano: 12.04.2011 05:34:48 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cudaczek121 napisał(a):

Jak tak czytam o ich obecnych praktykach,to cieszę się,że w zeszłym roku,zanim zaczęli odstawiać jakieś szopki,zdążyłam zgarnąć u nich laptopa i żelazko emotka Bo obawiam się już nic u nich więcej nie wygram emotka

ja tez od tego czasu odpuściłam ich konki, a teraz chyba na głowe upadłam że znowu zagrałam .
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4284824 Napisano: 12.04.2011 05:27:28 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Ja też teoretycznie nie powinnam narzekać na tgq wygrywam tam dużo, ale jednak ...
Nie podobają mi się ich coraz to lepsze zasady.
Nie podoba mi się branie tak szczegółowych danych gdy jest to nie potrzebne, bo śmieszne jest że dla nagrody wartej 100 zł w tej agencji dajemy wszytskie możliwe dane ( szkoda że jeszcze nie chcą wymiarów emotka ) a w innej agencji dla nagrody wartej kilka/kilkanaście tysięcy nie są potrzebne już te dane. I niech mi nie wmawiają że płaca podatek od takiej kwoty, ba że nawet jeśli już to potrzebują takich danych - bo nie potrzebują.
I faktem jest że nie podają dat rozwiązania konkursów i mogą to zrobić kiedy im się chce.
jakby nie było konkursy są dzięki nam, bo to oni mają większą kase z zakupów i smsów niż wydają na nagrody.
Zła jestem że znowu mimo swoich obietnic że nie gram już u nich, zagrałam emotka
bo mają mase konkursów do rozwiązania i zapewne na gwiazdke może doczekamy się wyników emotka
I na bank po naszych skargach wymyśla to nowe formy rozwiązań bądź regulaminów.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4283955 Napisano: 12.04.2011 11:19:15 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Zastanawiam się po co oni dodają sobie pracy emotka Zamiast wziąć się do roboty i rozwiązywać wszystko po kolei to stwarzają takie problemy i zawsze wszystko zostawiają na ostatnią chwilę emotka a później wychodzą takie kwiatki emotka

Przecież oni robią to celowo, jak nic chcą wyeliminować stalych graczy, tylko chyba nie zdają sobie sprawy z tego tylko kilka procent osób biorących udział w konkursach to przypadkowe osoby. Zauważcie też że im więcej my się burzymy tym bardziej chore zasady oni wprowadzają. Chore jest, że człowiek dostaje smsa i nawet nie wie czy wygrał a jeśli już to co, mugol przy tym wymięka więc przestaje ich powoli rozumieć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4283917 Napisano: 12.04.2011 11:04:26 w Inne mniejsze markety
P&g zlewa na to, już nie raz pisało się skargi i nic nie zrobili.
To jest śmieszne że ta agencja jeszcze prowadzi konkursy łamiąc tak dużo zapisów z regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4283885 Napisano: 12.04.2011 10:51:20 w Połączenia nieodebrane
przed chwilą zastrzeżony - dzwonią z czegoś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4282103 Napisano: 11.04.2011 01:25:11 w Wkurza mnie...
wkurza to mało powiedziane, wqur... mnie głupie babsko, które walneło nam tydzień temu w auto a teraz próbuje się wymigać z konsekwencji emotka
idiotka ( bo inaczej nie mogę tego nazwać) wycofywała nie patrząc w lusterka i wjechała nam w maskę. Jako, że za półgodziny musieliśmy wyjeżdżać mąż spisał z nią oświadczenie i nie wzywał policji. Babka prosiła żeby nie załatwiać tego przez oc tylko sama pokryje koszty naprawy, więc po powrocie mąż wycenił szkody i podał jej że naprawa wyniesie coś koło 700 zł, na co kobieta stwierdziła że podjedzie jeszcze ze swoim mechanikiem.
Ok dogadaliśmy się ( pomine fakt który mnie spienił na maksa jako, że mechanik śmiał się, że ile te auto warte że tak się przejmujemy emotka )
W sobote mieliśmy wstawiać auto na warsztat żeby go zrobili.
Dzisiaj idiotka pisze smsa do męża że musi wyjechać i ona może zaraz podrzucić 400 zł. Więc mąż dzwoni do niej i tłumaczy, ze albo naprawia całość na własny koszt, albo zgłaszamy sprawe do ubezpieczyciela, na co ta tit tit.... przecież zderzak jest lekko pęknięty, a na masce nie odpadł lakier,jest tylko lekko wgnieciona więc po co się denerwować emotka

Niech się buja zniżki jej polecą bo teraz to mężowi zapowiedziałam że jak będzie się dogadywał to uduszę, sama zgłosze do ubezpieczyciela.
Nie rozumiem tylko jak można być takim chamem, może auto nie jest wart kilkadziesiąt tysięcy, ale już im powiedziałam, każdy wartość wylicza wg swoich wartości, a skoro auto było dobre ( ba dopiero kupione emotka ) nie z męża winy uszkodzone, dlaczego mamy jeździć z uszkodzonym, lub częściowo naprawionym
wrr napisałam się, ale jestem delikatnie mówiąc wściekła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4281818 Napisano: 11.04.2011 11:19:30 w Carrefour konkursy
pytanie teoretycznie - czy w karlsbad jest ograniczenie na gospodarstwo ? czy tylko na osobe ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4281810 Napisano: 11.04.2011 11:17:32 w Inne mniejsze markety
zawodowiec25 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

makin napisał(a):

79magda napisał(a):

SMS - y wysłane wczoraj do północy na Chatę Polską biorą udział w konkursie. Dzwoniłam, by się upewnić.

problematyczne, czy w system je zapisał.... mówią tak na odczepnego czasami

system zapisuje nawet jeśli wysyłasz ze zlym prefixem, więc jesli chcą je wziąć pod uwagę to nie ma problemu

Bzdura roku emotka ale wy macie niesamowitą wyobraźnie. Jestem ciekawy skąd wy czerpiecie takie informacje?

choćby z własnego doświadczenia emotka
po pierwsze była już sytuacja z euro rscg kiedy to nie przestawili zegara na czas i dostawaliśmy zwrotki, że konkurs zakończony - oczywiście naprawili to
druga sytuacja wysyłałam dane ze złym prefixem, po czasie zobaczyłam błąd zadzwoniłam do agencji i bez problemu uznali te smsy - wyciągneli z systemu dokładnie ile i kiedy wysyłalam mimo złego prefixu
Więc chyba jednak nie bzdura roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4281687 Napisano: 11.04.2011 10:31:23 w Inne mniejsze markety
makin napisał(a):

79magda napisał(a):

SMS - y wysłane wczoraj do północy na Chatę Polską biorą udział w konkursie. Dzwoniłam, by się upewnić.

problematyczne, czy w system je zapisał.... mówią tak na odczepnego czasami

system zapisuje nawet jeśli wysyłasz ze zlym prefixem, więc jesli chcą je wziąć pod uwagę to nie ma problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4281472 Napisano: 11.04.2011 09:31:49 w Oferty z okazji Twoich URODZIN :)
w salonach jean louis david dla posiadaczy kart stałego klienta w dniu urodzin przysługuje rabat na usługi Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4281448 Napisano: 11.04.2011 09:19:32 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

to chyba zgrałyśmy się emotka
dzwoniłam w tym samym czasie, ale pani z agencji powiedziała, że nie ma osoby odpowiedzialnej za konkurs i będzie się kontaktowała Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4279141 Napisano: 09.04.2011 08:52:58 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal wielki buziol za pomoc i prezent DZIÊKUJE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4274093 Napisano: 07.04.2011 08:02:53 w Połączenia nieodebrane
wie ktoś kto mógł dzwonić z tego nr dzisiaj ? 531395520 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4260167 Napisano: 01.04.2011 01:00:35 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

ziolko dzięki wielkie poczytam koniecznie, bo moje małe mają 4 i 2 lata i nie chcę nic źle zrobić emotka
jeszcze raz bardzo dziękuję emotka

jak będziesz się bardzo bała zrobić to wezwe posiłki emotka tzn poprosimy teściową emotka

wkurza mnie że chodzę zakręcona jak pijany królik, wszystko przez to, że od 2 dni wstaje o 7 rano - a dla mnie to noc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4250988 Napisano: 28.03.2011 02:01:29 w Zagrajmy razem na charytatywny cel!
jeszcze jeden głosik poleciał na radom Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4250264 Napisano: 28.03.2011 09:45:44 w TESCO konkursy
inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a jak tam konkurencja z 9.03 ? emotka
choć coś czuje, że dzisiaj nie obdzwonią jeszcze wszystkich emotka

emotka nie wiem czy konkurencja ale 9.03 grałam emotka

To czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4250247 Napisano: 28.03.2011 09:42:02 w TESCO konkursy
a jak tam konkurencja z 9.03 ? emotka
choć coś czuje, że dzisiaj nie obdzwonią jeszcze wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4244933 Napisano: 25.03.2011 02:34:29 w Zakupy na konkursy - usługi
kalisto1986 napisał(a):

kto może zrobić zakupy na ariel w carrefour ? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4244725 Napisano: 25.03.2011 01:16:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ciekawe dlaczego nie narzekaliście na wyniki z kościana gdzie 99% wygranych prac miało jakiś dodatek, po prostu boli to, że to moniau wygrywa aż tyle,a nie że robi prace

a tak zbaczając z tematu pokazywali prace? bo chętnie bym pooglądał emotka

nie, wiesz co by było jakby pokazali ? emotka

swoją drogą jestem za nie publikowaniem prac i haseł - przynajmniej wtedy jest święty spokój. Bo jak nie skopiują to inni będą lamentować że mieli lepszą, a tak przynajmniej większość żyje w nieświadomości
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4244687 Napisano: 25.03.2011 01:02:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
malgorzatap napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

A ja nie rozumiem moniau i uważam, że jest egoistką.
Jeśli ja raz wygrałam kamerę w konkursie, to każdy następny konkurs gdzie do wygrania jest kamera omijam, by dać szansę innym. Bo po co mi kilka kamer,nawet na handel - przecież to bezsensu?
Gdybym wygrała samochód to zrobiłabym dokładnie to samo. Jeden i koniec, a resztę niech inni wygrywają

Och tak jest taka chciwa,no ale Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy emotka

oj tak, tak i mam nadzieje, że w końcu dosoli ci ostro za tą twoją zazdrość.nienawiść .... wpisz co ci tam pasuje.

Przecież to jest normalne, że skoro komuś coś wychodzi to to robi, nie uważam to za oszustwo,ani nic godnego potępienia bo dziewczyna ma talent i go wykorzystuje. Szkoda że nikt nie zauważa że do pracy plastycznej dołącza hasła które zazwyczaj są na prawde dobre.

Ciekawe dlaczego nie narzekaliście na wyniki z kościana gdzie 99% wygranych prac miało jakiś dodatek, po prostu boli to, że to moniau wygrywa aż tyle,a nie że robi prace
Wyświetl w wątku >>
0 0